IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Srácok úgy néz ki sikerült ki kunyerálnom, hogy belemoddolják a játékba a a FW-190A8/R2-R7-R8-as Faltörõkost.Remélem hamar kész lesz,aztán reszkessetek jenkik😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nekem offline volt olyan tapasztalatom, hogy a kép fagyott, viszont a mûszerek késõbb is rendesen mûködtek, és a hang is normálisan ment tovább.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
Nálam semmi ilyen anomália nincs^^Pedig én még pakoltam fel 1-2 új modot

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nekem is érdekes dolgok vannak azóta.
Eddig nem fordult elõ, hogy offline, egy zuhanó bombázó, 700m-rõl pilot killedet csináljon, de úgy emlékszem, elég ritka is volt. amióta feltettem, a lövészek (nem csak a bombázó, de a vadászok is) megtáltosodtak a pilot killed lövéssel kapcsolatban. simán 5-600m-õl az Ai egy lövéssel "leterít".
Kicsi egy lövés egy ember hangulata van, és kezd baromira idegesíteni.
Nem tudom, hogy online is köze lenne, vagy már bebeszélem magamnak, de ott is egyre többször halok meg pk által, éls k..ra meszzi lövéseknél.
😊 miért nem vagyok meglepve?

Egy komplex szoftver, amit profi fejlesztõk, szakértõk, kemény pénzért és kemény pénzen fejlesztettek ki 8 év alatt. Néhány lelkes amatõr modder ne akarja már hipp-hopp feljavítani, és remélni, hogy stabilan hibamentesen mûködik. Másrészt ki tudja mifene került még bele a csomagba szándékosan vagy véletlenül.

PhantomAss
hát én inkább leszedtem ezt a csatorna-modot
nagyon fura dolgokat csinált a játék nálam mióta felraktam:
-2 géppel repülök egy játékban, és le is tudom lõni magam 😊
-majdnem minden gépet egy lövéssel lelövök, úgy, hogy millió darabra robbannak szét
-az én fókámba egyik alkalommal egy kobra belelõtt a 37-esével párat, robbant is jó nagyokat, de semmi bajom nem lett, stb
szal én inkább letöröltem az egészet, most újra jó minden

GOOBY, pls

Scottt
Srácok úgy döntöttem megpróbálom mûködõ képessé tenni a kampányokat a csatorna moddal.A hiba a DCG-ben van mert az Tomcsi egyéni beállításaihoz van szabva(A hivatkozások, hogy mit hol talál a DCG)
Szólok ha valamit sikerült elérni^^

Például ha van valaki aki a nem nyilvános béta teszteken részt vett, stb.
Köszi

Úgy már más. Az alap IL-2 szerintem sokkal "nehezebb" néhány szempontból: kíméletlenebb repmodell (szándékosan nem mondtam, hogy realisztikusabb), sokkal pontatlanabb fegyverek, agresszívabb AI, hatékonyabb sérülések, etc.

Elismerten az IL-2 a "tömegekre lett szabva" az FB megjelenésével (és azóta is minden további változtatás e felé tett lépést, talán a 4.01 jelentett egy kis elõrelépést).

Mindazonáltal, ha valakinek van a birtokában lent nem felsorolt béta patch, vagy egyéb változat, köszönettel venném ha megkapnám az antologiám számára 😊

Scottt
De,este nekem is eszembe jutott, hogy ez egy FB elõtti béta volt és meglepõdött a nagyközönség, hogy milyen egyszerûbb lett a repmodell.Valami ilyesmirõl diskuráltak az urak ~100hszel ezelõtt^^

DonZorro
Meg amúgy is jobb ha magadnak kreálsz egyet! Másét sokkal nehezebb megjegyezni...

És nem is csak a holtjátékot kell beállítani, hanem azt a szép kis 3x10-es csúszdát is... <#eplus2>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Vogel
Annyira nem macera, max ha macro-t akarsz használni, de biztos akad vki aki kisegít egy stuka profillal. Joy holtjátékot magadnak kell konfigolni, mert az nem átadható (legalábbis nekem mindig elfelejti, win reinstallnál).

Sanyix
nah ennyi, eldöntöttem, multizni fogok mostmár inkább il2-ben is, és kész 😊 sokat fogok zuhanni, de nembaj(fõleg mivel stukázni is akarok 😄).

