IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
hát omg ez az f4u ez jóóó
tökjó belõle a kilátás (kivéve hátra, mert arra 0) brutális mennyiségû lõszer van rajta, gyors, jól iránytható(bár úgy tûnik hogy oldalra szeret csúszkálni, ami nem valami jó célzásnál), és igazi vadász-bombázó. Hah nem hittem volna hogy lesz a p38-on kívül más amcsi gép amit nem fogok utálni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Érdekes statja van Permon kollégának... Létezhet, hogy 34db Blenheim bevetésbõl egyszer lõtték le, az is másfél hete volt?

STAT

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Bizony ,én is elcsodálkoztam. De az hagyán. Egy Hawk -ot üldöztem utána,nyomtam a lõszert mint süket a csengõt de még csak meg se karcoltam. Azért általában hat órából bárkit lelövök ,de ez még csak benyát se kezdett húzni. Nekem is az a véleményem,hogy talán vannak eltérések(Nem is akarok rosszra gondolni) ami miatt elõfordulnak hasonló esetek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Balumann
uh szép leszállás :S

Sanyix
régen én is szállogattam le rá p38-al, meg bf-110-e, meg il2-vel, de az olyan izé volt :\ volt mikor a zero kampója nem kapta el a drótkötelet, és 2 méterre a hajó végétõl fékkel megálltam 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Mi messzával játszottuk az anyahajóra szállást😊 Izgisebb volt anno😊

Vagy mondjuk a Heinkel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LACA:

A mai Blenheim-sztorira visszatérve: próbálj ki offline QM egy E1 Messzert baráti Blenheim ellen 6órából. Meglepõ, de könnyedén le lehet lõni...
Lehet, hogy ennek a Permont gyereknek valami más mod is volt a gépén?

Többieknek: ma délután Lacával párban aprítottunk egy B.-et, beleengedtük mind a ketten az E1 lõszerkészletét (10% találat biztosan volt közelrõl), kicsit szórta a törmeléket, de füstölés nélkül hazament...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
Tudom,szerintem 500-as oldással menne😊 De hát kényelmes offline szobapilóta minek idegeskedjen?Itt nincs stat,se senki aki beleszól,kiröhög csítel😊

Srácok a Grafit-Disznó zsír nagyon jó,meg kentem vele a Kiborgot mintha újjászületett volna a baba😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

késõbb majd belejössz. anno mi kb 1200-1500rõl borítottunk 650-700as oldás mellett. sokkal gyorsabb. meg mire stukával eléred a 3000et addigra ledurrogtatnak lezán. mert sokkal nehezebb megvédeni ugyebár.
Scottt
Eskü?😮
ÓÓÓÓhogyaza macska rugja meg.
Stukánál ha 3000ezerrõl zuhanok 75méterre állítom azon még felhúzza,így tuti van idõm célozni.

Gondolom rossz helyen kopogtatok de azért megkérdem: Valakinek meg van a B-29es cockpit v3 vagy a v3.1-es változata?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

pont ezért kell borítás után 0ra levenni a gázt minden repülõnél.!
stukánál meg beállítod az oldási magasságot 550-felfele és magától kihúzza -ha bekapcsoltad a légféket- oldás után.
tomcsi féle modban benne van a 4.09! azért 600 mega 😄
Sanyix
köszi.

btw valaki küzdött az f4u-s anyahajós leszállással, most gyakoroltam egyet: trk, 4.09 betas

Scottt
4.09 kell

Scottt
Csak a lényeg van benne az a 2-3 új gép meg az a néhány új map.100mega,gondolom nincsenek benne új effektek meg 20kiló új repülõ[Bár sztem az a 600mega csak a B-29es új fülkéjéért megéri😊

Sanyix
zuhanó tök egyszerû, majdnem a célpont fölé repülsz vízszintesen, majd fejreállsz, és lefordulsz függõlegesen a föld felé ha jól csináltad, a célkeresztednél lesz a célpont, kicsit korrigálsz, majd kidobod a bombákat és felhúzod. Minden géppel lehet csinálni, bár me-262-vel nagyon gyorsnak kell lenni a célzással, mert nagyon elkezd nõni a sebessége a fékszárny hiánya miatt.

Sanyix
valaki be tudná linkelni ezt a csatorna modot nyersen 4.09 meg fél il2 nélkül?

Köszönöm, erre már én is nagyon vártam. De nem igazán értem, hogy a Tomcsi féle modhoz a 4.09 mod on vagy a 4.09 mod off-ot kell indítani. Én értelemszerûen a mod on verziót indítanám, csak most megzavart vmi.

