IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ma este tudom a 4.0-t kipróbálni, bár nem hiszem hogy csalódnom kell majd.

Hogy a flyonline-on az fusson, abszolút támogatnám...akár némi pénzben is. Így tényleg volna értelme külön szervernek, és ez sok külföldit is érdekelhetne (már ha titeket ez nem zavar), akik esetleg szintén támogatják az egyetlen "õspró"-szervert😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Scottt
crt=2-vel sem?(UI1.1)
Az most jött ki benne van minden"normális" mod,és amellett nem lehet csalni😊
Vagy mehetne 4.0-ás patchal is a szerver az úgy fun lenne^^😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balumann
Én a saját esetem alapján tudok egy tippet adni. Ellenõrizd, hogy a hálózati kapcsolatok sorrendjénél (vezérlõpult -> hálózati kapcsolatok -> speciális (felül) -> Spec beállítások) az internet kapcsolatod van-e legfelül. Nálam ez alapból probléma volt, mert én Hamachit is rendszeresen használok, és az nem mindig mûködik rendesen ha nincs legfelül... De az il-2 akkor sem csatlakozik onlinera, ha be van lépve a hamachi :-)

Sanyo
Mod nélkül sem enged be sehova? Egyetlen dolog maradt a végére, ami régen általános hiba volt, de a lobby már meg tudja kerülni. Hátha nálad ez a gond: il2setupot indítsd el, azon belül network fül. Ott mit látsz? A legjobb lenne, a az il2 könyvtáron belül levõ conf.ini fájlt bemásolnád ide vagy elküldenéd nekem. Email: sanyo kukacom infostyle pont hu. 😊

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Nekem sehogy sem csatlakozik a BoB szerverhez a game.Már kikapcsolt tûzfallal is sokszor próbáltam, az elérési út jó a Lobbyban,offline módban pedig jól megy.A 4.08 a Spit vs. 109-en szintén kifogástalanul megy.Kb 1 hónapja megvan a csatorna mod és mégsem tudom használni szerveren.

Sanyo
A modokat nem szívesen engedem, de mivel Nektek készül, rajtatok múlik. Amint körvonalazódik a jövõ, tartunk majd egy szavazást a flyhun, hogy ki mit szeretne.

www.pcpilot.hu

Megy szépen, Lebóval voltunk fent. Stabil 16-17-es ping, összesen egy pici akadás volt egyszer (kb.15perc alatt), a stat is rendesen mûködik.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Chazz76
Hali!
Tiszteletreméltó dolognak tartom,hogy valaki idõt,pénzt,energiát fektet egy ilyen dologba,hogy legyen magyar szerver,sokan vártak már erre.Szerintem össze fog itt jönni annyi "adakozó",hogy hosszú ideig életbentartsuk.
Más:ezzek a beállítésok csak idõlegesek a tesztelés miatt,vagy ez a fõ irányvonal a késsõbbiekben is?

Gab920926
jó megvan köszy szépen!!! 😊

Sanyo
Nem vagy hülye. 😊

start/beállítások/vezérlõpult/windows tûzfal, azon belül pedig kivételek, vagy valami hasonló.

www.pcpilot.hu

Gab920926
bocsy most lehet hülyének nézel de ennyire nem vagyok penge!azt hogy tudom beállitani?

Sanyo
Tûzfalon át van engedve a 21000-es port?

www.pcpilot.hu

Gab920926
nem routeren keresztül csatlakozok!
ez a hiba üzenet amugy:connection attempt to remote host fieled.Reason timeout.

Sanyo
A szerver mûködik és a stat is mûködik, teszteljétek. 😊 Este 10-ig biztosan menni fog, ha nem jön közbe mûszaki vagy egyéb hiba.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ha routeren keresztül megy a net a gépedbe, akkor ott engedélyezd a 21000-es portot a gépen helyi hálós IP címéhez rendelve. Ha leírod, hogy pontosan milyen típusú routered van, konkrétan meg tudom mondani, hogy mit és hova kell beírni.

www.pcpilot.hu

Gab920926
Sziasztok!
Nem tudom hogy volt e már ilyenrõl szó de az lenne a gondom hogy Hyperlobbyt használok de hiába hostolok azaz hiába nyitok új missiot nem tud eggyik haver rám csatlakozni meg énse õ rá! mi lehet a gond??

Sanyix
uhh ki próbált már hordózóról fullos tankos f4u-val, 2000 lb-s bombával felszállni? 😄

nagyon fun XD rázkódik, a dugóhúzó határán van, pár centire a víztõl.
Nekem csak landing fokozatú ívelõlapokkal sikerült így felszállni, take off-al placcs.

És még van olyan konfig is, hogy 2000lb +2 x 1000lb, azzal már érdekes lehet földrõl is felszállni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ha nincs meg szólj és elküldöm valahogy, ha kell.

Igen, ez egy kiszivárgott verzió, amirõl utólag azt mondták, hogy csak belsõ bétának szánták. El is tûnt hamar minden hivatalos helyrõl. Pár héttel korábban belinkeltem egy "fvanciah" oldalt ahol le lehet tölteni.

Mert a 4.00-t sosem adták ki😊

Megnéztem a patch gyûjteményemet, és szerintem nem is volt 4.0, sem szimpla PF-ként, sem merged-ként. Nekem mindkét esetben a 3.04 után a 4.01 a következõ. (Igaz, bétáim nincsenek)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Akkor még jó hogy pont a múltkor töröltem le az AEP-emet..;Ð

Nekem az volt a baj a 3. ponttal hogy így minden gép úgy tartotta a sebet, mint a Spit9... aztán csodálkoztam hogy az 1.22 dog-tudásom miért ér nullát 4.08-ban😊

Nem találtam meg eddig sima PF-hez a 4.0-t. Ezt a mergeltet is kerestem egy ideig, már sehol sincs fenn. Szerintem az m-es patch nem fog menni szóló PF-fel.

Az alapjátékban (Il-2 1.01g) szerintem nehéz volt a fel-leszállás, de nem reálisabb mint a mostaniak. Leengedett ívelõlappal lehetetlen volt egy sebességküszöbnél gyorsabban menni(170-180?), amikor meg feljebb emeltem a flap-et, akkor elkezdett visszaesni a gép, rá kell érezni. Leszállásnál meg baromira belassulnak a gépek földközelben. A késõbbi verziókban talán ezeket könnyítették kicsit.

"Ja a harmadik pedig, hogy a már átesés-közelbe húzott gép sem nagyon vszíti el a sebességét."

Hát igen, ott aztán lehet függeszkedni mindenféle prop pitch trükk nélkül is. 😊

Au alap IL2-ben a leszállás is nehéz volt?

Mert FB-ben két nagy baromságot találtam, az egyik hogy mehetsz százötvennel és nem süllyedsz (szó szerint rálebeghetsz a kifutóra), és hogy gyakorlatilag automatikus oldalkormányzás van - sosem kell korrigálni.

Ja a harmadik pedig, hogy a már átesés-közelbe húzott gép sem nagyon veszíti el a sebességét.

Scottt
A 4.0es nagyon baba jobb mint a FBjé egy szinten van az alap Il-2jénél viszont összességében a 4.0 jobb(repülõk,sérülés,stb)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

i robot
16748-as hozzászólásra klikk.

Richtofen,
találtál jobb FM-et a múltkor linkelt 4.00m patch óta?
Kipróbálhatom sima PF-en (végre megvan, úgy látszik), vagy mindenképp össze kell kaparnom egy teljes merge-et hozzá?

este vlamikor sztem mehetek. amúgy nembiztos!
RATCUSTOM
nem nagyon találom ezt a csatorna modot<#szomoru1>
légyszi rakjatok be egy linket ahonnan letölthetem!<#help>

Scottt
Mikor mentek?

TG Gida
KV jössz ma Red Orchestra-zni?

Isten áldja a pogányokat!

RATCUSTOM
kedven 2. vh-s gépem<#szeret><#nyes>

AZ ÉN EMBEREM! végre egy kondorérdeklõdõ😊
javaslom a win-gombot az ilyen eset elkerüléséhez
Külön mod, olvass vissza pár oldalt...

RATCUSTOM
az egy külön mod hozzá vagy benne van a játékban?

Csak a Csatorna-moddal lehet, B25 fülkével.

RATCUSTOM
Sziasztok!
Melyik "küldetésben" lehet Fw-200-al repülni? Mert sehol nem találom.
Elõre is kössz!

Sanyix
akkor a játék újabb bugja, mivel alt-tab után folyamatosan úgy érzi, hogy a tab le van nyomva, mivel sima shiftre elõjön a konzol, és el is tûnik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Chazz76
Kösz a segítséget!Nem volt egyszerû míg kihalásztam,mit kell pontosan csinálni,de a tennivaló maga pofonegyszerû.Gyakorlatilag bármit be tudsz állítani az ikonokon,4-5 paramétert is,így mindenki testre szabhatja,mit akar látni.
Nem kell mereszteni a szemem,hogy majd kiesik,vagy ellenkezõleg,nem tudom 6km-rõl még azt is az ellenséges géprõl,hogy mit reggelizett a pilóta.

Scottt
Meg engedtem neki, hogy uninstallja a PF-et nem tudom, hogy mit de valamit letöröl^^
Ez a 4.0m tök buli hamar "rá állt a kezem" a fm-jére.Egyenlõre jó móka^^

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/23110283/m/2001098127

Ha gyári installerel telepíteni akarsz, jó elõtte uninstallni (nincs rá értelmes magyar kifejezás) minden elõzõ változatot (persze a könyvtárat lemásolva megtartani).

A windows szemmel tartja, hogy telepítve van, ha nem szeded le az bekavar.

Szerintem nevezd vissza az eredeti nevére, másold más nevû könyvtárba, utána uninstall (1946), töröld le a maradványait és mehet a régebbi telepítõ. Az régi 46 futni fog a másolat mappából.

Én a kívánt patchek után mindig lemásolom a játékot és eltávolítom az eredetit.

Erre való az mp_dotrange konzol parancs, keresd meg gugliban. Be lehet álltíani hogy legyen ikon saját illteve ellenség esetén, milyen távolságnál milyen részletes legyen.

Nem valószínû, hanem biztos. A console Shift-Tab-bal kapcsolható. Lehet, hogy valami másra gondolsz.

Sanyix
nem valószínû, mivel a tabot senki sem nyomja...

Chazz76
Kevesebb infót?És azt hol tudom beállítani?Én eddig csak kétféle beállítást tudtam,vagy van vagy nincs.Lenne egy 3. variáció is?

Scottt
Baszki srácok fennt volt az Ubisoft(egybe)mappában nekem egy 4.09es agyonmoddolt 46-om.Átneveztem a mappát Ubisoft 2re és felraktam az Ubi Soft mappába a FB-t meg a AEP-et most raknám az Ubi Soft mappába a PF-et de csak uninstall lehetõség van?
Mit tudok tenni?

Így nem. Azt lehet, hogy színes marad, de kevesebb infót jelez ki.

Chazz76
A játákban be lehet állítani,hogy halvány fekete ikon jelölje a gép típusát,ha közel vagyok hozzá,de semmi mást(távolság),úgy mint néhány szerveren a lobbyn?