IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd leírom, csak most melózok
én is szívtam vele anno
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
én csak © Chazz76 kollégát tájékoztattam, hogy bizony nem az x52 a non plusz ultra, a minõség szinonímája.
ez a téma neked jól láthatóan magas.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az X52 ért sem adnék 40 pénzt soha ,szerintem nem ér annyit,de a célnak tökéletesen megfelel,megbízható ,pontos és mint alant írtam olcsón is hozzá lehet jutni. Nem tudom volt e neked ,hogy így sommásan leszarozod?
Én alapvetõen a játékért lelkesedem,nem pedig a kiegészítõkért,így érthetetlen számomra ez a fajta hozzáállás amit te is képviselsz.
Repülés közben nézegeted a botot és boldog vagy hogy micsoda remek joy -od van? Õszintén mondom nekem tök mindegy mivel repkedek,csak hulljon az ellen. Akiket van szerencsém ismerni és mérvadóak ebben a játékban számomra pont lesz....ják milyen botot markolásznak ,ellenben igen eredményesek.
Megegyezhetünk abban ,hogy lehet neked mindenféle "felsõ kategóriás "(mercis) cuccod ,attól nem leszel felsõ kategóriás pilóta😊
Kívánom neked ,hogy továbbra is szeretettel gondozd, simogasd a joy -od
írogass ide okosokat,és azért ha mindezek után marad egy csöpp idõd,domboríts a lobbyn is . Ja és írd a neved mellé ,hogy neked van a legremekebb joy od hadd rettegjenek az ellenfelek😄
Ebbe a dologba továbbra sem szeretnék belekeveredni.
Arra szeretném mindössze a figyelmet felhívni, hogy a X-52 és az X-52 Pro között vannak különbségek.
Engem az egyik különösen zavar, a tüzgomb a Pro- verziónál egyállású, míg a normál verziónál kétállású, vagyis ide lehet tenni a kiskalibert, és a nagy kaliberes fegyvert is. Épp ennél a szimulátornál eléggé zavarónak találom, hogy másik gombot kellene rendelni hozzá. Vásárlás elött érdemes ezeket a különbségeket letisztázni.
Más: Tudja valaki, hogy lehet müködésre bírni az X-52 SST profilkezelö programját Vista (32bit) alatt. Kerestem ilyen programot, de mûködö verziót még nem találtam.
Cyborg Evo, Mazda 3, oszt jóccakát...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hogy pontosítsunk!
A kérdés az, megér-e ez valakinek 100000 forint feletti összeget, vagy sem... 😊
Az lenne a korrekt, ha az ember kipróbálhatná az összes verziót vásárlás elõtt... 😊
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Majd akkor "felgyújtom" megint a topikot! 😄
www.smart-bus.hu
De szeretem az olyan arcokat mint te ,akik Mercis hasonlatokkal jönnek ,mert hú meg há,de azért Cougar ide vagy oda csak lepottyannak ha összeakadunk.😊
És a tulaj hibásan adta de egy pici kontakt és jó lett .Csak tulzásba vittem és emiatt behalt. A mostanit már vagy négy éve nyúzom és semmi baja.
És azt mondtam hogy ötöt!!! de négyszer öt az húsz! Figyelj oda ha már olvasol.
Nézz körül a neten eladó X52 ért.Sokan megveszik ,használják egy két hétig ,megunják és eladják. Én mindkét joy omat így vettem, a mostanin volt még egy év gari is és húsz pénzért odaadták. Az elsõért vagy tizet fizettem az három évig jó volt de a bot része a mai napig tökéletes,csak a gázkar lett bibis lévén a földhöz vágtam😊
megnyugtatlak, ez így ebben a formában a cougarra is igaz 😊
www.smart-bus.hu
de: vedd meg, aztán moddold, aztán gariztasd ahol tudod ha baja van
biztos jó érzés a 4 kilós vasat fogdozni, de engem hidegen hagy
ha milliomos lennék se vennék, mert számomra nem ér meg meg plusz egy forintot sem, hogy a mûanyag helyett vasat fogdozzak, engem nem ez érdekel
gyakorlatilag viszont a cougar nem tud sokkal többet mint az x52
ha 50ezerért adnák úgy, hogy nem házilag megcsinálni, akkor vennék
a mercit meg ne a tháliához, hanem mondjuk egy mazdához hasonlítsuk, sztem így korrektebb
lehet, hogy egy s600-as merci árából kapok három fullos mazda6-ost, de akkor is a mazát választanám, és boldog is lennék, akár hiszitek, akár nem
na mindegy<#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
Ha valakinek nem gond több mint 50000.-Ft kifizetése egy joy-ért, amit pár év használat után újabb több mint 50000.-Ft ráfordítással moddolni kell, annak megéri. Szebb, jobb ( állítólag ), és így már örök darab...
Aki azt a 30000.-Forintot is nehezen szedi össze, annak egyértelmûen X52... ha vigyázz rá, és karban tartja, biztos sokáig ellesz vele.
Nekem egyszer volt a kezemben X52, de valahogy az volt az érzésem, hogy menten szétesik! 😊 Valahogy nem volt bizalomgerjesztõ, fõleg az a sok világító kék led rajta... engem azzal ki lehetne kergetni a világból! 😄 A Pro verzió már sokkal biztatóbb ránézésre, de az sem sokkal masszívabb, ahogy megmarkolásztam... és ugye az már, 40 ezer felett van... egy Cougar meg kb 55000.-forintból itthon van... abban pedig azért mégiscsak bõven van anyag, Bucser érvei elég meggyõzõek voltak anno! 😊
Ha lenne családom, tuti X52-t vennék, mert akkor anyagilag meg sem fordulhatna a fejemben egy Cougar... így, hogy se kutyám, se macskám... nehezedik a döntés... nekem a külsõ is sokat számít! 😊 Hiába finom, ha ronda valami... 😊)
Szóval, összegezve az aszú gõzös mondandóm... szívük szerint biztos sokkal többen nyúznának egy Cougart, viszont a pénztárca nagy úr, 30000 Forintért pedig igenis kiváló ár/érték arányú joy az X52... 😊)
www.smart-bus.hu
-Olvasgass Totalcart...
-Volt Renault-m, utáltam, és soha többet...
-Volt Mercim, nagyon szerettem, de soha többet...
De annyit hozzáteszek, hogy a R5-ösömben cirka 400.000km volt, egy rakás sz@r, de a váltójával semmi probléma sem volt...
Laca: pont ezért Merci kategória, az újakból 100-120ezrenként dobáljál ki a váltót...<#vigyor>#vigyor>
Másrészt mitõl merci kategória a Cougar??
Megveszed egy raklap pénzért oszt cserélheted a komplett belsejét. Megint csak egy raklap pénzért.
De most tényleg. Dicsérik a cougart de kb két embert ismerek akinek van ,és bevallottan bõven 100 ezer fölött állt meg a dolog. Azon veszek 4db X52-õt. Öt éves használatot véve alapul az húsz év ,akkor már hatvan fölött leszek 😊 és valószínû akár seprûnyelet is adhatnának a kezembe😄
www.smart-bus.hu