IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i robot
Tegnap elõtt nézegettem én is ezt a joyt. Szerintem ez passzol küllemében a legjobban az Il2-höz. Nekem csak az a kis felsõ mûanyag nem tetszik. (törd csak le<#vigyor>) Ugyhogy majd kíváncsian hallgatom mennyire is jó!

Her Laca
Il2 sturmovik Stab ,programmal be bírod állítani .Már írtam,de ezek szerint nem figyelsz!😊 Nem lesz csík a széleken.
Itten van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mennyi lenne az ára és ha meg tudnánk egyezni hogy tudnánk az átvételt elintézni? Az egyetlen problémám a rakétakioldó fedelével lenne véleményed szerint bírni fogja letörés nélkül?
Valakinek sikerült már 2 gázkarral 2 motort kezelni a játékban?

Gondolkozok ezen az aviatoron mert eléggé kétmotoros játékos vagyok, de a (hotas) beállításokat nézve nem lehet...

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Scottt
Annyira 90%os a Bel Ami fülkéje, hogy elkészült!😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az Il-2 nem támogatja a hor+ szélesvásznat, hanem csak a vert- -t, szerintem jobban jársz a csíkokkal.
Balumann
Nah megvettem a HDTV-met (Sharp, 26"-os), hát ezerszer jobb ezzel játszani. Megpróbáltam beállítani a megfelelõ felbontásra, el is fogadja de fekete csík van oldalt. Nektek sikerült széles vásznura beállítani?

kamaszaki
Hmm...
Jóféle kis joy, megtetszett képek alapján. Van most egy cyborg evom, nem tudom hogy megérné-e lecserélnem...

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Scottt
A sanyitek evós kollégáknak:Ha valaki nagyon unatkozik,kapja szét a botot(elég a kar részérõl eltávolítani 3 csavart a fejen meg 2)és ki venni a rugót.Teljesen más dimenzió így repülni.Nekem így kényelmesebb, hogy nincs ami visszarángassa a kezemet középre,nem is olyan fárasztó sokáig 1 irányba tartani a joyt^^

TOmCSI:Kb mikor lesz kedved feltölteni a mûködõ kampány generátoros változatot is?😊Egyébként jó a mod,gratula hozzá😊

Egyébként a héten megjelent az AAA-n az UI1.1 jól hangzik valaki már kipróbálta?Ja és egy srác készít egy Bel Ami(FW-189)fülkét is,olyan 90% van már kész,eszméletlen durván néz ki illetve láttam ott még egy Storch fülkét is nagyon félkész állapotban😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Érdekel valakit egy garanciális, kipróbálás szintjén használt Saitek Aviator? Vagy tudtok olyan portált, ahol el lehetne adni? Sajnos a hagyományos hirdetõ portálokon hónapok óta fent lévõ hirdetésemre még érdeklõdõ sem volt eddig 😞
Sanyo
A Fraps ismertetõje, magyarázatokkal együtt pedig holnap lesz kint, ma már eleget dolgoztam rajta. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Elkészült a "hogyan készítsünk videót a fraps-ot használva" anyag, még pár képet kell készítenem és hétfõn kerül ki a flyonline.hu-ra.

www.pcpilot.hu

i robot
Tegnap én is beleszaladtam egy lelõhetetlen spitbe. Szerencsémre békénhagyot miután szanaszét lõtt.<#wink>

Her Laca
Én igen,és biza õ látott😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem tudom pontosan milyen "kérdésemre" gondolsz, valószínûleg nem mostanában kérdeztem, ezért a választ sem értem.

Örülök ha szórakoztat a topik, de nem értem mi szükség van rá, hogy alpári legyél.

További jó repkedést a mélyen tisztelt baráti köröddel, mister professzionális modder.

TG Gida
Én még nem találkoztam lelõhetetlen géppel.Olyannal igen, akinek nem volt feltelepítve valamelyik modos gép,de azokat meg nem is látja.

Isten áldja a pogányokat!

