IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Kereken 10.000HUF persze +,- 10.000 belefér. Mondom, hogy én mit találtam:
Alaplap: S775 Gigabyte GA-G31M-ES2C, CPU: S775 Intel Core2Duo E7400 2,80GHz Dobozos, Optika: DVD ÍRÓ NEC 5200S SATA Black, Memória: DDR2 Kingmax 800MHz 2GB, HDD: SATA2 Samsung 500GB 7200rpm/16MB, VGA: PCIe Galaxy 9600GT 512MB DDR3 DDVI/HDTV, Ház: Codegen 400W 6225LW 2, Tápegység: 400W, Bill.: Kolink billentyû+ Optikai Egér ps/2 fekete, Egér:
Mind ez, 100.224Ft Áfa-val mindennel, labda,bicska,kistalicska

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Scottt
Ipon.hu Ha mondassz egy keretet szivesen megnézem mit lehet belõle kihozni^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

galimatika
Ismerõs problem. Végre eljutottam addig, hogy meg van a zsé a gépre, erre az edigital benyögi, hogy éppen kifutott az a termék amire fájt a fogam. Ez egy komplett pc ugye. Legközelebb csak 19.-én lesz, ha lesz. Ja a régi gépet meg nekiadtuk a Párom hugának<#falbav> Most itt vagyok gép nélkül. Ezen a P1-es laptopon meg csak a pasziánsz fut<#zavart1>Jövõhéten lehet körbenézek a neten valami jó kis bolt után mert ez nem állapot. Tudtok ajánlani valamit????

*egyelõre...😊
egyenlõre döglõdik a videókártyám.kredit meg hirtelen nincs rá, mivel egy generált kéne csinálnom,mert ez még agp-s 😊 szegénke nemcsodálom hogy haldoklik már😊 úgyhogy ez még a jövõ zenéje.
Olvastam, hogy feltupírozták. Hmm. Próbáld ki, kíváncsi vagyok egy pártatlan véleményre.

azért kérdeztem ezt, mert ez egy elvileg elég erõteljesen felújított változat és japcsikkal is lehet lenni.
OFF:

Ezt a változatot nem próbáltam, de Battlestations: Midway ott figyel a polcomon mióta megjelent. Kétszer is feltelepítettem, de valahogy 1-2 óra után nem kötött le.

Végig csináltam az oktatópályákat és a challenge-eket (single mission-ök), de a kampányt annyira untam (csak amcsi kampány van benne), hogy egészen az elején abbahagytam. Nem bírtam kivárni amíg 1 aprócska kis hajóval végigszenvednem maga Pearl Harbour poklán, és több egységet vehetek irányításba.

Amolyan hibrid RTS-FPS, de nekem valami hiányzik belõle (egyébként taktikai RTS fan vagyok). Ha egy adott egységet irányítasz akkor vannak benne érdekes élmények (pl. tengeralattjáróval végigszopatni egy egész flottát), de hamar meg lehet unni (persze szimulátorokhoz köze nincs ennek a módnak sem).

A hajók egész jól néznek ki és mondjuk, hogy hihetõen mozognak. A repülõk iszonyú lassúak és bénán repülnek.

énis ezt néztem a képeken 😊
Nohab
Le se tagadhatnák.

Nohab
Ha az utolsó waypont a G attack, akkor megy a kámikáce bármelyik oldalról, bármelyik géppel.
off
ezt próbálta már valaki?
TG Gida
Kipróbáljuk😊

Isten áldja a pogányokat!

Apropó, nemrég láttam valami leírásban, hogy a FMB-ben lehet kamikaze feladatot adni a gépeknek, ha az utolsó waypoint hajó (valami ilyesmi).

Hmm. Lehet, hogy a japán gépeknél a kamikaze akció szabályos leszállásnak minõsül, de ha közben eltalálnak akkor sikertelen 😉

Van olyan, hogy a dogszerver figyeli a team-killert és "engedi" lelõni?
Az elõbb Zeke-n repkedtem (korareggel csak a csendes-óceánnal vagyok kompatibilis😄), és egy srác a saját hajókat és gépeket lövöldözte.

