IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi gond vele, mûködik. Egyszerûen dugd a gépbe, majd a játék hardver konfigurálásánál állítsd be.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Na ennek útánna járok már csak egy kérdés valami Cam2Pan vagy freelooc vagy valami kamerán keresztül mûködõ pragramot tudsz e nekem ajánlani vagy honnan szedhetném le?
Gab920926
Sziasztok ismét!
az lenne a kérdésem hogy van e valaki aki megbuherált pedállal játszik?
csak mert van egy kormány pedálom és átszeretném alakítani rudders pedállá!
csak hát a tengelyek nem egyeznek.meg hát persze hogy ez lehetséges e és ha igen hogy lehet megoldani?????köszi.

galimatika
Lehet akkor az a baj. Én azt hittem, hogy az 1946 van meg. Szerintem az a legjárhatóbb út ha szerzel egy 1946-ot és utánna dobálod fel a már ismert patch-eket. beírod egy torrent keresõbe és gyorsan leszeded.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Az nem lehet probléma hogy nekem valami (három játék egy dvd-én Forgotten Battles, Ace Expansion Pack, Pacific Fighters) van a borítóra firkálva és már vagy 8-szor telepítem rá a patch- ot de akkor sem történik semmi ugyan úgy indításkor V4.04m van fenn
galimatika
A 4.08 és az AAA-patch-ek maguktól települnek mert van saját exe-jük.

1. Il2 sturmovik 1946
2. Patch 4.08
3. sound mod 93 (azt hiszem)
4. Wrapper exe
5. 4.09
6. AAA Community installer

Nekem ez a sorrend mûkszik. Kérdezz meg azért másokat is mert biztos van egy egyszerûbb útja a dolognak.

Királyságos akkor én sem lesem csak néha. Már a téboly határán álltam hogy nem bírom középen tartani.Ami viszont aggaszt hogy még mindig nem tudtam patch-elni szerintem überbéna vagyok a számítógépekhez.Ha megvan a patch hova másoljam be?
galimatika
Én magam a játékban nem figyelem már a golyót. Nem teljesen autentikus a mûködése. Góbén kezdtem én is repülni de az az azért más. Ott számít. Abban rejlik szerintem is a dolog nyitja amit Richtofen írt.

TG Gida
A állásszöget azért kell állítani,mert a légcsavar csak bizonyos fordulatszám-tartományban adja a legjobb teljesítményt.Ezért az automatika megpróbálja a magasság és a motorteljesítmény függvényében mindig ezt a fordulatszámot tartani.
A másik pedig,hogy egy 100÷200 lóerõs iskolagép és egy majd 2000 lóerõs harci gép
motorjának precessziós nyomatéka között van egy kis különbség.Utóbbi kicsit jobban csúszik.(Mint a soproni)

Isten áldja a pogányokat!

Szerintem inkább az egyszerûsített modellezésnek köszönhetõ. Volt olyan verziója a játéknak amiben ha hozzá se nyúltál a rudderhez akkor is nyílegyenesen repült a gép mindig.

Aha félig értem tehát magas motorfordulat kis állásszõg. A másik a mi szöget ütött a burámba repültem egy párszor vitorlával, ez (Gobé), meg motoros ez (Fox) és egy kicsit meglepett hogy a golyó a játékban nem pont úgy viselkedik mint az eredetiben kellene. Tehát élõben még nem tapasztaltam hogy bal fordulóba a bal pedált kellene használni.Mig a játékban rendszeresen a bal vagy jobb fordulóban ugyan azon oldalra kell belépnem amerre a fordulót hajtom végre. Vagy ez a sebességnek köszönhetõ hogy fordulóban nem adja le az orrát?
galimatika
Én nem foglalkoztam semmi más patch-el. csak a 4.08 ra van szükséged és az AAA community installer-re. Innen le is szedheted.Ami pedig a prop. állásszöget illeti, én ha már használni kell akkor mindíg annyi százalékra rakom amennyin a gáz van, tehát 60%-os teljesítménynél 60-50%-os proppitch. Ha nõ a sebesség akkor 40%.

Kösz valamit rosszul csinálok mert nem jelenik meg indításkor a 4.08 felirat csak a 4.04m. Hál istennek ízig vérig magyar ember vagyok elvbõl nem ülõk bele akármilyen kávédarálóba.De ha mégis azt csak is büntetésbõl,mikor nagyon elbénázok valamit már a magam mércje szerint mert hozzátok még nagyon amatõr vagyok. Jut is eszembe csak azért kérdem mert a pilóta bácsikát is kérdeztem az állásszõget illetõleg erre azt mondta( egyszer kézire rakta felbõgött a motor ezért visszakapcsoltam) és ennyi. 😊 tehát van e valami szisztéma vagy váltószám vagy valami kialakult rendszer,hogy hogyan érdemes használni vagy hallgassam a motort. És rájövök magamtól
Na próba
Szebb Jövõt!
galimatika
Na! Mindíg tanul az ember valamit. Látszik nem sokat repülök a fókával, pedig nem lenne rossz ha azt is tudnám használni. Mindig irígykedve nézem, hogy Lacáék milyen hatékonyan operálnak vele.<#boxer><#violent><#bdead>

PhantomAss
jaja ha meg nagyon bajban vagy a hûtõt is becsukhatod+100% prop pitch+110%gáz+wep és ha kiírja hogy túlmelegszik a motor még mindig van egy-két perced mielõtt megsül, azalatt kereketoldhatsz, ha kb azonos energiaszintrõl indulsz senki sem fog utolérni

GOOBY, pls

Igen, az Antonokon legtöbben kikapcsolják az automatát és 100%-on hagyják, így ki lehet csiholni + 20-30 km/h-t végsebességben. A motor nem tud túlpörögni így sem, csak jobban melegszik. A hûtõn nyitása meg szerintem nem sokat ront a légelleneálláson (ennél a gépnél), szóval nyitva lehet hagyni.

Én leginkább automatán használom, és csak szükség esetén piszkálom a pitchet és nyitok hûtõt (pl emelkedéshez, vagy harc közben ha baj van).

Tévedés. A csillagmotoros Fókáknál nagyon is érdemes a prop.pitch-et használni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Proview

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

galimatika
Elsõ körben felrakod a 4.08-at simán a játékra, utánna mehet a az AAA.
Ami meg az állásszöget illeti nagyon is nagy értelme van, de csak a szövetséges gépeknél, mert a BF109 és FW190-nél automata a propeller állásszög állítás. Miért? repül valaki itt Spitfire-el<#szomoru2>

Köszönöm megprobálóm felrakni! A kérdésem hogy nem kell e valamit még elõtte felrakni vagy így ahogy van felrakhatom a játékra, és a 4.08 mûködik? Ja kérdés van e értelme a prop állásszöget manuálisan tekergetni vagy bízzam az automatikában?
Üdv mindenkinek eredményes vadászatot!
OFF:

Ha valaki nem igazán érti mitõl drágák a modern repülõgépek:
Super Hornet 3 perc alatt

galimatika
Ha igazán naprakész szeretnél lenni, akkor patch 4.08 + AAA community installer. Rengeteg Mod, és sok javítás. Továbbá szervereken is tudsz repülni vele.<#violent>

Falcon87
Szeretem az ilyen történeteket 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Üdv pilóták
segítségre volna szûkségem valami Cam2Pant keresnék. Vagy freelook vagy valami használható kamerán keresztül mûködõ programot.Továbbá a kérdésem a következõ megvan az il-2 sturmovik series ami V4.04m patch ezzel szeretnék egy kicsit naprakész lenni.És némi érdekesség volt szerencsém a párom révén megismerkedni egy II-v háborus pilótával valami szegrõl végrõl rokon. Fõleg héján repült Keményjuhásznak hívták a többiek.Szóval mutattam neki a játékot és majdnem sírva fakadt átvette és repkedett egy kicsit.Jó volt nézni egy veteránt és fõleg jó volt vele beszélgetni. No csak ennyi a segítséget elõre is köszönöm.Mindenkinek boldog eredményes szárnyalást.
Az F9 váltogat SNAP és PAN mód között. Billentyûvel nézegetés esetén (pl hat switch) a snap módban amikor elengeded a gombot akkor visszaugrik a kamera centerbe, pan módban pedig ott marad ahová néztél, és külön billentyûvel ugrik centerbe (alapból nincs beállítva rá bill.)

Ez a két mód a minmapen-en is létezik (ha a nehézségi beállítások engedik). Amikor megnyitod a térképet vagy a gépre centerel vagy ott marad ahol legutób bezártad.

Her Laca
No no😊 pl a messer jobban emelkedik mint a spit.
Nos tehát ha mögötte vagy és nem meredeken akrsz emelkedni utána hanem szépen fokozatosan,akkor le lehet dolgozni a hátrányt. Ha vissza csap ,csinálsz egy dobott orsót úgy ,hogy mindig mögé érkezzél vissza,ha ez kb háromszor sikerül ,el is vesztette az energia fölényét.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Egyet értek. UFF! Errõl beszélek. Az amit én csináltam tegnap ( sebesség nélkül rárontani egy magasabban lévõ Spit-re) az nem túl kifizetõdõ.

