IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i robot
Emberek mostanában hol repkedtek?

Az azért baj, hogy egy benne repülõ kezdõnek csak egy sokat gyakorlott játékos legyen az ellenfele😊

Ha eléggé nagyonhülye, azért G6-tal is leszedem közelharcban a IXe-t... csak az a gáz, hogy ezek többsége már annyira nagyonhülye, hogy végül magától vezeti a földbe.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Chazz76
Hehe azt még egy B17 se bírja.Kárt,hogy ezt a gépet egy bombázóhoz kell mérni sérülésállóságban

Her Laca
Én tudom mi az amit nem tud. Fóka hat csövébõl leadott pontos sorozat elviselését. Na azt már nem bírja.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Javaslom az alábbi fórum tanulmányozását:
Freetrack

"Még égve is tud harcolni."

téged is lõtt már le kigyújtott spit?😄D
én akkor ültem le tesztelgetni, hogy vajon mit NEM tud.

Balumann
Nos tovább jutottam, a treshold, FPS meg ilyen állítgatásokkal már egész jó eredményt elértem, bár még mindig megakadt kicsit ha nem érzékeli rendesen, de mostmár nagyon jó így 😊 Kicsit a lámpámon is alakítottam hogy nagyobb szögbe világítson 😄
Így már jó nagyon. 😊

TG Gida
Jó minõségû webkamera kell hozzá,ami kevés processzoridõt használ és lehet állítani az expozíciót.Legjobb a trackir😊

Isten áldja a pogányokat!

Mondjuk tényleg furcsa lehetett.
Ezért maradok az egérnél.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Egyszer én is csináltam egy ilyet. Jó tanács. Régi távirányítókból kiszedhetõ az infra led. De újjonnan is max 1-2 száz forint.
Na a lényeg. Fejemen a lámpákkal tekergetem a nyakam,amikor is családom hazaért. Volt nagy röhögés😊 Le is tettem a dologról😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Balumann
Közben már rájöttem hogy oldhatom meg egyszerûen, a ledes fejlámpámon letakartam a többi ledet és tükröket (1-es módban úgyis csak aközépsõ led világít), és ezzel most tökéletesne mûködik. Még csak Arma-val próbáltam ki, és tökéletes lenne, de valamiért 5 másodperceként ha nagyobbat fordul megáll így 1 mp-re :'( (kiléptem a játékból, meg mindenbõl, és már csak a program is megakad, eddig az folyamatosan ment, újra is indítottam de mostmár alapból akad a progi 😞
Ha hazajöttem akkor megpróbálom az egyel régebbi verziót.

bazza
Odáig el sem jut!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ezt nézd meg
A google sok találatot ad :il2 freetrack

Frenky: délután/este megnézem a "mount" térképet.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Balumann
Tudom, hogy nemrég azt írtam, hogy tökéletesen megvagyok a hat switchel való nézelõdéssel, most viszont mégis szeretnék összerakni egy head tracking akármit. Ugyanis gondoltam kipróbálom, hogy hogyan érzékeli a webkamerámat a free track program (genius express, leggagyibb szinte 😄), és 21 fps-el, egy kisrádión lévõ lámpával (nem ledes, de elég erõs) tökéletesen vette, úgyhogy úgy döntöttem megpróbálok egy lámpát a fejemre szerelni 😄
Az lenne a kérdésem, hogy aki csinált ilyet, az hogyan oldotta meg (fülhallgatóra szerelt/szerelhetõ megoldások érdekelnének fõleg), és milyen lámpával?
Infrát nemhiszem, hogy meg tudom oldani, de nem zavar a led sem, nem tükrözõdik zavaró mértékben.
Képeknek is örülnék :-)

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem XP-n csinálta ugyanezt! 😄

www.smart-bus.hu

SgtChris
Kb. egy oprenccer reinstallnyit késett a megoldás... :-D Sebaj, már fent az XP a Vista helyett, úgyhogy majd ha szórakozna újra, akkor kipróbálom ezt a megoldást.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Hacsak azzal nem. Én is kipróbáltam a spitit régebben.(rögtön lõttem is 1 messzát) A motor megfõzhetelen (mi nem gyõzzük hûteni), erõs fegyverzet. Szinte elnyûhetelen. Még égve is tud harcolni. Úgy fordul, hogy eléri a saját farkát. Persze nem lelõhetelen. A profik megfingathatják pl fókával.

Van egy olyan érzésem, hogy ATI drivert frissítettél! 😊 Kapcsold ki a CCC-ben a catalist AI-t! Ha jól emlékszem, nekem ez oldotta meg...

www.smart-bus.hu

SgtChris
Miután leszedtem az eredeti telepítést, feldobtam az 1946-ot+4.08 patchet és ennyi. Semmi mod, vagy egyéb okosítás. Tehát másodikre egy szûz install volt, annyira, hogy csináltam egy registry cleaninget is.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

"Hûtés és kenés nélkül mûködõ erõforrás."
És a Prolong? Az smafu? <#buck>

emlékszem mikor junkersbõl tejködben összetévesztettem a kifutót egy hangársorral..... hát az rossz volt😄

Sanyix
nemkell ahoz olaj, elég nappal szemben, völgyben lévõ reptérre kora reggel leszállni 😄 (tejköd)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát, nem vagyok sem Spit fan sem Spit gyûlölõ. A repülési tulajdonságait nem tudom hová tenni, biztos, hogy jó gép volt.

Amire a nyakam tenném, hogy, egyik korabeli motor sem volt olyan, hogy WEP-pel örök ideig mehette volna túlhevülés nélkül (akkor minek a WEP, berakhatták volna 100%-ra ugynanzt a teljesítményt).

És az is biztos, hogy a Spit9 egyike azon kevés gépeknek a játékban, ami fél órányi füstölés és olajfolyatás után is változatlan potenciállal harcol.

Hopszi. Ezt odaejtette szegény.

hát azokat a hispanokat nem a lézer vezérli, hanem az Erõ...😄

Múltkor vmi õspró szidta Oleget, hogy mennyire szar a Spitfire a játékban (!!!!!!!!!!!), igaz ha belekérdeztem ilyet pl, hogy mi van a fõzhetetlen motorral akkor az nem Hallódott meg, aztán mikor megkérdeztem lõtt-e már le valakit német géppel akkor: "hát 4x20mm jobb mint 4x12!". Értjük, köszönjük.

Ja, kihagytam: a botkormány szervót (csak hátrafelé gyárilag).
😊

Raktál rá modokat, vagy szûz install?

A reinstall hogy történt, letörölted a játék könyvtárát elõtte?

Patcheket rátetted?

<#nyes><#nyes><#nyes>

"dúmhárom" és "popcorn" 😊

Eladó alig használt Supermarine Spitfire Mark IX, évjárat 1944, repült órák 200, kitûnõ állapotban.

Extrák: kukorica-pattogtatógép és kólagép a kabinban.
Lézervezetésû Hispano gépágyú.
Hûtés és kenés nélkül mûködõ erõforrás.
Átesésgátló.

SgtChris
Vazz, nem tudom mi történhetett, egyik napról a másikra megadta magát az Il-2 telepítésem. A játék elindul, a menüben tudok választani is, tovább is lép, de a konkrét betöltésnél 20-30%-os állapotnál hibát ír ki, valami .ini fájlt nem tud betölteni.
Mindig másikat, úgynézem a map-okal lehet valami gáz. Most épp a 'landscape okinawa/load.ini' a szöveg, mert épp Okinawa mapot indítottam volna.
Reinstall volt már, de ugyanaz a helyzet a friss telepítésnél is... Eredeti dobozos verzija, úgyhogy passsz...

nemértem, olyan dolgokról beszéltem, amik a térképben vannak, és semmi közük a szerverbeállításhoz.
Egyébként egy ilyen szerveren valószínûleg a (térképben szereplõ) repülhetõ gépekkel van gond, márminthogy nincsenek köztük az örökdivat dúmhárom-repülõk, amikkel csak húzod a botot és falod a popkornt.

És emiatt mondtam, hogy mégiscsak fontos, milyen térkép megy a szerveren, mert nem csak a táj változik vele.

Ment egy mail.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az elérési utat megfelelõen adtad meg?

