IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyrészt 100+ból 2+ cougar jön ki 😊 másrészt nem attól gagyi az x52 mert hamar szétmegy 😊

Chazz76
Kösz.Elõször megnézem én is a helyi piros-fekete üzletben,aztán meglátjuk.

Kérdezõsködj ITT, ez a hivatalos importõr oldala.

Valamint régebben viszonylag olcsó volt a fairgroup.hu-n, de oda már regisztrálni kell a webáruház böngészéséhez is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Chazz76
Pont ettõl parázok én is<#zavart1>
Talán akkor +10k és itthonról.

25k+posta, ha be mered vállalni a Pixmaniát...<#rolleyes>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

40-rõl indult, aztán 27, most 20 volt.
Nézz szét jobban a neten, láttam 25 körül is.

Chazz76
20k-ért?Akkor te szerencsefia vagy,a neten majd 40k-ért vesztegetik.

Igen.
Olyat, amilyet Trucker kolléga is mutatott.

Chazz76
Ahol alacsonyak a zárak?
Milyet vettél?

Tõlem jöhet, de akkor adják mellé a Kometet is és a 262-est is...

Abban az üzletben, ahol a nemhülyék vásárolnak, 20k-ért vettem egy Saitek pedált pár hete. Lehet, hogy csak azért, mert másfél éve nem kelt el Szegeden, de azért nézd meg ezt a lehetõséget is...

TG Gida
Van ám már spit XIV is hozzá.Tuti,hogy nemsokára meg fog jelenni a dog server-eken.Lesz nagy sírás rívás😊

Isten áldja a pogányokat!

Felraktam az AAA modot. Mi a fenének nekünk BoB...

Az X52-õn egy retesszel lehet blokkolni a forgatást, csak attól féltem, hogy a "csata hevében" véletlenül nagyot csavarok rajta, és széttöröm az egészet.
Inkább funkció nélkül hagytam, de lehet forgatni.

Ennek érdekében gyors kötözõvel leszorítottam a joy-t, így nem tudott forogni... mozdult a csuklóm, nem mozdult a joy, mozdult a lábam... így elég hamar bevésõdött! 😄

www.smart-bus.hu

Azért tegyük hozzá: kell pár repült óra ahhoz, hogy a bot csavargatásáról átszokjunk a pedálra.

Én még soseláttam kúgört, nem hogy lett volna, de sokat olvastam az ezzel kapcsolatos vitát, és arra gondoltam lehetséges-e, hogy a 100+ ezer forintos bot tovább tartson, mint három és fél darab X-52..?😄

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

ha már a minõség és a gagyi a téma, azért vetnék egy futó pillantást a thrustmaster cougar-ra is 😊

Chazz76
Egyetértek veled,inkább egyszer adja ki az ember a minõségre,mint utána bosszankodjon a gagyi miatt,ezt már megtanultam.Terveztem már egy ideje a vásárlást,úgyhogy valszeg ez lesz a befutó,aztán majd beszámolok a tapasztalatokról.

Trucker39
Azt kell mondjam, hogy igen, megérte megvenni. Nem olcsó, ez tény, de nem is akar az ember minden héten pedált venni. Mint mondtam, nekem nagyon tetszik. Magam részéröl, a tesztben szereplö eszközöket egy idöben szereztem be és egyszerre "csiszolódtak".
Mindenképp javaslom, hogy aludj rá egyet kettöt és azt követöen költsd el a pénzed.

Sanyo
Ha jól emlékszem valamelyik orosz csodagépnél is afterburner-t ír ki a játék, ebben az esetben én a teljesítményfokozóra tippeltem elõször. Könnyen lehet, hogy tévedek, de a gép végülis jobban megy. 😄

www.pcpilot.hu

tanulj meg jobb kézzel repülni. tapasztalatból beszélek 😊

Chazz76
Vagány kis konfig,ez tényleg megéri az árát.Igazából pont erre a pedálra gondoltam,a hotas úgy tudom csak jobbkezesben van,különben már itt figyelne<#wink>.
Pedálról mi a véleményed,jól használható a játékban?

papi08
Ilyennel már játszottam egy Magyar Légierõ által állított "sátorban".
Nagyon jó volt!

13 éve itt. Szép idő.

Trucker39
Ha már pénz állt a házhoz, használd ki: Pilótafülke a számítógéphez

Bár ez csak saját tapasztalat, de addig még nem bántam meg hogy anno erre költöttem egy kis pénzt.

