IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha eléggé nagyonhülye, azért G6-tal is leszedem közelharcban a IXe-t... csak az a gáz, hogy ezek többsége már annyira nagyonhülye, hogy végül magától vezeti a földbe.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
téged is lõtt már le kigyújtott spit?😄D
én akkor ültem le tesztelgetni, hogy vajon mit NEM tud.
Így már jó nagyon. 😊
Isten áldja a pogányokat!
Ezért maradok az egérnél.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Na a lényeg. Fejemen a lámpákkal tekergetem a nyakam,amikor is családom hazaért. Volt nagy röhögés😊 Le is tettem a dologról😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha hazajöttem akkor megpróbálom az egyel régebbi verziót.
A google sok találatot ad :il2 freetrack
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az lenne a kérdésem, hogy aki csinált ilyet, az hogyan oldotta meg (fülhallgatóra szerelt/szerelhetõ megoldások érdekelnének fõleg), és milyen lámpával?
Infrát nemhiszem, hogy meg tudom oldani, de nem zavar a led sem, nem tükrözõdik zavaró mértékben.
Képeknek is örülnék :-)
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem XP-n csinálta ugyanezt! 😄
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
És a Prolong? Az smafu? <#buck>#buck>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amire a nyakam tenném, hogy, egyik korabeli motor sem volt olyan, hogy WEP-pel örök ideig mehette volna túlhevülés nélkül (akkor minek a WEP, berakhatták volna 100%-ra ugynanzt a teljesítményt).
És az is biztos, hogy a Spit9 egyike azon kevés gépeknek a játékban, ami fél órányi füstölés és olajfolyatás után is változatlan potenciállal harcol.
Múltkor vmi õspró szidta Oleget, hogy mennyire szar a Spitfire a játékban (!!!!!!!!!!!), igaz ha belekérdeztem ilyet pl, hogy mi van a fõzhetetlen motorral akkor az nem Hallódott meg, aztán mikor megkérdeztem lõtt-e már le valakit német géppel akkor: "hát 4x20mm jobb mint 4x12!". Értjük, köszönjük.
😊
A reinstall hogy történt, letörölted a játék könyvtárát elõtte?
Patcheket rátetted?
Eladó alig használt Supermarine Spitfire Mark IX, évjárat 1944, repült órák 200, kitûnõ állapotban.
Extrák: kukorica-pattogtatógép és kólagép a kabinban.
Lézervezetésû Hispano gépágyú.
Hûtés és kenés nélkül mûködõ erõforrás.
Átesésgátló.
Mindig másikat, úgynézem a map-okal lehet valami gáz. Most épp a 'landscape okinawa/load.ini' a szöveg, mert épp Okinawa mapot indítottam volna.
Reinstall volt már, de ugyanaz a helyzet a friss telepítésnél is... Eredeti dobozos verzija, úgyhogy passsz...
Egyébként egy ilyen szerveren valószínûleg a (térképben szereplõ) repülhetõ gépekkel van gond, márminthogy nincsenek köztük az örökdivat dúmhárom-repülõk, amikkel csak húzod a botot és falod a popkornt.
És emiatt mondtam, hogy mégiscsak fontos, milyen térkép megy a szerveren, mert nem csak a táj változik vele.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Így már nem mindegy, "milyen térkép felett repülsz".
Amúgy meg szállj le olajos szélvédõvel nappal szembe😛
(nem mindig mered mégegyszer megkerülni a pályát)
Problémám akadt az ACE telepítésénél, ugyanis azt írja, hogy nem találja a FB-t. Fogalmam sincs miért nem találja, hiszen elõtte telepítettem fel. Vistán vagyok. Tud vki segíteni?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
1. Egyáltalán nem mindegy.
2.A repterek ne legyenek 5 km-re egymás mellett,mint ahogy a valóságban se voltak.
3.Szerintem mindegy,bár ha te bomber vagy,akkor neked nem.Nekem igen.
4.Nem mindegy,de "A" se csak egyenesen repül,ha van esze,úgyhogy ezt a magad javára is fordíthatod
Mindegy, hogy "A" hadseregnek szembe süt a nap?
Jövõ hét vasárnapig tudom futtatni a gépet, utána sajnos csak a támogatások függvényében.
www.pcpilot.hu
Õöö felszálltam már párszor "csak" fülkenézetbõl, hát más az érzés - jobb! Sok gyakorlás azt 1×csak +tanulok leszállni is 😛
üdv.
Nos ezután Jobb clik a servers feliratra majd add servers.
Ezután adsz valami nevet mondjuk 102. Bal clikkel rákattintasz és megjelenik egy csomó dolog a jobb oldalt. Na a Label alá beírod hogy ricsi. A server adres alá,hogy www.twilek.hu. A nickname alá a neved.
Anonimust jelöld be. Majd a server pasvord alá azt hogy tspass.
Utána connect.
Ennél jobban nem tudom leírni,sõtt asszem így este felé meló után ez is szép tõlem😊