IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Leadtek 9500GT 512MB vga
2GB Kingston DDR2 ram
TrackIR nincs, a Joy jelenleg nincs ,,bedugva".
Az 1946 pack van fent, 4.08m. A fura az, hogy eddig mûködött, most, hogy újra felraktam, folyamatosan hátrafelé néz. Néha meg tudom mozdítani, de utána ismét visszaugrik. Külsõ nézetben is ugyanez.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Joystick? fejmozgáskövetõ ha van? (TrackIR, webkamera+freetrack, stb) Ezekhez friss dirverek vannak fenn?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A 1921 és 1923 között született férfiak 90 %-a meghalt a II. vh-ban az oroszoknál. Jó, tudom a film a szovjetek mellett harcoló lengyelekrõl szól, de gondolom a túlélési esélyek itt is hasonlók lehettek.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A négy páncélos és a kutya
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.youtube.com/watch?v=FgkKP_fDsKc
valamelyik tuti mûxik, mert egyébként nem szoktam peccselni
próbáld a 4.08-ra, azzal sztem menni fog
4.08+ui
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennek itt
Pitch : 45,49,54,61,67,73,80,85,89,94
Roll: 36,46,52,61,68,74,80,85,90,100
Yaw: 44,50,57,65,72,78,85,90,100,100
De szerintem mindenkinek más,próbáld ki ,finomíts rajta a te igényeid szerint.
az lenne a kérdésem hogy ugye a játékba lehet a joystick érzékenységét állítani és ezzel kapcsolatban valakinek van valami jó beállítása vagy mindenki a gyárit használja?
Utána feltettem rá a UI1.1-et, de betöltésnél kilépett. Lehet, mégis kellene elé a 4.08m-et is felraknom? Wrapperrel, és 0.93-as soundmoddal, mod packkal együtt?
Neked csak simán 1946, és arra a UI? Lehet asszony gépe gyenge hozzá, az mégiscsak laptop, huába 1.7ghz-es.
Ezen az asztalin simán fut minden, de nincs szívem letörölni, és kísérletezgetni vele.
Ha nem ez a helyzet akkor a beállításokban a billenytû kiosztásnál a PAN VIEW (?) szekció alatt a centerhez rendelj egy billentyût és azt próbáld használni. F9-e vált PAN és SNAP mód között, ez a billenytû csak PAN módban mûködik azt hiszem.
HA ezek nem jönnek be akkor szerintem is Lacusch ötleteit nézd meg, a joyon nem e akadnak a hat-swith gombok
Vagy a beállításoknál állítgasd be egyesével a nézethez való hat switch pozíciót.
Még csak most ismerkedem a játékkal, tehát még nem vagyok benne a dolgokban. Az a gondom, hogy amikor indítok egy quick missiont, vagy akármit, a pilóta folyamatosan az ülés háttámláját bámulja, és lehetetlen ,,elfordítani", mindig visszaugrik. Mi lehet a gond? Elõre is kösz!
Olyan kérdéem lenne, hogy a sógorom kérte tõlem az IL-2-t. Azon gondolkozom, hogy elég a sima Il-2 1946 és az aaa community install, vagy kell még felraknom elé a 4.08m-et is?
Anno az AAA-n volt egy easy install for beginners,vagy valami hasonló, a hozzám hasonló bénáknak, arról néztem a sorrendet, mikor az megvolt, arra raktam a community installt. De sajna már nem találom azt a fórum linket.
Szóval il-2 1946, és community, vagy il-2 1946, majd 4.08m, és arra a community?
Taxizás közben pedig úgy tudsz szûkebben kanyarodni, hogy oldalkormány+kerékfék. Ilyenkor csak azt a kereket fékezi be, amelyik irányba az oldalkormányt mozdítod.
Szeretnék repülni a BF bombázó gépekkel ,ott ahol össze raksz egy csapatot,magadnak meg az ellent.De ugye nekem nem lehet választani a nagyobb bombázó gépeket.
Az lenne a kérdésem nem lehet valahogy megoldni ,hogy az összes létezõ géppel repüljek?
Majd meglátom mire jutok 😄
Isten áldja a pogányokat!
Jelenleg még csak tanulgatom ezt a játékot, de jól jönne néhány profi tanács 😊
Már a kezdeti lépéseknél gondjaim akadtak (olyannyira hogy a felszállópályán, mielõtt megmozdulnék), és eddig egyik faq-ban se találtam rá megoldást.
Na de akkor a probléma, hogy ne húzzam az idõtöket:
- Mikor a gép berak a felszállópályára, egybõl oldalra áll a gépem hátsó kis kereke (bocsi a megfogalmazásért, mondom hogy csak tanulgatom). Ez azzal ját, hogy a gépem egybõl kanyarodni kezd, és például egy bombázó esetében nem egyszerû egyenesbe állni vele.
- A másik valószínûleg egy kihagyott billentyû lehet csak, de akármilyen padló gázzal is repülök, a csapattársaim mindig lehagynak, pedig ugyanolyan gépen ülünk. Induláskor behúzom a kereket, és átállítom azt a... nem is tudom hogy hívjákot felszállásról combat módra. Lényegében ennyit teszek. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
De az nagyon. És piszkosul jól lõttek. Lévén egy baráti társaság,jól meg is értették egymást. Aztán ott van Popey aki tökéletesen átlát minden helyzetet
,pontosan tudja hol helyezkednek el a gépek (az összes) a légtérben,nagyon jó taktikus.Ha vele repül az ember nagyon sokat lehet tanulni . Sajnos mostanában eltûntek ,néha néha látok tõlük valakit a lobbyn ,de ritkán.
Régen mikor már úgy éreztem,hogy én vagyok a levegõ császára felmerészkedtem a lobbyra.
Látom ám hogy Pumák repülnek egy szerveren.
Nosza belépek,illendõen köszönök ,õk viszont.
Na mondom most megmutatom nekik ki is vagyok valójában ,majd jól elcsodálkoznak és biztos meghívnak maguk közé,mit meghívnak könyörögnek .
Õk géppárban voltak ,de mit nekem a zordon kárpátok. Emberek! Lövéshez nem jutottam ,csak estem lefele vagy hússzor.😊) Volt min gondolkoznom.
De ott nem volt dogolás ,meg mûrepülés. Eszem megállt.
Bár mikor a Ricsiben is sokan voltunk,hát volt ott is ,hogy egy komplett Ross-os századot ledaráltunk. Az is jó volt.
Ismeretlenül meg nem beszélek senkirõl. (van olyan hogy HVS?
<#idiota>#idiota>)Tudod, hogy nekem mekkora dolog az, hogy a 102.VO-hoz tartozhatok. NAGY!!! Büszke vagyok rá. Viszont akkor a teljesség kedvéért áljon itt azok neve akik az alapokra megtanítottak.
77.PX_Drebil, 77.PX_Dumbo, ha már a 77PX századot említetted.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.