Még egy kérdés: a Tomcsi féle modhoz kell a 4.09 béta, vagy rárakhatom a 4.08m-re is?
Balumann
Azt megköszönném!

Balu ha gondolod segitek csinálok egy tracket.
Nem nehéz csak elsöre tünik annak.

A Béna.

Balumann
Igen, az nem is megy nekem a vízszintes bombázás, ezért is írtam hogy a zuhanóbombázós tracket küldjetek ha tudtok 😄

Scottt
1.7Pentium Ati 9250(128mb) 512mb.
Szóval tiednél gyengébb😛
De kipróbálom low landspace detaillal😊
Balu:Vízszintes bombázni csak érzésbõl lehet sztem,de még az se tuti.Az igazi férfiak 88-assal zuhannak a célra,halálpontos és nagy bombateher😊

TG Gida
Nem mûködik a track letöltés a server csere óta.

Isten áldja a pogányokat!

Balumann
Én annak is örülnék, de nekem csak 1 lett, azt is a hátsó gunnerem lõtte ki valószínûleg 😄 Mondjuk igaz én többnyire bombázni próbáltam amihez nem ártott volna legalább az alapokat tudni 😛

Csanjedi
megtaláltam a statot, hát, 4 kill, nem sok, de azért kezdõtõl talán ez is jo. (10 death)

Live long and prosper.

Hello nekem is kevés a gépem,amd2.8+ ati9600xt 512ram de on-line low landscape detaillal elmegy simán,tegnap meg is szivtam miatta mert singlebe max graffal tolom és ugy maradt😄
Gyönyörü kötelék Herrlacával áthuztunk szénné löttük az egyik repteretmajd a hazauton nekiállt töltögetni a drága irányitás 0 kép kimerevedik és a következö részben már a parton füstölögtek a roncsaim....

A Béna.

Csanjedi
kérdésem, hogy a hyperlobbyban a bob szerverhez tartozó statot hol lehet megtekinteni. elõre is köszönöm.

Live long and prosper.

Csanjedi
Nagyon köszönöm hogy részt vehettem tegnap a bevetéseken, maradando élmény volt az biztos, kevés sikerrel, talán két repcsit ha lelõttem, és engem inkább lõttek, de azt hiszem a hangulat kárpótol mindenért. Egyetlen szivfájdalmam, hogy a látványért megfizetek, mert a sima IL2-höz képes sajnos eléggé akadt. Majd a beállitásokon még finomitanom kell.

Live long and prosper.

Balumann
Köszi! Találtam név alapján 1-2 ígéretes videót, de sajna nem tudom letölteni :S Rámegyek hogy "!! Letöltöm a tracket !!" és visszadob a keresõ oldalra.

ejjejj. most látom h valamiért nem lehet letölteni õket. Lacabácsi miért van ez???
ja bocs. itt állítsd, be a track kategóriájánál, hogy 'a század trackjei (nem bevetések)'. és utána szedegesd. de a 'bombázó' kategóriában is vannak még okosságok!
Trackek

töltsd le Kispuma és Inferno trackjeit. sztem biztos tudsz tanulni belõle.
a banner (kép, amin egy repülõ van a célkeresztben) van egy piros csík, amiben vannak olyan feliratok, hogy Register-Serach-FAQ.... itt rákatt a registerre, majd a
'I Agree to these terms and am over or exactly 13 years of age'
feliratra, megadod a felhasználói neved (Username), emailcímed (email address), kitalálsz egy kódot (password), mégeccer beírod (confirm), majd azt a betû-szám kombinációt amit a szürke téglalapban látsz. ezután lemész a legaljára és rákatt a Submit gombra. ezután kapsz egy emailt, arra a címre amit megadtál. ebben lesz egy aktivációs link, amit ha megnyitsz, akkor be tudsz lépni a felhasználói neveddel és jelszavaddal (ha nem dobja ki automatikusan, akkor ugyanabban a sorban, ahol a register gomb van, ott megtalálod a 'Log in'-t is!).ezután bezárod azt a lapot, amin ez az oldal van, majd rákattintasz arra a linkre amit én küldtem MOD Switcher néven, így automatikusan be leszel jelentkezve, és nem kell böngészned.
hajrá!
Balumann
Valaki tudna felrakni 1 (vagy több) olyan felvételt (tracket), amiben bombáz valamilyen földi célpontot? (zuhanóbombázás, vagy közeli)? Mert én azt próbálom gyakorolni, de eltalálni még nem sikerült semmit 😄 A tutorialban bemutatott dolgok mennek, csak nem találom el a célt sosem 😊 De a tutorial is érdekes, így zuhan szinte 100 méterig aztán meg szinte aztán simán felhúzza...

