IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a flyonline-on az fusson, abszolút támogatnám...akár némi pénzben is. Így tényleg volna értelme külön szervernek, és ez sok külföldit is érdekelhetne (már ha titeket ez nem zavar), akik esetleg szintén támogatják az egyetlen "õspró"-szervert😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Az most jött ki benne van minden"normális" mod,és amellett nem lehet csalni😊
Vagy mehetne 4.0-ás patchal is a szerver az úgy fun lenne^^😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tiszteletreméltó dolognak tartom,hogy valaki idõt,pénzt,energiát fektet egy ilyen dologba,hogy legyen magyar szerver,sokan vártak már erre.Szerintem össze fog itt jönni annyi "adakozó",hogy hosszú ideig életbentartsuk.
Más:ezzek a beállítésok csak idõlegesek a tesztelés miatt,vagy ez a fõ irányvonal a késsõbbiekben is?
start/beállítások/vezérlõpult/windows tûzfal, azon belül pedig kivételek, vagy valami hasonló.
www.pcpilot.hu
ez a hiba üzenet amugy:connection attempt to remote host fieled.Reason timeout.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Nem tudom hogy volt e már ilyenrõl szó de az lenne a gondom hogy Hyperlobbyt használok de hiába hostolok azaz hiába nyitok új missiot nem tud eggyik haver rám csatlakozni meg énse õ rá! mi lehet a gond??
nagyon fun XD rázkódik, a dugóhúzó határán van, pár centire a víztõl.
Nekem csak landing fokozatú ívelõlapokkal sikerült így felszállni, take off-al placcs.
És még van olyan konfig is, hogy 2000lb +2 x 1000lb, azzal már érdekes lehet földrõl is felszállni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nekem az volt a baj a 3. ponttal hogy így minden gép úgy tartotta a sebet, mint a Spit9... aztán csodálkoztam hogy az 1.22 dog-tudásom miért ér nullát 4.08-ban😊
Az alapjátékban (Il-2 1.01g) szerintem nehéz volt a fel-leszállás, de nem reálisabb mint a mostaniak. Leengedett ívelõlappal lehetetlen volt egy sebességküszöbnél gyorsabban menni(170-180?), amikor meg feljebb emeltem a flap-et, akkor elkezdett visszaesni a gép, rá kell érezni. Leszállásnál meg baromira belassulnak a gépek földközelben. A késõbbi verziókban talán ezeket könnyítették kicsit.
"Ja a harmadik pedig, hogy a már átesés-közelbe húzott gép sem nagyon vszíti el a sebességét."
Hát igen, ott aztán lehet függeszkedni mindenféle prop pitch trükk nélkül is. 😊
Mert FB-ben két nagy baromságot találtam, az egyik hogy mehetsz százötvennel és nem süllyedsz (szó szerint rálebeghetsz a kifutóra), és hogy gyakorlatilag automatikus oldalkormányzás van - sosem kell korrigálni.
Ja a harmadik pedig, hogy a már átesés-közelbe húzott gép sem nagyon veszíti el a sebességét.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
találtál jobb FM-et a múltkor linkelt 4.00m patch óta?
Kipróbálhatom sima PF-en (végre megvan, úgy látszik), vagy mindenképp össze kell kaparnom egy teljes merge-et hozzá?
légyszi rakjatok be egy linket ahonnan letölthetem!<#help>#help>
Melyik "küldetésben" lehet Fw-200-al repülni? Mert sehol nem találom.
Elõre is kössz!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem kell mereszteni a szemem,hogy majd kiesik,vagy ellenkezõleg,nem tudom 6km-rõl még azt is az ellenséges géprõl,hogy mit reggelizett a pilóta.
Ez a 4.0m tök buli hamar "rá állt a kezem" a fm-jére.Egyenlõre jó móka^^
A windows szemmel tartja, hogy telepítve van, ha nem szeded le az bekavar.
Szerintem nevezd vissza az eredeti nevére, másold más nevû könyvtárba, utána uninstall (1946), töröld le a maradványait és mehet a régebbi telepítõ. Az régi 46 futni fog a másolat mappából.
Én a kívánt patchek után mindig lemásolom a játékot és eltávolítom az eredetit.
Mit tudok tenni?