IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. 2 perces és végleges: keresd vissza kb egy hete írtam a registry piszkálásról
De azért az is érdekelne hogyan mûködika mod switcher.
Egy gép vagy vízszintesben van, vagy a magasságát tartja (kivéve az "ideális sebességeket"), és majdnem biztos vagyok benne, hogy megemelt orral nem lehet rendesen használni a célzót.
Csak: ne foglalkozz az értékekkel, ha gondot okoz. Állítsd be nagyjából, aztán úgy tologasd a sebességet, hogy együtt mozogjon a cél és a célkereszt.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Live long and prosper.
Ezt a dupla Il-2 alkönyvtárat abban az esetben javasolt használni, ha eléggé egyedi a config.ini beállítása, vagy esetleg már egy jól beállított MOD-l használod.
Nálam mindenképp ez volt a járható út. Sound MOD-t, TrackIR 6DOF MOD-t, speciális felbontást (3840x1024), valamint egyedi X52 configurációt használok. Komoly munka lett volna ezeket ujra beállitani egy frissen ujra huzott Il-2 szimen.
A Béna.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De szeretem a nyelvújítást.😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem tudja valaki miért nem jöhet be nekem ez a link-firefoxom van,sütik engedélyezve vannak.És hol találhatnék még linket a csatorna modhoz?
Live long and prosper.
Live long and prosper.
Rakd fel tomcsi oldaláról a Csatorna modot mindne benne van 4.09,összes mod,pit stb.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
#16919 nemszoktam msn-ezni, úgyhogy majd találunk egyéb csatornát remélem 😊
#16924 minden köcsög edény, de nem minden edény köcsög! 😊
A Béna.
www.smart-bus.hu
Csináltam Tracket,csak úgy random valami orosz város ipar negyedére dobtam két sc-2000ezrest, milliméter pontosan oda estek ahova szántam õket.Tényleg eszeveszett pontos ha a szálkereszt együtt mozog a céllal.
Akinek kell az írjon pm-et😊
Live long and prosper.
A lényeg, hogy volt pár derült percünk! 😊)
www.smart-bus.hu
Live long and prosper.
Ui.: Szóval nem ellenkezem, félre ne érts... csak annak szoktam ezt megemlíteni, akiben látom a lehetõségét, hogy mondadóm magjai termékeny talajra hullnak! 😄
www.smart-bus.hu
Live long and prosper.
Örök hálám! 😄
www.smart-bus.hu
ja és Csan, ez igy sztem kiejthetõ, elvégre Csanád a nevem😊
Live long and prosper.
www.smart-bus.hu
igyekszem jelezni ha fent vok, msnen el tudsz érni Leb.
Live long and prosper.
Mert nekem mindig oda esik a motyo ahova szeretném...én a Bombázotiszt müszerei alapján álitom be a sebességet és magasságot...nem pedig a bal also sarokban megjelenö csiterkijelzön😄
A Béna.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F