IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ha kérdeznek és tudom a választ segítek aztán kezd vele amit akar.
Egyébként ki mint vet, úgy arat, olvasd csak a válaszát.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy üdv a "külön állatfaj" klubban... (tegnap minõsítette így a rep.szimeseket egy repülõ-modellezõ<#eplus2>#eplus2>)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Javaslom olvass utána dolgoknak. Ajállani tudom a Pumák oldalát Pumaszállás itt nagyjából minden repüléselméleti,és egyéb harcászati kérdésedre választ találsz.
Mi sem tudjuk jobban elmondani,és ha már egyszer le vagyon írva akkor minek is körmöljünk.
Tiszteletem a családodnak!
Kösz
Ebben is van repülõ,tök jókat lehet vele dogolni. Spitfire ,meg Messer😄DD
INNEN TÖLTSD LE AZT A NYOORÚLT LETÖLTENIVALÓT,CSAK RÁ KELL KATTINTANOD ERRE A SZÖVEGRE!
Amikor én elkezdtem Il2 vel foglalkozni,minden túlzás nélkül állíthatom,hogy elméletben!!!!!!!!! (most se máshogy) mindent tudtam a második világháború repülõgépeirõl,taktikáiról,pilótáiról stb.
KB ezen nõttem fel ,nagyjából minden könyvet elolvastam amit csak fel tudtam lelni a témában .
Éppen ezért gondoltam gyanúsnak a dolgot a Dogfight kérdéssel kapcsolatban. Bár lehet csak én gondolom úgy ,hogy mindenkit érdekel a repülés. Már aki itt megfordul. Semmi rosszindulat nem volt az elsõ reakciómban ,csak tisztázni szerettem volna a helyzetet.
Másrészt most borítékolom,hogy a srác kb 20 percet fog eltölteni a dologgal,de ha ne adj isten felkeveredik valamely serverre a lobbyn (amin csodálkoznék) akkor kb egy órát adok neki amíg megunja.
Ne legyen igazam!!!!! de hidd el a tapasztalat az tapasztalat.
1. Il2 1946.
2. Patch 4.08
3. Chanel mod és AAA community installer
Az AAA már tartalmazza a 4.09 patchet.
Viszont. Lehet, hogy neked is szarakodni fog ahogy nekem, akkor szedd le a Wapper- nevû programot.
Ha valami nem gömbölyû akkor írj bátran nekem.
Következõ kérdés:hogy kell beindítani a mocit?<#csodalk>#csodalk><#nevetes1>#nevetes1>
Dogfight az magyarul kutyaharc.
Másrészt az idézetet ha nekem szántad ,akkor nagyon rossz húrokat pengetsz ,nem akarom részletezni miért . Nyugodtan kérjél elnézést.
Harmadrészt ha felrakod a 46 ot akkor egyszerûen letöltöd a 4.08 at és rárakod.
Majd letöltöd Innen
a 4.09 csatorna modot meg az AAA modot .Elõbb a csatorna mod kell.
Hány éves vagy ha kérdezhetem? A további válaszom ennek tudtával akarom megtenni.
Ezen tûnõdtem
Egy nagy pofon nem old meg semmit sem"
Legalább egy oldalt olvass már vissza,egy másik experte már feltette a kérdést és meg is lett válaszolva.Köcce,thx,csumi vagy mi...
Mert ha igen akkor had ne kelljen vele foglalkoznunk. Ha komoly ,hát segítek .Google a barátod. De hogy ne kelljen sokáig veszõdnöd a gépeléssel DOG
A modok félelmetesen fejlõdnek,lassan a kutyát sem érdekli mit hoznak ki Olegék vagy akárkik.
Max az az egy két repülõ lesz érdekes.
A Team Daidalos a 4.09-et követõen jópár dolgot tervez még (akár új addonokat), a BOB megjelenéséig sok új dologra számíthatunk még.
talán már ma kipróbálom repülés közben, elsõ "rugdosásra" jónak tûnik, a fékezésnél nincs amúgy nagy útja a pedálnak
most azon gondolkozom, h ékeljem ki a gurulós székem 😄
még az x52-vel se sokat mentem, plusz az új pedál is, majdhogynem újra kell tanulnom repülni 😊
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
köszi a segítséget am
az AAA val mit kezdjek?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
-a peccset egy külsõs csapat fejezte be Oleg jóváhagyásával (többen dolgoztak az il2-n is azelõtt szal nem egy amatõr banda)
-nem fognak belerakni extra védelmet a modok ellen, ebbõl a szempontból ugyanolyan lesz mint a 4.09béta
-widescreen monitor támogatást nem tettek bele
-van viszont dupla gázkar támogatás (sirály)
+ sztem a radaros bf110 éjszakai vadász is jó húzás 😊
GOOBY, pls