Épp utolsó leszálláshoz készültem (ami egyébként végül hõsi halálba fulladt😊), mikor látom hogy nagyon rám áll egy japán, aki elõtte saját hajókat lõtt, meg ha jól láttam egy saját gépet is leszerelt. Navi kitérés stb nem érdekelte, namondom úgyse játszok sokat, simán belefér egy lelövés. Nem nagyon tudott dogolni, mint ez várható volt, szóval ellõttem egy vízszintes vezérsíkját és mentem leszállni.
Hinnétek hogy nem volt elég?😄 szóval ráfordultam másodszor is, 40 méterrõl feldaraboltam és a tengerbe esett. A játék kiírta a friendly destroyt, a szerver meg letudta azzal, hogy "elrontotta a leszállást<#idiota>"

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

galimatika
Hát, gondolkodtam rajta, hogy nekem is csak innom volna szabad.<#pias><#idiota><#eplus2>

Még jó, hogy má' nem Il-2-zök... <#wilting>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Vogel
+kolbász 😊

Sanyix
Jaja, l2-zöm is tört szerveren, ott sok a polák, és bizony náluk is van egy olyan szöveg hogy kurwa 😄 és az is káromkodás, kb mindenre ezt mondják 😄 a szlovén allytársainkat meg páran a klánból megtanították magyarul káromkodni, és szép cifrán. pl "kapd be a kisfaszom, kulonben megb*szom az osszes kiskorut az utcadban" 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Willenbrock
Gondolom az egyikbõl Gössert a másikból meg Heinekent lehet csapolni <#pias>

heinkelbe szerinted mire valók a vörös és a fehér csapok??? 😊
Her Laca
Te nem tudod mirõl beszélsz😊))))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Alkoholt csak bevetés után szabad inni a kantinban!

galimatika
Látom tudod, hogy mirõl beszélek. <#pias><#love12>

Ittasan meg minden gép úgy REPÜL mint a spitfire, kivéve a tiédet😊

Virrasztás után viszont minden gép lopakodó (és radarjuk is van), persze megint csak kivéve a tiédet😄

galimatika
Az ivásról jut eszembe. Tudtátok hogy másnaposan minden gép spitfire-nek néz ki?<#idiota><#wow2><#eplus2> Utáltak is miatta ma délelõtt <#pias><#miaz>

TG Gida
Lehet,hogy én földön szétlövöm a gépeket,meg az ernyõn a pilótát,meg néha túl sokat is szoktam inni, de egyvalamit nem teszek.Nem ítélek meg másokat.

Willenbrock
Kösz a fordítást.Lehet hogy ez is letöltõs lesz mint a ROF.Viszont azt ígérik hogy az újabb részek 1-1,5 év alatt készülhetnek el.2010 Októberében már több ezer játékosa lesz a SOW-nak állítólag.(na akkor mégsem 2 hét múlva<#hehe>)

PhantomAss
bocs nem személyeskedni akartam

GOOBY, pls

PhantomAss
Gida, nehogy már egy játékból valóságot csináljunk...
ezért írtam hogy kinek mit enged a lelkiismerete
ha te ezt élvezed, akkor lõjél le mindenkit, vulching, pilóta ernyõn, le és felszálló gépek, stb
de ez már nem az én játékom

GOOBY, pls

TG Gida
"azzal meg ne jöjjön senki hogy a háborúban is ez volt, az a valóság és a pilóta élete múlott rajta"
Amikor '44-ben Szolnoknál legéppuskázták a legelõ gulyát,azon melyik pilóta élete múlt?Meg amikor a sebesült,ernyõvel földet ért pilótát még a földön is lõtték?

Sanyo
Idõközben elkészültem a SimHQ cikk fordításának harmadik és negyedik részének fordításával.

www.pcpilot.hu

100% egyetértek.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
az a baj a navival, hogy alapból én akkor kapcsolom be, ha le akarok szállni, és azért, hogy a többiek lássanak
ez elsõsorban a fullreal szervereken jó
de amikor bekapcsolom, ezzel azt is jelzem (legalábbis én így gondolom, és szerintem még sokan rajtam kívül, hogy befejeztem a harcot, gyakorlatilag kiszolgáltatott helyzetben vagyok, se sebességem, se magasságom, néhány másodperc és földet érek
sztem ha vki ilyen helyzetben lelõ annak igenis a jó k**** nénikéjét 😮)
sosem szoktam le vagy felszálló gépre lõni és alap hogy ezt én is elvárom a normálisabb szervereken
régen ez még mûködött is de egyre több vérpisti röpköd sajna aki csak a statra hajt
azzal meg ne jöjjön senki hogy a háborúban is ez volt, az a valóság és a pilóta élete múlott rajta, ez meg egy játék amit igenis lehet becsületesen játszani, ahogy a háborúban is lehet becsülettel harcolni
kinek mit enged a lelkiismerete

GOOBY, pls

A qrva szó a szláv nyelvekben is megvan ugyanazzal a hangalakkal, azzal óvatosan. 😊

Vogel
Navira nem ad logot, csak füstre. Én se használom a navit, olyan mintha egy kurvanagy idelõjj táblát akasztanál magadra. Navit akkor dobunk, ha gáz van és fontos, hogy meglássanak a tieid.

galimatika
Nem is rossz!!!!! Azt hiszem tényleg több fejtörést lehet okozni nekik egy ba.....d meg a k....a anyád "kód sorral"<#nyes><#nyes><#nyes><#gun> Úgy is tudja, hogy neki szól<#wink> azt törje a fejét a nyomorult hogy miféle jó magyar "gulyásos karikás" jókívánságokkal árasztottam el<#duma><#nyes>

Balumann
Nekem a Logitech extreme 3D már elég jóideje megvan, használom is (arma-ban, il-2höz idõnként), és nálam nagyon jól bírja, pedig nem kímélem. Nem tom mi bajotok van a logitechel :|

TG Gida
Én magyarul szoktam átkozni õket.Azt nagyon szeretik.😊

nekem egy idõben, nem is volt beállítva a navi, nehogy véletlenül megnyomjam, mert online warokon a logból visszanézték az oroszok, hogy hol villantottunk és oda jöttek... nameg azt is látták, hogyha átváltottunk lövészre. sztem teljesen fölös a navi. ha valaki látja a navidat, akkor a géped is látja, ha meg nem látja a navidat akkor meg a gépedet se látja szóval oly mindegy. de mûrepülésnél szépen néz ki 😊
galimatika
Az nem jó hír. Viszont kétségtelenül olcsó ha tõlük vásárolsz. Szerintem megpróbálkozok velük.

Nem vettem még semmit tõlük, azért mert sokak szerint esélytelen bármilyen garanciális ügyintézést értelmesen megoldani velük (mindent Franciaországba küldenek vissza)

Legalább a csapattársaidnak nevezett balfaxok látják, hogy komolyan gondolod a leszállást, és elhúzzák a belüket a pályáról... Persze gyakran még ennyi eszük sincs...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Azért a navi mert van, mert a fel és leszállók is látnak legalább és rohadjon meg az aki navi fény után keres lelõni valót.

Egy férfi leszálláskor is férfi😛

Ráadásul neked állhat feljebb, ha nem veszik észre a fényeidet..1-2x sikerült már bátor taxizókat az irányítótoronyba (stb) vezetni😊

minek leszállásnál navi? csak felhívod magadra a figyelmet nyolcmillió kilóméterrõl is.
galimatika
Köszönöm az infót. ha már on-line vásárlás, akkor az Edigital-ról tud valaki valamit. Komplett gépet szeretnék rendelni tõlük.

Sanyix
én onnan vettem, 1 hét alatt hozták. 21k-ért.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

galimatika
Visszakanyarodva a pár nappal ezelõtti témához, délelõtt volt idõm egy felszállásra meló elõtt. Bob1940 szerver, csatorna. Eseménytelen portyázás után nyitott futó és bekapcsolt navi fények mellett, 100 méterre a reptértõl, úgy pi..án lõttek mint annak a rendje. Szerintem kár ezek miatt aggódni. Lehet csak rossz napja volt a fiunak<#idiota><#mf1>Rövid, szöveges megjegyzésemet eme antiszociális cselekményre, ismét egy büntetõ ponttal jutalmazta a szerver a vulgáris kifejezések miatt. Nem is tudtam, hogy a fuckin' asshole az csúnyát jelent<#zavart1><#eplus2><#banplz>