IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha lehet akkor hétvégére idözitsük a közös repülést mert hétköznap én csak 20:00 után vagyok gépközelben.

A Béna.

Laca du 4-5 -ig vártalak aztán mennem kellett. Addig beültem 1 stukába, lõttem 2 spitit (nem fordul rosszul a ju), meg szétromboltam 6 légvédelmet. És le sem lõttek, csak én voltam béna hogy 2x odavertem magam felszállás közben.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Én benne vagyok,a ts ünk rendelkezésre áll. Csinálunk minden géppárnak külön szobát.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ha a kollega,be tud lépni a spit vs 109 re akkor nagy baj nem lehet.Talán a probléma abban keresendõ,hogy nem jól van megadva az elérési út a 4.09bétának.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TG Gida
Esetleg a tûzfal teljes leállítása?Csak a próba kedvéért.Hátha nem is az a baj.

Isten áldja a pogányokat!

Vogel
Én csak hosztolni nem tudtam, át nem engedett 21000-es porttal. Kapcsolódni még a legdurvább tûzfallal is sikerült.

JoeDestroy
Ha a szerver a 21010-et használja, (x.x.x.x:21010) akkor a kliensben is az kell. Ahogy én láttam, ez a kettõ az elterjedt. Lehetne akármi is a port, csak egyforma legyen mindkét oldalon, és ne ütközzön más programok kommunikációjával.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Vogel
Tudom, majd dualboxban tolom 😊

Olvasgattam a neten, és azt találtam, hogy, azt a portot amit megadunk a il2setup-ban, át kell engedni a tûzfalon, plusz a 10-zel nagyobb számú portot (mindkettõt)

Alapesetben a 21000 ÉS 21010-t is át kell engedni.
<#nemtudom>

Az én tûzfalam elsõre rákérdez, ha valami át akar jutni, aztán betanítom és nincs vele gond.

JoeDestroy
Még valami eszembe jutott.
Az IL-2 alap esetben a 21000 TCP és UDP portot használja, ez a külsõ setupban állítható.
A szerver meg a 21010-et. Ha jól olvasgattam vissza a beírásokat.
Az IL-2 setupban megadtad ezt a 21010-es portot a 21000 helyett?
(apropó prg, program csak rövidítettem).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

NEM LÁMA! NEM LÁMA! NEM LÁMA!

váhhhh

max nem értesz hozzá de NEM LÁMA!
Sanyix
az a baj, hogy hétvégén siege lesz, meg antharas 😄DD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Ha TSen van mindenki akkor egy szervezõ egyén bevállalhatja az irányítást. De akkor nincs visszapofa és mindenki ott legyen!
Repülés elõtti briefing szóban, feladatok kiosztása, géppárok megalkotása. Csak géppár parancsnok forgalmazhat adást, kísérõ whisperel. Én ezeket látom feltételnek.

Semmi gond, többek között azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak 😊

Willenbrock
Azt azért tudtam hogy a lobby maga nem szerver,mikor azt írtam lobbys szerver úgy értettem hogy a HL-n keresztül csatlakozó szerver.Mindamellett valóban elég láma vagyok az egész számítástechnikához.

Na erröl lemaradtam😞
Jo lenne megint szervezni egy ilyen kis összeröffenést a hétvégére!
Amit én igazán hiányolok az online repülésböl az a szervezettség.
Pár napja BoB-on pár német sráccal halál jot repültünk Ju88.-al.
4 en bombázoval 3 srác pedig kiséretet adott vadásszal.
Nagyon hangulatos kis akcio volt végig gyönyörü kötelékben,és saját gép veszteség nélkül iktattuk ki a célpontot.

A Béna.

SgtChris
Azért tegnap tényleg szuper volt, hogy ennyi honfitárs lõtte szitává az eget... :-) Én SSgt_Chris(HUN) név alatt lebegtem, de ezzel a páncélozott és tartósan golyóálló Spittel én is összefutottam párszor... .-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

kamaszaki
Ismeretségre gondoltam.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Hmmm... volt olyan (bõ egy éve) a WarCloudson, hogy egyedül voltam tengelyhatalmi 12 szövi ellen...
Azért hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy egy A20-ast lelõttem, aztán egy kitérõ reptéren leszálltam (3 pontot láttam a saját reptér felett), és kiléptem...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha azt érted "név" alatt, hogy mindenki tart tõled (vagy tõlem, vagy szinte bárkitõl), olyan nem lesz...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Na, azért néha a vörös fasírtosba is beleülünk...

