IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Jobb oldalon van a nagyobb hûtõ a spitinek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TG Gida
Bf-110-el lehet repülni,a többivel meg minek?

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Nem kell oda oldal. Egyszerû a dolog. Ott vannak ugye a felségjelek egyszer,aztán a szárnyak formája pl a spitnek eliptikus alakú.
De ha az aljukat nézed a gépeknek talán az árul el a legtöbbet. A messereknek az olajhûtõje szimmetrikus,a spitinek van egy nagy a bal(vagy a jobb)? oldalán a másikon egy kicsi. A hurinak egy nagy középen.
A Fóka az meg elég jellegzetes bumfordi már messzirõl. Idõ kell míg megszokod.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Morgen!
Hogy tudok verziót váltani HyperLobbyn ha szeretnék 4.08 szerverhez csatlakozni?

Tegnap BOB-on Battle of Britain misszó volt, két bombázót kisérgettem, gyakorltam az emelkedést körözgetést, de a gépek távolról való azonosítása még nem megy. tudnátok oldalt linkelni ahol szembõl oldalnézetbõl van pár ismert típus?

Her Laca
REPCSIZNI😊) ez jó, ezt használni fogom. Repcsizni. Tetszik ez a szó.
Na még egyszer. REPCSIZNI

Her Laca
Pl nekem megvan a game.110 esel lehet,C47 -el nem lehet repcsizni.

Mégis: szerinted az itt fórumozók nagy részének meg lehet?

Egyébként azért nem tudsz repülni ezekkel, mert nem repülhetõek az általad használt verzióban.
Megoldás: megszerezni az Il-2 Sturmovik 1946-ot (4.09bétaig felpeccselni)és az AAA modot rátenni. Innentõl kezdve minden gép repülhetõ, sok új is. (Igaz, néhány gépnek megegyezik a kabinja)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hé én nem vaok valami jó pilóta<#violent>elkéne a segítség.Nem tom hogy kinek van meg a game de elmondhatná valaki hogy az il-2 forgotten battles-ban miért nem lehet me 110,c-47,Catalinával repcsizni...
Her Laca

Her Laca

Her Laca
Biztos jó pilóták voltak😊 ahogy mondod a 303 és 302 esek nagyon eredményesek voltak. Talán az Angliai légi csata legeredményesebb pilótája is lengyel,de lehet hogy cseh. Mindegy az is lengyelekkel repült. Az biztos ,hogy rühelték a németeket,és úgy is álltak a harchoz. Ezek végigharcolták a komplett második VH_t ,sokan meghaltak,de ha valakikre speciel felnézek hát azok õk.

PhantomAss
már úgy értem, hogy dugóhúzóból kivéve a gépet egybõl lõniük kellett az ejtõernyõvel ereszkedõ célra, és két perdület alatt ki kellett venni, stb
ilyeneket olvastam
meg persze a morál is...<#worship>

GOOBY, pls

Her Laca
Hát a kiképzésük talán nem is volt durva,viszont eltökéltek voltak.

PhantomAss
ez mekkora...nemrég néztem a filmet
egyébként a lengyelek nagyon jó pilóták voltak, durva volt a repülõ kiképzésük, és asszem egész angliában az egyik legeredményesebb a 303. lengyel század volt

GOOBY, pls

Her Laca

Her Laca
Srácok ezt láttátok már.
Így szinesben valahogy nagyon más.
Color

Nohab
Csíkot már nem lehet látni 1-2 kilométer után nem látod de sebez. Azt is figyelembe kell venni, hogy nagy távolságnál sokkal kisebbet sebez.

istikovacs76: Nem látod de elmegy addig. Csak ívet kell neki adni. Bár csak a robbanólövedékek érnek valamit ekkora távolságban.
galimatika
Ne a Pumák, hanem a mi oldalunkon keresd. www.102vo.hu

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Falcon87
Amúgy kösz a válaszokat! 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Úgy értettem, hogy miután látótávon kívül van, a lövedék még akkor is "létezik"? És még úgy is sebez-e.

TS-t használtok ?
Mert nem találtam pumán hogy hova kéne csatlakozni.

1-2km-ig nem is megy el a lövedék. Max. talán 1 km-ig látod. A lövedék mozgása egész jól lett modellezve. Kilövöd, majd egy táv után "esik". amit látsz.
Nohab
Szerintem meg az elsõ. Egyébként egyszer nekem sikerült olyan (a kijelzõ szerint)2 kmre lévõ japán bombázót leszednem négy lövedékkel. Ja és persze pont kanyarodott.
Scottt
1-2km távolságból az életbe nem lõsz le semmit mester,de szerintem a második valószínûbb^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Falcon87
Tényleg, a játékban milyen a ballisztika?
A kilõtt lövedék egyre veszít a magasságából, majd földbe fúródik, és akár még 1-2 km távolságra is sebez, vagy pedig szintén veszít a magasságából, és egy x méretû körön kívül "eltûnik"?