TG Gida
Ja igen...Az említett tesztben még nem szerepelt La-5FN,csak sima.Azt már le kell tudni fordulni.

TG Gida
Azt írja,hogy hasonlóan.Viszont azt is írja,hogy a legtöbb orosz szériagép két vagy három forduló után képes lefordulni.Bár lehet,hogy én értem félre.Van egy érdekesség is.Azt mondja,hogy a La-5 M-82-es motorjában "afterburner" azaz utánégetõ van.Szerintem félrefordítás,de ha ezt Oleg megtudja a lovacska úgy fog menni, mint egy Mig-29😊

Chazz76
Hello!
Egy kis pénz állt a házhoz,gondoltam betolom egy fasza pedálba.Érdekelnének a tapasztalatok,kinek van,milyet érdemes venni?

Cyborg Evo-m van,de a csavarásnál sokszor belemozdul a többi irányba is a kar,ezt akarnám elkerülni,meg a finomabb célzás miatt.

PL.: az "ötpontos" G2 (két szárnyágyúval) fordul úgy, mint a La5.

TG Gida
Konkrétan melyik részét?

109G2 orosz honlapon. Szerintem Oleg nem olvasta...

LINK

Vogel
Nekem müxik a cucc, feltettem sima 4.08ra. Ami csöves sztem az a motortérbõl kicsapó láng. Meg jobban tetszett az egyel elötte lévõ soundmod.

SgtChris
Hopsz megtaláltam...bocsesz... :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Ez a verzió váltós, kapcsolgatós dolog ez hogy van? Mert a játék mappájában benne van a modswitcher, de külön menüt nem találtam még rá. Vagy mindig másolgatni kell, amit épp akarok? Nemhinném....

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Scottt
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=11860
De lehet regelni kell, hogy lásd a fórumot nem emlékszek.De ez az oldal megér egy reget,rengeteg finomságot lehet itt találni😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Willenbrock
Be tudnád ezt mégegyszer linkelni,mert így csak a belogoló mezõket látom.

Willenbrock
Ezt fel is telepítettem a 4.08-ra és mégsem csatlakozik.De látom valami olyasmit is írnak itt hogy elõtte a soundmodot kell rátelepíteni,arra a 4.09-et.Így is próbáltam.Most megint az van hogy Szlovénia tél térképet hiányol.Pedig rajta van ez a belinkelt 4.09.

TG Gida
Ja.Kivették a modelljébõl azt a lécet ami takarta a kilátást.

Sanyix
ez már olyan, hogy elõre is látni belõle 😄 vagy csak a nagy látószög miatt?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PhantomAss
itt meg egy d9-es 😊
fw190d9
csak annyira teccik 😮)

GOOBY, pls

PhantomAss
itt egy kép az új me 109g2 fülkérõl, remélem látszik
sztem sokkal igényesebb mint az alap
me109

GOOBY, pls

kamaszaki
Hamachi volt a gond mostmá télleg.
Jó.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

kamaszaki
Hát mégse...
Most a pingek rendben vannak, de így sem enged föl ugyan úgy, mint elõtte😞

kamaszaki
Sikerült!
Megnyitottam a nem tudom mit és megy.
Kösz!

kamaszaki
Nekem már 1hete ezt játsza<#falbav>

Nekem tré-kábelem van, és idõnként játszik olyat, hogy pár percre megszûnik a kapcsolatom.

kamaszaki
Van routerem, de még 1 hónapja simán ment ezzel is. Win tûzfalam ki van kapcsolva. Mindjárt megnézem a router beállításait.

A router beállításaiban a saját géped IP címe legyen kiengedve.

Használsz szoftveres tûzfalat (win XP-ben alapból van), vagy routert (amiben szintén van tûzfal)?
Ezekben nézd meg engedélyezve van e a játéknak, hogy kapcsolódjon bárhová (xp tûzfalan kivételek közzé tenni pl). Kicsit visszább téma volt.

Ha újratelepítetted a játékot ezt újra meg kell tenni valószínüleg, fõleg ha más elérési útja van az il2fb.exe-nek.

kamaszaki
Áhh. Megvan a probléma szerintem, csak nem tudom megoldani. Mindegyik szervernél a ping timeouton van.
Valami ötlet a megoldásra?
4mb-os DSL-em van.