IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap: S775 Gigabyte GA-G31M-ES2C, CPU: S775 Intel Core2Duo E7400 2,80GHz Dobozos, Optika: DVD ÍRÓ NEC 5200S SATA Black, Memória: DDR2 Kingmax 800MHz 2GB, HDD: SATA2 Samsung 500GB 7200rpm/16MB, VGA: PCIe Galaxy 9600GT 512MB DDR3 DDVI/HDTV, Ház: Codegen 400W 6225LW 2, Tápegység: 400W, Bill.: Kolink billentyû+ Optikai Egér ps/2 fekete, Egér:
Mind ez, 100.224Ft Áfa-val mindennel, labda,bicska,kistalicska
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ezt a változatot nem próbáltam, de Battlestations: Midway ott figyel a polcomon mióta megjelent. Kétszer is feltelepítettem, de valahogy 1-2 óra után nem kötött le.
Végig csináltam az oktatópályákat és a challenge-eket (single mission-ök), de a kampányt annyira untam (csak amcsi kampány van benne), hogy egészen az elején abbahagytam. Nem bírtam kivárni amíg 1 aprócska kis hajóval végigszenvednem maga Pearl Harbour poklán, és több egységet vehetek irányításba.
Amolyan hibrid RTS-FPS, de nekem valami hiányzik belõle (egyébként taktikai RTS fan vagyok). Ha egy adott egységet irányítasz akkor vannak benne érdekes élmények (pl. tengeralattjáróval végigszopatni egy egész flottát), de hamar meg lehet unni (persze szimulátorokhoz köze nincs ennek a módnak sem).
A hajók egész jól néznek ki és mondjuk, hogy hihetõen mozognak. A repülõk iszonyú lassúak és bénán repülnek.
Az elõbb Zeke-n repkedtem (korareggel csak a csendes-óceánnal vagyok kompatibilis😄), és egy srác a saját hajókat és gépeket lövöldözte.
Épp utolsó leszálláshoz készültem (ami egyébként végül hõsi halálba fulladt😊), mikor látom hogy nagyon rám áll egy japán, aki elõtte saját hajókat lõtt, meg ha jól láttam egy saját gépet is leszerelt. Navi kitérés stb nem érdekelte, namondom úgyse játszok sokat, simán belefér egy lelövés. Nem nagyon tudott dogolni, mint ez várható volt, szóval ellõttem egy vízszintes vezérsíkját és mentem leszállni.
Hinnétek hogy nem volt elég?😄 szóval ráfordultam másodszor is, 40 méterrõl feldaraboltam és a tengerbe esett. A játék kiírta a friendly destroyt, a szerver meg letudta azzal, hogy "elrontotta a leszállást<#idiota>#idiota>"
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Virrasztás után viszont minden gép lopakodó (és radarjuk is van), persze megint csak kivéve a tiédet😄
Isten áldja a pogányokat!
ezért írtam hogy kinek mit enged a lelkiismerete
ha te ezt élvezed, akkor lõjél le mindenkit, vulching, pilóta ernyõn, le és felszálló gépek, stb
de ez már nem az én játékom
GOOBY, pls
Amikor '44-ben Szolnoknál legéppuskázták a legelõ gulyát,azon melyik pilóta élete múlt?Meg amikor a sebesült,ernyõvel földet ért pilótát még a földön is lõtték?
Isten áldja a pogányokat!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ez elsõsorban a fullreal szervereken jó
de amikor bekapcsolom, ezzel azt is jelzem (legalábbis én így gondolom, és szerintem még sokan rajtam kívül, hogy befejeztem a harcot, gyakorlatilag kiszolgáltatott helyzetben vagyok, se sebességem, se magasságom, néhány másodperc és földet érek
sztem ha vki ilyen helyzetben lelõ annak igenis a jó k**** nénikéjét 😮)
sosem szoktam le vagy felszálló gépre lõni és alap hogy ezt én is elvárom a normálisabb szervereken
régen ez még mûködött is de egyre több vérpisti röpköd sajna aki csak a statra hajt
azzal meg ne jöjjön senki hogy a háborúban is ez volt, az a valóság és a pilóta élete múlott rajta, ez meg egy játék amit igenis lehet becsületesen játszani, ahogy a háborúban is lehet becsülettel harcolni
kinek mit enged a lelkiismerete
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ráadásul neked állhat feljebb, ha nem veszik észre a fényeidet..1-2x sikerült már bátor taxizókat az irányítótoronyba (stb) vezetni😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)