IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
általában azok "hisznek a tr-ben, akiknek nincs, és úgy gondolják, hogy emiatt jó valaki
hát ez abszolút nem így van
sokat segít, de a lényeg a te tudásodon van
GOOBY, pls
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Megszokás kérdése ez az egész. Én nem érzek hátrányt ebbõl.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ez kb ugyanannyit ad mint egy gázkar, kényelmi extra.
Aztán jöttek a trackir-esek, és lenyomták ezeket, mert a gombokkal szerencsétlenkedtek 😊 vagy vettek õk is tracirt.
Az a baj, hogy az elõre gondolkodás, eddig csak nostradamus-nak tûnt úgy hogy ment. Más nem lát a jövõbe 😄 így nem tudja megfejteni a legtöbb ember, hogy a holttérben merre kanyarodik az enemy, mert sajnos szoktak irányt változtatni.
kb annyi a különbség a gomb, és trackir között, mitha egy fps-ben falonátlátás nélkül, és falonátlátással játszanál...
Én mondjuk elég béna vagyok "Fókából" (kivéve Dora), de ha (ritkán) elkapom a fonalat, nagy pusztítást lehet végezni a szövik között, a rossz kilátás ellenére is.
A Track IR-t bizonyos szinten ki lehet váltani: vagy egeret használsz, vagy az X52-re írsz egy profilt, hogy a hat switch egérként használható.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
nem leszel tõle jobb pilóta, a joy sztem többet számít, fõleg az, hogy el kell-e engedned harc közben vagy minden funkciór rá tudsz pakolni a botra
1-2 évvel ezelõtt olyan emberek játszottak még, akik nem használtak trir-t, és akárkit lenyomtak dogban (ultima, grauadler, krasnaja, nem akarom sorolni, sajna egyiküket sem láttam jó ideje)
szal jobb vele játszani, de a pilóta a lényeg
a kilátás meg engem pl nem zavar, elõre kell gondolkodni, hogy a lövés pillanatában hol lehet az a gép ami eltûnt a holttérben
egyébként én pont ezért szeretem a zárt fülkét, mert így van esélyed meglógni, úgy mint a valóságban
külsõ nézettel viszont ez tényleg csak egy légi quake3
GOOBY, pls
azzal nem tudok mit kezdeni, hogy 3-4 csaj a reptér fölött 3ezren köröz a spittel, majd felváltva a nyakadba esnek és esélyed sincs lõni
ha van külsõ nézet akkor ez van sajnos
csak egyszer kéne kipróbálni ugyanazt a dogszervert, akár übergépekkel, de zárt fülkével
sztem a nem annyira profik is élveznék
GOOBY, pls
Na most így szépen mindenki ,megkövet mindenkit😄D ez tetszik. Gyere nyugodtan közén sõt a ts re is .Szívesen látunk.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én is mostanában belsõnézetezem, és ezért f4u-c-vel repülök, mert ezt és a p38-at szeretem csak szövi oldalról. Azért f4u-val, mert repülési tulajdonságokban nagyon hasonlít a fókához, és mert a c változaton jókis 20 mm-van a szaros meggymagköpködõk helyett, és azért nem fókával, mert az f4u vs fw190 panoráma kábé olyan viszonyban van hogy, hdtv 200cm átmérõvel, vs 1 db normál filmkocka nagyítás nélkül 😄
(mert a fóka ülése be van sûllyesztve jól, így lefelé semmit se látni, 2 bazinagy gerenda tartja a kabint, mondjuk az f4u-nál meg egy tetûnagy páncéllemez van hátul, így hátra a fókánál is kevésbé látni, de elõre és oldalra 1000x jobban).
Egyébként hihetetlen hogy ilyen körülmények között olyan eredményeket értek el irl ilyen fókával... sztem a játékban valami el van cseszve az üléspoziciókkal, mert ennyire nem lehet csõlátós egy vadászgép.
Na de nem akarom én osztani az észt😊 Nekem sincs sok belõle.
De akik ezeket a gépeket használják,valószínû nem akarnak komolyabban foglalkozni a dologgal,bár lehet nincs igazam.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Ezzel sem értek egyet!
Akik így és ezekkel repülnek azok nem kezdõk,hanem csak nem akarnak komolyabban foglalkozni a dologgal.
Én nem tartom jó dolognak ,ha lekönnyített körülmények között tanulnak meg repkedni . Most is van két srác akik csak úgy idetévedtek,megkértek minket hogy tanítgassuk õket. Õk is hiányolnak bizonyos könnyített opciókat,de én aszt mondom nem kell. Ha kitartóak ,pár hét alatt elsajátítanak mindent ami ahhoz kell ,hogy némi eséllyel tudjanak normális servereken repkedni. A leggyakoribb probléma a tájékozódás ,meg a gépek azonosítása. Ezt gyakorolni kell ,nincs mese,de pont ettõl szép ,és érdekes ez az egész. Mondtam is nekik ,hogy az elõszõr nehéznek,mi több lehetetlennek tünõ feladatok sikeres elvégzése,milyen örömöt tud okozni,és biza most ,hogy kitartó munkájuknak köszönhetõen pl le bírnak szállni géptörés nélkül, ezt el is ismerték.
