IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Штурмовик-nak írják oroszul, nem tudja valaki?

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

2.04-ig volt FB+AEP, 3.0-tól már PF.

3.04-rõl 4.01-re volt a repmodell váltás, ha jól emlékszem 2005 közepe felé (akkor az eljövendõ BOB szimulátoruk repmodelljének tesztjeként emlegették). Szóval cirka 4 éve készül a BOB, durva.

Egyébként nekem is a 3.x repmodellek szimpatikusak (bár valószínûleg messzebb állnak a valóságtól, mint a 4.x-esek, pl torque és propwash hatások)

Sanyix
volt egy a 3.01-es asszem, ahol úgy húzott a légcsavar, hogy még egy gyengébb gépet is alig lehetett egyenesben tartani. De azért ment az 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

L Viper
Hát az eladásokból élnek, ezért kellett kicsit kedvezni a "Vérpistikéknek", a mi bánatunkra.
A PF egyik bétájában állítólag mindent kihoztak az új modellbõl amit tud, aztán repülni is alig tudtak vele a játékosok, nem még harcolni.

Rá is keresek már.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Scottt
Igen,ott körül ha jól saccolom akkor a legelsõ merged verziónak a legtutibb a repmodellje😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Köszi.
Azt észrevettem, hogyaz alap PF-ben nehezebb az F4U-t letenni a hajóra, mint az 1946-ban.
JoeDestroy
Router van?
A tûzfalom az exet hozzá kell adni a spec fülön a kivételekhez.
Egyéb tûzfalaknál is engedélyezni kell a prg kommunikációját, nem csak a portot. Hasonló üzenetek a fenti esetekben jöttek elõ, igaz más szimeknél.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Vogel
Pacific fighters óta vehetõ észre ez a "butítás". Akkor gondolták hogy az amcsi piac miatt kiadják. Onnantól jött sztem a lehúzás, nagyobb piac, több pénz. Akkoriban lett sok vérpisti a lobbyn.

Vogel
Nekem a mostani repmodel elötti, + prop pitch. Ha jól tévedek akkor AEP 3.02... Jaj ezek a verziószámok. Még az idõjárás is jobban tetszett, bár nem volt még zárt felhõzet akkor. Viszont a rossz idõ az télleg rosz volt 0 látótávval.

L Viper
Üdv !
A hozzáértõket kérdezem ,hogy melyik volt szerintetek a legjobb IL 2 verzió, amiben a repmodell a legfrankóbb pl. ?
Nekem megvan gyáriban a Forgotten Battles, a Pacific Fighters és természetesen az 1946 is. ( legutóbbit csak épp kipróbáltam ídõhiány miatt )
Igaz, hogy egyre "butítottabb" lett a repmodell?
Willenbrock
A net 4 Mbit/s szélessávú.A spit vs. 109 4.08-al teljesen jól fut amúgy.

Willenbrock
És nem megy már más szerveren sem:ugyanezt írja ki.Egyszer a WT_mod_409-hez sikerült csatlakozni de vörös skálában ingadozott a ping jel.Kicsit repültem egy Wildcattel aztán kiléptem.Most már oda sem tudok belépni.Igaz a mod újra lett azóta telepítve de ugyanúgy csináltam most is a telepítését ahogy leírtam.

Willenbrock
Connection remote host failed,Reason:connection lost.Valami ilyet ír ki mindíg.Betöltéskor pedig a háttéren a csatorna térkép látható fekete-fehérben Channel mod 1940-41 asszem ez van ráírva és edited by Tomcsi.A verziószám a 4.09m.A mod telepítését eggyel alább leírtam,lehet hogy abban van a hiba?

Willenbrock
Kikapcsolt tûzfallal sem enged be.Meg csak annyira piszkáltam a progit amennyit a csatorna mod jelent.Így csináltam:feltelepítettem a 46-ot,erre a 4.8-at.Az Ubisoft mappán belül csináltam egy bob mappát ebbe átmásoltam az egész 4.8-at.Erre a másolatra rátelepítettem a csatorna modot-total commanderben felülírattam vele az egész 4.8-at.Ezután a bob könyvtárban egy il2fb exe-t találtam indítófájlnak ezt megadtam a Lobbynak.Tûzfalon is engedélyeztem ezt az exe-t.Offline módban rendesen megy is,csak szerverhez nem csatlakozik.

zsoltfireman
Szia Bucser,
Ebben -#17035- tudsz segíteni?????
<#worship>

zsoltfireman
Mert a gyû<#falbav>jteményembõl hiányzik........

"Nem értem mi a szándékod a "legelsõ" IL-2-vel.A '46-ban minden elõzõ verzió benne van."

Én is rendszeresen elõ szoktam venni a régieket. Teljesen más élmény 😊

Bucser
Sajnos semelyikben. Nem került bele Jutocsa munkája végül repülhetõ formában ha jól emlékszem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
<#shakehead><#sir>

Sanyo
Egyikben sem sajnos, végül nem kerültek bele a játékba.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Javítva, köszönöm.

www.pcpilot.hu

Trucker39
"A technika akkor színvonala " helyett A technika akkori színvonala

zsoltfireman
<#taps>

Olvasom.........
"Reggiane Re 2000/Mávag Héja, Avia B.534 és a Letov S.328"
Ezek a típusok,melyik módban repülhetõk????
Én még nem találkoztam velük!

