IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nos a kerék fikxálása nem kell. Oldalkormánnyal folyamatosan ellen kell tartanod. Ehhez olyan joy kell minimum aminek lehet tekergetni a merkolatát ,vagy marad a billentyûzet ,ami gáz de meg lehet szokni. A fleps az a fékszárny ,avval max a sebességed tudod korrigálni.
Légi harcnál ,ha lassítanod kell ,vagy élesebb fordulók miatt meg hát a leszállásnál.
Az hogy mit csinálunk csak rajtunk múlik ,hiszen összeállhatunk még egy dogszerveren is és pl kisérhetünk bombázókat nagy köteléket alkotva,de vannak kimondottan coop jellegû serverek is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Ja igen. Bár dogfight szervereken repülünk mostanában azért csapatmunkát végzünk.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Használunk Teamspeak-et. Az oldalunkról el is lehet érni a TS cstornákat, ahol a legtöbb magyar század repül.

Az sincs fent.Az hittem a 4.09m tartalmazza.
De akkor az is felmegy majd este.
Szoktatok Teamspeaken kommunikálni szerveren?
Folyamatos Dog fight megy a szerveren vagy van COOP mód is néha?
(Mondjuk PUMA-k vs B17+kisérõk hangulatos lehet. )

galimatika
nem lehet, hogy nincsen telepítve a Chanal mod?

Az baj hogy nekem folyamatosan balra húz, és csak betonon tudtam felszállni eddig (földes pályán nem bírtam egyenesben tartani), de flapssel folyamatosan korrigálni kellett, ezért akarom kipróbálni hogy a "hátsó kerék fix"-et, hátha akkor nem megy el a segge.

Her Laca
A felszállás nagyon egyszerû. Beindítod a motort majd 20-40% közötti gázadásokkal irányba állítod a gépedet. Ha a féket is nyomva tartod ,plusz az oldalkormányt is használod úgy helyben is meg tudsz fordulni.
Ezután csak rászúrod a gázt persze fokozatosan és 180 nál finoman elemeled a gépet. Ha akarsz használhatsz flaps-et is bár én messeren nem szoktam felszálláskor. Ha gyakorlottabb leszel rögtön 110 gáz majd irány a szántóföld,és már fent is vagy. Néha olyan rodeókat lehet látni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vogel
Ahhoz kell mod, sima 409b kevés.

Herr Vogel!
bob1940 server
A 409m beta patchet kérte, utána csatlakozott, és a küldetés töltése közben dobott ki, de este próbálkozom megint.

Másik szerverhez sikerült csatlakozni, meg "játszani" (Felszállni nem bírtam, mert mindig jött egy "kósza" bomba)

Vogel
Sokat segít, ha leírod, hogy melyik szerverre akarsz fellépni. Vannak olyanok amik egyedi modot igényelnek.

A different verziót nem írta ki utoljára mert leszedtam azt a peccset amit kért.
Felrakom majd AAA-t.

"lécci nézd meg Richtofen"
Nincs iwiw accountom.

Egyébként nem kell gyõzködnöd. Elhiszem amit mondasz a repülõs múltadról, csak kicsit szerényebben add elõ magad szerintem 😊

90%-ban jó arcok vannak ezen a fórumon, és fogsz segítséget kapni.

PhantomAss
nézd meg pontosan hogy milyen hibát ír
-ha different versiont ír akkor más a szerver verziója, nem 4.09 hanem 4.08
amikor a lobbyn csatlakozni akarsz valahova, az ablakban (ahol mutatja a játékosok nevét akik azon a szerveren játszanak) meg tudod nézni a verziót a legfelsõ sorban, és ha felinstallálod az aaa-t akkor találsz benne egy gyorskapcsolót amivel tudsz a verziók között váltani
ha timeout-ot ír ki hibaként, akkor az internetkapcsolattal van a gond, ha routert használsz akkor be kell állítani a játékhoz.

GOOBY, pls

PhantomAss
egyébként tényleg nem akar senki bántani, a képeken látszik hogy még fiatal vagy, csak az elsõ reakcióidból az jött le hogy nagy tapasztalatod van a lock-on területén, én kb 4 éve repülök a neten az il2-vel, de még mindig nem mondanám hogy tudok mindent
ha tudok segíteni írj privit nyugodtan, de az alap dolgokat tényleg leírták már 1000x
nehogy elmenjen a kedved a játéktól 😊még azt is elnézzük ha lavórral vagy shittel repülsz (egy ideig)<#integet2><#bdead><#guluszem1><#violent>

GOOBY, pls

Her Laca
Ja Vogel -nek igaza van. AAA mod kell innen AAA le tudod tölteni.