Halisztok nem lehet valahogy a felrobbanást kiállítani úgy hogy a törés legyen csak ne robbanjon fel(single player)elõre is köszi!
Sajnos mi, porbafingó földi halandók (akiken jókat röhögsz) nem tartozunk a baráti körödbe, ezáltal kénytelenek vagyunk online nemzetközi szerveren repülni.
Ott azonban sajnos ügyes kis buherátorok vannak, és mi nem tudunk röhögni az aznapi 6. lelõhetetlen Spiten. Ezért inkább maradunk a rosszabb grafikájú, modokat tiltó szervereken...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

i robot
Köszi!
Nem érdekel engem se a többi része csak az online. Csak annyit szeretnék hogy fusson a laptopon. Azért kérdeztem kell-e valami más hozzá mert a laptopon nem indul a mod és fingom sincs mitõl.

Nem szükséges de ez online játékra készült. Van 4.09b1m 4.08m és verzió is amiben mûködik a kampánygenerátor hibátlanul csak basztam még feltölteni mivel nem nagyon érdekel a játék offline része.
Más óhaj sóhaj panasza siráma meg végképp nem érdekel*. Ami meg Richtofent illeti a válaszom a "feltett kérdésedre😛edig DE" Akarom, hogy a játék grafikailag élvezhetõbb legyen elsõsorban számomra és a baráti köröm számára. A többiekre itt is a *-al megjelölt rész vonatkozik.
Azért köszönettel is tartozom! Hihetetlen jókat tudok röhögni ezen az IL-2 Sturmovik topikon. Hajrá Hajrá minnél többet!! Én szúrkolok!
Igen, megy.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Csinálj más néven egy másolatot az Il-2 1946 mappáról, és másold bele a Csatorna modot.

Kérdezz csak bátran, legfeljebb hülyeséget mondunk...

Sziasztok!
Érdeklõdöm, hogy az "IL-2 Sturmovik: 1946 - Exclusive" kiadásnál is beállítható a conf.ini fájlban a "magyarítás? /locale=hu/? Van aki ilyen magyarítással használja az "1946"-ot?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
i robot
Üdv mindenkinek!
A csatorna mod-hoz fel kell telepíteni egyéb patch-et?

Chazz76
Sziasztok!
Kb 2 hónapja találtam rá erre a bámulatos játékra,nap mint nap fedezek fel benne újdonságokat,hihetetlen mit ki lehet hozni ebbõl a nem épp mai gaméból.
Lehet lesz majd néhány kérdésem az öreg rókákhoz.😊
Kösz elõre is a segítséget

Laca !
Jó vidiókárta és monitor amit belinkeltél.
Még azon kell elgondolkodnom hogy fogom megheckelni a lottósorsolást.
<#nevetes1>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Trucker39
Jól van no, csak alternatívát javasoltam. 😊

Her Laca
Tisztelt kollega!😊) Ha még csak azon a három monitoron múlna. De kell még oda ez meg az ,aztán meg egy külön repülõszoba is😄

Trucker39
Jó lesz oda a 19"-s is. Csak legyen belõle három. <#wink>

Balumann
Köszönöm a tanácsokat. Ha csak játszanék meg ilyenekt csinálnék akkor nem is gondolkodnék HDTV-ben, de nagyon sokat filmezek is. És ahhoz azért csak jobb egy HDTV 😊

Projektor túlságosan körülményes (el sem tudnám képzelni hova tudnám egyáltalán kivetíteni, még az asztalt is át kell alakítanom, máshol el sem férne, meg hangos is. Épp elég a gép zúgása, amit mindenféle párnákkal próbálok hangszigetelni 😄

Her Laca
Én aszt mondom pc hez egy 22vagy ha jobban állsz egy 24 colos tökéletes.
A nagyobb az már munka monitor ,vagy hasonló ,de mondok valamit. Projektor!. Na az tud csinálni nagy képet😊 és ugye már nem is drágák.

Zárásnak azt javasolnám, hogy próbáld ki az ismerõsödnél, mielõtt megveszed! Én próbáltam a HD ready tv-t... nekem nem jött be! A monitornak sokkal szebb a képe!

A full HD valami brutális géppel az igen... de így... hááát! 😊 65cm-n ez a felbontás élsimítás nélkül hányadék lesz... tényleg próbáld ki mielõtt megveszed! A vga-d meg cserére érett, ha ilyen váltásban gondolkozol... 😉 Persze NV eszedbe se jusson... szánalmas amit mostanában mûvelnek! 😊

www.smart-bus.hu

TG Gida
Az IL-2 simán bírja a széles képarányokat és nem marad játék közben sehol fekete csík.

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
No no! A videó és a játék az két különbözõ dolog!!

Her Laca
Meg mellé egy ilyet
Vidkari

Balumann
Érdekes egyébként, hogy annyira eltérõk a vélemények ezzel kapcsolatban. Az egyik ismerõsöm 82 -es tv-t használ, szintén csak hdready, nagyon közelrõl, és azt mondta hogy teljesen jó (most tervez még nagyobbat venni). Amit kinéztem elõször 66-ost, arról a boltban le is beszéltek, és a Sharpot ajánlották mondván az a legolcsóbb amiben jó képjavító is van, ebben a kategóriában és nagyon jó (nem is volt már raktáron, várnom kell vele). 2 üzletben néztem, az elsõben elvileg hd adás (digitálisan is volt rákötve), de szemcsés volt akép, viszont a másikban egy ilyen repülõs HD videó ment, és ott egyáltalán nem találtam zavarónak a kis felbontást (ráadásul géprõl szeritem jobb is a minõség, mert az csak sima hd, gondolom tömörített adás is vagy feljavított). A 22 colos monitorhoz sizntén nagyobb felbontás kellene, amit a vga-m nem nagyon bír, azt pedig nem tervezek még újat venni egy jódarabig. :S
Mindenesetre azért köszönöm a tanácsokat, ha van tapasztalatotok akkor írjátok. Nagyobb TV-t nem vennék mert egyrészt azt már tényleg nem látnám át, másrészt nincs kedvem átalakítani az asztalomat (van felsõ polc is).

Her Laca
Vegyél ilyet😊
Monitor

Én a helyedben azért ezt még átgondolnám... 65cm-s átmérõhöz az 1366x768-s felbontás... háááát... szerintem édes kevés! Tolhatod rá rendesen az élsimítást majd, a jelenlegi vga-d meg nem fogja bírni...

Az én véleményem szerint vagy full HD TV + plusz új vga, vagy inkább vegyél egy 22 colos monitort...

www.smart-bus.hu

Balumann
Nah igen, de ez a HDTV csak 1366x768 -as felbontásu, jobb TV-t azért sem terveztem mert fullHD felbontásban maximum a filmeket tudnám futtatni. Nekem ugyebár jelenleg egy Hanns-G 19 colos (4:3 -as) monitorom van, 700:1 -es kontrasztal. 😄
A távolság szempontjából, nekem itt lesz helyem az asztalon, talán 1 méter is megvan ha hátra tolom, ha közelrakom akkor 30-40 cm.
Remélem a Sharp képjavítója elég lesz, hogy viszonylag jó kép legyen ekkora felbontásban, közelebbrõl is, vagy a max távolságból.

Igen, de azért írtam annyiszor a távolságot mert szerintem rohadt fontos.
Ugyanis amíg nagyon kell koncentrálnod, hogy mit csinálsz, hova célzol ki van elõtted ilyesmi addig az ilyen nagy képernyõket nem látod be. Direkt kipróbáltam ha nézem a bezárás gombot egyáltalán nem látom mi történik az alsó bal-oldalsó részen (ill. látom csak nem jól felismerhetõen) persze normál távolságnál.
Plusz, a display meg a kártya mellett legalább olyan fontos, hogy a játék mit produkál adott felbontás mellett. Nem ugyanolyan a láthatóság, máshogy rajzolja pöttyöket például (és ez nem monitor vagy a kártya függvénye).

Her Laca
Szerintem,a megjelenítõ az egy dolog. Ha szép képet akarsz akkor mellé kell még egy komoly ,nagyon komoly videókártya is. Lévén nagyon magas felbontást kell produkálni a szép kép érdekében. Bár lehet nincs igazam.
Nekem a 22 coloson 1680X1050 es a felbontás. Nos talán ez a minimum.
Az meg ,hogy mekkora az a képernyõ ,nem jelenti azt ,hogy jobban is látod a gépeket. Maggi jól látja. 640X480 ban.😊 (mindent a sikerért😄)
Az Il2 sturmovik Stab nevû progival jól be lehet állítani a Wild módot,abszolút nem zavaró az a kevés amit lecsippent alulról ,meg felülrõl.

Samsung volt képjavítóval, felbontás passz, és digitálisan. Nem azért írtam a 22 colost mert nekem milyen jó, <#smile>csak azért mert az árkülönbség nagy, méretben viszont "csak" 4 col a különbség.
Az is igaz, hogy nekem is 70-80 centire van és épphogy nem zavar.
Balumann
De milyen tv-n pontosan (volt benne képjavító akármi?), milyen felbontáson futtatta és digitálisan (DVI/HDMI) vagy vga -val? Mert én a boltban néztem a tv-t, hd adással nem volt teljesen közelrõl sem zavaró a kép :S Ha olyan lesz legalább mint amilyen ott volt, akkor szerintem tökéletes. 1 méter távolság az egyébként meg van ha hátrébb tolom majd (ha zavaróbb lesz).
Mert mondom, amik ki voltak állítva ez mellett, samsung, toshiba meg ilyenek 66-osok, egyikben sem volt képjavító és zavaró volt közelrõl, ezen a Sharpon viszon már nem!
Persze tudom, hogy egy 22 colos monitoron sokkal szebb a kép, meg tisztább, de szerintem inkább jobb egy 66cm -esen játszani meg filmet nézni, mégha nem is olyan tiszta a kép. Remélem, hogy ez a nem olyan nem jelent olyan sokat 😄

Ma este volt szerencsém(?) kipróbálni egy ilyen tv-n a játékot, hát nagyobbnak nagyobb az biztos. Közelrõl semmiképp nem ajánloma, hogy ne legyen zavaró több mint egy méterre kell lennie tõlled. Én egy 22-es monitoron játszom attól meg nem jobb (ár érték arány), persze a film az más.

Balumann
Hát sajnos ez is 16:9 arányu, de 4:3 -ra állítva is nagyobb a kép a mostani 19 colosomon (4:3 -as a mostani), úgyhogy ettõl félek kegkevésbé 😄
Inkább csak attól félek, hogy nem lesz elég tiszta a kép (közelrõl nézve), pixeles lesz meg ilyesmi, mert ugye ezek az olcsóbbak. Arra már rájöttem, hogy amit elõször néztem ki samsungot az nem jó, mert abban még képjavító sincs, vagy mi. Amúgy ilyet tervezek venni (hó vége, vagy közepe fele jönnek újak a média markba, és az eladók szerint lejjebb is fog menni az áruk). Jah én is egyébként fõleg filmek miatt, meg én azért elég sok mindennel játszok, szimulárokkal mondjuk kevésbé (jelenleg csak FSX és ez, tehát repülõ szimulátorok 😄).

Willenbrock
Milyen a képaránya?A 16:9-es zavaróan széthúzza a képet,ha 4:3-ra van állítva az arány akkor meg a két szélen fekete sáv lesz.Én is gondolkodtam már ilyen TV-n,a filmek miatt is de fõleg a szimulátorokért vennék egyet.

Én sem látok a 17"-os crt-n, demég nem találtam olyat, ami mondjuk villogó pirossal kijelólné az ellenfeleket.<#wink>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Balumann
Nah remélhetõleg hamarosan (hó vége fele) a 19 colos monitorom helyett egy 66cm-es HDTV -n fogok játszani (egy 66-os Sharpot néztem ki😊 ). Remélem azon könnyebben fel fogom ismerni, hogy kik az ellenségek meg ilyesmiket 😊