IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Feleség hazaér a tornáról és tusolás elõtt még meztelenül megmutatja a férjének,hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakõre, hogy a vákuumtól nem tud felállni.
Feszegetik,erõltetik, nem jön fel. Szomszéd átjön, feszítik tovább, orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nõ a kõrõl. Nincs mese, kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nõ elé és elkezdi csavargatni a nõ mellbimbóit, mire a férj:
-Mit képzel, mit csinál?
-Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélsõ sort kell felszednem."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én a helyedben legközelebb vásárlás elõtt érdeklõdnék... lényegesen kevesebb rossz hír érne így a vásárlás után! 😄
www.smart-bus.hu
rakás szar!
3 hónap után az y tengely +/- max között ugrált összevissza
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
FAQ 22. pont:
22. Van "magyarítás" a játékhoz?
Írd át "locale=hu"-ra a megfelelõ sort a conf.ini fájlban:
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=0
DisableIME=0
locale=hu
Beszereztem az IL2 1946-ot.
A faq ban olvastam, hogy lehet magyarosítani, ha átírom azXY-mapot HU-ra.
Megtettem, de nem történt semmi...
Van más megoldás a magyarosításra?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amig volt esély a német gyõzelemre,addig VALAMIÉRT küzdöttünk,utána már csak VALAMI ELLEN.De ezt akkor csak kevesen tudták,a pilóták biztos nem mérlegeltek;megtették amit meg lehetett az akkori körülmények között.Tisztelet nekik,védték a hazát,ahogy erejükbõl tellett
arcoltunk,így nem várhattunk kedvezõ elbírálást.
Sõt hadat üzentünk nekik,így nincs miért keseregnünk,mi akartuk,így jártunk sajnos
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Mondjuk durva lett volna,ha egymást lövik a magyar pilóták a két oldalon,most kikkel nyomnánk?Mármint a játékban.
Mi a kár??? Nem értem.
Nekünk volt országunk,ha jól tudom mi üzentünk hadat az oroszoknak ,az amiknak,meg úgy mindenkinek kb (most mindegy is miért). A mi pilótáink voltak az utolsó szövetséges haderõ talán akik kitartottak a németek mellett. De tudod széllel szemben nehéz😞 Azt hiszem semmit nem lehet a szemükre vetni,õk bizonyítottak becsületbõl,helytállásból,bátorságból.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kár,hogy nekünk nem volt ilyen egységünk,lehet nem itt tartanánk...
Én ugyan német oldalon repülök,de (a magyarokon kívül,ami természetes)
nekem a lengyel pilóták testesítik meg a hõsök fogalmát.
talán sindel úr reagál a kérdésedre, de sztem neki sincs meg
GOOBY, pls
Nos az a véleményem,hogy itt is (mármint a játékban) inkább a humán faktor a mérvadóbb. 😄
Mondjuk egy szovjet He-111,az komoly lehetett,vajon mit kezdett vele a sok kolhozparaszt?<#falbav>#falbav>
Õ lenne az.
Na ezt most könyvbõl másolom.A finn légierõ 209 gépet vesztett harci cselekmény közben,míg pilótái 1567 igazolt légi gyõzelmet arattak.
Vagyis egyetlen lelõtt finn gépre 7.5 megsemmesített ellenséges gép jutott.
www.smart-bus.hu
Természetesen nem akartam a hozzáállást sem elvitatni, de gondoltam ennyire aránytalan háborúban a gyõzelem már magában is feltételezi😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
www.smart-bus.hu
Isten áldja a pogányokat!
Tehát a finn-orosz LÉGI háborúrol érdeklõdtem,nem csak általánosságban,hanem konkrétan a légirõl,milyen arányok voltak
"egyszer kipróbáltuk Sindelnet kollégával a 4.02bétát (asszem)"
Nincs meg esetleg valahol ez a patch? Kellene a gyûjteményembe 😊
Te írtál elõször olyat ami nem a fórum témája, íme:
"Mondjuk a finn-orosz légi háborúról nem sokat tudok,tényleg annyival jobbak voltak a finnek?Nemhiába rokonok" (a mondat vége a lényeg)
Én erre normálisan reagáltam, (#17457) mire neked elgurult a gyógyszered: #17460.
Jó lenne, ha használnád a buksidat... nem azért van a nyakadon, hogy belül ne ázz el, ha esik az esõ...
U.i.: Nem vagyok, és nem is leszek a barátod kedves új reg!
www.smart-bus.hu