Scottt
Látom jó sokan repkedtetek tegnap,lesz új vas meg miki beszállok egy ilyen össznépi hentelésbe mostmár😊
Multkor próbálkoztam de így moddal kevés a gépem az online játékhoz:/

i robot
Huuu köszi szépen!
Próbáltam letölteni de ahhoz regisztrálni kellene, viszont én olyan amatõr vagyok hogy egyszerüen nem megy.
Esetleg tudnál ajánlani egy közvetlenebb elérést?

Her Laca
Srácok! Köszi ,hogy sokan eljöttetek a tegnapi kis összereppenésre.
Remélem legközelebb még többen összejövünk . Kicsit össze kell rázódni ,aztán mehet a SAS napja😊
Volt egy jó kis szituációm. Kergetek egy spit et ,behúz a felhõbe.Én utána ,de megzavart egy messer így szem elõl tévesztettem .A lényeg a srác meglõ ,én nyomom lefele a repterünkig. Jön utánam ,lõ is becsülettel
ki is gyullad a madaram. Nosza ugrok,pont a pálya felett. "Innen egy kis fantázia" Kiabálok a szerelõknek ,indítsanak be egy gépet,beleugrok,start. A spitet éppen foglalkoztatják a part felett. Szemem elõtt vörös köd ráborítok ,lövés majd esik le a szárnya. Szegény ki se tudott ugrani. Olyan életszerû volt😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a moszkvics, meg a dugóspuska is megvolt 😊 Na meg a papír-hevederes patronos pisztoly és a háromkerekû bicaj.

<#nevetes1> Ne viccelj... há hogyne emlékeznénk... dugós puska vállra, bepattanás a taposós moszkvicsba, és irány a park, ahol a haverok indiánként ránk támadnak! Teljesen korrekt képlet! 😄 😄

www.smart-bus.hu

megnéztem a stat oldalt köszi.
Lõttem egy Hurricane-t, meg egyp-36-ot (plusz 1 40mm-est az "englishek"nél.
Örültem mint gyerekkoromban a dugóspuskának! <#violent>
ha egyáltalán még valaki emlékszik rá mi az!

MOD Switcher IL2

na itten van a mod switcher IL2höz.
az a lényeg hogy telepítsd fel. miután feltelepítetted látni fogsz egy mappát, amiben 4 .exe van. MODS ON 408,MODS ON 409,MODS OFF 408,MODS OFF 409. mint nevükbõl is látható itt a 408 és 409 közötti verziót tudod cserélgetni, moddolt és nem moddolt változatok között. a lényeg az, hogy indítsd el azt az exe-t amelyik nevében az a végeredmény van, amit te szeretnél, és add meg neki elérési útként a te il2 gyökérkönyvtárat. ezután lobby és reszkess ellen. értelem szerûen, ha a tomcsi féle 4.09 van fenn, akkor már tartalmazza a csatorna modot, így azzal együtt váltogatja a 4.09et mods on/mods off között!
i robot
Jó volt ez a mai kis repülés! Igaz néha kidobott pont mikor a kellõs közepén voltam a bevetésnek<#rinya>
Bombázóval elég nehéz átverekedni a légvédelmen, na de majd holnap!

Hali
Kiváncsi lennék valamire az IL2 singleplayer kampányaival kapcsolatban.
A kitüntetések osztása és az elõléptetés mihez van rendelve? Repülések számához, lelõtt gépek számához, vagy esetleg csa úgy random szórja?
Nincs valami táblázat, amibõl kiderül, hogy mikor milyen érem/elõléptetés jár?
Elõre is thx.

conf.ini -ben tudod átírni

Balumann
Jó volt ez a mai játék, remélem legközelebb több sikerrel járok, mert ma nem lõttem semmit :-) Még sokat kell gyakorolnom.

Proview
A stat oldal
Voltunk sokan magyarok a felhívásra 😊

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Srácok hol lehet megnézni a HL-n, hogy mi volt az eredményem?

i robot
Ja, ezért kellett volna a másolat?<#wilting>
Egyébb módszer?

De igen... az a baj, hogy 1-1.5 hónapig nem repültem, és az ikon nélküli azonosítási tudományom "elkopott". Tegnap egy Henschelt lõttem sz@rrá...

Her Laca
Ugyan nehogy a szivedre vedd😊