IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Béna.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Isten áldja a pogányokat!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Alapesetben a 21000 ÉS 21010-t is át kell engedni.
<#nemtudom>#nemtudom>
Az én tûzfalam elsõre rákérdez, ha valami át akar jutni, aztán betanítom és nincs vele gond.
Az IL-2 alap esetben a 21000 TCP és UDP portot használja, ez a külsõ setupban állítható.
A szerver meg a 21010-et. Ha jól olvasgattam vissza a beírásokat.
Az IL-2 setupban megadtad ezt a 21010-es portot a 21000 helyett?
(apropó prg, program csak rövidítettem).
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
váhhhh
max nem értesz hozzá de NEM LÁMA!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Repülés elõtti briefing szóban, feladatok kiosztása, géppárok megalkotása. Csak géppár parancsnok forgalmazhat adást, kísérõ whisperel. Én ezeket látom feltételnek.
Jo lenne megint szervezni egy ilyen kis összeröffenést a hétvégére!
Amit én igazán hiányolok az online repülésböl az a szervezettség.
Pár napja BoB-on pár német sráccal halál jot repültünk Ju88.-al.
4 en bombázoval 3 srác pedig kiséretet adott vadásszal.
Nagyon hangulatos kis akcio volt végig gyönyörü kötelékben,és saját gép veszteség nélkül iktattuk ki a célpontot.
A Béna.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Azért hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy egy A20-ast lelõttem, aztán egy kitérõ reptéren leszálltam (3 pontot láttam a saját reptér felett), és kiléptem...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Azért lépek be mindig Angol géppel, mert sok a Német és könnyebb ellenfelet találni.
A HyperLobby egy gyülekezõ hely, saját szervere van (1 db), ami chat és játékindítási célokat szolgál. Itt látszanak a Lobby-n keresztül indított játékok, azokra lehet csatlakozni, valamint, a bejelentkezett felhasználókkal chatelni, pager üzenetet küldeni.
Az Il-2 szerverek (hostok) nem a Lobbyn futnak, hanem a host számítógépen, a Lobby csak odaíránytja a játékosokat.
A TS = Team Speak2 nevû "rádiózó-beszélgetõ" program (hasonló a Skype és Msn megoldásaihoz). Ilyen szervert is üzemeltethet bárki, néhány virtuális századnak van ilyen.
A pagert pediglen úgy tudod,hogy megkeresed a nevemet a lobbyn majd bal clik send,pager massage. A jobb felsõ részbe megjelenik a pager felirat és az alatta lévõ szép nagy mezõbe beírod a bárkinek szánt üzenetet. majd ha kész vagy a send gombot megpöttyinted. És kész.
Neghwar kissé ideges lett miatta többször is (amúgy is rémeket lát)
Sajnos még nem jöttem rá. Direkt IP vel a játékból próbáltál már csatlakozni?
A másik.
Magvas hozzászólásodból nem sok mindent tudtam kiszûrni,(lehet az én korlátoltságom az oka) ,de legalább valami féle indokot ha odapötyögtettél volna ,igencsak megkönnyítenéd a helyzetünket.
Nos nem óhajtom tovább szaporítani a szót ,mindenesetre köszönöm a második hozzászólásodat ,melyben azért látszik a homo sapiens jelenléte benned,és ez igencsak örvendetes.
És ha megengedsz egy jó tanácsot. Máskor ha elengedhetetlen kényszert érzel ,hogy meg nyilvánulj valamely témában azt tedd udvariasan ,lehetõleg némileg felkészülten.
Tudod el tudlak küldeni úgy is a picsába ,hogy te megkérdezd ,mikor induljak.
További jó fórumozást ,és virtuális szállítmányozást kívánok neked.
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Én kamaszaki néven repülök. Általában ejtõernyõvel láthattok.X)
www.pcpilot.hu
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Harcolgatunk ,harcolgatunk ,egyszer csak látom a belépõket. Maggi,Tomcsi,Vari ,Gida,Neghwar,Hetti .Meg még páran.
Ihaj ,csuhaj 😄 Emberek! Mészárlás folyt. Tetszett.
Nem tetszik lehet tovább repülni,topik -fav ha bennevolt.
Htx bye
nalyib:Ha sikerül megtalálni,privi jöhet^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez is jó, ha az embernek nincs sikerélmény az életében, további jó nintendózást.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F