IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én idõvel biztos írnék egy motorindító makrót a CyborgEvo-ra. (már ha nem feltétlen egérrõl kell csinálni)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jelenleg alkalmazott driver: SD6_32_Software_6_6_2_0
Valószínüleg nem fognak még plusz 3 hónapot beleölni azért, hogy a potenciális vásárlók 10%-a örüljön.
Még szerencse, hogy ez a játék még bõven benne van a beígért határidõben 😉
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
mindenestre kíváncsi leszek a földi ütegek kezelésére 😄
kis pontosítás 😊
-még nem eldöntött, hogy lesz-e jegesedés modellezve
-online játék közepes gépre lesz belõve
-kabinban nem lesz minden kapcsolható, de pár dolog igen, pl. üza.tank
-Bombázó/másodpilóta online is repülhetõ lesz.
-Baráti tûz ki-be kapcsolható.(Szerintem marhaság.)
-A bombázók lövészei jelentik az ellenséges vadászokat.
-A radar és az AI látását befolyásolják a földrajzi viszonyok.(Remélhetõleg nem látnak majd éjszaka és felhõben.)
-Forgalom lesz az utakon.(Mint a Lock On-ban.)
-A reptereken lévõ kilõhetõ objektumok mennyisége a reptér aktuális állapotától függ majd.
-A lebombázott kifutópályák sokáig nem lesznek használhatók.
-Az online játék közepes minõségre lesz optimalizálva,de az erõmûvel rendelkezõ játékosoknak ez nem fog elõnyt jelenteni.
-A coop mission-ökhöz is lehet majd csatlakozni a játék indítása után.
-A földi légvédelmi ágyúk használhatóak lesznek,de a tengerészetiek nem.
-A szárny jegesedése modellezve lesz.
-Lesz kapcsolható pilótafülke,de ki lehet majd kapcsolni.
-A megtámadott légvédelmi ütegek személyzete pánikba eshet és elkezd vadul tüzelni vagy elhagyja a helyét.(Jól hangzik.)
-Történelemhû fegyverösszeállítások és választható lõszerösszetétel.
-A hûtõfolyadék csõvezetékei sérülhetnek.
-Véletlenszerû mechanikai hibák.
-Mivel a fõ cél az online játék,ezért a bonyolult mûveletek nem lesznek modellezve.Pl.:motorindítás.(Ezt lehet,hogy félrefordítottam.Kár lenne,ha kimaradna.)
-Az üzemanyag fogyasztás precízen modellezve.
-Gépelhagyáskor külsõ nézõpontból látszik majd a gép.(Most elég furcsán néz ki a kiugrás.)
-A géppuskás lövészekre is hatással lesz a G-erõ.
-A lövészek géppuskáinak két állása lesz.Egy pihenõ és egy harci.A pihenõ állásban lehet légteret figyelni.
-Közelrõl látszani fognak a kormányfelületek mozgásai.
-A hajók sérülései jobban le lesznek modellezve.
-A hajók elsüllyedése után nem maradnak mentõcsónakok és tutajok.
Eredeti itt.
Isten áldja a pogányokat!
Vagy nagyon balfék voltam, vagy tényleg olyan gagyi, hogy a kamerát (pl TrackIR-el) csak 3 ill 9 óráig lehet fordítani, tehát hátrafelé nem tudtam nézni. Na most, ez légiharcban nem pozitívum....
Egyébként ha jól tudom, akkor a Strike Fighters Poject 1-ra épülõ 'mod' a Wings over Europe és a Wings over Vietnam is, sõt az I világháborús First Eagles: the Great War 1918 is.
Willenbrock, lehet hülyeséget mondok, de ez nem ugyanaz a játékgyártótol van, mint a wings over europe?
nem valami EVM a gyártója? lent a jobb sarokban? mert ha igen, akkor nekem megvan csak egy más változata, és ha neked is ettõl a cégtõl van vanmeg, az azt jelenti, hogy csak nyugati tipusokat repülhetsz. az europában ugy van legalábis. a sturmovikot amugy 1000X jobban szeretem, tudom két tök más kategoria, de akkor is jobban vonz a vh-s repülés, a grafikája meg a földnek legalábis ugy tünik, sokkal jobb.
én nemneagyon játszom vele, ha lehet, sturmovikozom.szerintem érvezetesebb, de persze kinek mi<#vigyor4>#vigyor4>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Az nagy baklövés lenne, nem? Hamár így protezsálják a játékot.
Szerintem a blog alapján úgy kell érteni, hogy e-shopping csak azután lesz, hogy az orosz díszpéldányok elkeltek. A dobozosról nem szól a fáma, az szerintem mindenhol lesz már korábban. Remélem.
Demóról nincs infóm, csak annyi hogy valamikor lesz.
www.pcpilot.hu
Ez ugye nem azt jelenti, hogy eleinte csak SZU-ban lesz kapható?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
GOOBY, pls
Egy kötözködõ kérdés az AAA modhoz: Hartmann gépében mit keres Knoke feleségének a fényképe? <#eplus2>#eplus2>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
GOOBY, pls
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pont azért a finom mozgásért jó a "seprûnyél". 😊 Hosszú bot, nagy botút, ugyanazon analóg tartományon belül kisebb kitérítésekkel finomabb irányíthatóság. Az igaz, hogy technikailag tökmindegy mit markolászik az ember. Nem a joy miatt tud valaki repülni, max lényegesen kényelmesebbé teszi a játékot.
Kezdõnek szerintem sem kell egy mezei joynál több. Csak azt írkáltam le, hogy a vasdarabot mire találták ki, és miért szokták kicserélni a belét. Drágának meg azért drága amibõl van.
Az erõs rugók miatt a TM sokaknak kényelmetlen az IL-2 esetén, ahol állandó finom korrigálásokkal repül az ember. Ide lágyabb mozgású joy elõnyösebb.
Amit már nyúztam és van pár év tapasztalatom mindegyikkel:
Logitech Force 3D, Saitek X-52 (a sima, ezzel már a gyerek repül 😊 meg TM Cougar, + CH Pro Rudder (ez a pedál tényleg jó strapabíró)
és véleményem szerint ez a sorrend egyben a kényelmi (és persze ár) sorrend is.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Másik kérdés. XP alatt van néhány profilom. Nem sikerült áthozni, mert a Vista-s SST nem kezeli. Most nálam van a gond és készítsek új profilt ??
Jah igen, a kiterjesztése, amiket próbáltam profiloknak: *.pr0
keresd meg ezt a könyvtárat:
C:\WINDOWS\Temp\Saitek
This folder will contain the unpacked files for both your driver install and your SST install. The driver folder will contain the name of your product followed by the word driver. This will be accompanied by the SST software folder. The software folder may not match the name of your product, but the important word to look for is ‘software’ in the folder name.
Open up the software folder. Amongst the files will be an icon called software_loc_9.msi. Double click this file and allow the progress bar to complete. This file will install the Profile Editor onto your PC and the Saitek icon will now be present in the taskbar
ha nem érted szólj segítek<#felkialtas>#felkialtas>
GOOBY, pls
De ehez a játékhoz egy alul potizott 40 cm-es seprûnyél -re emlékeztetõ joyszerû szerkezet való. Még az X-52 is túlzás.
A Cougar meg annak a játéknak játékosnak kell ahol aktívan megy a fegyverzet, radarkezelés, célpontkezelés, MFD képernyõk kezelése, CMS kezelése. Erre van kitalálva. konkrétan az elsõ Cougart a Falcon-ra épített pithez csinálták, mind formára, mind elektronikára (saját proci, saját ram, saját "bonyolult" programnyelv). A TM ezt terjeszti és gyártogatja.
A moddolást meg azért és azok csinálják, akiknek kényelmetlen a gyári 2mm vastag torziós acélrugó mozgatása (vékony húzórugós moddok), valamint aki fokozott realisztikát akar az 1 mm-es teljes botmozgással Force szenzort tesz bele. Alapvetõen a modok nagy része is a Pit építéshez való.
Az árát az anyaga határozza meg. Lévén öntöttvas a lelkem.
Anyagából és a rugók erejébõl fakadóan ezt bizony kenni kell. Ha valaki LZS2-vel keni annak évente, ha komolyabbal annak meg 3 évente, hogy a vezetõ felületek ne kopjanak el. Mod esetén elhagyható, mert vagy nincs mozgó alkatrész, vagy olyan könnyû a mozgás mint az X-52 vékony centerrugójánál.
A gyári kivitel alkatrészeiben esetleg egy kivetnivaló lehet, az XY tengelyek nem HALL szenzorral jönnek ki gyárilag, de egy olyan HALL poti ára amit bele lehet építeni elég húzós.
A gyári poti kb 50.000 elforgatásra van kitalálva, a szenzor meg 1.000.000. (potigyártó adatai).
Kicsit hosszú lett és lehet felesleges is de sebaj.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"