Her Laca
Hát ha már nem repkedünk 😊)) legalább lássák hogy vagyunk.D

Vogel
Gondolom Cannot connect... Verzióeltérés. Lehet csak modoltan enged be. Ritka a sima 409 bétás szerver. Telepítsd az AAA packot (kb 50-60 hozzászólással ezelõtt írták).

Tail lock használata vajmi keveset segít a repülés elsajátításához 😊 Ha a német gépeket szereted akkor me109 F-4, G-2. Egyébként La-5/7.

Morgen!
Lenne kérdésem:
Próbáltam csatlakozni BOB-hoz, de kidob valamilyen CAN.... hibával.
Felraktam 1946-ot, aztán 4.08, aztán 4.09m betat.
De miután betölti a küldetést kilép, mit telepítsek még fel?

Kezdõnek melyik géptípuson gyakoroljak, mert BF109-el felszállás sem megy rendesen?
(Most olvasom Puma-n hogy nem kapcsoltam be a tail gear lockot)

Vogel
Ugyan srácok, az hagyám hogy Ricsis nickektõl villog a fórum 😊 , de nem jött támadólag. Egy esélyt adjatok neki, a támadó lelkû majmokat kell elküldeni, de ne õt. Besokall és meglesz a véleménye rólunk. Ha pár hét múlva is így áll hozzá, akkor majd lehet oltogatni 😊 abba beszállok én is.

Her Laca
FÕellenfél😄
Tényleg kéne egy ilyen opció.
Oleg legalább a BOB -ba betehetne egyet.
Vagy a modderek<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Her Laca
Igen segíteni kell. De vegye mindenki figyelembe,hogy helyette nem fogunk mindent elvégezni. A 21. század vívmányai (lásd pl internet, google) lehetõséget adnak arra ,hogy az egyént érdeklõ témakõrben sokrétû információt szerezzen. Támpontokat adunk ,de elolvasni helyette (legalábbis én ) biztos nem fogjuk a dolgokat.
Azért egy IL2 höz fõleg a Lock ON hoz bizony egy szintû számítástechnikai ismeret valamennyire elengedhetetlen. A F.A:Q- ban pedig minden le van írva amit tudni kell ,legalábbis a kezdéshez. A Youtube-on egy rakás videó megnézhetõ,a Pumaszálláson rengeteg elméleti ismertetõ található. (köszönet a Pumásoknak érte)
A tapasztalatom pedig az ,hogy pontosan ez a fiatal korosztály nem találja meg ebben a játékban a szórakozását. Persze vannak kivételek,de csekély azoknak a száma akik itt ragadnak. Pár hónapja épp volt itt egy srác akinek még INGYEN joy-t is adtunk mert nagyon rá volt izgulva ,és azt gondoltuk hogy jót teszünk. Na vagy négyszer jött repülni aztán se bú se bá. Ellenben LOL az volt dögivel.
Vagy még egy példát hoznék. Van egy srác most a neve nem ugrik be 15-16 éves kb, még versenyen is indult. Na a lényeg ,õ csak dogolt.Mert a harc a lényeg ,mást nem is csinált , képes volt egész nap 1vs1 -et nyomni.A végére tényleg nagyon jó lett. De mostanra megunta ,mert már régóta nem is látom. A konklúzióm pediglen az,hogy nem kell túllihegni a nagy segíteni akarást,mindenki küzdjön meg egy kicsit a dolgokért,és ha itt ragad akkor annak örülünk,ha meg nem ,hát bánja kánya.

fecska
lécci nézd megRichtofen

fecska
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nah ilyen a spoiler

fecska
hehe de balfasz vagyok

fecska
Bocs a képek miatt
aki meg akarja nézni
spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#papakacsint>
fecska
#19710 nem beszélem a katonai repülés szaknyelvét
#19711 Elnézést TOBAK TIBOR
#19710 Móra ferenc ált isk és legszívesebben megölném a volt magyartanárom

