IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Eddig nem fordult elõ, hogy offline, egy zuhanó bombázó, 700m-rõl pilot killedet csináljon, de úgy emlékszem, elég ritka is volt. amióta feltettem, a lövészek (nem csak a bombázó, de a vadászok is) megtáltosodtak a pilot killed lövéssel kapcsolatban. simán 5-600m-õl az Ai egy lövéssel "leterít".
Kicsi egy lövés egy ember hangulata van, és kezd baromira idegesíteni.
Nem tudom, hogy online is köze lenne, vagy már bebeszélem magamnak, de ott is egyre többször halok meg pk által, éls k..ra meszzi lövéseknél.
Egy komplex szoftver, amit profi fejlesztõk, szakértõk, kemény pénzért és kemény pénzen fejlesztettek ki 8 év alatt. Néhány lelkes amatõr modder ne akarja már hipp-hopp feljavítani, és remélni, hogy stabilan hibamentesen mûködik. Másrészt ki tudja mifene került még bele a csomagba szándékosan vagy véletlenül.
nagyon fura dolgokat csinált a játék nálam mióta felraktam:
-2 géppel repülök egy játékban, és le is tudom lõni magam 😊
-majdnem minden gépet egy lövéssel lelövök, úgy, hogy millió darabra robbannak szét
-az én fókámba egyik alkalommal egy kobra belelõtt a 37-esével párat, robbant is jó nagyokat, de semmi bajom nem lett, stb
szal én inkább letöröltem az egészet, most újra jó minden
GOOBY, pls
Szólok ha valamit sikerült elérni^^
Köszi
Elismerten az IL-2 a "tömegekre lett szabva" az FB megjelenésével (és azóta is minden további változtatás e felé tett lépést, talán a 4.01 jelentett egy kis elõrelépést).
Mindazonáltal, ha valakinek van a birtokában lent nem felsorolt béta patch, vagy egyéb változat, köszönettel venném ha megkapnám az antologiám számára 😊
És nem is csak a holtjátékot kell beállítani, hanem azt a szép kis 3x10-es csúszdát is... <#eplus2>#eplus2>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Viszont mivel végre mûxik a profiler, kellene nekem pár x52-es profil, meg hozzá egy il2 billentyûkonfig, ugyanis lusta vagyok foglalkozni vele 😄. (Meg ha valakinek van, miért kéne új?)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nalyib maister, nem emlékszel véletlenül a verziószámára?
Startrádli.
Szerintem(csörögsz)
Az alábbi AEP elõtti FB változatokat sikerült elõvarázsolnom a gépemre (eddig csak az elsõ és az utolsó volt meg)
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.0
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1b
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.11
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.21
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22
Szerintem az 1.1b lehet az, amirõl beszéltetek, a többi nem béta. Most akarom kipróbálni õket. Mirõl ismerem fel az ûberverziót?
U.I. összesen következõ patchek vannak meg, azt hiszem már közel teljes a gyüjtemény 😊
Il-2 Sturmovik 1.01g
Il-2 Sturmovik 1.02b
Il-2 Sturmovik 1.03a
Il-2 Sturmovik 1.04
Il-2 Sturmovik 1.04b
Il-2 Sturmovik 1.1
Il-2 Sturmovik 1.2
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.0
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1b
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.11
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.21
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22
Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.0_rossz_files_SFS
Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.01
Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.04
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.00m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.01m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.02bm_nem_fut
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.03m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.04m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.01m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.02m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.03m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.04m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF-PE2 4.05m
Il-2 Sturmovik 1946 4.07 m
Il-2 Sturmovik 1946 4.071bm
Il-2 Sturmovik 1946 4.08m
Il-2 Sturmovik 1946 4.09b1m
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Vannak fent más modok is az alap il2-m ben lehet az zavart bele.
A Béna.
A Béna.
Kicsit Gány de müködik.
Csináltam egy másolatot a teljes il2 röl il2 bob mappába(nekem már 4.09 volt) Belenéztem a rarba és azokat a mappákat egyszerüen töröltem az il2 bob bol. Majd kitömöritettem a rart és tökéletesen müködik.
Igaz,hogy igy nincsenek meg a missiok csak az a pár single ami a csatorna modhoz van.
A Béna.
Ma délután lesz valami vagy nem?
www.luft10.com/forum
Nekem fel is ment szépen, betöltött, de ha kiválasztottam valamilyen kampányt, elindítottam, akkor 70%-nál kilépett. Tök mindegy, hogy 4.09bm1 volt. Késõbb a mod switcherrel, 4.08-ra átmnetem, minden megoldással próbálkoztam, és a régi sem ment. Sõt, még a serverekre sem engedett fel. Semmilyen moddal. Ezután uninstall lett (egész il2).
Majd feltettem, az il2-t, plusz a4.08m-et, és soundmod, mod pack, és egyéb kellõ dolgok.
Ezután, megpróbáltam a bob szerverre csatlakozni.(4.09bm1-el)
Itt kiírt egy üzenetet,hogy melyik file hiányzik. Ezt beírtam google-ba, megtalálta, és letöltöttem.
Ezek után megy a csatorna mod, igaz spit mk1 ,és fw190-a3-nincs.
a mod switcerrel ugyanúgy tudok váltogatni, és megy minden szerver.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elvileg 4 fajta beállítást érhetsz el:
4.08 mod off
4.08 mod on
4.09b mod off
4.09b mod on
Megvallom offlinében nem próbáltam.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Pici segítséget szeretnék kérni a szakértõ uraktól:
Az english channel mod-dal lenne gondom, valamiért nem tudom beizzítani.
Alap 1946 fel van telepítve a gépre, ezt elõször 4.08-ra, majd a 4.09b1m-re patcheltem.Eddig gondolom rendben van.
Amit letöltöttem az a Tomcsi féle pack, ugye ebben van egy 4.09b1 Csatorna mod nevû mappa, ennek tartalmát bemásoltam a játék mappái közé, amit kért azt felülírtam.
Amikor indítom a játékot, be is jön az új töltõképernyõ, tehát elvileg ez is jó. Single player compaign-nál ha kiválasztom a RAF, vagy a Luftwaffe hadjáratot, a generate gombra kattintva annyi történik, hogy sípol egy hosszút a speaker a gépben. A játék mappájában létrejön egy file:dgenERROR.log -ebben ez van:
= DGen 4.0.0.9 (01/05/05) =
seed: 8204625
DGen initialization. Side: de, Rank: 0
MaxBomberSkill=3
Distance=Any
Length=VeryLong
AI=Normal
Missions=Normal
AirIntensity=Medium
GroundIntensity=Medium
SlowFire=5.0
PromotionRate=1.000000
Career ID: DeU
Error - can't open DGen\Poland39.DB
Mit tegyek hogy mûködjön?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ja amit még ajánlok: rádiofegyelem!!! alap
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo