IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légi harcnál ,ha lassítanod kell ,vagy élesebb fordulók miatt meg hát a leszállásnál.
Az hogy mit csinálunk csak rajtunk múlik ,hiszen összeállhatunk még egy dogszerveren is és pl kisérhetünk bombázókat nagy köteléket alkotva,de vannak kimondottan coop jellegû serverek is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
De akkor az is felmegy majd este.
Szoktatok Teamspeaken kommunikálni szerveren?
Folyamatos Dog fight megy a szerveren vagy van COOP mód is néha?
(Mondjuk PUMA-k vs B17+kisérõk hangulatos lehet. )
Ezután csak rászúrod a gázt persze fokozatosan és 180 nál finoman elemeled a gépet. Ha akarsz használhatsz flaps-et is bár én messeren nem szoktam felszálláskor. Ha gyakorlottabb leszel rögtön 110 gáz majd irány a szántóföld,és már fent is vagy. Néha olyan rodeókat lehet látni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
bob1940 server
A 409m beta patchet kérte, utána csatlakozott, és a küldetés töltése közben dobott ki, de este próbálkozom megint.
Másik szerverhez sikerült csatlakozni, meg "játszani" (Felszállni nem bírtam, mert mindig jött egy "kósza" bomba)
Felrakom majd AAA-t.
Nincs iwiw accountom.
Egyébként nem kell gyõzködnöd. Elhiszem amit mondasz a repülõs múltadról, csak kicsit szerényebben add elõ magad szerintem 😊
90%-ban jó arcok vannak ezen a fórumon, és fogsz segítséget kapni.
-ha different versiont ír akkor más a szerver verziója, nem 4.09 hanem 4.08
amikor a lobbyn csatlakozni akarsz valahova, az ablakban (ahol mutatja a játékosok nevét akik azon a szerveren játszanak) meg tudod nézni a verziót a legfelsõ sorban, és ha felinstallálod az aaa-t akkor találsz benne egy gyorskapcsolót amivel tudsz a verziók között váltani
ha timeout-ot ír ki hibaként, akkor az internetkapcsolattal van a gond, ha routert használsz akkor be kell állítani a játékhoz.
GOOBY, pls
ha tudok segíteni írj privit nyugodtan, de az alap dolgokat tényleg leírták már 1000x
nehogy elmenjen a kedved a játéktól 😊még azt is elnézzük ha lavórral vagy shittel repülsz (egy ideig)<#integet2>#integet2><#bdead>#bdead><#guluszem1>#guluszem1><#violent>#violent>
GOOBY, pls
Tail lock használata vajmi keveset segít a repülés elsajátításához 😊 Ha a német gépeket szereted akkor me109 F-4, G-2. Egyébként La-5/7.
Lenne kérdésem:
Próbáltam csatlakozni BOB-hoz, de kidob valamilyen CAN.... hibával.
Felraktam 1946-ot, aztán 4.08, aztán 4.09m betat.
De miután betölti a küldetést kilép, mit telepítsek még fel?
Kezdõnek melyik géptípuson gyakoroljak, mert BF109-el felszállás sem megy rendesen?
(Most olvasom Puma-n hogy nem kapcsoltam be a tail gear lockot)
Tényleg kéne egy ilyen opció.
Oleg legalább a BOB -ba betehetne egyet.
Vagy a modderek<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Azért egy IL2 höz fõleg a Lock ON hoz bizony egy szintû számítástechnikai ismeret valamennyire elengedhetetlen. A F.A:Q- ban pedig minden le van írva amit tudni kell ,legalábbis a kezdéshez. A Youtube-on egy rakás videó megnézhetõ,a Pumaszálláson rengeteg elméleti ismertetõ található. (köszönet a Pumásoknak érte)
A tapasztalatom pedig az ,hogy pontosan ez a fiatal korosztály nem találja meg ebben a játékban a szórakozását. Persze vannak kivételek,de csekély azoknak a száma akik itt ragadnak. Pár hónapja épp volt itt egy srác akinek még INGYEN joy-t is adtunk mert nagyon rá volt izgulva ,és azt gondoltuk hogy jót teszünk. Na vagy négyszer jött repülni aztán se bú se bá. Ellenben LOL az volt dögivel.
Vagy még egy példát hoznék. Van egy srác most a neve nem ugrik be 15-16 éves kb, még versenyen is indult. Na a lényeg ,õ csak dogolt.Mert a harc a lényeg ,mást nem is csinált , képes volt egész nap 1vs1 -et nyomni.A végére tényleg nagyon jó lett. De mostanra megunta ,mert már régóta nem is látom. A konklúzióm pediglen az,hogy nem kell túllihegni a nagy segíteni akarást,mindenki küzdjön meg egy kicsit a dolgokért,és ha itt ragad akkor annak örülünk,ha meg nem ,hát bánja kánya.
#19711 Elnézést TOBAK TIBOR
#19710 Móra ferenc ált isk és legszívesebben megölném a volt magyartanárom
#19726 nem beszélem a katonai repülés szaknyelvét
#19727 space
#19729 a lock on 1.02 vel jácottam és ahoz volt crack de ilyen szerver sajnos nincs már
#19730 ahogy Laca mondaná "Google a barátod"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
<#taps>#taps>
írok is Olegnek hogy a legközelebbi peccsbe legyenek bossfightok
GOOBY, pls
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"© fecska
ma 09:47 | privát | válasz erre | #15185
Jó reggelt!
Letöltöttem a FC goldot és van vmi olyan h YASU az mi? az lenne a crack vagy valami olyasmi?"
Szerintetek??? Szánalmas...
Melyik szervereken szoktatok játszani?
"HOGY KELL LÕNI?!"
Isten áldja a pogányokat!
<#vigyor>#vigyor><#eplus2>#eplus2><#kacsint>#kacsint><#papakacsint>#papakacsint><#nevetes1>#nevetes1><#smile>#smile>
"kérlek Laca kb úgy 15 éve járok ki minden egyes héten a Nyíregyházi repülõtérre"
Hmm... Akkor az elején még az apukájával egy gatyában jártak ki a reptérre..
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az emberek figyelmetlenek néha és nem igazán vannak képben. Lehet hogy a srác hallot már a dologról, csak éppen magyarul, vagy mittudom én.
Viszont érdeklõdik és kérdez, mindezt tisztelettel.
Jókat szórakozom vele 😊 Idétlen egy dolog de eredeti.
Nekem ne mond ,hogy ha egy II.VH-s szimmel foglalkozó fórumon felteszik neked a kérdést ,hogy mi az a dogfight akkor nem gyanús egy kicsit?