IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már mükszik a szerver, a hirdesd meg (itt vagy a flyonline-n), hogy a játékosok járuljanak hozzá a költségekhez. Számold ki hogy hozzávetõlegesen mennyibe van neked, és adj számlalaszámot, ahová a pénzt várod. Szerintem legalább 10 hozzájárulót elvárhatsz (szerencsés esetben a többszörösét). Kérd az éves hozzájárulást egyben, csekken, átutalással stb. Ha túl sok pénzt kapnál, legfeljebb jövõre nem kéne fizetni.<#wink>#wink>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Barátnõm nagyon nem örülne egy zörgõ gépnek éjszaka, szóval vagy csöndben mûködik vagy sehogy. Ha pár ember tud és akar is támogatni (fix ip és áram pénzbe kerül), akkor lehet róla szó.
www.pcpilot.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Addig ment jól a szerver, amíg tavaly itthon volt, Nagyobb terveim is voltak, amihez kellett egy rendes ip cim, nem olyan ami mondjuk hetente változik. 😊 A probléma összetettebb annál, hogy csak úgy feldobjak egy dedikált szervert egy akármilyen gépre... Szeretem, ha nagyon simán mennek a dolgok, de akkor nem így kell megoldani.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha baromságot kérdeztem, nem kiröhögni! <#smile>#smile>
A gép összerakásán kívül a szerverelhelyezés ami baromi drága (25 rongy per hónap), ez a nagy tétel, nem a masinát összerakni.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Milyen config kéne a szerverhez?
A problémám az, hogy egyedül nem bírom az üzemeltetéssel járó költségeket és nem hiszem hogy itt bárki fizetõs Il-2 szervert szeretne. 😊 Ha mondjuk hozzájárulásokból összejönne, az oké, de ennek még nem dolgoztam ki a részleteit.
www.pcpilot.hu
Így a 22-es wide monitorom 19-es 4:3 normál arányúnak felel meg.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A config.ini file-n jól látható, hogy van megoldás erre a problémára:
width=3072
height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=1
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
1680x1050 es felbontáson nyomaton.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Isten áldja a pogányokat!
[email protected]
(új ár 9900 Ft)
A SaveAspect=0 megoldotta, köszi!
link
Van egy félmegoldás, de akkor csak 5%-onként lehet mozgatni.
Más: üssetek agyon mint bughuszárt, de próbált már valaki 60%-os keverékkel benzint spórolni? (azt hiszem ez az a határ, ahol még nem csökkenti a fordulatot)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A széles módhoz a conf.ini-t át kell írni így:
SaveAspect=0 és eltûnnek a csíkok.
Isten áldja a pogányokat!