IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ben007
evo az egyik ismerõsömnek van de az annyira nem jön be

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
Nem éppen engem az elsõ változat érdekel ez pedig a 3.

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Aviator és X52 azonos árban????? Röhej...

Szegeden a MM-ben 8000-ért láttam Cyborg Evo Force-t.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ezt nézd meg.
De ez ilyen drága lenne????

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nézd meg az Evot.Szerintem jobb választás lehet.
Aqua -ban láttam most pl Géniusnak valamilyen új csodáját 6-7k körül.
De az aviator olyan 8K.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ben007
három oldalt végignéztem árgép nem friss adatokat mutat mindig használom a google-t és az árgépet is azért kössz hogy próbálsz segíteni

Her Laca
Google!!! Beírod azt hogy Saitek Aviátor oszt kidob egy raklap találatot,benne boltokat is. Vagy árgép. Nos így megtudhatod pár perc keresgéléssel ,hol lehet kapni a legolcsóbban eme beviteli eszközt. Remélem segítettem.

Ben007
OFF megvan az IL2 Sturmovik forgotten battles jó game de akadt egy kis problémám a joystick apró mozdulatokra nem reagál és ez baj + régi is úgyhogy úgy döntöttem beszerzek egy újat a saitek aviator mellet döntöttem és azt szeretném meg tudni hol lehetne a legolcsóbban megvenni elõre is kössz

rudanjoe
sziasztok, kéne egy kis help!

felraktam az 1946ra a 4.08m , 4.09b1m peccseket plussz az AAAmodot,
és ha magyar karriert indítok, oroszul jelennek meg a szövegek!!!😞
(küldetés leírása, stb...)
- kissé idegesítõ.... (csak ha magyar karriert indítok, egyéb nemzet
fiainál marad az eredeti angol szöveg)
- tapasztalta már ezt valaki, ha igen, mi a megoldás?
(én ezt találtam:
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=1084
), de nem segített sajna)

elõre köszi....

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

TG Gida
Tavaly volt egy B-25 meg egy F-4U is.Igaz,hogy csak a szombati zárásra értek Kecskemétre,de így is majdnem lefújt minket a légcsavarszele a töltésrõl.

Isten áldja a pogányokat!

ja, csak mire a flapset kinyitod már rég szarrá lõnek, mivel egy bizonyos sebesség felett az automata visszacsukja. 88asnak csak beülsz a seggébe és simán lelõsz bárkit azzal a lézerrel ami oda van szerelve. a heinkelrõl nem is beszélve ugye 😊😊
Magyarul ha nem akarsz motorleállást akkor ne nyomd elõre a botot.. csak nagyon-nagyon finoman 😊 Ha pedig kihagy akkor egy gyors visszarántással még meg lehet menteni.. talán..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ha Mk.I.: Akkor a Glo által is írt negatív G miatti üzemanyaghiány az oka.
Ha késõbbi modell, akkor elfogyott a nafta... 😉

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A Spitet nem ismerem annyira, de a korai gépeknél (Pl Hurri) ha negatív G-be teszed leáll a motor.

Ju88 is van szárnyfék?
Azt hittem nincs, majd este kipróbálom.

Más:
Spitfire-el mit rontok el ha fordulózás közben leáll a motor magától?

Visszatérve, nekem már párszor bejött, hogy végsõ esetben földközelig toltam a gépet, és ha megfelelõ távolságba ért az ellen aláoldottam a bombát. Ez stukával az 1000-1800-as méretnél bevált.

Ju88-assal Tiger az ász, õ többször beszopatta az ellent azzal, hogy kitette a szárnyféket, landing flapsre rakta a gépet, ezerrel kitrimmelte, az ellen meg fékezett (volna) mögé de mind átesett. Aki meg bírta valahogy azt a hátsó lövész lerendezte.

Tiger nem semmi amúgy, van hogy bomberrel több gépet lõ mint más vadásszal.

Nekem az AAA moddal is kb 5-ször lassabb lett a betöltés.

