IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Egér nem buzerálja el?(Mozgasd meg repülés közben hátha)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Falcon87
AMD 64 X2 4200 proci
Leadtek 9500GT 512MB vga
2GB Kingston DDR2 ram

TrackIR nincs, a Joy jelenleg nincs ,,bedugva".

Az 1946 pack van fent, 4.08m. A fura az, hogy eddig mûködött, most, hogy újra felraktam, folyamatosan hátrafelé néz. Néha meg tudom mozdítani, de utána ismét visszaugrik. Külsõ nézetben is ugyanez.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

PhantomAss
és a játék melyik verziója van fent?

GOOBY, pls

Na jó add meg kicsit részletesebben a konfigurációt.
Joystick? fejmozgáskövetõ ha van? (TrackIR, webkamera+freetrack, stb) Ezekhez friss dirverek vannak fenn?

Falcon87
Ez sem megy. Na jó, kész, feladom.

Falcon87
Sajnos egyik sem segít. Szerintem ez valami grafikai bug lehet(másra már nem tudok gondolni), frissítek drivert, hátha segít...

Scottt
Valahol(talán Cora)láttam múltkor ilyen DVD kiadásban^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szerencséd, hogy megúsztad.

A 1921 és 1923 között született férfiak 90 %-a meghalt a II. vh-ban az oroszoknál. Jó, tudom a film a szovjetek mellett harcoló lengyelekrõl szól, de gondolom a túlélési esélyek itt is hasonlók lehettek.
Kiskoromban Janek akartam lenni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kicsit emlékeztet a paintballos debütálásomra... <#vigyor>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ez a 2ndSS-es orosz srácok videója. A Grij-en szoktuk egymást aprítani.

PhantomAss
hehe
nekem megvan vhol divx-ben is 😊

GOOBY, pls

TG Gida
Az vidám lehet.

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Ez off egy kicsit de ugyan ott találtam😊 Imádtam gyerek koromban
A négy páncélos és a kutya

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gab920926
Ezt kipróbáltam IL-2 be de vadásszal nem jött össze csak egy TB-vel!<#rinya>
http://www.youtube.com/watch?v=FgkKP_fDsKc

Gab920926
Köszi szépen kipróbálom mind2-õt.... 😊

Scottt
De ez tuti az😉

PhantomAss
nekem minden tengely 100-on van végig

GOOBY, pls

PhantomAss
úgy emlékszem alap játékra raktam, de lehet hogy 4.08-ra
valamelyik tuti mûxik, mert egyébként nem szoktam peccselni
próbáld a 4.08-ra, azzal sztem menni fog
4.08+ui

GOOBY, pls

Her Laca
Banyek azt hiszem az Oroszok csináltak egy háborús filmet pár éve ,és felhasználták benne az Il2 õt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Srácok! Itt a légiharcok nem Il2-böl vannak?
Ennek itt

Her Laca
Nekem a következõk vannak beállítva.

Pitch : 45,49,54,61,67,73,80,85,89,94
Roll: 36,46,52,61,68,74,80,85,90,100
Yaw: 44,50,57,65,72,78,85,90,100,100

De szerintem mindenkinek más,próbáld ki ,finomíts rajta a te igényeid szerint.

Gab920926
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy ugye a játékba lehet a joystick érzékenységét állítani és ezzel kapcsolatban valakinek van valami jó beállítása vagy mindenki a gyárit használja?

Asszony laptopjára feltettem az 1946-ot, az ment is szépen. Úgy tudom az 4.07.
Utána feltettem rá a UI1.1-et, de betöltésnél kilépett. Lehet, mégis kellene elé a 4.08m-et is felraknom? Wrapperrel, és 0.93-as soundmoddal, mod packkal együtt?
Neked csak simán 1946, és arra a UI? Lehet asszony gépe gyenge hozzá, az mégiscsak laptop, huába 1.7ghz-es.
Ezen az asztalin simán fut minden, de nincs szívem letörölni, és kísérletezgetni vele.
Ha esetleg TrackIR-t használsz, az elsõ indításkor szokott ilyet produkálni, nem középre néz, erre egy F12-t nyomva centerbe áll.