Her Laca
Most is van neved😊 De nehogy félre értsd. Ott repked az ember ahol jól esik neki.

kamaszaki
Én még csak tanulok repülni. Majd ha lesz nevem a lobbyn, akkor meggondolom 2× is hova állok.😊

Her Laca
Nekem meg sem fordul a fejemben ,hogy egy nemzetközi serveren ne keresztes gépbe üljek. Ez nem asz jelenti,hogy egymás közti reppenések alkalmával ne pattannék szövi gépbe. De Gida testvér örökbecsû szavait idézve " .Az a lényeg,hogy bõven túlerõben legyünk, tisztességtelen elõny ugyanis nincsen😊"

kamaszaki
Oké, leveszem.
Azért lépek be mindig Angol géppel, mert sok a Német és könnyebb ellenfelet találni.

Az utóbbi egyértelmûen hálózati csúszás (net lag).

Végre tudom mirõl beszéltek. Tegnap a BoB-on követtem egy spitit 100-ról (nem vicc) beleengedtem az F-2 összes lõszerét semmi karcolás, még arra sem vette a fáradságot , hogy kitérjen, "szinte láttam ahogy röhög a fülkében".Ma pedig egy másik spit(tomasz néven fut a srác) 1 másodperc alatt 2 kilóméteres elõnyt szerzett vízszintes repülésnél kb egxforma sebességnél. Egy kicsit elment a kedvem a lobbytól!<#bdead>
sturmovik oroszul kiejtve. innentõl találd ki hogy mit jelent 😊
😊 akkor egy két fogalmat tisztázzunk:

A HyperLobby egy gyülekezõ hely, saját szervere van (1 db), ami chat és játékindítási célokat szolgál. Itt látszanak a Lobby-n keresztül indított játékok, azokra lehet csatlakozni, valamint, a bejelentkezett felhasználókkal chatelni, pager üzenetet küldeni.

Az Il-2 szerverek (hostok) nem a Lobbyn futnak, hanem a host számítógépen, a Lobby csak odaíránytja a játékosokat.

A TS = Team Speak2 nevû "rádiózó-beszélgetõ" program (hasonló a Skype és Msn megoldásaihoz). Ilyen szervert is üzemeltethet bárki, néhány virtuális századnak van ilyen.

DonZorro
<#nyes>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Willenbrock
Jó kösz holnap 7 körül már gép elõtt leszek.Ricsi ts egy lobby szerver?

Her Laca
Akkor gyere fel a ricsi ts re holnap. Megoldjuk valahogy a dolgot.
A pagert pediglen úgy tudod,hogy megkeresed a nevemet a lobbyn majd bal clik send,pager massage. A jobb felsõ részbe megjelenik a pager felirat és az alatta lévõ szép nagy mezõbe beírod a bárkinek szánt üzenetet. majd ha kész vagy a send gombot megpöttyinted. És kész.

Willenbrock
De ha holnap este megfelelne neked akkor örömmel venném a segítséget mert nekem ötletem sincs már mi lehet a gond.

Willenbrock
Nem ismerem hogy kell Direkt IP-vel csatlakozni.Olyat már próbáltam hogy a tûzfal kivételek fül alatt rámentem az exe-re,aztán a szerkesztés fül alatt-hatókör módosítása:itt hozzáadtam az oldal IP címét.Ma este pedig sajnos melóban leszek,de holnap este már a gép elõtt.De még pagert sem küldtem sehova,azt sem tudom hogy kell.

Her Laca
Aham😊 De ha lehet a spit szárnyáról vedd le a magyar felségjelet😄
Neghwar kissé ideges lett miatta többször is (amúgy is rémeket lát)

Her Laca
Este ha fenn vagy a lobbyn ,küldj egy pagert. Indítok próbaképpen egy hostot a 4.09m el ,és megnézzük oda be tudsz e jönni.

Her Laca
Szerintem valami nagyon egyszerû hiba lehet nálad.
Sajnos még nem jöttem rá. Direkt IP vel a játékból próbáltál már csatlakozni?

Willenbrock
Továbbá sajnos azt sem tudom mi az a prg.