Scottt
Ami nem "félhivatalos" az nekem nem adja^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Van ez az új ultrapack. Állítólag nagyon jó ,le is töltöttem már de majd csak akkor teszem fel ha már másoknál tökéletesen mûködik.

Her Laca
Sajnos nem tudok segíteni😞 Nem használok mod kapcsolót. Három külön IL kettõm van és azokat váltogatom .De majd mondják itt ne félj.Elméletileg azt kell aktiválni amit használni szeretnél.Jó felé kapisgálsz. Próbálgasd ,melyik a jobb.

Scottt
Nem tudom milyen vackot szedtél össze és honnan<#fejvakaras>
Innen kell az AAA-val kezdõdõket letölteni^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Herr Laca!
Tudnal segiteni abban, hogy van 1 JSGME.exe nevu mod kapcsolo ott szerinted egyesevel kapcsoljak be mindent (tehat tegyem at oket balrol jobbra) vagy mar alapbol is be vannak lkapcsolva mert a hangok + legcsavar grafika,loves effektek mar igy is zsenialisak

Nem! ez letoltve 2Gb, kicsomagolva 14.5 Gb.a neve Ultr@pack 1.7
es nagyon fasza

Scottt
Ultrapack???
14gb????
AAA UI modról beszélünk,ami inkább 1,4 gb^^

ja, hogy a mod-olt konyvtar 102326 db fajt tartalmaz, szemben az alap il-2 1946 22943 db-javal, lehetseges hogy ez is okozza.

Her Laca
Bizony 😊 eleinte lassú lesz.

Sziasztok!
Leszedtem a Ultr@pack 1.7 modot kicsomagolva 14 Gb
egy frissen telepitett il-2 1946 +4.08 patch re masoltam;
de sajn nem az igazi elegge belassult (nem a jatek hanem a toltogetesek, a belepes a jatekba stb)
Valakinek van valami tapasztalata ez ugyben?

Sanyo
Kb. 3 giga trackem van, uhh. Kiválogatni aligha lesz idõm, de amin legalább lõttem valamit, felteszem a flyhu il2 letöltések közé. A hétvégén lesz több idõm törõdni vele.

www.pcpilot.hu

Szia!

Én is laptopról nyomom, de én 1024*768-ban. Kicsit nekem is széthúzza, de meg lehet szokni. 1280*800-as felbontást amúgy sem ajánlom, mert eszméletlen kicsik lesznek a távoli gépek, pláne földháttérben nem fogod látni õket.

Van olyan ismerõsöm, aki 800*600-ban játszik pont emiatt.

A megoldás a "Vagy megszokod, vagy dugj a laptopra egy monitort".

Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy laptopon, 1280*800-as felbontásban, aléggé széthúzza a képet. Milyen program van, amivel ilyen beállítást tudnék létrehozni? Vagy van erre egyáltalán lehetõség?
Lõttem már én is D5-ös stukával sima La5-öst. Szerintem nem írta fel a dicsõségfalra azt a missiont 😊
Amúgy a korai stukákkal a korai gépek ellen még lehet fordulóharcolni. Ha megunják úgyis elkezdenek B&Z-zni õk is, akkor meg tényleg csak az ima marad 😊

Ja, bocs a tegnap a Bob1940-en "elért" 102-es PK-ért, kicsit már indiszponált voltam, és nem néztem h van Fóka is a planeset-ben. Nekem még a tegnap elõtti volt a fejemben, és simán spitnek néztem, mert a bf-re nem hajazott, és lõtt sárga nyomjelzõt is. A felségjelet (skint se) töltötte át még a downloader. Persze mikor lõjön az ember pk-t 😊
Utána le is léptem a szeróról. Na majd ma este.
Megjegyzem utána simán rámlõtt egy mesza, pedig én a default magyar skinnel nyomultam 😊

Üdv mindenki!

Asszem Rangernek volt egy olyan esete, mikor valami érthetetlen okból lövés után 2 perccel kapott egy airkillt, pedig nem találta el a becélzott gépet.

Visszanézte a tracket, és a lendületet vesztett mk108 lövedék elkezdett esni, egy AI meg pont nekiment..

