IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
hogyne tudnám, manuálisan kell mégegyszer installálni a progit, mert vista alatt nem csomagolja ki magát
majd leírom, csak most melózok
én is szívtam vele anno

GOOBY, pls

Létezik olyan ismérv is, hogy ár/érték arány...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Mert a Cougar az a minõség szinonímája mi?😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

soha nem is beszélgettünk, veled tényleg nincs mirõl.
én csak © Chazz76 kollégát tájékoztattam, hogy bizony nem az x52 a non plusz ultra, a minõség szinonímája.
ez a téma neked jól láthatóan magas.

Her Laca
Azért az szar ügy amikor Thaliával aláznak Mercit? Én ideges lennék😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hát ha ennyire futja tõled asszem nincs mirõl beszélgetnünk😊

gratulálok, lõj le mindenkit, és legyen 3 évente új tháliád. ámen.

Her Laca
Kedves kollega. Úgy érzem meddõ a vita ,de utoljára hozzátennék még valamit. Én készséggel elismerem,hogy a Cougal nagyon jó kis bot ,remek külcsinnel. De biza ha kiadnék érte 50 ropit és tönkremenne ,bizony mondom neked ,hogy azon nyomban beindítanám a nagy Makita flexemet és apróra szeletelném. Mert az egészben az zavar,hogy elkérnek egy alapvetõen szériahibás termékért egy csomó pénzt. Miért nem csinálják meg tökéletesre,és kérnek dupla annyit érte? Meg is venném. De én nem gondot akarok vásárolni.
Az X52 ért sem adnék 40 pénzt soha ,szerintem nem ér annyit,de a célnak tökéletesen megfelel,megbízható ,pontos és mint alant írtam olcsón is hozzá lehet jutni. Nem tudom volt e neked ,hogy így sommásan leszarozod?
Én alapvetõen a játékért lelkesedem,nem pedig a kiegészítõkért,így érthetetlen számomra ez a fajta hozzáállás amit te is képviselsz.
Repülés közben nézegeted a botot és boldog vagy hogy micsoda remek joy -od van? Õszintén mondom nekem tök mindegy mivel repkedek,csak hulljon az ellen. Akiket van szerencsém ismerni és mérvadóak ebben a játékban számomra pont lesz....ják milyen botot markolásznak ,ellenben igen eredményesek.
Megegyezhetünk abban ,hogy lehet neked mindenféle "felsõ kategóriás "(mercis) cuccod ,attól nem leszel felsõ kategóriás pilóta😊
Kívánom neked ,hogy továbbra is szeretettel gondozd, simogasd a joy -od
írogass ide okosokat,és azért ha mindezek után marad egy csöpp idõd,domboríts a lobbyn is . Ja és írd a neved mellé ,hogy neked van a legremekebb joy od hadd rettegjenek az ellenfelek😄

Trucker39
Látom, a jó öreg téma újból elökerült.

Ebbe a dologba továbbra sem szeretnék belekeveredni.

Arra szeretném mindössze a figyelmet felhívni, hogy a X-52 és az X-52 Pro között vannak különbségek.
Engem az egyik különösen zavar, a tüzgomb a Pro- verziónál egyállású, míg a normál verziónál kétállású, vagyis ide lehet tenni a kiskalibert, és a nagy kaliberes fegyvert is. Épp ennél a szimulátornál eléggé zavarónak találom, hogy másik gombot kellene rendelni hozzá. Vásárlás elött érdemes ezeket a különbségeket letisztázni.

Más: Tudja valaki, hogy lehet müködésre bírni az X-52 SST profilkezelö programját Vista (32bit) alatt. Kerestem ilyen programot, de mûködö verziót még nem találtam.

Kúgel vagy ixötvenkettõ a picsát!

Cyborg Evo, Mazda 3, oszt jóccakát...

miért nem moddolják az x52õt? mert annak a váza is fos. nem érdemes megtartani belõle semmit. kontakthiba -> kuka

Sanyix
már párszor meg lett beszélve: mert alapból fos. Végülis csak a vázát tartják meg 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Her Laca
És az jó kör? Olyan elit?

Her Laca
De miért moddolják????

Her Laca
A hatezer forintos három évet használt kontaktos szarját!!!!!!
Hogy pontosítsunk!

mert olyan kör veszi, aki nem 3évenként földhöz vagdalja a kontaktos szarját, aztán eldobja, hanem szereti, gondozza és örök életre megtartja.

Dehogynem, mert összefossa magát! 😄 A Cougar moddolva érték, és akkor van értelme is! ( szerintem )

A kérdés az, megér-e ez valakinek 100000 forint feletti összeget, vagy sem... 😊

Az lenne a korrekt, ha az ember kipróbálhatná az összes verziót vásárlás elõtt... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Erre valószínû sose kapsz választ😄

Miért is moddolják a Cougarokat? 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

jaj kontaktos volt! tehát egy meghibásodott x52!!! ezt kérem jegyzõkönyvbe venni 😊

Ha tényleg vásárlásra kerül a sor, akkor az nem lesz egyszerû döntés nálam! 😄 Most még összefoltoztam a Cyborg Evo Force-t, ha végkép meghal, akkor majd az akkori anyagi helyzetem dönti el, hogy mi legyen... 😊

Majd akkor "felgyújtom" megint a topikot! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mellesleg nekem aztán tök mindegy ki mire költi a pénzét.
De szeretem az olyan arcokat mint te ,akik Mercis hasonlatokkal jönnek ,mert hú meg há,de azért Cougar ide vagy oda csak lepottyannak ha összeakadunk.😊

Her Laca
Kollega😊 A tíz pénzt csak jelképesen írtam ,mivel pontosan hat azaz hatezer forintomba fájt!!!!!!!!! hatezerért három év szerintem tökéletes.
És a tulaj hibásan adta de egy pici kontakt és jó lett .Csak tulzásba vittem és emiatt behalt. A mostanit már vagy négy éve nyúzom és semmi baja.
És azt mondtam hogy ötöt!!! de négyszer öt az húsz! Figyelj oda ha már olvasol.

na tessék az elõbb még 20 évet bírt az x52 most meg már jó ha 3at...

Her Laca
Na egy jó tanács.
Nézz körül a neten eladó X52 ért.Sokan megveszik ,használják egy két hétig ,megunják és eladják. Én mindkét joy omat így vettem, a mostanin volt még egy év gari is és húsz pénzért odaadták. Az elsõért vagy tizet fizettem az három évig jó volt de a bot része a mai napig tökéletes,csak a gázkar lett bibis lévén a földhöz vágtam😊

a következõ két hétben míg megjön a bob még párszor le is fog futni 😊

TG Gida
Párszor lefutott már ez a kör😊

Isten áldja a pogányokat!

"ha vigyázz rá, és karban tartja, biztos sokáig ellesz vele"

megnyugtatlak, ez így ebben a formában a cougarra is igaz 😊

A Bucser-re gondolok, nem a Bucsher-re! 😊)

www.smart-bus.hu

Off: akkor én szólok, nem is egyet...

LINK

PhantomAss
senki sem mondta hogy rossz, sõt a világ legjobb joystick-ja, szerintem is
de: vedd meg, aztán moddold, aztán gariztasd ahol tudod ha baja van
biztos jó érzés a 4 kilós vasat fogdozni, de engem hidegen hagy
ha milliomos lennék se vennék, mert számomra nem ér meg meg plusz egy forintot sem, hogy a mûanyag helyett vasat fogdozzak, engem nem ez érdekel
gyakorlatilag viszont a cougar nem tud sokkal többet mint az x52
ha 50ezerért adnák úgy, hogy nem házilag megcsinálni, akkor vennék
a mercit meg ne a tháliához, hanem mondjuk egy mazdához hasonlítsuk, sztem így korrektebb
lehet, hogy egy s600-as merci árából kapok három fullos mazda6-ost, de akkor is a mazát választanám, és boldog is lennék, akár hiszitek, akár nem
na mindegy<#integet2>

GOOBY, pls

Én kívülálló vagyok, mert nekem egyik sincs! Egy biztos, mindkét fél érvei ülnek, tehát, ha egyszer odajutok, hogy döntenem kell, akkor nyakig ülök a kakiban! 😄

Ha valakinek nem gond több mint 50000.-Ft kifizetése egy joy-ért, amit pár év használat után újabb több mint 50000.-Ft ráfordítással moddolni kell, annak megéri. Szebb, jobb ( állítólag ), és így már örök darab...

Aki azt a 30000.-Forintot is nehezen szedi össze, annak egyértelmûen X52... ha vigyázz rá, és karban tartja, biztos sokáig ellesz vele.

Nekem egyszer volt a kezemben X52, de valahogy az volt az érzésem, hogy menten szétesik! 😊 Valahogy nem volt bizalomgerjesztõ, fõleg az a sok világító kék led rajta... engem azzal ki lehetne kergetni a világból! 😄 A Pro verzió már sokkal biztatóbb ránézésre, de az sem sokkal masszívabb, ahogy megmarkolásztam... és ugye az már, 40 ezer felett van... egy Cougar meg kb 55000.-forintból itthon van... abban pedig azért mégiscsak bõven van anyag, Bucser érvei elég meggyõzõek voltak anno! 😊

Ha lenne családom, tuti X52-t vennék, mert akkor anyagilag meg sem fordulhatna a fejemben egy Cougar... így, hogy se kutyám, se macskám... nehezedik a döntés... nekem a külsõ is sokat számít! 😊 Hiába finom, ha ronda valami... 😊)

Szóval, összegezve az aszú gõzös mondandóm... szívük szerint biztos sokkal többen nyúznának egy Cougart, viszont a pénztárca nagy úr, 30000 Forintért pedig igenis kiváló ár/érték arányú joy az X52... 😊)

www.smart-bus.hu

mi ez gyépés klub? 😊 r5-re senki nem szólt egy rossz szót.

Tisztázzuk le:
-Olvasgass Totalcart...
-Volt Renault-m, utáltam, és soha többet...
-Volt Mercim, nagyon szerettem, de soha többet...

De annyit hozzáteszek, hogy a R5-ösömben cirka 400.000km volt, egy rakás sz@r, de a váltójával semmi probléma sem volt...

Her Laca
De mit tud a Cougar amit az X52 nem?? Csak kérdem. A programozhatóságot hadjuk ,mert még a X52 ét sem használom ki maradéktalanul.

Mint mûszaki végzettségû (szak)ember(ke) mondom: BÁRMIT szét lehet barmolni. X52-õt is, Cougart is, Logitechet is, noname-et is...

ó igen, a legendás rönó váltó bezzeg az egymillió kilométert fut. hátpersze.

Her Laca

Her Laca
Mi a tévhit?

Az új Merciket tekintve lassan már jobban jár az ember egy Thalicskával...

Laca: pont ezért Merci kategória, az újakból 100-120ezrenként dobáljál ki a váltót...<#vigyor>

tévhit

Her Laca
Na most tisztázzuk. Te az a Bucser vagy akit van szerencsém régebb óta ismerni (mondjuk csak így a neten)vagy másik?
Másrészt mitõl merci kategória a Cougar??
Megveszed egy raklap pénzért oszt cserélheted a komplett belsejét. Megint csak egy raklap pénzért.

magyarázd már el egy mercisnek hogy hány tháliát/logant veszel belõle és milyen boldog vagy 😊)

Her Laca
😄
De most tényleg. Dicsérik a cougart de kb két embert ismerek akinek van ,és bevallottan bõven 100 ezer fölött állt meg a dolog. Azon veszek 4db X52-õt. Öt éves használatot véve alapul az húsz év ,akkor már hatvan fölött leszek 😊 és valószínû akár seprûnyelet is adhatnának a kezembe😄

Ez vitathatatlan! Szopatni tényleg JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

miért kell minden kezdõt megszopatni az x52 csodával? 😊

PhantomAss
Apa kezdõdik...

GOOBY, pls

Her Laca
Neked az van???

Her Laca
Na kezdõdik😊))))))