Itt mindenkinek aki egy kicsit is tudja használni eme játékot felelõssége vagyon,hogy a kezdõ embereknek segítséget nyújtson.
Én azt hiszem mi minden tõlünk telhetõt megteszünk ,hogy segítsünk,és ne az legyen ,hogy a kezdõ kollega két perc múlva a sarokba dobja a játékot ,mert nem tud vele mit kezdeni. De ehez két fél kell.
Azzal nem tudok mit kezdeni aki abban leli örömét (itt a FUN serverre értem)hogy a reptéren álló gépemet NÉGYSZER egymás után rommá lövi ,miközben a motort indítom. Erre írtam én ,hogy a tudásom sajnos kevés ide.
Bocsi ha félreérthetõ volt a dolog ,máskor ígérem elõre jelzem az ilyetén szándékomat(lehetõleg három példányos beadványban)😄
Különben nem zavartál ,és a továbbiakban is szívesen látunk.
De nem fogok magyarázkodni.
Sziasztok!
Olvasgatom a témával kapcsolatos fórumokat. Köztük ezt is. Most valahogy nem tudtam megáli hogy hozzászóljak!
Dicséretes kezdeményezések a magyar dogszerverek!
Sanyo: ha kialakul a szerver végleges koncepciója úgy gondolom sokan támogatnánk! Igénye, színvonalas dologba szerintem sok magyar beszállna (köztük én is)!
S! a fáradozásért <#taps>#taps><#worship>#worship>
Frenky:
Ne törõdj vele hogy itt lefikázott néhány „nagy ász” akik már szárnyakkal a hátukon születtek, sosem használtak külsõ nézetet és fél kézzel ütik le az égrõl a sok spitet, lavórt, stb.<#levele>#levele>
(" akinek nem inge ne vegye magára; de akinek az az felöltözhetne már")
A FUN szerver jó kezdeményezés.<#eljen>#eljen>
Vannak akik nem szárnyakkal születnek…Kell egy olyan szerver is ami a kezdõknek, fejlõdésben lévõknek szól (élvezzék a játékot, legyen benne sikerélmény )
Csak az a sok UFO tönkreteszi. Így nagyon árkád !
Minden kezdõ a La-7 3xB20-at vagy a 25lbs Spitet választaná! Hogy csak a légcsavaros UFO-kat említsem. Az ilyen szerveren esélye sincs senkinek egy Emilel vagy egy Hurrikánnal repülnie ! Pláne egy kezdõnek nincs esélye. De ezt a problémát mások már korábban körülírták; megoldást is javasolták!
Személy szerint szeretem a pörgõs bobózgatós dog szervereket ( repterek max 3-4 szektorra, légiharc 4000-5000 alatt )! Nem kell félórákat emelkedni, útvonalat repülni kondenz csíkot húzva ( Ez egy dog szerverre számomra unalmas !)
Ami pedig a történész urakat illeti – hogy hány spit repült a balcsi felett – !!! Na hagyjuk ezt a Sz@rt...
IL2-Sturmovik 1946 : Lerche; Go229 stb. Ennyit a történelmi hõségrõl !
De ami a legfontosabb kit érdekel egy ilyen dog szervernél! Aki ilyet akar : WOE; Spit vs.109; stb.
Olykor szoktam gyakorolgatni a Lobbyn:
Szívesen hostolok a fikázós „verbális ászoknak” (többnyire csak Speed Bar van, ha nem gond) biztosan tudnak mutatni olyat amibõl van mit tanulni!<#violent>#violent>
Komolyan …keressetek.
Franky legközelebb vasárnap leszek gép közelben majd csinálok egy map-ot; elküldöm!
Bár szerintem lesz aki megelõz.<#wink>#wink>
Üdv
Szóval akkor csinál valaki egy jó térképet 2-2 géptipussal?
Már nagyon feltemmém a szerverre :-) A nehézséget majd egy közös nevezõre összehozzuk....
"a V12 legyen veletek"
Az is korrektebb,mint sunyin levadászni,és utána kibaszni a szerverrõl!
Itt egy jó oldal,ahol sok minden le van írva.
Isten áldja a pogányokat!
Bõvebben (a tévedés jogát fenntartva):
Ezek a német elnevezésekbõl adódó rövidítések, amiket fejbõl nem nyomok.
- az SC-k általános célú, elsõsorban élõerõ és puha célok ellen hatásos, vékonyabb falú, nagy robbanóerejû, de inkább repeszhatású bombák
- az SD-k masszívabb falú, ezért a nagyobb repeszdarabok miatt keményebb célok ellen is használható bombák
- a PC-k páncéltörõ bombák
- az AB-k több kisebb bombát szétszóró konstrukciók (canister bomb=???), azt hiszem a játékban a SD-kkel modelleziek a töltetet. Puha célok ellen jó
Az szövetségeseknél vannak még egyéb elnevezések és típusok (oroszoknál, FAB, AO, RS/RBS-rakéták, stb) ezeket nem vágom.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
SC általános célú
SD közepes páncélzat ellen
PC nehéztankok ellen
AB szétesik a levegõben mint mondtad
Majd kifejti valaki részletesen linkekkel, lehet megteszem én is 😊