IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is jó a mostani ötlet, hogy van full realistic, normal és arcade mod is. A szervereken most is, ha repülök, megválasztom a szervert. Én például nem szeretem a zárt fülkét, vagy a teljesen full szervert. Nincs track ir-em sem, és 6 dof modom sem. Sõt, nem is szándékozom beszerezni.
Ezért, ha valaki kapcsolgati akar, az kapcsolgathasson, a full real szervereken, de a hasonló hobbi játékosoknak legyen meg az egyszerû kezelhetõség, ne kelljen a propeller állásszóöget állítgati, a keveréket, gyújtást.
Ha akarom állítgatni, átmegyek egy másik szerverre.
Ezért érdekes lenne, amit Vogel írt, hogy az I-16-nál nincs rádió, de egyes japán gépeknél sincs.
Szóval, ott elesne a "Ts" használatától a játékos.
Így gáz! 2009-ben illene egy élõ fülkét a játékos elé varázsolni egy szimulátorban!
www.smart-bus.hu
Egyszerûen a célközönség nem a vaskalapos szimulátorrajongó lesz; kis számú, soha nem elégedett felhasználók helyett nagy tömegeknek akarják eladni.
Ez csak nekem zavaró?
Nehéz lenne oda berakni legalább valami falábat?
Ha már a pilotát ugyis lemodellezik...
A Béna.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként jogos amit írsz... ahogy Cifu mondta az ArmA topikban... az átlag embert nem a realitás érdekli, lássuk be! 😄
Az átlag ahhoz egoista, hogy butítva játsszon, ahhoz meg lusta, és buta, hogy tanuljon, és küzdjön...:S
www.smart-bus.hu
gondoltam arra célzol hogy harc közben úgyse tudsz egérrel piszkálódni, mert a "sürgõs" kapcsolókat tényleg mind muszáj lenne billentyûzetre osztani.
A cikk il2 vs. bob részéhez meg annyit, hogy szerintem felejtsétek el az überkomoly repszimet, amit vártok..😊 szebb lesz mint az il2, pár dologban szerintem komolyabb is, de eszükbe sem jutott szimulációt írni az "õspró" közönségnek, ahol többet kapcsolgat az ember, mint lõ.
Egyrészt, mert ahogy Oleg is mondja: ez sok energia, és jó ha pár száz embert érdekelne a világon; másrészt megfigyeltem a játék eddigi történelmében, hogy az átlag ilkettõ-huszárt ZAVARJA, ha lebutítva játszik, de egyben az is ZAVARJA, ha a játék nehéz.
Szóval mint más játékoknak, ennek is célja, hogy az átlag játékos is úgy érezhesse, "õ nagyon ért valamihez". Itt pl a vadászrepüléshez, pedig egy Cessnával sem bírna felszállni.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
www.smart-bus.hu
Ebben jobb az ms fs, mert ott lehet nyomogatni, na meg az orbiter... abban egy indulás kb ilyen: aksik/epu be, apu indít, néhány áramkör bekapcs(számítógép, mfd, hud, life support(ezen belül: zokszigén nitrogén arány, co2 szûrés, párásítás, hõszabályzás), airlock, engine, radio), majd utána futómû hidralika(mittudomain) be, fõ hajtómû üzemanyag szivattyú be, rcs hajtómû szivattyú be, légzsilip, orkkúp bezár, epu off, mfd-ket beállítani izlés szerint, ha kell meghívni a pályára állító autopilóta programot egy pro 209 spec 42-vel (42 fok felé kell az iss keringési síkja felé emelkedni), hajtómû indít, felszállás, autopilóta on, turbo pump be, és 20-30 perc mire pályára ér 😄
tök egyszerû egyébként XD, pár próba után lazán megy. Viszont ugyanez billentyûzettel... hát az durva lenne.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy egérrel kattogtatni nekem soha nem tetszett, olyan mintha a pilóta hurkapálcával piszkálná a mûszerfalat. Billentyûkkel is tökéletes lenne számomra, ha kicsit részletesebben modelleznék a folyamatot.
Szóval ezzel az információval kinyírtak... olyan mintha Penelope Cruz nálam töltené az éjszakát, viszont a puncusát bevarrnák... 😄
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Cseszhetjük a 25000 poligonos modellt, ha megint az élettelen kapcsolók fognak fityegni belül! 😞
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
"PCP: Has the flight modelling been improved in BoB?
OM: First of all, 'improved' is probably not the right word to use here, because BoB is not a continuation of the IL-2 series. It's a whole new sim engine built from scratch -we are not re-using any part of the IL-2 code. We're building it from scratch with the same core team, and therefore with the experience gained from building IL-2. A lot of that experience entailed learning that some things in IL-2 could have been done better. So flight modelling, like everything else, is built from scratch, with past experience in mind, and with the future in sight. So 'improved' is a given. BoB is an evolutionary 'next step'. Regarding the flight modelling itself, I've touched upon this in a previous question, but basically we're doing more complex physics calculations in BoB, which give even more precise results based on a larger number of variables than was possible in IL-2. However, we were actually quite close to reality with IL-2, so the net result is not an immediate dramatic difference, but rather a more subtle progression. Differences in this area are less obvious than the huge jump forward in the graphics department, but after you have flown BoB for a while and go back to IL-2, you'll really notice the difference."
Na itt a végén észre is vettem egy fordítási hibámat, mindjárt javítom is. 😉
www.pcpilot.hu
"PCP: Will the aircraft come with interactive and clickable cockpits and will we be able to do a full manual start-up procedure with each one?
OM: Cockpits will not be clickable in BoB, and there will not be a full manual start-up. We still don't believe modelling such elements is an efficient use of our resources. Doing that would greatly increase the development time for each aircraft, resulting in fewer flyable aircraft on release; and the pay-off would not be justified."
Az egészet csak azért nem másolom be, nehogy a fejemre koppintsanak. Megvan az eredeti újság, abból dolgozom. Az angoltudásomban bizonyára vannak hiányosságok, sosem tanárnál tanultam (tv, internet 😊. Aki vállalkozik a teljes anyag újrafordítására, átadom neki a szöveget.
www.pcpilot.hu
"Egyébként egészen közel voltunk a valósághoz az Il-2-ben, "
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szal ha "A pilótafülkékben nem lesznek kapcsolható elemek," akkor igen, megint kb Ibetû.
Dehát már megbeszéltük, ki a **** játszana egy II.vh légiharc-SZIMULÁTORRAL?😊
Most erre mit lehet mondani? Végül is mi a szarnak... sokkal jobb a billentyûket használni, sokkal realisztikusabb... egy szimulátorban ilyenre teljesen felesleges erõforrást pazarolni... édes Istenem... <#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Konkrét megjelenési dátum itt sincs,elég aggasztó a példálózás az Il-2 4 éves fejlesztési idejével,ezt meg 2007-ben kezdték teljes erõbedobással(állítólag).Az 2011,ha jól számolom...ne legyen igazam.
<#eljen>#eljen><#lama>#lama><#nemtudom>#nemtudom><#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Tothadam91
www.pcpilot.hu
itten e
GOOBY, pls
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD