IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ilyen volt pl a Fokker dr1. Igen igen a vörös báró gépe. Manfred von Richthofen
Volt azonban soros és csillagmotor is. A csillagmotornál csak a légcsvar forog.
Váó, fegyverösszetartás beállítása, HIHETETLEN, ilyen még tényleg sose volt😄
Tájékozott egy ember😊
A repmodell-leírásból úgy vettem ki, azért az I. VH-s gépek legvadabb problémáját inkább nem tették bele. Mármint, hogy nagy részükben (vagy az összesben?) az egész motor forgott a légcsavarral, úgyhogy ha húztál a boton, az többet ment oldalra mint felfelé, és..😄
A sopwith camelen meg pl gázkar sem volt...
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A cikk végén van egy SimHQ elõzetes, már írtam nekik, a fordítás és a kép/video anyag felhasználásának engedélyezéséért.
www.pcpilot.hu
A dinamikus kampányban az elvesztett gépek függvényében lehet, hogy nem lehet kiállítani az alap létszámot a küldetéshez, ilyenkor lehetséges, hogy régebbi gépeket kaptok. Legalábbis bizonyos generátorok esetében.
Ez meg Eastern Skies IL-2 User's Guide Van egyoldalas, meg két oldalas változat.
Mindkettõben alapok vannak, nekem most jól jönnek. 😊
Az így mentett track .trk kiterjesztést kap, és egy nagy baj van vele: csak billentyû, joy, kameramozgás aktivitást ment el. Lejátszáskor újra leszimulálja a missiont a te inputjaid alapján. Ez szép és jó addig, amíg ugyanzaon gépen, ugyanolyan terheltség mellett játszod le. Másnál valószínüleg használhatatlan lett. Pár éve elküldtem valakinek (talán Lacusch) egy saját tracket, amin AI spiteket nyestem ketté. Az õ gépén a tracket lejátszva az egyik Spit egy percen belül leszedett, miközben a történésekkel nem összhangban mozgott a gépem 😄.
A Controls.ban hozzárendelt track mentés/leállítás gombbal felvett track .ntrk kiterjesztésû lesz, és minden gép és egyéb objektum állapotát menti, nem az bill, joy, stb input adatokat. Ezért bárhol lejátszva közel ugyanazt fogják látni.
Ami számomra érthetelen, hogy nyolc év után nem bírtak olyan alaphibákat javítani, hogy a tracken nem látszik a WEP állapota. Az elején jó ideig a lövések nyomjelzõi sem látszottak 😊
Sanyo: bocsi, átkerült a dolog hétfõre.(Késõbb derült ki, hogy nincs nálam a címed...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A következõ kérdésem az, hogy No Icons beállítás mellett sokrésztvevõs ramazuriban hogy oldjátok meg, hogy felismerjétek az ellenséges gépet? Elég idegesítõ, amikor végre közel kerülök, akkor ismerem fel, hogy bizony baráti gépet készülök szitává lõni.
Ja, és dobozos Il2 1946 lelõhelyet még mindig keresek. 😊
www.pcpilot.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egy hét alatt kétszer bannolnak ki a Woe-ról ,mert belém jön a szerencsétlen hátulról,és én kapom a büntetést. Tegnap nyugodtan repülök ,felzárkózik hozzám egy messer. Minden áron köteléket akart repülni,de látszik rajta ,hogy nem ura a gépnek,dobálja össze vissza. Próbálok elmenekülni😊 de csak ragaszkodik az elképzeléséhez. Villogok ,billegek,beírom a chet-be ,hogy hagyjon már békén,de csak variál.
Na mondom ,mindegy ha ennyire ragaszkodik hát jöjjön. Szép egyenesen repülök, erre belém jön. Kaptam 70 warn pontot. Beírtam ,hogy idióta,erre még harmincat.Minek erõlködik ,ha nem tud repülni?
Gyakoroljon magába ,hogy pusztulna el a videó kártyája.
Na de letöltöttem a Gida által javasoltat,és bementem a BOB serverre.
Urak ,kellemesen csalódtam. Ujj beállítások,nincs sped bar,nincsenek ikonok, full real az egész,eltüntek a szerencsétlenek,nem lövik a füstölgõ ,zuhanó gépeket,van fair play ,kész felüdülés volt.
Ja és nem szaggat,nem lagol.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
4000en 25%
Isten áldja a pogányokat!
Srácok:Ez a Ranwers gyerek eszméletlen.Így saccra a Fi-156 kabinja 90%os a Me-410sé pedig 70%körüli.Mind kettõ eszméletlenül jól néz ki😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Java.lang.Integer" hibaüzenettel nem tölti be a mission-t, nem enged fel a BoB1940 szerverre. Offline mûködik minden, online ugyanezzel a verzióval a Kampfverband_13 szerverre tudok csatlakozni.
feltetettem a game-hez a modokat illetve egy modot meg a mod activátort!
leszeretném törölni a modokat!megmondaná valaki hogy lehet eltávolítani?
Isten áldja a pogányokat!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bomber-aranykorom vége felé 8-9k körül mentem a 41-es Junkerssel, és a rám kapaszkodó '44 P-47-et is úgy küldtem haza ahogy tetszett.. (jó tudom, WC-re nem a legjobb AFW-veteránok járnak).
(nem akarlak hülyének nézni de remélem nem azért nem bírtál 8k-n repülni, mert nem kapcsoltad át a feltöltõt😊
Nem is egyszer megtörtént, hogy P47 volt a 6órámban 9ezer környékén, és innen "emelkedni" kezdtem (K4,D9), egy lassú váltott bal-jobb spirálban (lehetõleg a Nap felé). Eközben végig látom a 47-est, és amikor a pilótája egy picit hibázik, lebillen. Ilyenkor kell leborítani, mert a célpont kis sebessége miatt az aerodinamikai kormányzás hatástalan, ergo szinte állócél...