IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kedvenc Bellum waros küldim az volt amikor megszórtuk enemy campet 4xsc50nel majd továbbhaladva az SD-vel tankokat szedtünk ki. Aztán pedig vadász feladatot hajtottunk végre. Nagyon feelinges volt és hoztuk az egész küldit veszteség nélkül 😊
ledobod a bombád és pikkpakk ott se vagy <#vigyor2>#vigyor2>
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szórakoztam vele egy idõben, de úgy éreztem, ez semmiben nem a legjobb fóka... földközelben sem olyan gyors.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Itt nem az a baj,hogy milyenek a gépek és a beállítások.
Vannak akik így szeretnek repkedni,de vannak akik nem.
Frenky!
Az itt elõfordulók nagy része a fullreál beállításokat kedveli.
Gyanítom ,nem sokan fognak elõfordulni a servereden.
De nincs ezzel semmi probléma,gondolom van közönsége enélkül is.
Ha komolyan foglalkoztat a kérdés íme néhány általam javasolt változtatás.
Max ikon legyen de az is csak közelrõl észlelhetõ.
Egy ,egy mapon egy évjáratú gépek legyenek, persze az idõpontokat lehet változtatni map váltásokkor,és így minden a játékban fellelhetõ gépet be lehet tenni. Ha nagyon akarod talán külsõ nézet ,de szerintem felesleges bár ha valaki csak nézelõdni akar annak hasznos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ami jól hangzik az a Balaton. P38-47-51 vs FW190 bf109-110. Egy földi taskkal ami fekszik a 110nek és 38nak. Kellõ távolságban a két enemy reptér, ami nem épített mert azt sokan rühellik. Sztem ilyen kilövõs-elfogyósra kell csinálni, ahol elfogy a gép és a földi cél is a veszteségekkel. Vagy ha nem akkor idõlimittel map csere.
A team=Spitfire ; B team= BF109 :-)
"atökömalatt-ismeglátlak"
"mindenki leszokhat a redbullról"
<#nyes>#nyes><#worship>#worship>
😄D elképzelem, hogy belsõ nézetbõl nem találják a Tûzgombot, vagy ilyesmi.
Miért, mi történik? Max annyi, hogy nem lesz gombnyomásra-holacélpont, meg atökömalatt-ismeglátlak, hanem mindenki leszokhat a redbullról játék elõtt és F6 helyett szétnéz a kabinban.
Persze úgy játsszon mindenki ahogy akar, csak ez a "hogy belsõ nézetbõl TUDJON játszani" fogott meg. Ez nem annyira képesség, inkább kényelem kérdése😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
SoXor felszállás közben leszednek a nem normális pléjerek.... IgyeXem õket kitenni a szerverrõl, de sajnos keveset tudok jáCCCani.
Nem mindenki olyan jó gamer, hogy belsõ nézetbõl tudjon játszani!
Küldjetek olyan pályát ahol max. 2-2 géptipus van, így egyenlõ lenne a játék, nem röpködnének mindenféle superhyper cuccokkal :-)
Várom az építõ 5leteket javaslatokat!
üdv.
Viszont a legkevesebb hülyegyerekkel ott lehet találkozni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Igaz, a látogatottsága kicsit megcsappant mióta CRT=2-vel 4.09 verzióra váltottak, de szerintem a legnívóssabb NO-MOD dogszerver, általában jellemzõ rá a fair-play, és sokan repülnek kooperálva.
alig találok olyan szobát amiben érdemes repkedni
a szerverek többsége külsõ nézetes, eleve nem szeretem, hiába vannak jó mapok, ha mindenki spittel, la7-tel +zeroval repül,a normál szerevereken meg akkora térképek vannak, hogy fél órát repülsz mire találkozol valakivel, ez nekem unalmas, vagy pedig olyan kevesen vannak hogy nem éri meg maradni
az én kedvencem a cz ah dedicated, régebben szerettem a woe-t is, de most olyan béna ez a gépkiosztás, hogy inkább hanyagolom
egyszerûen nincs egy normális szoba, ahol kisebb térképek vannak, zárt fülke, egy-két választható géppel
a múltkor felmentem egy szerverre, raf vs lw, de a raf oldalon csak tempest és mustang III volt
hát szarrá aláztuk õket az a9-es fókákkal
ugye ha nincs shitfire már nem is olyan nagyfiúk (sztem a mustangIII az egyik legjobb gép a játékban, a tempi is félelmetes, csak ugye a vérpistik nem szokták meg)û
na mindegy <#integet2>#integet2><#lama>#lama><#felkialtas>#felkialtas><#nemtudom>#nemtudom>
GOOBY, pls
De majd ha sokat gyakorlok ,talán benézek.😊
www.pcpilot.hu
Szóval a szerver részérõl is van olyan gáz, hogy repülhetett vele. 😊
Kár,hogy eléggé arcade beéllítások vannak,így tényleg hátrányban van aki valóban létezõ géppel nyomulna.Hitler titkos csodafegyveréhez,a 007-es számú,átlátszó,üvegbõl készült sárkányú és motorú messzeréhez at én tudásom kevés...
