IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem a hangulatomra hat és nem a repmodellre😄
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Szerintem arra is hatással van (a páratartalom és a hõmérséklet is befolyásolja a közeg sûrûségét pl, ha csak laikusként nézem).
Sokszor volt már olyan, hogy órákon keresztül repültem online, mondjuk huzamosabb ideig Normadia (vagy nem tom mi a pontos neve) térképen, aztán váratlanul jött egy Moszkva map. Ugyanazzal a géppel amivel elõtte is mentem, ugyanolyan fegyverzettel és üzemanyaggal úgy éreztem, mintha sokkal érzékenyebben reagálna a kormányokra. Nem volt még ilyen érzésetek. Szerintem valamelyeset befolyásolja repmodellt a térkép.
Hogy az idõjárás teljesítményben is hatna az il2 motorokra...nem tudom elképzelni. Sokkal alapvetõbb dolgokkal sem foglalkoztak.
Természetesen csak egy tájékoztató jellegû, de a "nem szabad" rá hagyatkozni azért túlzás. Oktatás alatt is csak annyit említünk, hogy milyen taktikát kell xy gép ellen csinálni adott magasságon. Hangsúlyoztam, hogy a +10km/h nem menekülési sebesség 😊
a legjobban talán a ki 27-es fordul, az olyan mint egy dodzsem
a zerók is jól fordulnak, és a korai ruszkik is, pl i16
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Bummm!!! Hecsát!"<#nyes>#nyes>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bármit is írsz, azt meg lehet fogalmazni értelmesen, és nem utolsó sorban magyarul, nem kell ismerned a zsargont.
Ezen felül, szerinted a 18288. számú hozzászólásod mit tett hozzá a fórumhoz? Mert információ értéke nem volt. Írtak már ide sokan élménybeszámolót, de nem ilyen stílusban.
Bocsánat, általában csak olvasom a topikot, de gondoltam ehhez hozzászólok.
2.Ezeket a szavakat rendszeresen használom.(tudjátok Crysis,Cod stb amibe kell xD)
3.A szimulátoros fogalmakról meg még nem hallottam.
marha 😄
A múltkor épp RTB-ztem, amikor láttam, hogy egy bandita strafingelni az egyik teammate-et aki épp spawnolt. Jól beálltam a noob vulcher mögé, és begyûjtöttem a killt, ez elevette a kedvét a base-campeléstõl 😉.
IX 25lbs. 3700m
(IXe/IXc) 4200m
VIII 4500m
H.F IXe 5200m
😄
Isten áldja a pogányokat!
de még mindig összetöröm a gépet 10 esetbûl 6szor leszálláskor.
Erre egy német srác beírta,hogy ha te vezeted hát nem is😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Címem:codminator
Minden gépnek van egy ideális forduláis sebessége, ha annál gyorsabban vagy lassabban mész, nem tudod elérni a legnagyobb szögsebességet.
Sokat kell gyakorolni. Ha csak Spitfire-t repülsz, a többi nem fog menni magától, az egyik legkönnyebben kezelhetõ gép.
Itt nem rotornak hívják, hanem légcsavarnak vagy propellernek. Leegyszerûsítve az állásszög befolyásolja, hogy a motor mekkora fordulaton forog adott gázkar-állás mellett. Ez a gép sebességétõl is függ. A nagyobb fodulatszám nagyobb teljesítményt jelent, de egy szint fölött károsodik a motor.
Nem vagyok új játékos csak multiban viszont én megyek spitfirével meg az ellenfél is és õ olyan manõvereket tud amit én nem.Úgyértem pl egy éles kanyart gyorsabban megcsinál meg ilyenek.Ezt hogy?A másik gondom h csak spitfirével tudok menni normálisan a többivel nem.Arra célzok h a többi géppel vagy stall vagy iszonyat lassan megyek.Szal nem értem.A núúb dolgokat ne írjátok le,mert az alapokat tudom!<#wink>#wink>Am a rotornak az állásszög állítása mire jó?
Ismer-é valaki olyan programot, amivel a 3d-s repülõ modelleket az IL-2 ból ki lehet szedni, és *.max vagy *.3ds formátumba elmenteni?
Nagyon nagy segítség lenne...
😊
A repmodell-csíter is lelõhetõ, ha érted.. 😊
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Amúgy kipróbáltam valamelyik nap a híres shitet... hát tényleg nem semmi. Szinte helyben megfordul minimális sebességveszteséggel, és olyan kanyarodással, hogy talán még egy zerot is lefordulna, de emellett lazán, pillanatok alatt 600-ra gyorsul, és ha le veszem a gázt, úgy lassul, mintha fékszárnyat nyitottam volna, tehát nem kell olyasmikkel szórakozni leszálláskor mint mondjuk fókával éles s- kanyarok, vagy 262-vel csúsztatás, hanem egyszerûen le a gázt, és máris leszállósebességen van.
Egy vicc az a gép ebben a formában, méghosszá elég rossz vicc...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
-villants egyet plz
-megtettem.
-Ok, megvagy Vogel.
Kb ilyen szinten, primitiv de hasznos néha 😊
Aki kiválaszt egy oldalt, az tudomásul veszi az elõnyeit, hátrányait, esetleg azt, hogy egyiknek több az elõnye, mint a hátránya! Oldal kiválaszt, bemagol, aztán kussol Pityuka, vagy, ha nem tetszik menjen focizni, a labda mindkét csapatnak gömbölyû! 😄
www.smart-bus.hu