Ha nem ez a helyzet akkor a beállításokban a billenytû kiosztásnál a PAN VIEW (?) szekció alatt a centerhez rendelj egy billentyût és azt próbáld használni. F9-e vált PAN és SNAP mód között, ez a billenytû csak PAN módban mûködik azt hiszem.

HA ezek nem jönnek be akkor szerintem is Lacusch ötleteit nézd meg, a joyon nem e akadnak a hat-swith gombok

Csak tipp: ha a joyodon van hat switch, akkor húzd ki a gépbõl, és próbáld meg joy nélkül újraindítva. (Egy esetleges beragadt kapcsolót lehet így kizárni)
Vagy a beállításoknál állítgasd be egyesével a nézethez való hat switch pozíciót.

Falcon87
Nekem pedig a következõ lenne a gondom:
Még csak most ismerkedem a játékkal, tehát még nem vagyok benne a dolgokban. Az a gondom, hogy amikor indítok egy quick missiont, vagy akármit, a pilóta folyamatosan az ülés háttámláját bámulja, és lehetetlen ,,elfordítani", mindig visszaugrik. Mi lehet a gond? Elõre is kösz!

PhantomAss
én a sima 46-ra raktam a communityt

GOOBY, pls

Sziasztok !

Olyan kérdéem lenne, hogy a sógorom kérte tõlem az IL-2-t. Azon gondolkozom, hogy elég a sima Il-2 1946 és az aaa community install, vagy kell még felraknom elé a 4.08m-et is?
Anno az AAA-n volt egy easy install for beginners,vagy valami hasonló, a hozzám hasonló bénáknak, arról néztem a sorrendet, mikor az megvolt, arra raktam a community installt. De sajna már nem találom azt a fórum linket.
Szóval il-2 1946, és community, vagy il-2 1946, majd 4.08m, és arra a community?
holnapra felrakom oszt mehet a jöhet 😊
TG Gida
igenigenigen.Párduccal meg Királytigrissel😊

Ahogy az elõttem szólók is írták, fixáld a farokfutót - "Lock tailwheel" asszem ez a neve a billentyûzet-kiosztásnál.

Taxizás közben pedig úgy tudsz szûkebben kanyarodni, hogy oldalkormány+kerékfék. Ilyenkor csak azt a kereket fékezi be, amelyik irányba az oldalkormányt mozdítod.

Her Laca
A hátsó kereket lehet fixálni is.Fõleg bombázóknál jó ,ha már a kifutón állsz és már csak a nekifutás van hátra.

Vogel
A hátsó kis kerék nem sokat tesz az irányításhoz, csak azért van, hogy ne a gép törzse kopjon 😊 Oldalkormánnyal vezesd a gépet a földön, finoman ráadva a gázt, különben megpördülsz. Ha "nagyon" bele akarsz mászni a földön gurulásba, akkor vezérelheted a motorokat külön-külön is, így tartva az irányt. Kérdezz bátran, azért vagyunk, hogy segítsük egymást.

Vogel
Modok segíthetnek, de nem az eredeti kabin belsõt kapod, hanem egy már elkészített kabint rendel hozzá.

Neharagudjatok,a hülye kérdésemért.:

Szeretnék repülni a BF bombázó gépekkel ,ott ahol össze raksz egy csapatot,magadnak meg az ellent.De ugye nekem nem lehet választani a nagyobb bombázó gépeket.

Az lenne a kérdésem nem lehet valahogy megoldni ,hogy az összes létezõ géppel repüljek?

juteszembe. tolhatnánk lassan egy kis redorchestra-t!
Köszi az infót, és az oldalt!
Majd meglátom mire jutok 😄
TG Gida
Az ívelõlapot teljesen be kell húzni,amikor gyorsan akarsz menni.Egyébként az AI-k gépei kicsit jobbak, mint a humánokéi.

TG Gida
😊

Ide nézz be...------>Il2 Repüléselmélet

Sziasztok
Jelenleg még csak tanulgatom ezt a játékot, de jól jönne néhány profi tanács 😊
Már a kezdeti lépéseknél gondjaim akadtak (olyannyira hogy a felszállópályán, mielõtt megmozdulnék), és eddig egyik faq-ban se találtam rá megoldást.
Na de akkor a probléma, hogy ne húzzam az idõtöket:
- Mikor a gép berak a felszállópályára, egybõl oldalra áll a gépem hátsó kis kereke (bocsi a megfogalmazásért, mondom hogy csak tanulgatom). Ez azzal ját, hogy a gépem egybõl kanyarodni kezd, és például egy bombázó esetében nem egyszerû egyenesbe állni vele.
- A másik valószínûleg egy kihagyott billentyû lehet csak, de akármilyen padló gázzal is repülök, a csapattársaim mindig lehagynak, pedig ugyanolyan gépen ülünk. Induláskor behúzom a kereket, és átállítom azt a... nem is tudom hogy hívjákot felszállásról combat módra. Lényegében ennyit teszek. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Nohab
Köszönöm szépen.
Hajh a régi szép idõk. Elmorzsolok mindjárt néhány könnycseppet 😊
Her Laca
Én azt láttam ,hogy a Pumáknak a csapatjáték volt (van) az erõsségük.
De az nagyon. És piszkosul jól lõttek. Lévén egy baráti társaság,jól meg is értették egymást. Aztán ott van Popey aki tökéletesen átlát minden helyzetet
,pontosan tudja hol helyezkednek el a gépek (az összes) a légtérben,nagyon jó taktikus.Ha vele repül az ember nagyon sokat lehet tanulni . Sajnos mostanában eltûntek ,néha néha látok tõlük valakit a lobbyn ,de ritkán.

Scottt
Alap hiba😊Repülj egy kört valamelyik Pumával😊

Her Laca
Na még egy kis visszaemlékezés.😊)
Régen mikor már úgy éreztem,hogy én vagyok a levegõ császára felmerészkedtem a lobbyra.
Látom ám hogy Pumák repülnek egy szerveren.
Nosza belépek,illendõen köszönök ,õk viszont.
Na mondom most megmutatom nekik ki is vagyok valójában ,majd jól elcsodálkoznak és biztos meghívnak maguk közé,mit meghívnak könyörögnek .
Õk géppárban voltak ,de mit nekem a zordon kárpátok. Emberek! Lövéshez nem jutottam ,csak estem lefele vagy hússzor.😊) Volt min gondolkoznom.

Her Laca
Nekem annó volt szerencsém War -on repülni a Pumásokkal ,engedték,hogy velük menjek. Na az biztos ,hogy kevés olyan élményben volt részem az Il2 -zés alatt. Csak azt hallottam,hogy ez is elintézve meg az is elintézve ,meg amaz is. Igaz felkavartunk a mennyezetre ,és néha egy géppár lebukott .
De ott nem volt dogolás ,meg mûrepülés. Eszem megállt.
Bár mikor a Ricsiben is sokan voltunk,hát volt ott is ,hogy egy komplett Ross-os századot ledaráltunk. Az is jó volt.

galimatika
Nem feltétlen csak a rep' tudásra értettem, hanem az emberekre is. Mindenkinek a saját gatyája a leg kényelmesebb.
Ismeretlenül meg nem beszélek senkirõl. (van olyan hogy HVS?
<#idiota>)Tudod, hogy nekem mekkora dolog az, hogy a 102.VO-hoz tartozhatok. NAGY!!! Büszke vagyok rá. Viszont akkor a teljesség kedvéért áljon itt azok neve akik az alapokra megtanítottak.
77.PX_Drebil, 77.PX_Dumbo, ha már a 77PX századot említetted.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Nem tudom. Én még nem repültem se velük, se ellenük. Ami bizonyos, hogy a repülés szerelmeseinek egy olyan kis mekkája az õ oldaluk és az ott felhalmozott anyag, hogy csak na. Komoly szellemi értéket hoztak létre, mint a virtuális, mint a valós repüléssel kapcsolatban. Én a régi 102-es tagoktól hallottam, hogy betyár vagányul repülnek. És megnéztem a letölthetõ track-eket az on-line war-ról és hát volt mit tanulnom.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.