IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De ha az aljukat nézed a gépeknek talán az árul el a legtöbbet. A messereknek az olajhûtõje szimmetrikus,a spitinek van egy nagy a bal(vagy a jobb)? oldalán a másikon egy kicsi. A hurinak egy nagy középen.
A Fóka az meg elég jellegzetes bumfordi már messzirõl. Idõ kell míg megszokod.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy tudok verziót váltani HyperLobbyn ha szeretnék 4.08 szerverhez csatlakozni?
Tegnap BOB-on Battle of Britain misszó volt, két bombázót kisérgettem, gyakorltam az emelkedést körözgetést, de a gépek távolról való azonosítása még nem megy. tudnátok oldalt linkelni ahol szembõl oldalnézetbõl van pár ismert típus?
Na még egyszer. REPCSIZNI
Egyébként azért nem tudsz repülni ezekkel, mert nem repülhetõek az általad használt verzióban.
Megoldás: megszerezni az Il-2 Sturmovik 1946-ot (4.09bétaig felpeccselni)és az AAA modot rátenni. Innentõl kezdve minden gép repülhetõ, sok új is. (Igaz, néhány gépnek megegyezik a kabinja)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ilyeneket olvastam
meg persze a morál is...<#worship>#worship>
GOOBY, pls
egyébként a lengyelek nagyon jó pilóták voltak, durva volt a repülõ kiképzésük, és asszem egész angliában az egyik legeredményesebb a 303. lengyel század volt
GOOBY, pls
istikovacs76: Nem látod de elmegy addig. Csak ívet kell neki adni. Bár csak a robbanólövedékek érnek valamit ekkora távolságban.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Mert nem találtam pumán hogy hova kéne csatlakozni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A kilõtt lövedék egyre veszít a magasságából, majd földbe fúródik, és akár még 1-2 km távolságra is sebez, vagy pedig szintén veszít a magasságából, és egy x méretû körön kívül "eltûnik"?
www.pcpilot.hu
Mi már klubtagok vagyunk<#beka3>#beka3>
Valamikor a tavasszal Lacával beleengedtük az Emil 1-eseink teljes lõszerkészletét Permon kolléga Blenheimjébe, de még csak nem is füstölt...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként itt megnézheted a szerveren lévõk statisztikáját, köztük a tiéddel is.
Mégegyszer bocs a TK-ért, a felszálláshoz köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ha megtalálom a felszálló pályát akkor sima ügy 😉
Most jöhet a harcászati elmélet.
Keverem még kicsit ezeket.
A rudder lesz akkor a "belépés".
A flaps az mint már írtam féklap ,a szárny hátsó traktusán egy mozgatható rész amelyet kölönbözõ szögekbe lehet állítani és mint Vogel írta megváltoztatja a szárny profilját ezért kiterítve több felhajtó erõt hoz létre,bár a sebességet értelemszerûen az ellenálása miatt csökkenti.
Huh😊 Remélem érthetõen írtam le.
Köszi
HERR LACA:
Most Saitek ST90 joysticok vettem kezdésnek, billentyûzetelés nem zavar.
Vogel:
A "belépést" most nem értem. Flapsra érted?