IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok jobban repüléshez értõ mint a tisztelt fórumozók többsége, de
1. miért pont a felsõ holtponton esik le a szárnya, amikor már lassú a gép?
2. Nézd meg a földetéréskor milyen érdekesen pattog.
3. Másrészt fél szárnnyal repülni egy ilyen géppel? Késben? Leszállósebességgel? 😊
Az csak tudtommal egy esetben sikerült, egy izraeli F-15-ösnek aminek ütközésben letört a fél szárnya és nagy sebességgel sikerült leszállnia.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
10-20 perc játék után sokszor csak 20-40%-ig tudom visszavenni a gázt. Ha kihúzom, begudom, akkor reseteli magát, szóval nem mechanikus gond lesz.
Más.
Próbálgatom megint az Antonokat. 100% pitchhel tényleg nagyon jók😊 Így sem jó a gyorsulása/emelkedése, de legalább jól használható. (egyébként pl A9-en 110%+fokozóhoz 50% pitchet ad az automata... csoda ha nemmegy?)
Spit ellen tényleg varázslatos (a tûzereje fõleg), úgyhogy ezúton kérnék minden anti-spitfikázó kollégát, hogy akkor védjék azt a helikoptert, ha G messzerrel is jók ellene😊
Meglepõ fordulat egyébként a játékban, hogy az "elvileg mindenbenjobb" Anton kb. harcképtelen a G messer ellen. Közelharcban kikap, az energiafölénye pedig nem elég jelentõs, csak végleges menekülésre elég (kivéve persze ha elõnybõl kezd).
Megnéztem 4.0 alatt is az Antont, mert bár az Extra300-at szó szerint lealázó mozgékonyság a játék többi gépeihez képest talán korrekt, egy valódi fókához nyilván nem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a próbát, teljesen újraértelmezi a fóka-vezetést a rengeteg késleltetés, az oldalcsúszás, és a kicsivel lomhább mozgás. Persze a többi gépre ez méginkább jellemzõ - nem vagyok egész bizos benne, hogy 4.0-ban is a Spitfire lenne az újoncok nagy kedvence.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
zuhanóbombázás: a training video megtanítja
(ezekhez van magyar felirat, ha kell)
vadászgéppel/vadászbombázóval: ezt ki kell tapasztalni, de mindenképpen félig zuhanóbombázós stílusban próbálkozz.
Elkészítettem 3D-ben egy stukát, és color profilokra lenne szükségem, pontosan melyik színeket használtak egyes kamuflázsokhoz. Illetve amit keresek még az ilyen 'matricagyûjtemény' a gépekre.
Ha vki tud ilyen oldalakat ahol ezek letölthetõk és belinkelné megköszönném.
Üdv
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
A saját rajra is vigyázni kell, mert ha elkezdek leszállni, és nem küldöm el õket a búsba, akkor próbálnak követni, és megesik, hogy vagy nekem jönnek a kifutó felett, vagy földhöz verik magukat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a harcban kemények, meg szedik le az ellenséget, meg ugy összedolgoznak mint állat, utána meg leszállásnál ugy furakodnak, hogy egymásnak mennek😄 ezek szerint németország a leszállásokkor vesztette el a hháborút XD biztos megéheznek a bevetés alatt, és oyan éhesek leszneek, hogy a repülõtérnél már nem birják ki. 😄
full reált még azért hagyom egy kicsit, mert akkor minden leszállás futómûtöréssel végzõdik, az valamiért nagyon nem megy, csak kb 3-ból egyszer sikerül, és a messer nem türi, hogy ha elõbb ér le az egyik oldalon a kerék. ja, és ez külsõ nézetben megy ilyen rosszul, kabinból még egyszer se sikerült.
<#rinya>#rinya>
ha majd az is sikerül, akkor tuti csak abban nyomom.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mindig is ki akartam próbálni, milyen lehet egy vadászpilóta bõrében lenni, és a többi szimu közül a legélethûben még mindig ez adja vissza az érzést. amugy kipróbáltam tegnap a po-2-esek ellen magam, olyan 650-el csaptam közéjük általában, az elején nem ment olyan jól a célzás de egy 5 kör után már határozottan jobb volt. a legtöbbször azért haltam meg(mer vagy 3-szor ottmaradtam), mer addig lõttem, hogy túl késõ volt, nem tudtam felhúzni a gépet, és ütköztünk. kipróbáltam egy küldetést teljesen a pilótafülkébõl történõ vezetésel is, a leszállás kivételével, tényleg jóval nehezebb igy, amikor kivülrõl harc közben körülpillantottam, akkor egybõl mindent fel tudtam mérni, és általában 2-3 gépet mindig lelõtem, de most csak 1 jött össze, és majdnem ott maradtam, meg stalloztam is, de volt életem mert még könyüben nyomom, és visszapattantam a földrõl XD. amugy a karakterkészitésnél a küldetésesben nem tudjátok, hogy lehet beálitani, hogy a többijek ok nélkül ne haljanak meg? mert a harc sikerül nekünk gépveszteség nélkül, 8 ivánt lelövünk, aztán leszállásnál 4-en elkezdenek a repülõtérnél kiabálni, hogy elkaptak elkaptak! és darabokra hullanak a levegõben. nem fnotos tudom, de elég idegesitõ. melyik beálitási pontal lehet a karakterkészitésnél változtatni ezen?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
lényeg a lényeg, én azt gondolom hogy a humor nagy úr, érteni meg jó dolog...