IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
3.04-rõl 4.01-re volt a repmodell váltás, ha jól emlékszem 2005 közepe felé (akkor az eljövendõ BOB szimulátoruk repmodelljének tesztjeként emlegették). Szóval cirka 4 éve készül a BOB, durva.
Egyébként nekem is a 3.x repmodellek szimpatikusak (bár valószínûleg messzebb állnak a valóságtól, mint a 4.x-esek, pl torque és propwash hatások)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Rá is keresek már.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azt észrevettem, hogyaz alap PF-ben nehezebb az F4U-t letenni a hajóra, mint az 1946-ban.
A tûzfalom az exet hozzá kell adni a spec fülön a kivételekhez.
Egyéb tûzfalaknál is engedélyezni kell a prg kommunikációját, nem csak a portot. Hasonló üzenetek a fenti esetekben jöttek elõ, igaz más szimeknél.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A hozzáértõket kérdezem ,hogy melyik volt szerintetek a legjobb IL 2 verzió, amiben a repmodell a legfrankóbb pl. ?
Nekem megvan gyáriban a Forgotten Battles, a Pacific Fighters és természetesen az 1946 is. ( legutóbbit csak épp kipróbáltam ídõhiány miatt )
Igaz, hogy egyre "butítottabb" lett a repmodell?
Én is rendszeresen elõ szoktam venni a régieket. Teljesen más élmény 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olvasom.........
"Reggiane Re 2000/Mávag Héja, Avia B.534 és a Letov S.328"
Ezek a típusok,melyik módban repülhetõk????
Én még nem találkoztam velük!
Elírás, hiba, téves infó, megköszönöm ha ezekre felhívjátok a figyelmem. :I)
www.pcpilot.hu
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Isten áldja a pogányokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vagy mit ír ki?
Más szerver megy?
nekem egy spit és egy 109-es van, jobb oldalon 4.08m, mod enabled, bal oldalon 4.09bm1. ezzel tudok csatlakozni a bob szerverre. Ez 4.09-es szerver.
a többi szerverre meg a mod switcherrel, kell váltogatni. Értelem szerûen jobb oldalon 4.08m, mod enabled, bal oldalt 4.08m.
Ahová, meg az "alap" kell, ott mindekttõt kikapcsolni. (4.08m, 4.09bm1)
A kitiltásnak is ugyanezek a tünetei lehetnek, és nem csak szabálytalanság miatt lehet. Automatikusan is tilthat, ha nem azonos állapotú megpiszkált játékkal próbálkozol.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A folytatást is megvettem az elfelejtett csatákat, az is jó.
Már nemigen játszom velük.
"Minden megoldás érdekelne" <#eplus2>#eplus2>
Van egy cyborg evo joyom és elég nehéz vele kormányozni. Mintha túl erõsen nyomná le ez a rúgó itt a bot tövében ezt a kis mûanyag gyûrût, ami a ''szervót'' ,vagy mit szolgálná.
Mit csináljak én ezzel ,hogy ne darabosan tudjam mozgati, de ne is tegyek kárt a joyban.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD