IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chazz76
Te Fecska!Most tényleg minden gonoszkodás nélkül:melyik ált.iskolába jártál Nyíregyházán?Hol tanítják így a helyesírást,van még olyan tantárgy,hogy magyar nyelvtan?Õszintén érdekelne.(egy földid)

Her Laca
Melyik választ?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Másképp gondolkodunk. Sose éresztem kényszert arra, hogy eldöntsem, ki mit tud és ezzel a tudással meddig fog eljutni.
ha kérdeznek és tudom a választ segítek aztán kezd vele amit akar.
Egyébként ki mint vet, úgy arat, olvasd csak a válaszát.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Her Laca
Tobak Tibor!!! Ha kérhetnélek ,õ nem nemecsek ernõ csupa kisbetûvel.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jó, csak azt ne mondd, hogy a Lock On-nal kapcsolatban nem bukkant elõ a "dogfight" kifejezés...

Amúgy üdv a "külön állatfaj" klubban... (tegnap minõsítette így a rep.szimeseket egy repülõ-modellezõ<#eplus2>)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

fecska
ki?

Meg gonosz képû náci katona... 😄

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

fecska
a pumák könyvet elolvasztam nagyapám jó barátja tobak tibor

Her Laca
Na ! Ez már beszéd. Meg enyhültem😊)
Javaslom olvass utána dolgoknak. Ajállani tudom a Pumák oldalát Pumaszállás itt nagyjából minden repüléselméleti,és egyéb harcászati kérdésedre választ találsz.
Mi sem tudjuk jobban elmondani,és ha már egyszer le vagyon írva akkor minek is körmöljünk.
Tiszteletem a családodnak!

fecska
kérlek Laca kb úgy 15 éve járok ki minden egyes héten a Nyíregyházi repülõtérre a Nyíregyházi fõiskolán akarok végezni a körlekedésmérnöki-Repülõmérnöki-hajózó szakirányon A nagyapám az MHSZ repülõsosztány fõnökei között volt az apámat az öszes magyar ejtõernyõs ismeri és körülbelül egy hete próbálom felrakni az il-2 a lock onba kb 100 repült órám van úgyhogy légyszíves ne feltételezz rólam ilyenektet
Kösz

Her Laca
Ez kell az ifjaknak
Ebben is van repülõ,tök jókat lehet vele dogolni. Spitfire ,meg Messer😄DD

Her Laca
Nyomorult akart lenni

Her Laca

Her Laca
Galiba!
Amikor én elkezdtem Il2 vel foglalkozni,minden túlzás nélkül állíthatom,hogy elméletben!!!!!!!!! (most se máshogy) mindent tudtam a második világháború repülõgépeirõl,taktikáiról,pilótáiról stb.
KB ezen nõttem fel ,nagyjából minden könyvet elolvastam amit csak fel tudtam lelni a témában .
Éppen ezért gondoltam gyanúsnak a dolgot a Dogfight kérdéssel kapcsolatban. Bár lehet csak én gondolom úgy ,hogy mindenkit érdekel a repülés. Már aki itt megfordul. Semmi rosszindulat nem volt az elsõ reakciómban ,csak tisztázni szerettem volna a helyzetet.
Másrészt most borítékolom,hogy a srác kb 20 percet fog eltölteni a dologgal,de ha ne adj isten felkeveredik valamely serverre a lobbyn (amin csodálkoznék) akkor kb egy órát adok neki amíg megunja.
Ne legyen igazam!!!!! de hidd el a tapasztalat az tapasztalat.

fecska
Nemtalálom<#csodalk><#wilting>

fecska
ok thx

Vogel
(Úgy érzem gazdagabbak lettünk egy Shitfire pilótával😊

galimatika
Arról az oldalról amit megadtam, vagy innen. Ami pedig a 4.08-as szerókat illeti, lesz az AAA community installer-ben egy Mod váltó (switcher) amivel váltogathatod a verziószámát a játéknak, így tudsz majd mindenféle szerveren játszani.

fecska
és a 4.08 as szerókon nem fogok tudni jáccani?

fecska
köszi a segítséget + a gyors választ<#vigyor2>

fecska
Még egy kérdés az UI 1.1 et hol tölthetem le?

galimatika
Látom itt mindenki úgy jött a világra, hogy mindent tudott a repülésrõl, az il2-rõl, és a mod-okról. Bámulatos!!! A segítõkészség pedig példás. Igazán büszke vagyok.
1. Il2 1946.
2. Patch 4.08
3. Chanel mod és AAA community installer
Az AAA már tartalmazza a 4.09 patchet.
Viszont. Lehet, hogy neked is szarakodni fog ahogy nekem, akkor szedd le a Wapper- nevû programot.
Ha valami nem gömbölyû akkor írj bátran nekem.

fecska
jáccani tudok csak felrakni nem
Nem vagyok szõke
amúgy korom 15

Chazz76
Semmi gond,írigylem a türelmedet-))).
Következõ kérdés:hogy kell beindítani a mocit?<#csodalk><#nevetes1>

Her Laca
És most jön a másik kérdés ,hogy mi az az experte😄

Her Laca
Bassza meg ezt benéztem😊)) Ne haragudj azt hittem ezt nekem szánta a kollega és el sem olvastam a nevet😊 Sorry

Her Laca
Ne haragudj de ennyire bugyuta kérdést még nem tettek fel itt.
Dogfight az magyarul kutyaharc.
Másrészt az idézetet ha nekem szántad ,akkor nagyon rossz húrokat pengetsz ,nem akarom részletezni miért . Nyugodtan kérjél elnézést.
Harmadrészt ha felrakod a 46 ot akkor egyszerûen letöltöd a 4.08 at és rárakod.
Majd letöltöd Innen
a 4.09 csatorna modot meg az AAA modot .Elõbb a csatorna mod kell.
Hány éves vagy ha kérdezhetem? A további válaszom ennek tudtával akarom megtenni.

fecska
az 1946 megvan és hogy rakjam fel a patcheket meg az AAA-t?