Steve Blood,ez jó<#nevetes2>#nevetes2>
Egyedül voltam, D5-ös Stukával repkedtem.
Bejött egy francia srác.
Milyen gépet választott? Természetesen Shitfire IX.25lbs-t...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Mûxik már 1 éve!!!
A Hyperlobby_ban "FUN_GAMER_CLUB"-ot keressétek!
IP:88.151.101.33:21000
Fun Gamer Club Portal!
Jó játékot mindenkinek.
Megfelelõ magyar dogfight missziót felteszem, ha küld valaki :-)
bye
Itt kétszer meggondolod (lehetõleg jó gyorsan), hogy jobbra vagy balra húzol, mert mire a huzalok átbillentik ellentétesbe, míg a levegõ hatni kezd a csûrõre, jópár fokot elveszthetsz a fordulóból...
Azért ezek a gépek nem extra-300asok😊
Richthofen:Ismerve az orosz népet ne várj túl bonyolult megoldást<#vigyor>#vigyor>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Sajnos az FB óta létezõ csodálatos taxi-modell pont itt tûnik el.
3.04-ben még ott volt; a fordulat-változás borította/ringatta a gépet, a füves kifutó pedig dobálta és ringatta annyira, hogy emiatt is el lehetett rontani a felszállást. Továbbá, nem lehetett összevissza csúszkálni meg farolgatni, mert felborult tõle a gép.
A levegõben: a gépek nehézkesek, így az a 4.08-ben ban jellemzõ pörgõs, gyors közelharc, amit háborús videokon (vagy légibemutatókon) véletlenül sem láttunk, elég lehetetlenné válik. Kisebb sebességnél több, mint egy másodperc is eltelhet, míg a gép érdemben reagál a kormányra.
Még a rudazattal szerelt Fóka sem tûnik túl fürgének.
192.168.*.*
Amúgy megint csak #17612 -et ajánlom. Én is eljátszottam mindent, engedélyeztem a portokat, és nem lett jó, ekkor átállítottam a kapcsolatok sorrendjét (hamachi hátrébb), aztán ki is léptem a hamachiból és jó lett. Ez nem csak hamachira igaz nyilván, ha valami más kapcsolat is van, és a sorrendnél az van elõrébb, akkor azon próbál a játék kapcsolatot létesíteni vszínûleg - mégha nem is aktív.
Nehogy elvitassuk eme remek gondolatodat😊
Ez lesz a megoldás asszem
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
szerintem minden IP-re engedélyezni kéne, vagy legalábbis azokra, amikhez csatlakozni akarsz.
Válaszoljatok már Cicakakának ,már ha tudjátok a megoldást.
Én nem tudom ,mit kéne csinálni,de hátha valaki.
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Corega/BarSD/eJamming_Station.htm
Ez alapján megcsináltam hogy 21000-es port-ot (il2 portja elvileg) beírtam és engedélyeztem saját ip-mnél. Más játékoknál tudok úgy hostolni hogy látják a szerverem, de itt nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre. Tehát engedélyeztem a port-ot ami elvileg a megoldás de mégsem lett jó, nem tud valaki valamit errõl?
A linkbõl is kiderül de leírom hogy Corega BAR-SD router-em van.
Ha nem ugyanaz, akkor sosem fogsz rájönni, miért fagy le.
Peccselhetném tovább, de így egyelõre a verziót sem tudom😊
ha esetleg van valakinek no-cd exe-je FB/APE-hez (elvileg PF-ig végig ugyanaz a file), azt is megköszönöm.
Talán még egyszerûbb lenne a 4.09 repmodelljét megpiszkálni, hogy közelebb álljon a korábbiakhoz, de ze sem piskóta feladat.
Van egy távlati tervem, miszerint belemélyedek a repmodellbe, és megnézem hogy mûködik. Esetleg jó lenne a különbözõ patchek modelljeit összehasonlítani. Ez azonban idõt igényel, és nem biztos, hogy elég lesz hozzá a tudásom (nem biztos hogy a korábbi verziókat vissza tudom fejteni).
Minden esetre érdekes lenne látni, hogy Olegovics hogyan "javítgatta" a szimet a profit érdekében... 😊
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Corega/BarSD/eJamming_Station.htm
Ez alapján megcsináltam hogy 21000-es port-ot (il2 portja elvileg) beírtam és engedélyeztem saját ip-mnél. Más játékoknál tudok úgy hostolni hogy látják a szerverem, de itt nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre. Tehát engedélyeztem a port-ot ami elvileg a megoldás de mégsem lett jó, nem tud valaki valamit errõl?
A linkbõl is kiderül de leírom hogy Corega BAR-SD router-em van.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Nem lehet valahogy manuálisan kézzel átírni a 4.8-9 rep.modellre vonatkozó értéiket a 4.0értékeire?Tehát a repmodell az a 4.0é lenne de lehetne moddolni(természetesen olyan modokat amit nem kutyulnak bele a repmodellbe)
Azok a gépek amik nincsenek benne a 4.09ben és nem lehet "régi"modellt adni nekik azokat lehetne bojkottálni-vagy meghagyni a default értékeiket-.
Nagy hülyeség?<#confused>#confused>