IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 109-esen 120 km/h a kitartott rekord.
Ezért használtam mindig leszálláskor, míg új volt a 4.08 (tudod, 1.22-rõl "tértem át"), és ezért használom néha harcban is.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
valóban, a játék trimjének illene kimozdítani az FF botot is...mivel mechanikus kormány volt a gépekben, a trimmelt kormánylapátok visszahatnak a kormányra. (gondolom)
A játék trimje (trimmelõlapok) egész más, még csak nem is úgy viselkedik tõle a repmodell, mint a kézi húzástól.
Force feedback-es botnál ha trimmelsz, akkor változik az állása? Vagy csak a trimmelõ lapok pozíciója változik, a bot meg marad függõleges?
Általában az angol, orosz, japán gépek jól fordulnak; a német, amerikai gépek gyorsak, jól zuhannak (+ a Messzerek jól emelkednek).
Az viszont bántó, hogy a jól forduló gépek SOKKAL JOBBAN manõvereznek, mint ahogy a valóságban volt.
Egyszerû példa: menj Messzerrel egy humán Shit, Jak, vagy La ellen közelharcot, aztán nézz meg egy Luftwaffe guncam felvételt...
Mielõtt félreértenéd: mi itt morgunk, köpködjük Oleget, és minden anyámtyúkja, de nagyon szeretünk ezzel játszani... (ameddig rá nem jövünk, hogy valakinek a Shit IX.25lbs vagy a La7 3xB20 sem elég, és belepiszkál a repmodellbe...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A 10% szerintem is túlzás, de ha a játékban nem úgy mûködnek a dolgok, ahogy az ászok emlékeznek, vagy ahogy a teszteredmények mutatják, azon nem tudom mit kell titkolni.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
És még egy: a bombázókat ne bántsd, azoknak felhõn is átlátó szemük, és önirányítású lövedékeik vannak. Szinte biztos, hogy eleinte Te húzod a rövidebbet.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez a játék "Oleg csodálatos világa". Vagyis az olvasmányaidnak nem sok köze van ehhez.
Hiába olvastad Tobak Tibi bácsinál (és másoknál), hogy pl. Jak-3-asokat simán lelõttek G14-es Messzerekkel fordulóharcban, itt humán ellenfél ellen nagyon nehéz (de nem lehetetlen).
Ebben a játékban a brit és az orosz gépek sokkal jobban teljesítenek, mint a valóságban tették.
Ennek megfelelõen a verziószámok növekedésével arányos csökken pl. a 109K4 teljesítménye, fordulékonysága.
Ha meg akarsz tanulni jól lõni:
Quick Missionban beállítasz magadnak egy F4/G2 Messzert, ellenfélnek 4x4db Po2-est (U2 vagy mi a tököm néven van a játékban), és a fegyverzetüket "üres"-re állítod.
Miután ezzel megvagy, elindítod a QM-et. Egyetlen szabály az, hogy a gázkarnak végig 110%-on kell lennie, vagyis nem szabad elvenni.
Támadhatsz alulról, felülrõl, szembõl, oldalról, hátulról, stb..., ahogy jónak találod.
Fókával kevesek repülnek jól, én pl. 6-7 év gyakorlattal sem vagyok igazából értékelhetõ vele (kivéve Dora9)
A Shitfire, Jakob, Lavór azért van a játékban, hogy a kezdõknek is legyen sikerélménye a gyakorlottabbak ellen.
Ami igazából tudást igényel, az a német és a késõbbi amerikai gépek eredményes használata (minden elismerésem a jó P38-P47-P51 pilótáké).
Azért az Il-2-rõl nevezték el, mert az Oleg kedvenc gépe.
egyébként a bf-109 f és g változata közül az f jöön jobban be, mert a fegyverzete ha kissebb is, meg nem megy olyan magasra, de ugy érzem jóval jobban fordul. a focke wulf-al nem tudok jól repülni, a fordulásnal vagy a feje tetejére állok, vagy olyan lassan fordulok, mint a ménkû, a spit tényleg nagyon király, de én inkább maradok az ászok gépénél. a csapásmérõ gépekbõl a stukát és az il-2-est kipróbáltam, és a sturmovikból sokkal jobban ki lehet lõni a hátsó lövésznek, mint a stukából. 4 darab iar 80-ast lelõtem a sturmovikkal, egyet szembõl, piótaként, 2-öt váltás után hátulról a lövészel, utána meg egy füstölõt is.
amugy mért pont az iljusinról nevezték el a játékot?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ez ugyanaz mint az IL-2 1946 ?
Szóval ne is foglalkozz vele, ha 4-500 közt mutat a mûszerfal, az jó.
szal kitartás és sok gyakorlás. nem nagyon javaslom a külsõ nézet használását, mert hozzászoksz és késõbb csak zavarni fog. énis szeretem, de csak mert állandóan nyáladzom a gépekre 😊 amúgy általában olyan szerón repkedünk, ahol nincs se külsõ, se semmi.
IntelPentiumDual-core proci T3200, 2.0 GHz, GeForce 9300GS 256MB, 3GB DDR2, 320GB HDD és ez mind laptopba XD XP
német:-Bf109
-Bf110
-He111
-Ju87
angol:-Spitfire
-Hurrican
-Blenheim(?)
Ezek szinte 100%,a többire nem tudok rájönni.Én mondjuk szívesen aprítanám a német tengeralattjárókat a négymotoros Sunderland hidroplánnal,na ez tényleg újdonság lenne.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
IntelPentiumDual-core proci T3200, 2.0 GHz, GeForce 9300GS 256MB, 3GB DDR2, 320GB HDD és ez mind laptopba XD XP
szerintetek mit lehetne csinálni az 1946 nem eredeti változatával?
ugyanis kell hozzá a daemon tools de ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel <#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3> arra pedig késõbb jöttem rá hogy a daemon az emulator
ha valaki tudna segíteni azt megköszönném<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>