Chazz76
"Megüssem vagy ne üssem
Ezen tûnõdtem
Egy nagy pofon nem old meg semmit sem"

Legalább egy oldalt olvass már vissza,egy másik experte már feltette a kérdést és meg is lett válaszolva.Köcce,thx,csumi vagy mi...

Her Laca
Ezt ugye viccnek szántad? Komolyan kérdezem.
Mert ha igen akkor had ne kelljen vele foglalkoznunk. Ha komoly ,hát segítek .Google a barátod. De hogy ne kelljen sokáig veszõdnöd a gépeléssel DOG

fecska
és hogy mi kell a multihoz és mi ez a dogfight vagy mi

fecska
lécci mondana valaki egy telepítési sorrendet(az AAA val eggyütt)
köszi

Sanyo
Tegnap nem tudtam befejezni, ma estére tervezem.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Az a baj ,hogy kicsit lekéstek evvel a végleges 4.9 el.
A modok félelmetesen fejlõdnek,lassan a kutyát sem érdekli mit hoznak ki Olegék vagy akárkik.
Max az az egy két repülõ lesz érdekes.

Olvastátok a SIMHQ cikkben (vagy nem tudom Sanyo fordítása hogy áll), hogy Oleg NEM tervezik még magára hagyni az Il-2-t?

A Team Daidalos a 4.09-et követõen jópár dolgot tervez még (akár új addonokat), a BOB megjelenéséig sok új dologra számíthatunk még.

😊

Az enyém is így van... <#integet2>

galimatika

galimatika
Az AAA tartalmazza a fontosabb modifikációkat, úgy mint javított kabinok, új repülhetõ géptípusok, új map-ek hangok, effektek, stb stb.

Chazz76
Tegyél a szék alá egy vastag kartonpapírt,vagy furnérlemezt ha van,vágd ki a kerekek helyét és kész.A youtube-n van róla video,nagyon egyszerû.

na megjött a pedálom, egy sérült csomagolású, amúgy hibátlan, Saitek 16e HUF-ért
talán már ma kipróbálom repülés közben, elsõ "rugdosásra" jónak tûnik, a fékezésnél nincs amúgy nagy útja a pedálnak
most azon gondolkozom, h ékeljem ki a gurulós székem 😄

még az x52-vel se sokat mentem, plusz az új pedál is, majdhogynem újra kell tanulnom repülni 😊

Sanyo
Hát, látják hogy az embereket még mindíg érdekli, a moddereket pedig foglalkoztatja. Szerintem jó lóra tettek ezzel a húzással, mert életben tartják az érdeklõdést, a csapat egységesített "modokat" ad ki, gondolom Oleg valamennyire figyel rájuk, szóval nagy baj nem lehet. Ha kijön a 4.09 mindenképpen ki fogom próbálni, tavaly márciusban hagytam fel az Il-2-vel, örömmel fogom újra elõvenni. 😊 A BoB kiadását jövõ október környékére lõtték be, addig simán kihúzza az Il-2 a további frissítésekkel.

www.pcpilot.hu

Hmm. érdekes ez a 4.09 dolog. Szerintem a BOB még jó soká nem készül el, ha valaki az il-2-be pénzt fektet.

Sanyo
A fordítás elsõ része készen van, a többi holnapra marad.

www.pcpilot.hu

fecska
Asszem a magyar fw189 es 4.09es szerverre akartam menni
köszi a segítséget am
az AAA val mit kezdjek?

Chazz76
Magyar festésû Re.2000-es...lehidalok!Kár,hogy nem repülhetõ,nem állnának meg elõttem a szlovák Aviák!<#violent>

Scottt
Ha már belerakják a Re.2000 modellét Ranwers mester 2hét alatt pikk-pakk összedob hozzá egy fasza kabint😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sanyo
Itt van a forrás, a fordításon már dolgozom. 😊

www.pcpilot.hu

PhantomAss
ami esetleg fontos lehet:
-a peccset egy külsõs csapat fejezte be Oleg jóváhagyásával (többen dolgoztak az il2-n is azelõtt szal nem egy amatõr banda)
-nem fognak belerakni extra védelmet a modok ellen, ebbõl a szempontból ugyanolyan lesz mint a 4.09béta
-widescreen monitor támogatást nem tettek bele
-van viszont dupla gázkar támogatás (sirály)
+ sztem a radaros bf110 éjszakai vadász is jó húzás 😊

GOOBY, pls

TG Gida
Itt lenne már az ideje.

Isten áldja a pogányokat!