Viszont mivel végre mûxik a profiler, kellene nekem pár x52-es profil, meg hozzá egy il2 billentyûkonfig, ugyanis lusta vagyok foglalkozni vele 😄. (Meg ha valakinek van, miért kéne új?)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Van még utalás az FB 1.02b bétára, de nem találom sehol...

Lehet, hogy az FB 1.0 elõtti béta amirõl beszélünk?

Végigpróbáltam az alábbi FB verziókat. Nem látok nagy ugrást a repmodellben.

Nalyib maister, nem emlékszel véletlenül a verziószámára?

Scottt
Zsír durva repmodell.
Startrádli.
Szerintem(csörögsz)

A HyperLobby-n szerepel nem?

No, kicsit vadásztam a neten, természetesen az FB patchek az 1.22 kivételével már mindenhol eltûntek. Szinte mindenhol, azért sikerült találni pár dolgot:

Az alábbi AEP elõtti FB változatokat sikerült elõvarázsolnom a gépemre (eddig csak az elsõ és az utolsó volt meg)

Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.0
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1b
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.11
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.21
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22

Szerintem az 1.1b lehet az, amirõl beszéltetek, a többi nem béta. Most akarom kipróbálni õket. Mirõl ismerem fel az ûberverziót?

U.I. összesen következõ patchek vannak meg, azt hiszem már közel teljes a gyüjtemény 😊

Il-2 Sturmovik 1.01g
Il-2 Sturmovik 1.02b
Il-2 Sturmovik 1.03a
Il-2 Sturmovik 1.04
Il-2 Sturmovik 1.04b
Il-2 Sturmovik 1.1
Il-2 Sturmovik 1.2
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.0
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1b
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.11
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.21
Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22
Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.0_rossz_files_SFS
Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.01
Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.04
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.00m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.01m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.02bm_nem_fut
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.03m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.04m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.01m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.02m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.03m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.04m
Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF-PE2 4.05m
Il-2 Sturmovik 1946 4.07 m
Il-2 Sturmovik 1946 4.071bm
Il-2 Sturmovik 1946 4.08m
Il-2 Sturmovik 1946 4.09b1m

Sanyix
most akkor mi is ennek a csatornás szervernek a címe? 85.25.139.20 erre próbáltam csatlakozni, de azt írta, hogy az 4.08m-es.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

énisénisénis

Nem, windowst kellett hegesztenem a napokban, de te leszel az elsõ, ha megvan😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Scottt
Nalyib sikerült meglelni azt az FB bétát?

Nálam a RAF mission (az az egy ami van) elindul, csak a kampány sípol, és nem történik semmi, pedig nekem az lenne a lényeg, fincsi mapok vannak a listában.
De egyébként röhögni fogsz, elöször én is csak simán felülirtam és ugy nem indult.
Vannak fent más modok is az alap il2-m ben lehet az zavart bele.

A Béna.

Igen,csak nem akartam belebarmolni abba az il2 be amivel a haverokkal repkedek.

A Béna.

ez pontosan ugyanazt eredményezi, minta egyszerûen felülírnád. csak lassabb.
Adnék 1 tanácsot mert nekem is problémás volt a csatorna mod installja...
Kicsit Gány de müködik.
Csináltam egy másolatot a teljes il2 röl il2 bob mappába(nekem már 4.09 volt) Belenéztem a rarba és azokat a mappákat egyszerüen töröltem az il2 bob bol. Majd kitömöritettem a rart és tökéletesen müködik.
Igaz,hogy igy nincsenek meg a missiok csak az a pár single ami a csatorna modhoz van.

A Béna.

