IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itten van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondolkozok ezen az aviatoron mert eléggé kétmotoros játékos vagyok, de a (hotas) beállításokat nézve nem lehet...
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jóféle kis joy, megtetszett képek alapján. Van most egy cyborg evom, nem tudom hogy megérné-e lecserélnem...
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
TOmCSI:Kb mikor lesz kedved feltölteni a mûködõ kampány generátoros változatot is?😊Egyébként jó a mod,gratula hozzá😊
Egyébként a héten megjelent az AAA-n az UI1.1 jól hangzik valaki már kipróbálta?Ja és egy srác készít egy Bel Ami(FW-189)fülkét is,olyan 90% van már kész,eszméletlen durván néz ki illetve láttam ott még egy Storch fülkét is nagyon félkész állapotban😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Örülök ha szórakoztat a topik, de nem értem mi szükség van rá, hogy alpári legyél.
További jó repkedést a mélyen tisztelt baráti köröddel, mister professzionális modder.
Isten áldja a pogányokat!
Ott azonban sajnos ügyes kis buherátorok vannak, és mi nem tudunk röhögni az aznapi 6. lelõhetetlen Spiten. Ezért inkább maradunk a rosszabb grafikájú, modokat tiltó szervereken...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem érdekel engem se a többi része csak az online. Csak annyit szeretnék hogy fusson a laptopon. Azért kérdeztem kell-e valami más hozzá mert a laptopon nem indul a mod és fingom sincs mitõl.
Más óhaj sóhaj panasza siráma meg végképp nem érdekel*. Ami meg Richtofent illeti a válaszom a "feltett kérdésedre😛edig DE" Akarom, hogy a játék grafikailag élvezhetõbb legyen elsõsorban számomra és a baráti köröm számára. A többiekre itt is a *-al megjelölt rész vonatkozik.
Azért köszönettel is tartozom! Hihetetlen jókat tudok röhögni ezen az IL-2 Sturmovik topikon. Hajrá Hajrá minnél többet!! Én szúrkolok!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Érdeklõdöm, hogy az "IL-2 Sturmovik: 1946 - Exclusive" kiadásnál is beállítható a conf.ini fájlban a "magyarítás? /locale=hu/? Van aki ilyen magyarítással használja az "1946"-ot?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Kb 2 hónapja találtam rá erre a bámulatos játékra,nap mint nap fedezek fel benne újdonságokat,hihetetlen mit ki lehet hozni ebbõl a nem épp mai gaméból.
Lehet lesz majd néhány kérdésem az öreg rókákhoz.😊
Kösz elõre is a segítséget
Jó vidiókárta és monitor amit belinkeltél.
Még azon kell elgondolkodnom hogy fogom megheckelni a lottósorsolást.
<#nevetes1>#nevetes1>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Projektor túlságosan körülményes (el sem tudnám képzelni hova tudnám egyáltalán kivetíteni, még az asztalt is át kell alakítanom, máshol el sem férne, meg hangos is. Épp elég a gép zúgása, amit mindenféle párnákkal próbálok hangszigetelni 😄
A nagyobb az már munka monitor ,vagy hasonló ,de mondok valamit. Projektor!. Na az tud csinálni nagy képet😊 és ugye már nem is drágák.
A full HD valami brutális géppel az igen... de így... hááát! 😊 65cm-n ez a felbontás élsimítás nélkül hányadék lesz... tényleg próbáld ki mielõtt megveszed! A vga-d meg cserére érett, ha ilyen váltásban gondolkozol... 😉 Persze NV eszedbe se jusson... szánalmas amit mostanában mûvelnek! 😊
www.smart-bus.hu
Isten áldja a pogányokat!
Vidkari
Mindenesetre azért köszönöm a tanácsokat, ha van tapasztalatotok akkor írjátok. Nagyobb TV-t nem vennék mert egyrészt azt már tényleg nem látnám át, másrészt nincs kedvem átalakítani az asztalomat (van felsõ polc is).
Monitor
Az én véleményem szerint vagy full HD TV + plusz új vga, vagy inkább vegyél egy 22 colos monitort...
www.smart-bus.hu
A távolság szempontjából, nekem itt lesz helyem az asztalon, talán 1 méter is megvan ha hátra tolom, ha közelrakom akkor 30-40 cm.
Remélem a Sharp képjavítója elég lesz, hogy viszonylag jó kép legyen ekkora felbontásban, közelebbrõl is, vagy a max távolságból.
Ugyanis amíg nagyon kell koncentrálnod, hogy mit csinálsz, hova célzol ki van elõtted ilyesmi addig az ilyen nagy képernyõket nem látod be. Direkt kipróbáltam ha nézem a bezárás gombot egyáltalán nem látom mi történik az alsó bal-oldalsó részen (ill. látom csak nem jól felismerhetõen) persze normál távolságnál.
Nekem a 22 coloson 1680X1050 es a felbontás. Nos talán ez a minimum.
Az meg ,hogy mekkora az a képernyõ ,nem jelenti azt ,hogy jobban is látod a gépeket. Maggi jól látja. 640X480 ban.😊 (mindent a sikerért😄)
Az Il2 sturmovik Stab nevû progival jól be lehet állítani a Wild módot,abszolút nem zavaró az a kevés amit lecsippent alulról ,meg felülrõl.
Az is igaz, hogy nekem is 70-80 centire van és épphogy nem zavar.
Mert mondom, amik ki voltak állítva ez mellett, samsung, toshiba meg ilyenek 66-osok, egyikben sem volt képjavító és zavaró volt közelrõl, ezen a Sharpon viszon már nem!
Persze tudom, hogy egy 22 colos monitoron sokkal szebb a kép, meg tisztább, de szerintem inkább jobb egy 66cm -esen játszani meg filmet nézni, mégha nem is olyan tiszta a kép. Remélem, hogy ez a nem olyan nem jelent olyan sokat 😄
Inkább csak attól félek, hogy nem lesz elég tiszta a kép (közelrõl nézve), pixeles lesz meg ilyesmi, mert ugye ezek az olcsóbbak. Arra már rájöttem, hogy amit elõször néztem ki samsungot az nem jó, mert abban még képjavító sincs, vagy mi. Amúgy ilyet tervezek venni (hó vége, vagy közepe fele jönnek újak a média markba, és az eladók szerint lejjebb is fog menni az áruk). Jah én is egyébként fõleg filmek miatt, meg én azért elég sok mindennel játszok, szimulárokkal mondjuk kevésbé (jelenleg csak FSX és ez, tehát repülõ szimulátorok 😄).
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo