IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval bejönnek amiket mondasz, sõt szerintem F2-G2-ig kifejezetten rossz spittel repülni, de a háború végén még döntetlenre is alig tudom kihozni, ha nincs pár ezer méter, vagy 3-400 km/h elõnyöm...mialatt õ végülis egészen tökmindegy, hogy mit csinál.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Hát ez az. Én meg nem vagyok 1 türelmes fajta.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Helyesen:"...hogy nem TUDOTT követni..."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha rácsap valaki, akkor nem szabad utána fordulni, hanem vissza kell menni egy biztonságos magasságba, figyelembe véve azt, hogy a német gépek emelkedés közben érezhetõen "elkopnak", az ellenfél meg közel sem annyira.
Ki kell használni, hogy a Shitekbõl elõre elég rossz a kilátás, meg azt is, hogy lassabbak a Messzernél, Fókánál.
Az más kérdés, hogy elég idegesítõ egy-egy szitut hosszú percekig építgetni és esetleg ezt az egészet egy Shit-pilóta egyetlen UFO-manõverrel keresztülhúzza.
Lacának igaza van: F4, G2 Messzerekkel szinte minden ellen lehet fordulóharcolni, ha elég ügyes az ember. Spit bármi, Jak3, La5/7 nem jobb jelentõs mértékben ha tudjuk, hogy miként használjuk a Messzert. A GRIJ-dedikált szerveren jópárszor elõfordult, hogy Jak3-ast, La7-est lõttem le G2-vel, 0m-en, 1:1 harcban.
De még többször volt olyan, hogy nem tudod követni fordulóban, bedugózott és lezuhant.
Vagyis én azt ajánlom a Messzer pilótáknak, hogy körözzenek a csetepaté fölött, alaposan mérjék fel az adott szituációt, és a gyanútlan (érkezõ, távozó, valakit üldözõ, vagy csak egyszerûen bambuló) gépekre csapjanak rá, lehetõleg a Nap felõl.
Aki mindenáron közeli dogfightot akar, az üljön Zeróba. Csak akkor lepõdik majd meg, ha a tapasztaltabb Shitfire pilóták az elõbb említett módszerrel harcolnak majd ellene fordulózás helyett...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De bebizonyítom neked. Kezdj el gyakorolni spittel,(hidd el nem hiába való) . Megismered a korlátait is(van az is neki) és akkor már sokkal sikeresebb is leszel ellenük.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Neked és a többi profinak jól megy a lég shittelenítése. Nekem nem. Igen elszomorít néha hogy mennyivel jobb géppel harcolnak. Az én egyetlen és többnyire beválló taktikám a rázuhanás és változattlan továbbrepülés. Csak így nem lehet lelövést elérni.
Pl ollózzál,azt nem bírják kis sebességnél. Vagy palást orsó.
Azt se szeretik. Meg még rengeteg mindent lehetne sorolni,szituációtól függ. Szerintem fóbiád lehet a spitfire -tõl😊
Ha meglátsz egyet képzeld azt ,hogy pl hurri,lehet könnyedén lekapod.<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez szerintem az il2-t nem csak szimulátorként, de játékként is lealacsonyítja.
Tudna vallaki segíteni, hogy E-mailban elküldené a telepítési leírást?!
Megköszönném!!!
[email protected]
Graphitman
www.smart-bus.hu
Isten áldja a pogányokat!
"Mivel hamarabb meglátja õket, és azt is hogy merre fordulnak!"
Nem távcsõ ez ,hanem fejkövetõ rendszer😊)
Nem tök mindegy,hogy milyen eszközzel forgatod a fejed,
ha nem veszi észre akkor ott alapvetõ hibák vannak,és teljesen mindegy hogy mivel nem veszi észre az enemit az ember.
Általában a repülés nagy részében egy okos pilóta hátra és oldalra néz.
Mivel hamarabb meglátja õket, és azt is hogy merre fordulnak!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
nem csak látszólag. 😄
Fejhallgató akkor tart sokáig, ha fémbõl van minden feszítésnek kitett alkatrésze, jó vastag kábelei vannak, mind2 hangszóroz külön, és persze a membrán jól a helyére van rögzítve, és nem esik le néhány mély hangtól.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fémgyûrûs megoldás a mikrofon-karon, a drót szövetbe van "csomagolva", a fülrész számomra órákig is elviselhetõ, a hangja oké.
Saitek impact communication headset
Feltett file lista
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Timeout hibaüzenettel le áll!
Ötlet valaki?
Látom lehetne repülni WoE-n pl... régen azt hittem csak azért nem repülhetõ, mert online túl erõs<#vigyor1>#vigyor1>
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
"Ja, és dobozos Il2 1946 lelõhelyet még mindig keresek."
Én nem régen vettem meg (kb.2 hónap) Szolnokon, vagy a Corában, vagy a TESCO-ban... 8uccsó darab volt)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Így nem feltételezem mindenkirõl, hogy warez!
Egyébként meg igazad van! Simán megéri az árát!
www.smart-bus.hu
U.i.: Nem értem, hogy miért válaszoltok warez kérdésekre, ez a játék végképpen megérdemli azt a nyomorult 2000 forintot... aztán meg csodálkozunk, hogy minden fejlesztés 2hét múlva érkezik... 😞
www.smart-bus.hu