Vannak érdekes szituk 😊

Amúgy tuti, hogy végig repül a röppályán a lövedék a földig, mert nagy légicsaták után szoktunk kapni pár "ground hit" találatot is, ami eltalált házakat és egyéb földi statikus objektumot jelent.

Vogel
A szokásos 2 hét múlva. Vagyis nem tudni.

Ohh. <#buck>
Mikor jelenik meg?
Google most nem a barátom.

A régi IL-2 vel szemben ma már a videokártyákra is támaszkodhatnak ha akarnak, szerintem ha valamit akkor ezt muszáj lesz tökélyre fejlesszék.
Online kampányokhoz igencsak jó dolog lenne a penge AI.

Vogel
Sztem a BOBra gondol, nem a konzolos átiratra.

Háát én az irányítástól jobban félek. Controller nem lesz olyan szimulátoros a játék.

"Körbenézek a régi trackek között, hátha találok párat."

erre mindenkit csak biztatni tudok 😊

Szerintetek az ÚJ játékban tudnak majd AI-val ilyesmit/hasonlót müvelni Olegék ?

Sanyo
Igen, mi is így repültünk velük. 😊 Visítottunk, amikor a nagy Rata meg LaGG ászok még ránk lõni sem tudtak, mi viszont osztottuk õket rendesen. Ha nem tudtak meglepni, a lövöldözéssel egészen biztosan elvettük a kedvüket attól, hogy a harcias stuka pilótákkal tovább hintázzanak. 😄

Körbenézek a régi trackek között, hátha találok párat.

www.pcpilot.hu

ahogy mondja a kollega. ez a legjobb manõver. na meg hirtelen irányváltások. próbálj mindig minél rövidebb fix célpontot nyújtani, mert a stuka nagyon könnyen lángra kap. régebben sokszor csináltuk azt dog-szerveren, hogy miután oldottunk, letörtük a futót és állítom, hogy az egyik legkezesebb vadászgép vált belõle. volt aki leállt D-5ös ellen fordulózni. a két 20as meg levakarta az égrõl 😊
Stukával (különösen a koraival) szinte bármi ellen le lehet állni fordulóharcban (sajnos ennek a változatnak gyenge a fegyverzete), ha nincs terhelve.
Volt olyan, hogy egy bevetésen 4 Hurrit lõttem le (illetve lõttünk le a lövésszel), mire egy nagy nehezen elkapott...
Olyan is volt, hogy Raták kergettek: flaps leszálló állásba, trimm full farokra, gép kantnira, és végtelen számú bal kör gyártása indul. Két Rata dugózott be és zuhant le mögöttem, a lövészem egyet elkergetett, és hazamentünk... Könnyes volt a szemem a röhögéstõl...

Her Laca
PL az IMA😊)
De sokan nagyon jók a védekezésben. Majd mondják.

Zuhanóbombázóval szokott repülni valamelyikõtök?
Ha igen, van valami hatásos taktika vadász elöli menekülésre?

PhantomAss
én ezért nem nagyon járok már itthon repnapokra
unom
minden évben ugyanaz, gripenek meg f16-osok
múltkor elmentem, mondom most lesz mustang, me108-as és b25-ös, hát a nagy francokat volt
akkor megfogadtam hogy többet itthon nem megyek "nemzetközi" repnapra
nem igaz hogy húsz év alatt nem tudtak leszervezni egy su27-est pl
na mindegy

GOOBY, pls

Chazz76
<#eplus2>

Nohab
A kilences szériában már mindegyik nagy.
Scottt
Ittrészletesen leírják,hogy mit kell csinálni

<#rinya>

"Hogy tudok verziót váltani HyperLobbyn ha szeretnék 4.08 szerverhez csatlakozni?"

Az AAA moddolt változatban van egy Mod switcher program, amivel többféle verzió között tudsz kapcsolgatni. Ha ugyanabból a játékváltozatból szeretnél különféle szerverekre menni,akkor ezkell neked.

Ha több külön játék-könyvtárad van külön verziókkal, akkor a HyperLobbynak meg kell mondani, honnan vegye az il2fb.exe-t. Pl
így.