Her Laca
Nincsenek nagyok. Mindenkit lelõnek legalábbis az Il2 ben biztosan😊
Nagyon egyszerû amúgy a dolog. Nem kell kitalálni újat,hiszen az életben már kitaláltak minden taktikát ezekre a gépekre.
Csak azt kell csinálni a gépekkel amit annó a német pilóták.
42 ig gyorsabbak a német gépek,jobban is emelkednek,és jobban zuhannak.
Na ha ezt a három dolgot megfelelõen kihasználja az ember ,sok meglepetés nem érheti. Persze a megfelelõ lõ készség is kell a sikerhez. Gyakorolni kell,vagy õs tehetségnek lenni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika

galimatika
....hát tanulni mindíg van mit. Reggel négyig elemezgettem a tegnapi repülésünket és találtam pár gyenge pontot a taktikámon és persze ellestem pár fogást a nagyoktól<#wink>

Falcon87
Már próbáltam, semmi eredmény. Sajnos.

Her Laca
Mondom neki ne nullán jöjjön,mert hát könnyen lelövöm.
Értetlenkedett,aztán feljött ezerre. Mondjuk én 2 ezren voltam.
De megtudtam ,hogy 16 éves,és elláttam atyai jó tanácsokkal.
Lehet tanul majd belõle.

Her Laca
DDDD

galimatika
Látom laca Old-Taxi-nak szereztél egy rossz napot<#mf1>

Her Laca
Ja és dugd be a joy-t.

Her Laca
Nyomkodd végig az F-eket. Asszem az F9 de nem biztos valamit megváltoztat.
Valaha régen nekem is volt hasonló problémám,de már nem emlékszem.

PhantomAss
😊
én nem írtam hogy rakd fel, csak kérdeztem hogy nincs-e fent véletlenül...
de akkor mégse az volt a baj
<#integet2>
töröld le persze..

GOOBY, pls

galimatika
OHHHH!!! Most látom csak! Gyönyörûek!!! Ez volt az. Bele borzongtam mikor láttam õket. Az index fórumon azt írják, hogy az elhunyt Dongós Németh Gábor ny.á. alezredes (a Dongó század volt századparancsoka) temetésén, a fiumei úti temetõ fölött tettek tiszteletrepülést a gépek (1 Gripen és 1 Mig-29).

Falcon87
Pedig direkt azért raktam fel, mert írtad 😄 akkor letörlöm, mielõtt késõ lenne 😉

galimatika
<#worship>Nagyon jó!!!!<#wink><#wink><#wink>valami hasonlóra gondoltam. Szerintem az is csak egy wav fájl amit le lehet cserélni. De melyik, és hol?

PhantomAss
sztem a mega codec pack-et sürgõsen töröld és ha rám hallgatsz soha többé nem rakod fel
és ha szerencséd van még talán a játék is megjavul
ha más játékokkal is voltak problémáid (hang, irányítás, mittudomain)akkor szinte biztos az kavar be
felejtsd el azt a sz@rt, hasznélj kmplayert az mindent lejátszik
remélem megjavul a játék

GOOBY, pls

Falcon87

"Figyelem! Az ívelõlapok nyitva!"
"Figyelem! Az ívelõlapok nyitva!"
"Ívelõlapok zárva. Köszönjük, hogy a Bayerische Flugzeugwerke AG gépén harcolt."

Falcon87
Ha érdekel titeket, találtam képet.
Gyönyörködés ON!😄

Falcon87
Mifelénk tavaly gyakorlatoztak állandóan. Néha kicsit már untam is a hangjukat, amikor egész nap itt repkedtek 😄

Én csak a hangjukat hallottam, de megdobbant a szívem 😉

Mire az ablakhoz értem már eltûntek.

Tervezett gyakorlat volt.

galimatika
Nem tudtok véletlenül valami okosságot arra, hogy a Messzerben hogyan tudnám lecserélni a fékszárnyak nyitását jelzõ kellemetlen hangot valami kedvesebb kis csilingelésre, csippantásra, vagy az ég tudja mire? Esetleg egy bájos nõi hangra<#vigyor2>

galimatika
Délben egy Grippen és egy Mig húzott el alacsonyan 300m-en a házunk felett csepelen. Gyönyörûek voltak!!!<#szeret>Mit kerestek ezek itt?

Falcon87
XP home edition, mega codec pack is fent van.
Nem az egér a hibás, mert meg tudom mozdítani, csak utána visszaugrik ugyanabba pozícióba, ahol eredetileg volt.
Ebben a pozícióban áll a ,,fejünk".

PhantomAss
és milyen oprendszered van? mega codec pack nincs fent?

GOOBY, pls