Willenbrock
Sajnos nemtom mi az a router.ADSL netem van(telefonvezetéken jön) D-link modem van hozzá.A tûzfalon a kivételek fül alatt engedélyezve van az il2fb.exe.Bár kikapcsolt tûzfallal sem csatlakozik a szerverhez a progi ezért nem tudom van e a tûzfalnak ezek után köze ehez.A speciális fül alatt csak olyan választások vannak hogy biztonsági naplózás és ICMP beállítások.(Internet control Message Protokoll-itt semmi nincs amúgy kipipálva.)A csatorna modot a 16943 sz. hozzászólásról töltöttem le.Talán abból hiányzik valami fájl?Nem értem az egészet.

Her Laca
Direkt nem reagáltam az elsõ hozzászólásodra(nem tartottalak méltónak rá),de látom nem vagy reménytelen eset. Nézd ,kedves fiatal aktivista barátom.Legelsõ hozzászólásodra teljesen igaz ,hogy ha nem szóltál volna ,bölcs maradtál volna. Látom te is elkötelezett híve vagy egy témának(Kamionok). Nos hogyan vélekednél ha csak úgy betoppannánk az általad nyitott "igencsak színvonalas" topikba,és kedvenc idõtöltésed tárgyát a SZAR jelzõvel illetnénk. Ez az egyik. (Aszt hiszem jólneveltség hiányának lehetne nevezni eme tettedet)
A másik.
Magvas hozzászólásodból nem sok mindent tudtam kiszûrni,(lehet az én korlátoltságom az oka) ,de legalább valami féle indokot ha odapötyögtettél volna ,igencsak megkönnyítenéd a helyzetünket.
Nos nem óhajtom tovább szaporítani a szót ,mindenesetre köszönöm a második hozzászólásodat ,melyben azért látszik a homo sapiens jelenléte benned,és ez igencsak örvendetes.
És ha megengedsz egy jó tanácsot. Máskor ha elengedhetetlen kényszert érzel ,hogy meg nyilvánulj valamely témában azt tedd udvariasan ,lehetõleg némileg felkészülten.
Tudod el tudlak küldeni úgy is a picsába ,hogy te megkérdezd ,mikor induljak.
További jó fórumozást ,és virtuális szállítmányozást kívánok neked.

Az hogy "szar", az nem vélemény. Miért szar? mert nem tudtál 10 perc alatt felszállni se?

<#nevetes1><#nevetes2><#nyes><#mf1>

<#eljen><#eplus2><#hehe><#taps>

L Viper
Sztívblád <#nyes><#eljen>
kamaszaki
Jahm. Láttam a Magyar inváziót.
Én kamaszaki néven repülök. Általában ejtõernyõvel láthattok.X)

Sanyo
Ebbõl a szempontból az FB béta volt a legjobb szerintem, az addig megszerzett tapasztalatok hirtelen nem értek sokat. 😊 A repmodell nagyon komolyan elment a jó (nehezebb) irányba, a leszállások rendszeresen géptöréssel vagy lezuhanással végzõdtek. Sokat repültünk és gyakoroltunk, megdöbbenésünkre a végleges FB repmodellje szinte semmiben sem különbözött az elözõektõl. Nagy csalódás volt.

www.pcpilot.hu

AudiQuattro
Jolvan,nemszolok semmit,nemszeretném szétoffolni ezt a gyönyörû topikot..csak véleményem elmondtam...Jah sztemis király Benkõ XD

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Her Laca
Srácok ! Ezen a BOB serveren tengõdök ,VO101 Menyussal voltunk magyarok.
Harcolgatunk ,harcolgatunk ,egyszer csak látom a belépõket. Maggi,Tomcsi,Vari ,Gida,Neghwar,Hetti .Meg még páran.
Ihaj ,csuhaj 😄 Emberek! Mészárlás folyt. Tetszett.

Scottt
Jó akkor idézem kedvenc celeb bírkózónkat:"MÉ NEM MÉSSZ EL ANYÁDBA?"
Nem tetszik lehet tovább repülni,topik -fav ha bennevolt.
Htx bye
nalyib:Ha sikerül megtalálni,privi jöhet^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igazad van majd átszokunk a, hmm, Marine Sharpshooter 3-ra, látom lehet százméterrõl mesterlövészpuskázni (satukézzel😊, mialatt idióta AI-k célt szaladnak neked és 30 méterrõl géppisztollyal mellédlõnek😄
Ez is jó, ha az embernek nincs sikerélmény az életében, további jó nintendózást.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

AudiQuattro
Rendesen szar egy játék...

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu