IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
4:3 arányban futtatva ad arányos képet, csakhogy ez nem natív felbontás, ezért a képminõség nem annyira jó. Ettõl függetlenül nem rossz, én is 1024x768-ban használom a 22"-os wide moncsin. Így gyakorlatilag egy normál 19"-osnak felel meg.
Azt ajánlom, hogy elõször próbáld ki a monitort az Il-2-vel, mert némelyik nagyon ronda elmosódásokat tud produkálni nagy sebességû gépek esetén. (Én is köpködöm az enyémet: néha nagyon nehéz ikonok nélkül azonosítani)
Ajánlott olvasmány: Puma fórum/felszerelés/monitorok, az elejétõl kezdve.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
és persze perfect beállításon játszom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A célpontot megtalálni néha tényleg kb. "huszadik érzék" kell (szerverbeállítás kérdése, láttam már sok-sok km-rõl is a kis pontokat, máskor meg elrepültem FELETTÜK, láttam a célzóban ahogy lõnek, csak azt nem, hogy kik...)
A vetéshez lvl-stabot használtam (minden elismerésem annak aki trimmel is betalál, szerintem ebben a játékban képtelenség bármit is kitrimmelni), mert amúgy sincs kedvem két ember munkáját egyszerre csinálni (pilóta+bombatiszt).
A magasság/sebesség borzalmasnagy kamu, rájöttem hogy (4.08-ban legalábbis) elég, ha a kereszt együtt mozog a céllal, mert egyébként a JÓ adatokkal valamiért mindig elcsúszik... a bombák meg ijesztõen pontosan hullanak ha jól csinálod (sztem itt a Heinkel jobbat dob, mint egy mai lézervezérlésû..), de a magányos bombázás ugyanúgy "valósághûtlen", szóval jobb is😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Az enyém speciális eset (3840x1024) de nálam is remekül, torzitás mentesen fut. De nem is ez volt a kérdés. <#smile>#smile>
van vkinek tapasztalata hogyan fut a játék wide monitoron?
lenne egy jó vétel, csak nemtom megy-e rendesen az il
22", 1920*1080, hd monitor
köszi
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Sikeres hajóbombázásból hazatértem karcmentesen.(He111)
Leszállás közben észrevettem hogy egy másik He 111 is helyezkedik a pályairányra.Gondoltam megnézem, és a pálya felénél meg is forgattam a gépem. Motor leállít, tökéletes rálátás a leszállóra.
Ember helyezkedett, de nem igazán sikerült neki és odaverte nagyon a gépe farkát. Ettõl az ütéstõl aztán orra bukott és egy enyhe balra húzással pont telibe vert engem. Hát fõsírtam.
De pl ma egyedül végigrepültem Anglia partjai mentén He-111-el 1500m körül. Igaz Dovernél kicsit kilyukasztottak (épp hogy elértem a Francia partokat)
Szerintem sokak gépén egyszerûen a földi célpontok nem látszanak csak 5km-en belül, vagy még közelebbrõl. Legalábbis sok helyen olvastam ilyen panaszokat. Hozzáteszem, én soha nem szint-bombáztam.
A valóságban legalább kaptak fényképet, hogy köbö hova kell hajítani a tojásokat. 😊
Hát ha olyan a szerver, hogy nem zaklatnak közben akkor ok. De ha kis csapatban és/vagy vadásztámogatás nélkül mész 3000-en, nem érdemes új csizmát venni 😊
Live long and prosper.
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Erre viszont megoldásként én azt alkalmazom,hogy jo elöre beállitom az adatokat és elötte egy vadásszal elugrok felderiteni.
A Béna.
A Béna.
A légvédelmi géppuskák pedig nem birnak követni ilyen sebességnél😄
A Béna.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Live long and prosper.
Igértem tracket de még nincs kész mert sok a melom,de ma este on-line leszünk a heverral ha van kedved gyere és megmutatom hogy kell...
Hajo ellen:a késleltetés minimum 2sce! 500 méteren közelitesz a cél elött kb egy km.-rel enyhe ereszkedés ha jol jön ki olyan 420km/h lesz a sebesség(ju884xsc500) Egészen alacsonyan és nagyon közel (kb100-150m) oldod a csomagot és szépen belepattog a hajoba.
Földi célpontnál sem bonyolultabb ott annyi a különbség hogy oldás elött felhuzod az orrát és igy laposabb szögben esik a csomag és kb pont oda fog esni.
Nameg sc2000 nél nem számit 50 méter tévedés😄 és a BoB serveren használhato sc2000!
A Béna.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kicsit erõs példa, Oleg-soldierek ellen menni.
Szerintem azért biztos befirkáltak a gatyába amikor meglátták õket.
6-8 Ju88, fedezve 5-6 vadásszal 20 perc alatt lezártunk egy térképet war-cloudson.
Egyetlen volt aki egy bevetésen egynél több (2) gépet lõtt le.
nem rég megtanultam ezt a level bombing (precision bombing) dolgot. Észrevettem, hogy a Bob szerveren van pár erre alkalmas gép, He-111, Ju-88, és arra gondoltam, felbuzdulva a multkori sikeres bombázásokon, hogy lehetne kötelékben, pár bombázó plusz vadászkisérettel pár magasbomázó támadást inditani a szerencsétlen repterek ellen. Megpróbáltam egyedül meglepni egy pár repteret, az elsõt 2500, a másodikat 3000 méter magasból, azonban mivel egyedül voltam, könnyeb elbántak velem. Ha összeállna egy 4-5 fõs csapat, akkor szerintem elég korrekt károkat lehetne okozni az ellenséges oldalon.
Live long and prosper.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Így mindjárt más a dolog, remélhetõleg ettõl jobban lövök majd mint eddig. <#gun>#gun>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Valaki mondta szombaton a csatorna party alatt, hogy van javítása a Bf-109-eknél elõforduló hibákra.
pl: az a r@hadt kábel takarja a lõszermennyiséget
akinek van légyszi tegye fel. köszi
Meg valószínüleg az AI úgy trimmel ahogy ember soha nem fog
Egyébként itt is olyan szépségek vannak, zero-t késõbbi változatot, f4u-val úgy 1,2km-rõl 4 perc alatt értem utól hogy le tudtam lõni, az is egy 700 méterrõl leadott rövid sorozat volt. ja persze 110%-os gáz, zárt radiátor volt, hogy minél gyorsabban menjek. Valahogy ha én ülök benne nem ilyen fürge a zero...
Viszont az is fura, hogy ugyanekkor egy üldözõ zerot leráztam a gyorsabb gépes taktikámmal (eltávolodok 1km-re, majd fölfelé bukfenc szembe repülök vele, de jóval fölötte, az meg követni próbál, átesik, és már nem is õ követ, hanem én õt (most ez úgy alakult hogy a kötelék másik gépe érte útól, mert szendvicseztünk)). fura hogy néha megy az ai superrocketbooster, néha meg nem...
(Videos/Training)