Sziasztok!
Ma délután lesz valami vagy nem?
Az üdvözlõ képen ez van:
www.luft10.com/forum
De, ha csatlakozni akarsz a bob szerverre, jobban mondva csatlakoztál, a jobb oldalt van egy webcím, ami a cstorna mod "üzemeltetõjének" wec címe, és ott is le lehet tölteni dolgokat.
én még azon gondolkoztam, hogy ne külön az il2 mappájába csináld ezt az egészet, hanem magát az eredeti il2õt írd felül. mod switcherrel bármelyik szerverhez tudsz csatlakozni.
Nekem is "hasonló" problámám volt a csatona moddal.
Nekem fel is ment szépen, betöltött, de ha kiválasztottam valamilyen kampányt, elindítottam, akkor 70%-nál kilépett. Tök mindegy, hogy 4.09bm1 volt. Késõbb a mod switcherrel, 4.08-ra átmnetem, minden megoldással próbálkoztam, és a régi sem ment. Sõt, még a serverekre sem engedett fel. Semmilyen moddal. Ezután uninstall lett (egész il2).
Majd feltettem, az il2-t, plusz a4.08m-et, és soundmod, mod pack, és egyéb kellõ dolgok.
Ezután, megpróbáltam a bob szerverre csatlakozni.(4.09bm1-el)
Itt kiírt egy üzenetet,hogy melyik file hiányzik. Ezt beírtam google-ba, megtalálta, és letöltöttem.
Ezek után megy a csatorna mod, igaz spit mk1 ,és fw190-a3-nincs.
a mod switcerrel ugyanúgy tudok váltogatni, és megy minden szerver.
Her Laca
Ok.Szombat délután .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Múltkor sajnos nem tudtam gép elé ülni de pl.Szombaton egész délután ráérek.Ha fenn leszel a lobbyn küldök ilyen pagert ahogy leírtad.Teamspeakem még nincs de letöltöm.Az elérési utat szerintem jól adtam meg a lobbynak mert a keresõje megtalálta mind a 2 exe fájlt és ki is választottam azt amelyik a csatorna mappában van, el is mentettem persze.

Modswitchert próbáltad?
Elvileg 4 fajta beállítást érhetsz el:
4.08 mod off
4.08 mod on
4.09b mod off
4.09b mod on

Megvallom offlinében nem próbáltam.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Nincs semmi az = után.
Scottt
A conf iniben a locale= sorban az = után ugye nincs semmi?

kamaszaki
Ugyan ez a gondom, de eddig még nem írtam le. A kampányok nagyja nem indul el, csak sípol egyet a gép és kész.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Sziasztok!
Pici segítséget szeretnék kérni a szakértõ uraktól:
Az english channel mod-dal lenne gondom, valamiért nem tudom beizzítani.
Alap 1946 fel van telepítve a gépre, ezt elõször 4.08-ra, majd a 4.09b1m-re patcheltem.Eddig gondolom rendben van.
Amit letöltöttem az a Tomcsi féle pack, ugye ebben van egy 4.09b1 Csatorna mod nevû mappa, ennek tartalmát bemásoltam a játék mappái közé, amit kért azt felülírtam.
Amikor indítom a játékot, be is jön az új töltõképernyõ, tehát elvileg ez is jó. Single player compaign-nál ha kiválasztom a RAF, vagy a Luftwaffe hadjáratot, a generate gombra kattintva annyi történik, hogy sípol egy hosszút a speaker a gépben. A játék mappájában létrejön egy file:dgenERROR.log -ebben ez van:
= DGen 4.0.0.9 (01/05/05) =
seed: 8204625
DGen initialization. Side: de, Rank: 0
MaxBomberSkill=3
Distance=Any
Length=VeryLong
AI=Normal
Missions=Normal
AirIntensity=Medium
GroundIntensity=Medium
SlowFire=5.0
PromotionRate=1.000000
Career ID: DeU
Error - can't open DGen\Poland39.DB

Mit tegyek hogy mûködjön?
Hát nem lett belõle Hartmann...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
Próbáltamár valaki?Új AI mod^^

Balumann
Én most kicsit pihentettem - bár közben gyakorolgattam egyedül, de ha van valami ilyen csapatos alkalom, akkor benne vagyok.

Vogel
Én nem érek rá, asszony betett a hétvégi progiknak sajna.

Ja amit még ajánlok: rádiofegyelem!!! alap

azaz😊
Tegnap Õs-IL2-õztem (1.01g). Az AI Sturmók úgy dogoltak a fókám ellen, hogy csak pislogtam 😊

régen azzal szórakoztunk, hogy letörtük a D5ös stuka kerekeit és úgy dogoltunk vadászokkal. meglepõen jól szuperált a stuka, de persze azért potyogtunk is rendesen 😊
Semmi gond. Gondoltam h közbejött vmi. Majd talán holnap v holnapután összejövünk. Vasárnap nem leszek. A jövõ hét viszont szabadabb.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Jaj bocs de 4kor érkezett anyag a munkahelyre😞 1/2 6 ig pakoltam ,hogy rügyezzen ki a szeme a szállító srácnak😊 Majd legközelebb.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.