#19726 nem beszélem a katonai repülés szaknyelvét
#19727 space
#19729 a lock on 1.02 vel jácottam és ahoz volt crack de ilyen szerver sajnos nincs már
#19730 ahogy Laca mondaná "Google a barátod"

Falcon87
Tényleg elég nevetséges, de sajnos meg kell érteni õket. Az ilyenek általában 10-14 éves ifjoncok, inkább segíteni kell nekik, nem nevetni rajtuk 😉 (ne vegyétek magatokra, nem bántásból mondtam 😊)

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Sanyo
lol

www.pcpilot.hu

Hehe, 100 méteres spitfire titánpáncéllal <#ravasz1>

Chazz76
Ja,mondjuk egy repülõ páncélvonat a Tempest repmodelljével.Ha lelövöd,a Führer személyesen tûzi a melledre a plecsnit.

DonZorro
<#boxer>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

PhantomAss
fõellenfél
<#taps>
írok is Olegnek hogy a legközelebbi peccsbe legyenek bossfightok

GOOBY, pls

Her Laca
A lobbyn nézd meg a nevünket ,bárkiét és meglátod hol repked. Mi a BOB serveren szoktunk

DonZorro
Meg hogy nincs hozzá CSÍÍT vagy végigjátszás??? Fõellenfelet hogyan kell megölni benne??? <#idiota>

DonZorro
És a srácnak a 100 óra után még ilyen kérdései vannak a LOMAC topicban:

"© fecska
ma 09:47 | privát | válasz erre | #15185

Jó reggelt!
Letöltöttem a FC goldot és van vmi olyan h YASU az mi? az lenne a crack vagy valami olyasmi?"

Szerintetek??? Szánalmas...

Sziasztok!
Melyik szervereken szoktatok játszani?

TG Gida
Bakker ez egy olyan kérdés,mint amit a lockon topicban tesznek fel idõnként:
"HOGY KELL LÕNI?!"

Isten áldja a pogányokat!

DonZorro
Viszont abban tényleg igaza van Laca Úrnak, hogy aki vagy 100 órát repült a LOMAC-al (bár ezt azért megkérdõjelezném), annak nem lehetnek ilyen kérdései. Pláne ha 15 éve foglalkozik a repüléssel! A családról meg ne is beszéljünk... Akinek ilyen családi múltja, jelenje, jövõje van (ezt is), az szégyelje szépen magát az ilyen kérdés miatt!!! <#shakehead>

DonZorro
Igen, ez is igaz. Akkor nem 15 éve jár ki hanem 17? <#fejvakaras>

<#vigyor><#eplus2><#kacsint><#papakacsint><#nevetes1><#smile>

Her Laca
Ott van a kb😊 + ,- 1-2 év . Ezen én nem akadok fenn.

DonZorro
<#taps> Ott a pont Richtofen... <#taps>

"Nem vagyok szõke, amúgy korom 15"

"kérlek Laca kb úgy 15 éve járok ki minden egyes héten a Nyíregyházi repülõtérre"

Hmm... Akkor az elején még az apukájával egy gatyában jártak ki a reptérre..

galimatika
Én tegnap elõtt felraktam a silent hunter4-et. KB másfél óráig kötött le<#szomoru2>

Nem, mostanában FPS-t (ArmA2) nyúzok a gépen, meg élõben is (paintball).

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Ja, és gyanusabb lenne ha a travián fórumon kérdezte volna<#circling>

galimatika
Komolyan mondom nem érdekel. Tudod, hogy egy suliban dolgozok. Itt azt szokták megkérdezni, hogy a szombati tanfolyam hétvégén van e, meg a cukrász szekképesítésbe beszámít e a húsfeldolgozói gyakorlat.
Az emberek figyelmetlenek néha és nem igazán vannak képben. Lehet hogy a srác hallot már a dologról, csak éppen magyarul, vagy mittudom én.
Viszont érdeklõdik és kérdez, mindezt tisztelettel.

Her Laca
Próbáltad már Lacusch?
Jókat szórakozom vele 😊 Idétlen egy dolog de eredeti.

Her Laca
Galiba!
Nekem ne mond ,hogy ha egy II.VH-s szimmel foglalkozó fórumon felteszik neked a kérdést ,hogy mi az a dogfight akkor nem gyanús egy kicsit?

galimatika
19705. Részemrõl a dolog lezárva.