Nohab
Öh, nem is tudtam, hogy lõttem egy gépet, pedig nem is láttam. <#crazya>
Sanyo
Elkészültem a SimHQ 4.09 cikk fordításának második részével.

www.pcpilot.hu

galimatika
Dehogynem! Utolsó lelövéseit mind valamelyik 102-es követte el.
Mi már klubtagok vagyunk<#beka3>

Mi van, Ti sem tudtátok lelõni? <#eplus2>
Valamikor a tavasszal Lacával beleengedtük az Emil 1-eseink teljes lõszerkészletét Permon kolléga Blenheimjébe, de még csak nem is füstölt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Laca! Permon igazi neve Otakar Fojtík. Szét fogjuk szívatni már érzem. Kár hogy nem beszél angolul.

galimatika
Alapítsuk meg a Permon fan club-ot. A belépés feltétele egyértelmû. <#violent><#gun><#mf1>Akár írhatunk is már neki rajongói levelet, mert megvan az e-mail címe<#mf2><#mf1><#vigyor1><#nyes>

galimatika
Azért lõttél egy bombert<#violent>Kár, hogy nem Permon volt az<#szomoru1>
Egyébként itt megnézheted a szerveren lévõk statisztikáját, köztük a tiéddel is.

galimatika
Az jó ha élvezted. Engem az elején, mint mindenki mást is, folyton leszedtek és eléggé el voltam szomorodva miylen béna vagyok. Gyakorlás kérdée az egész. Az ember egyre többet ért meg a repülésbõl a légiharcból és ahogy a gyakori szituációk ismétlik egymást lassan már zsigerbõl tudja merre rántsa a botot.

Nagyon jó volt tegnap este BOB.
Mégegyszer bocs a TK-ért, a felszálláshoz köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ha megtalálom a felszálló pályát akkor sima ügy 😉
Most jöhet a harcászati elmélet.

galimatika

Her Laca
Lobby oszt ottan van .Nem ip alapján megyünk be.

fecska
a BOB nak mi az ip je?

fecska
oké értem jó arcok vannak it

am köszi mindenkinak azt a nem is kevés segítséget!

TG Gida
<#taps>

Isten áldja a pogányokat!

Falcon87
Igazat beszélsz. Csodállak titeket az ingyen joyért, én pl nem biztos, hogy megtettem volna 😊

tailgear lock segít egy darabig, de ahogy Vogel írta egy idõ után elemelkedik a gép farka, így értelemszerûen az hogy a farokfutú le van-e zárva vagy nincs kicsit se szól bele abba a dologba hogy merre húz a gép. azt is csinálhatod, hogy bekapcsolod és amikor elemeli akkor lépsz be neki, vagy folyamatosan is tarthatod arra arra amerre menni szeretnél. innentõl ez már a te döntésed, hogy neked melyik kényelmesebb.
Chazz76
Egyedül anyahajós felszállásnál van valami haszna,ott ugyanis egybõl full gázt adsz és nem tör ki neked jobbra vagy balra a gép,amúgy felesleges.

Her Laca
Az kétmotoros vagy négymotoros gépen használhatóbb. Azt hiszem ,én ritkán foglalkozom bombázókkal.

Átfogom, de innen vettem ezt a tail gair lockot amire azt mondtátok nem kell.

Her Laca
Ja és még ez

De rengeteg minden van a pumák oldalán érdemes átolvasnod

Her Laca

Igen.
Keverem még kicsit ezeket.
A rudder lesz akkor a "belépés".

Her Laca
Belépés= a pilóták a repülõgép oldalkormányának vezérlését pedálokkal végzik. Nos ezért hívják belépésnek ,mondjuk jobbra beléped.
A flaps az mint már írtam féklap ,a szárny hátsó traktusán egy mozgatható rész amelyet kölönbözõ szögekbe lehet állítani és mint Vogel írta megváltoztatja a szárny profilját ezért kiterítve több felhajtó erõt hoz létre,bár a sebességet értelemszerûen az ellenálása miatt csökkenti.
Huh😊 Remélem érthetõen írtam le.

GALIBA:
Köszi
HERR LACA:
Most Saitek ST90 joysticok vettem kezdésnek, billentyûzetelés nem zavar.
Vogel:
A "belépést" most nem értem. Flapsra érted?

Vogel
Ezt a tail fixet felejtsd el. Úgyis elemeli a gép a farkát és még kellõ a kitérítõerõ, szóval 0 haszna. Lépd be a gépet és tartsd az irányt. Nem kell megijedni, ha teljesen be kell lépni. Van pajkosabb gép is, mint a messer. Flaps meg azért van, hogy használjuk 😊 Kis sebességen stabilizál, több felhajtóerõt képez, így hamarabb elszakadhatsz a földtõl. Ugyebár a fel és leszállás ami törést okozhat, jó rajta hamar túl lenni.