Milyet szeretnél? Leginkább az érdekel, hogy milyen évjárat, milyen és mennyi földi célpont, ill. milyen "körítés" kellene hozzá.

Várj, Frenkynek írtam egy egyszerû dogfight mapot, nem valamelyik flyonline-ost adtam oda.

Chazz76
Általánosságban válaszoltam neked.De a szervebeállítások is változnak vele?Bármikor nézem,ugyanazok a gagyi beállításokat látom.Lehet nem így van,cáfolj meg

De itt Lacusch térképérõl van szó, ami mindezt magában foglalja😊
Így már nem mindegy, "milyen térkép felett repülsz".

Amúgy meg szállj le olajos szélvédõvel nappal szembe😛
(nem mindig mered mégegyszer megkerülni a pályát)

bazza
Üdv!

Problémám akadt az ACE telepítésénél, ugyanis azt írja, hogy nem találja a FB-t. Fogalmam sincs miért nem találja, hiszen elõtte telepítettem fel. Vistán vagyok. Tud vki segíteni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Chazz76
1. Egyáltalán nem mindegy.
2.A repterek ne legyenek 5 km-re egymás mellett,mint ahogy a valóságban se voltak.
3.Szerintem mindegy,bár ha te bomber vagy,akkor neked nem.Nekem igen.
4.Nem mindegy,de "A" se csak egyenesen repül,ha van esze,úgyhogy ezt a magad javára is fordíthatod

Mindegy milyen gépek vannak? Mindegy hol vannak a repterek? Mindegy hogy "B" hadseregnek hegytetõn vannak a célpontjai?
Mindegy, hogy "A" hadseregnek szembe süt a nap?

Chazz76
A kutyát se érdekli,hogy milyen térkép felett repül!Aki azt nézegeti,az menjen sétarepülni léghajóval.Az számít,mi van a föld felett 10m-10000m,oszt jónapot.

Sanyo
Kitettem egy donate/támogatás gombot a flyhura, aki úgy gondolja, hogy támogatni szeretne, csak nyomjon rá bátran (paypal account szükséges). Aki más módon (átutalás, hardver, stb) segítene, az keressen meg az email címemen: sanyo kukac infostyle pont hu

Jövõ hét vasárnapig tudom futtatni a gépet, utána sajnos csak a támogatások függvényében.

www.pcpilot.hu

belõled kiindulva lehet, hogy néha "reality-napot" (vagy órákat) tarthatnál a szerveren, hátha😊

Hello! Mióta Lacus térképe megy a szerveren kevesebb a pléjer, vajon miért? Nincsenek übergépek? Akik viszont gammáznak azok szerintem már nem ovisok 😄 Kellene még pár térkép, mert most nincs mapforgatás.....
Õöö felszálltam már párszor "csak" fülkenézetbõl, hát más az érzés - jobb! Sok gyakorlás azt 1×csak +tanulok leszállni is 😛
üdv.

Köszönöm. nekem is az lett volna az elsõ, de akitõl vettem a joyt azt mondta, hogy a hivatalos weboldalon lévõ nem mûködik.Azért megpróbállom köszi 😊

Willenbrock
Kösz hogy meló után még szakítottál idõt válaszra,én bizony általában úgy kidöglök tõle hogy be sem kapcsolom a gépet aznap.Majd kipróbálom ezt a ricsi ts-t.

Ebbõl azt vonnám le, hogy 6DoF mellett máris nem olyan szar az a fóka-fülke, csak a "nyakmerevítõ" teszi azzá.

Her Laca
Megnyitod a ts-t. Connection,majd connect.
Nos ezután Jobb clik a servers feliratra majd add servers.
Ezután adsz valami nevet mondjuk 102. Bal clikkel rákattintasz és megjelenik egy csomó dolog a jobb oldalt. Na a Label alá beírod hogy ricsi. A server adres alá,hogy www.twilek.hu. A nickname alá a neved.
Anonimust jelöld be. Majd a server pasvord alá azt hogy tspass.
Utána connect.
Ennél jobban nem tudom leírni,sõtt asszem így este felé meló után ez is szép tõlem😊

Már ha XP-re kell.