IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innét való az alábbi aranyos történet: Elõretolt határõrbódé a finn-szovjet határon, benne pár finn határõrrel, amikor is a fagyos ködbõl elõtûnik egy rohamozó harckocsikkal megerõsített szovjet lövésszázad. Az egyik finn felkiállt: Úristen mennyi orosz! De hova fogunk mi ennyit eltemetni? Szóval a hozzállás se mindegy...
Ha érdekel: Finn-szovjet háború 39-40
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Te alkalmazkodj barátom!Beírod ide a hülyeségedet,ami abszolút nem a fórum témája,és te vonsz engem kérdõre???
Megismétlem:ha nincs értelmes hozzászólásod,akkor ÉN zártam le a témát!
(mármint a tied)
csak tényleg szeretnék általad érdemesnek vett irományt is olvasni errõl a kérdésrõl.akár küldheted priviben is.
biciklizni pedig jó! 😛
A bicikli eltolást pedig annak javasold akivel egy idõs vagy! Ez a stílus itt nem divat, próbálj meg alkalmazkodni!
www.smart-bus.hu
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
lett is nagy harckocsi-temetõ a környékbõl😊
Parancsolj!
Ha ez kevés, akkor történelmi bontásban is kifejtésre került már a cáfolat, a megfelelõ topikban megtalálod!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk a finn-orosz légi háborúról nem sokat tudok,tényleg annyival jobbak voltak a finnek?Nemhiába rokonok<#wave>#wave>
<#violent>#violent><#fogmosas>#fogmosas><#lama>#lama><#worship>#worship>
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A száz légi gyõzelem csak csak elõfordult ,az angelusoknál ezt meg sem tudták közelíteni bármely remek gép volt a spit.Aki tudott harcolni az gyõzött aki meg béna volt az meghalt. A finnek buffalóval mért tudtak hihetetlen gyõzelmi arányt csinálni a korszerûbb orosz gépekkel szemben? És itt kapcsolódok a játékhoz. Pont ugyan az a helyzet. Nem a gépen múlik. Szerintem. És még egyszer bocsi 😊 De még valami. A P51 nek nem ellenfél a messza😞 sajnos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a IXe hútõje meg mérnõki😛
Ember egy p51 el rommá idegellek és azt se fogod tudni honnan jön ,meg hová megy az áldás. A spitrõl! Az a gép nagyon jó volt ,a játékban is jó.
Többször leírtam már ,nem a gépen múlik. Ilyen a játék és kész ,tök mindegy hogy eredetileg milyenek voltak a gépek,azzal kell jól repülni ami van,és úgy ahogyan kell. Na! Ne okoskodjunk már feleslegesen. Ez nem haditechnikai fórum, nem tök mindegy milyen volt az igazi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Viszont a 109-esek oroszlánrésze a keleti fronton aprította a sokkal gyengébb orosz pilótákat,ami jóval nagyobb segítséget jelentett a háborúban,mint az hogy legyõzzük a spiteket nyugaton,amik a háború utolsó három évében már nem sok vizet zavartak.Erre a célra viszont tökéletesek voltak
Az összes többit is, csakhogy a németeknél nincs tükör.
Egyébként arra gondoltam, hogy túl sokat nem várhatnánk a gépek javításától... van lökõs vadászunk, de nem adják mert "nem fair". Van lökõs bombázó, hogy ne 41-es roncsokkal kelljen már a világverõ jugok közé repülni, de nem adják, mert "túl gyors".
A G2-t szintén szívesen kispórolják itt-ott, hiszen "übergép".
Ellenben ha egy spit hússzal lassabban megy mint a Szent Tesztek szerint, még a spitsVs109's-en is nagyon szívesen beteszik a köv. évi verziót, hiszen "úgy reális"!
Az se számít, hogy ugyanazon Szövetséges Szent Tesztek alapján a Fóka kb úgy emelkedik, mint a Spit.
Szerintem amíg meg nem változtatja valaki a történelmet vagy ilyesmi, addig kb mindegy is, milyen erõviszonyokkal adják ki a játékot - mindig van miért "igazságossá tenni" a szerveren.
Az egyetlen amin érdemben javítani (illetve a lebutításokat kikapcsolni) lehetne az tényleg maga a fizikai (nem csak rep-) modell.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
a normális blackout sem ártana, mert míg a játékban az átesés a gyakoribb gondunk, a régi pilóták sokszor emlegették, hogy sokszor pont annyira jól fordult egy gép, amennyire a pilóta, vagy a szárnyak bírták.
Lehet hogy a top gun-filmben.. nem tudom😄
jajdeciki...
akármibe lefogadnám 1.22-ben még volt😄DDDD
fel is teszem amíg a PF le nem jön.
Egyébként lehetne több rudder az il2ben, sokkal több. FSXben meg valahogy nem éreztem a sebességet. Ja és mind2be belerakhatnák a rázkódást, mert hogy minden kismotoros repülõn stabilak a mutatók és pontosan mutatnak. Valóságban nem is tudod pontosan leolvasni a sebességet mert a rázkódástól nagyon kileng a mutató. Emlékszem, amikor SU-29-ben ültem, akkor +-15 km/órás kilengése volt a sebességérõnek alaphelyzetben 😊
Egyébként az ilyesmi oldalak alapján...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
egyszer kipróbáltuk Sindelnet kollégával a 4.02bétát (asszem), fordulni is alig lehetett a gépekkel, egy kört akig tudtál megcsinálni, de mi élveztük
szal jó lenne, na <#lama>#lama><#action>#action>
GOOBY, pls