IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 napja próbálok leszedni egy nyomorult crack-et az IL 2 Sturmovik-hoz de egyszerûen nem találok sehol vagy ahol igen ott meg már törölték az oldalt..torentrõl meg nem jön stb..<#nemtudom>#nemtudom> valaki tudna nekem segíteni?<#szomoru1>#szomoru1>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nincsen valami lehetõség arra hogy legyen küldetés közben visszaállási lehetõség?
Nagyon nem jó az, hogyha elindulunk a haverokkal küldibe, és valaki az elején kidõl a sorból, akkor várnia kell míg mindenki kiesik...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Anno nyomtam a 43-as magyar kampányt,és I-16-osok jöttek ellenünk,csodálkoztam én is,hogy még ekkor is voltak.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Mumpic:én tegnap láttam 576-ban Exclusivos-t 2990 pénz,igaz ez Bpesttõl 250km
Willenbrock: Az arénában néztem az 576-ban, és ott pl nem volt, de a honlapjukon sincs feltüntetve.
A 9 giga meg nem annyira vészes. Új vinyót meg nem szívesen vennék, csak hogy meglegyen minden patch. ^^
Forgómotor: a camelen pl úgy oldották meg, hogy a boton volt a gyújtáskapcsoló (vagy mi) és nyomkodták... fél mp-ig nyomta aztán fél mp-re elengedte.. észveszejtõen vicces lenne így játszani..😄
Bár a camelnek volt valami 3 (?) állású teljesítménykapcsolója is, a videobol minden kiderül:
http://www.youtube.com/watch?v=qtprTL66-FY
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Egy kis bemelegítés a game érkezéséig. <#smile>#smile>
Nem minden korabeli motor mûködött a klasszikus értelemben vett karburátorral, ezért a klasszikus értelemben vett "throttle" (~ pillangószelepet mûködtetõ gázkar) nem volt mindegyiken.
Mindegyiken volt azonban valamilyen (vagy több) eszköz a teljesítmény állítására, pl:
- keverékarány állítás, ami a magassági repülésben amúgy is szükséges, ezzel mindig "visszafogható a motor a kívánt szintre"
- voltak olyan megoldások, amik kapcsoló(k) segítségével a hengerek gyújtásával fogták vissza a motort (pl 9 hengerbõl csak 7, 5, 3 vagy egy sem, gyújtott)
Esetenként nem volt könnyû feladat ezekkel az eszközökkel finoman adagolni a gázt 😊
Az összes patch szintent külön-külön megtartva kb 70 GB.
A forgó motor esetében a szívóütemben mûködõ dugattyúk szívóhatása a szívócsõben légáramot hoz létre. A motorba belépõ levegõ mennyiségét elsõ közelítésben a vezetõ által a gázpedállal mûködtetett fojtószelep helyzete, ill. a légtorok keresztmetszete, valamint a különféle áramlási veszteségeket kifejezõ átfolyási tényezõ határozzák meg.
A szívócsõben áramló levegõ a légtorok kisebb keresztmetszetéhez érve felgyorsul, sebessége nagyobb lesz. A megnövekedett sebességhez tartozó statikus nyomás értékének csökkenése, a depresszió következtében a benzinfúvóka két oldalán nyomáskülönbség jön létre, ami a csõben lévõ benzinoszlopot áramlásra készteti.
A légtorokba jutó levegõt az ott felgyorsuló levegõáram magával ragadja, a benzint apró cseppekre porlasztja, így hozva létre a motor mûködéséhez szükséges keveréket. Az átlagos keverési arányt a légtorok méretéhez illesztett benzinfúvóka-átmérõ megfelelõ megválasztásával lehet befolyásolni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Komolyan kíváncsi vagyok rá.
(Amúgy a'sszem feladom a keresést, és külföldrõl rendelek. Mikor jött ki az 1946, két éve? Szánalmas hogy sehol sem árulják már itthon.)