IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
csak nem az aaa oldaláról szedtem le a 8 fájlt, hanem a kettes vagy hármas mirror-ról, mert onnan max sebességgel jött
a crc hibánál az is lehet hogy a te gépeddel van a gond, talán egy kábel meg van törve, vagy a hdd hibás (én már jártam így)
GOOBY, pls
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
a 6dof is simán megy, még grafikai bugot sem láttam (persze szokni kell)
a dora kebinja eszméletlen jó lett, a többi gépet nem próbáltam
a beépített modkapcsolóval meg pofonegyszerû a váltás a verziók között
gyak. az összes szerverre ugyanúgy be tudtam lépni
<#eljen>#eljen><#violent>#violent><#taps>#taps><#lama>#lama>
GOOBY, pls
Isten áldja a pogányokat!
Visszaraktam 4.08-ra és semeik szerverhez nem akar csatlakozni... Semmit nem ír ki csak nem kapcsolódik.
Tûzfal nincs, nem tudom mi lehet a probléma.
Tegnap szenvedtem, gondoltam nekiállok és újra teszem.
Letörlök mindent berakom a lemezt, és pörgeti, pörgeti, már majdnem szétesik az olvasó, de nem csinál semmit. Beraktam a laptopba is de ugyanez. Erre mi a megoldás? Hajlítsam a lemezt 270 fokban?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most meg olyan gondom van hogy a Spit vs.109MOD szerverhez még mindíg nem tudok csatlakozni.Az alap 1946-ot elõször 4.08-ra peccseltem,aztán arra rá a 4.09b1m-et,de kidob a szerver mégis.A 4.08-al a másik szerverhez viszont tudok csatlakozni simán.Mi lehet a gond?Valamit még rá kell telepíteni a progira?(T-online ADSL netem van,modemes szélessávú)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Úgy egyébként az egészet javaslom átolvasgatni. Egész sok, gyakran feleslegesen feltett kérdésre ott egyböl megtalálod a választ. <#wink>#wink>
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Melyik 109-es nem reagál a "W"-re? Csak a G6/AS-tõl van, és csak 2500 1/min fordulat alatt lehet ráadni, különben hazavágja a motort. (Valamelyik Emilnél is van, de az 6000m magasság alatt teszi tönkre a motort)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Melyik szerveren?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
- valamit letöröltél
- valamelyik mod amit feltettél hibát okoz futás közben
Javaslom az letöröl-újratelepít kombót ha sehova nem enged be.