IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bombázók meg a játékban már 8k-n alig bírnak repülni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1. Ti hol vennétek dobozos il2 1946-ot?
2. A barrel roll nevû manõvert hogy kell kivitelezni? :$
Ez az, amikor a pilóta felhúzza a gép orrát, meg dönt is egyik irányba, és ahogy átfordul az õt üldözõ gép mögött bukkan fel. Próbálkozom, de
sosem sikerül. Oldalkormánnyal kéne segíteni, vagy machinálni a tolóerõvel? De gyakran még az eredeti irányba sem sikerül visszaállni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez totál ismeretlen volt nekem;így hívták volna õket?Valamire gondolt a többi pilóta:köcsögök,nektek jobb gépetek van?Érdekes.
No. 17235 körül (jan.30) volt szó a Köcsög/Kancsóról.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Biztos nem hiszed el,de az elsõ betûtõl az utolsóig elolvastam ezt a topicot.Mégpedig azért,hogy a hozzád hasonló régi motorosok és mások tapasztalatait lássam.Ne várd tõlem,hogy témára lebontva emlékezzek mindenre.Olyan érzésem volt,hogy hülyének nézel,erre reagáltam,akkor csak félreértés volt.
No. hsz.? amire hivatkozol,utánaolvasnék.
A Jug-ról pár hete ment a vita, hogy köcsög vagy kancsó, a Póni (Pony) általános elnevezése a Mustangnak a lobbyn (de errõl is volt szó korábban).
Nem rossz dolog az, ha kicsit visszaolvasgat az ember.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én repültem Csirifiszkióval.Õ egy volt virtuál pilóta,nem tudtad?
Kancsó,Gebe:lehet így volt 45-ben,ehhez buta vagyok.?Én így ismerem 2009-ben😛-51,P-47,második mondat nálad.
Valka: korábban ezen a fórumon is jelen levõ virtuális pilóta
Kancsó: Jug, a P47 Thunderbolt beceneve
Gebe, Póni: a P51 Mustang gúnyneve.
Attól hogy be lehet gyakorolni annyira hogy ne legyen szükség a gyorsulására, még gáz hogy a valóságban kb spit-kategória volt abban is😛 (akár ott is hagyta gyorsulásban).
Egyébként a spit nem volt rossz, csak nem egy ilyen überdogfight hülyeség... a játékban pár spit-verzió lassabb mint kéne, és a valóságban volt olyan is, hogy utolérte a fókát/messzert zuhanásban.
Cserébe nem az X-dimenzióból jött az energiája.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Egyébként volt olyan (WarClouds), hogy 8000-en mentem bevetésre (K4), és magasan a fejem felett kondenzek voltak. (2xP47)
Egy másik esetben nagy légiharc volt 10k és 12k között. Mi (Valkával) a 10k-s szinten voltunk, Kancsók és Gebék felettünk... néhány Dorával harcoltak. Aztán mi is alig tudtunk elmenekülni...
Tudom,hogy a valóság más,a K4 a nagy magasságban(7000-10000m) tevékenykedõ amerikai kisérõvadászok ellen lett kifejlesztve,mint a Ta-152,Do-335.De a szervereken nem sokszor találkozol 10000m-es magasságban közlekedõ bombázókötelékkel vadászkisérettel,inkább dog 0-3000m között.Na erre mondtam,hogy ide a legjobb a K4,viszont próbálj meg ilyen magasságon harcolni,mondjuk a 152-essel.
Én is tudom,mi volt a valóságban és mi a játékban.
A többiek inkább specifikusak.
Pl. a K4 jobban szeret nagy magasságban, pont úgy, mint a kései G Messzerek és a D Fóka.
Az Anton Fókák alacsony és közepes magasságban jók.
Viszont ez azt jelenti,hogy esélyem sincs meglógni,ha hibázok.
Ez nem túl biztató.
én pl jobban szeretem a fókát, mert nekem a messzer ilyen papírrepülõnek tûnik. Minden apró mozdulattól rángatózik. Fóka nem. De kb ebben, és tûzerõben jobb. A játékban nekem úgy tûnik, hogy nem sokkal gyorsabb, nehezebben emelkedik, na meg borzalmas a kilátás belõle.
Amúgy sztem a d-s fókák sokkal jobban emelkednek mint az a-sak, talán annyira is mint a k-s messzer, és mellesleg sound moddal szép kellemes lágy hangja van a motornak 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Átesési hajlam, szûk forduló? Ha fókával ilyet produkálunk akkor az egy korábbi hiba eredménye 😊
Nem emelkedik: attól függ mit nevezünk emelkedésnek. 250-nél nem emelkedik úgy mint a meszák, de szerintem tisztességesen emelkednek, ha megfelelõ sebességet tartasz velük (plusz egy kis manuál prop.pitch).
Nem gyorsul: hát igen, de hát a nagy könyv szerint egy fóka drájver nem lassít le soha 😊
Amúgy lehet a fókákat is nagyon lassú manõverbe kergetni, ha az életünk múlik rajta, csak finoman kell a bottal operálni. Ugyanezért fikázzák sokan a Corsair-eket, pedig azok is csak túl agresszív mozdulat miatt dugóznak be.
Szerintem.
nem gyorsul
Semelyik fóka.
Ez max. a KGB szerint volt így, mert nem így gondolták sem a németek, sem a britek.
Az már nem tudom mennyire reális, hogy csakis csûrõsemlegesen szabad hátrahúzni a botot, különben úgyis átesik.
Hát azt kell mondjam, tényleg sokkal élvezetesebb, és könnyebb is játszani, mint hat switchekkel.
A valóságban elõször széttépték volna a tervezõ bizonyítványát utána szabotázs vádjával agyonlövik,ha ilyen fókát épített volna,mint a játékban<#violent>#violent>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
17827, aki nem érti: a 190 földközelben gyorsabb a 109-nél, odafönt valamivel lassabbá válik. Bármilyen zuhanásban a fóka sokkal gyorsabb, emelkedni viszont sokkal rosszabbul tud.
Bármilyen sebességnél leorsózza és lefordulja viszont a messzert.
Érdekelne, milyen típusoknál tapasztalta ezt az öreg😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Rakd fel ezt. A telepítõbõl vettem ki. Ez jó.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A driver is a honlapról van feltéve. (Cyborg Evoról van szó)
jók a mapok, a planeset is, meg a pióták se vérpistik
GOOBY, pls
Mert a háborúban egy magyar messzer kísért pont így egyszer egy brit vadászt a határig😊
.RS-A a lajstromjele,angol felségjel,jópárszor összeakadtam már ezzel a századdal,mind spittel repül.
Na most ezt csak azért írtam le,mert talán nem csak LOL-ozó hülyegyerekek repülnek ezzel a géppel,hanem szerintem ilyen pilóták is,akik elõtt le a kalappal.Kár,hogy ez egy elenyészõ kisebbség.
Tegnap megtört a jég és kettõ óra alatt sikerült lõnöm egy B-17-est és egy Mustang III-at, de ez a mai ökörség megint elkente a kedvem.
Sajnos a WarCloudsra nincs elég idõm.