IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökjó belõle a kilátás (kivéve hátra, mert arra 0) brutális mennyiségû lõszer van rajta, gyors, jól iránytható(bár úgy tûnik hogy oldalra szeret csúszkálni, ami nem valami jó célzásnál), és igazi vadász-bombázó. Hah nem hittem volna hogy lesz a p38-on kívül más amcsi gép amit nem fogok utálni 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
STAT
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagy mondjuk a Heinkel😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A mai Blenheim-sztorira visszatérve: próbálj ki offline QM egy E1 Messzert baráti Blenheim ellen 6órából. Meglepõ, de könnyedén le lehet lõni...
Lehet, hogy ennek a Permont gyereknek valami más mod is volt a gépén?
Többieknek: ma délután Lacával párban aprítottunk egy B.-et, beleengedtük mind a ketten az E1 lõszerkészletét (10% találat biztosan volt közelrõl), kicsit szórta a törmeléket, de füstölés nélkül hazament...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Srácok a Grafit-Disznó zsír nagyon jó,meg kentem vele a Kiborgot mintha újjászületett volna a baba😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ÓÓÓÓhogyaza macska rugja meg.
Stukánál ha 3000ezerrõl zuhanok 75méterre állítom azon még felhúzza,így tuti van idõm célozni.
Gondolom rossz helyen kopogtatok de azért megkérdem: Valakinek meg van a B-29es cockpit v3 vagy a v3.1-es változata?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
stukánál meg beállítod az oldási magasságot 550-felfele és magától kihúzza -ha bekapcsoltad a légféket- oldás után.
Még egy kérdés: a Tomcsi féle modhoz kell a 4.09 béta, vagy rárakhatom a 4.08m-re is?
Nem nehéz csak elsöre tünik annak.
A Béna.
Szóval tiednél gyengébb😛
De kipróbálom low landspace detaillal😊
Balu:Vízszintes bombázni csak érzésbõl lehet sztem,de még az se tuti.Az igazi férfiak 88-assal zuhannak a célra,halálpontos és nagy bombateher😊
Live long and prosper.
Gyönyörü kötelék Herrlacával áthuztunk szénné löttük az egyik repteretmajd a hazauton nekiállt töltögetni a drága irányitás 0 kép kimerevedik és a következö részben már a parton füstölögtek a roncsaim....
A Béna.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
'I Agree to these terms and am over or exactly 13 years of age'
feliratra, megadod a felhasználói neved (Username), emailcímed (email address), kitalálsz egy kódot (password), mégeccer beírod (confirm), majd azt a betû-szám kombinációt amit a szürke téglalapban látsz. ezután lemész a legaljára és rákatt a Submit gombra. ezután kapsz egy emailt, arra a címre amit megadtál. ebben lesz egy aktivációs link, amit ha megnyitsz, akkor be tudsz lépni a felhasználói neveddel és jelszavaddal (ha nem dobja ki automatikusan, akkor ugyanabban a sorban, ahol a register gomb van, ott megtalálod a 'Log in'-t is!).ezután bezárod azt a lapot, amin ez az oldal van, majd rákattintasz arra a linkre amit én küldtem MOD Switcher néven, így automatikusan be leszel jelentkezve, és nem kell böngészned.
hajrá!
Multkor próbálkoztam de így moddal kevés a gépem az online játékhoz:/
Próbáltam letölteni de ahhoz regisztrálni kellene, viszont én olyan amatõr vagyok hogy egyszerüen nem megy.
Esetleg tudnál ajánlani egy közvetlenebb elérést?
Remélem legközelebb még többen összejövünk . Kicsit össze kell rázódni ,aztán mehet a SAS napja😊
Volt egy jó kis szituációm. Kergetek egy spit et ,behúz a felhõbe.Én utána ,de megzavart egy messer így szem elõl tévesztettem .A lényeg a srác meglõ ,én nyomom lefele a repterünkig. Jön utánam ,lõ is becsülettel
ki is gyullad a madaram. Nosza ugrok,pont a pálya felett. "Innen egy kis fantázia" Kiabálok a szerelõknek ,indítsanak be egy gépet,beleugrok,start. A spitet éppen foglalkoztatják a part felett. Szemem elõtt vörös köd ráborítok ,lövés majd esik le a szárnya. Szegény ki se tudott ugrani. Olyan életszerû volt😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Lõttem egy Hurricane-t, meg egyp-36-ot (plusz 1 40mm-est az "englishek"nél.
Örültem mint gyerekkoromban a dugóspuskának! <#violent>#violent>
ha egyáltalán még valaki emlékszik rá mi az!
MOD Switcher IL2
na itten van a mod switcher IL2höz.
az a lényeg hogy telepítsd fel. miután feltelepítetted látni fogsz egy mappát, amiben 4 .exe van. MODS ON 408,MODS ON 409,MODS OFF 408,MODS OFF 409. mint nevükbõl is látható itt a 408 és 409 közötti verziót tudod cserélgetni, moddolt és nem moddolt változatok között. a lényeg az, hogy indítsd el azt az exe-t amelyik nevében az a végeredmény van, amit te szeretnél, és add meg neki elérési útként a te il2 gyökérkönyvtárat. ezután lobby és reszkess ellen. értelem szerûen, ha a tomcsi féle 4.09 van fenn, akkor már tartalmazza a csatorna modot, így azzal együtt váltogatja a 4.09et mods on/mods off között!
Bombázóval elég nehéz átverekedni a légvédelmen, na de majd holnap!
Kiváncsi lennék valamire az IL2 singleplayer kampányaival kapcsolatban.
A kitüntetések osztása és az elõléptetés mihez van rendelve? Repülések számához, lelõtt gépek számához, vagy esetleg csa úgy random szórja?
Nincs valami táblázat, amibõl kiderül, hogy mikor milyen érem/elõléptetés jár?
Elõre is thx.
Voltunk sokan magyarok a felhívásra 😊
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.