Sanyo
Ugyan régebben írtam, de csak most volt alkalmam rendbeszedni az írást: Il-2 - Egy fejlesztés története

Elírás, hiba, téves infó, megköszönöm ha ezekre felhívjátok a figyelmem. :I)

www.pcpilot.hu

kamaszaki
Fogtam magam és a csatorna modot beleraktam a il-2 mappájába. A BOB szerver mûködik. A többi így már gondolom nem lesz jó, vagy igeN?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

TG Gida
Nem értem mi a szándékod a "legelsõ" IL-2-vel.A '46-ban minden elõzõ verzió benne van.

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
<#taps>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tomcsi: "A csatorna mod folyamatosan frissül. De mûködik! Van hozzá egy javítócsomag is a szerveren. Akit éredekel ki tudja próbálni. Szeretnék majd egy szervert indítani ami cooperatív jellegû dogszerver lenne mozgó aktív AI-val és csak egy moddal érhetõ el CRT 2 beállítás melett. Fontosnak tarom megjegyezni, hogy SAJÁT célra készült a mod és a mindenki számára drága szabadidõt basztam el rá.Nem nagyon érdekel más óhaja, sóhaja , panasza."
zsoltfireman
Érdekelne......
A Demo megvan!

4.09b
ezeket az object-eket honnan tudnám megszerezni??????

Vagy egyáltalán kiírja, hogy connection is succesfull?
Vagy mit ír ki?
Más szerver megy?
Más szerverre beenged? Mikor csatlakozol a bob szerverre, a kezdõ lapon, mi jelenik meg, és mit ír ki neked?
nekem egy spit és egy 109-es van, jobb oldalon 4.08m, mod enabled, bal oldalon 4.09bm1. ezzel tudok csatlakozni a bob szerverre. Ez 4.09-es szerver.
a többi szerverre meg a mod switcherrel, kell váltogatni. Értelem szerûen jobb oldalon 4.08m, mod enabled, bal oldalt 4.08m.
Ahová, meg az "alap" kell, ott mindekttõt kikapcsolni. (4.08m, 4.09bm1)
Elsõ körben kapcsold ki a tûzfalat és megtudod az okozza é a problematikát.

Milyen tûzfalad van, és pontosan mit állítottál be?

"még belépni sem sikerült mert rögtön a program betöltõdése után mikor csatlakozna a szerverhez kidob a lenti üzenettel."

A kitiltásnak is ugyanezek a tünetei lehetnek, és nem csak szabálytalanság miatt lehet. Automatikusan is tilthat, ha nem azonos állapotú megpiszkált játékkal próbálkozol.

Demo letölthetõ INNEN, csak most nem megy...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szilikonzsír, marhafaggyú, étolaj, testápoló... Szabadon választott, csak ne agresszív, maró hatású kenõanyag legyen. Csodákra képes.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem megvan eredeti 1c kiadásban még anno Kijevben vettem, ha érdekel?
A folytatást is megvettem az elfelejtett csatákat, az is jó.
Már nemigen játszom velük.

zsoltfireman
A dobozos 46' megvan,nekem a legelsõ (klasszikus)IL2 kellene!!!
"Minden megoldás érdekelne" <#eplus2>

Willenbrock
Két napja vacakolok és nem értem mi lehet a gond.

Willenbrock
Lehet hogy a portot nem jól engedtem ki a tûzfalon?Az csak annyi hogy a tûzfal beállításnál megnyomom a port hozzáadását,beírom a számát és elnevezem?Én így csináltam de így se megy a szerver.

kamaszaki
Hello!
Van egy cyborg evo joyom és elég nehéz vele kormányozni. Mintha túl erõsen nyomná le ez a rúgó itt a bot tövében ezt a kis mûanyag gyûrût, ami a ''szervót'' ,vagy mit szolgálná.
Mit csináljak én ezzel ,hogy ne darabosan tudjam mozgati, de ne is tegyek kárt a joyban.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Willenbrock
Ha az kizárást jelent akkor nem hiszem.Csak szabálysértések vagy illetlenség miatt csinálnak olyat úgytudom.Nekem viszont még belépni sem sikerült mert rögtön a program betöltõdése után mikor csatlakozna a szerverhez kidob a lenti üzenettel.

Ja még valami: 409m-es szerverek vannak vagy 408as?

úhh -1db felrakni... késõ van fáradt vok 😄

Sajna kénytelen leszek felrakni az IL-2 Sturmovik 1946 tört verziót felrakni, mivel nincs kedvem a Forgotten Battles + Magyar kiadású Pacific Fighterssel szórakozni, STEAMen meg ha moddolod a játékot, akkor a steam újra letölti azt a fájlt és nem igazán mûködik... 4.09m a legújabb patch ugye? Meg mi ez a csatorna mod?😄

nem vagy véletlenül bannolva arról a szerverrõl?

Willenbrock
Újratelepítettem a csat.modot de ugyanaz a helyzet-offlineban simán megy és a WT_MOD_409-en is,de a BoB szerveren nem.Már arra gondolok hogy talán a csatornamodból hiányozhat valami fájl.

SgtChris
Múlt héten Szolnokon a Plazaban vett a tesóm nekem egyet! :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Her Laca
Cora ,Auchan. Múltkor láttam még pár példányt a Kistarcsai akármiben.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.