IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Van 4870 es is meg 4890 es és 15 huf a különbség.
Na erre adjatok tanácsot. Mondjuk a 90 es gyorsabb egy pöttyet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én is Atikat nézegetek,csak ugye van ez amit ti is ajállotok a 4850-4870.
A 4870 est meg sehol nem lehet kapni ,csak rendelésre. Még a 4890 nel szemezgetek,10 pénz kb a különbség vagy 15 ,de azt nem tudom ,hogy jobb e ennyivel a 4870 esnél. Aztat nagyon dicsérik.
Amúgy meg én ha IL2 õm rõl van szó bármit és bármennyit tudok áldozni 😊))
Még az asszonyt is becserélem😄
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ezek bõven kielégítenek minden játékot kb 1280as felbontásig maximum grafikán^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Legalábbis játékok alatt kifagy,hogy rohadna meg. Szétkaptam ,kitakarítottam(tele volt porral) újrapasztáztam ,de ugyan az ,csak egy kicsit több idõ kell neki míg meghal. Létezhet ,hogy tönkrement valami benne ami csak játékok alatt jön elõ. 8800GT alapon 53 fok ,játék alatt megy szépen 60fok fölé is. Már szobai ventilátorral is hûtöm ,de ez is csak elodázza a dolgot. Asszem kell vennem valamit. Hogy ez is a hétvégén jön elõ😞(((
Tehát: fent van az alap 1946 és a 4.08-as patch, erre jön a sound mod. Ha így van, minden menü és szöveg orosz, hiába írom át a config file-ban. A régebbi mentéseim és visszajátszásaim pedig nem mûködnek, függetlenül attól, hogy patchelek-e vagy nem, sound mod-ozok-e vagy nem.
Mit hagyok ki, mit csinálok rosszul? :S
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szerintem is sajnálhatja,de hát õ tudja. Ezekkel a modokkal egy uj játékot kap az ember,a táj a hangok stb. Nekem nagyon bejön. Neki is bejönne,csak konok egy krapek ahogy ismerem😊)
Ma nem, mert Me-410-essel hõsködtem egy Lavocskin ellen, de 5 percig (!!) forgolódtunk, mire lekapott rólam valamit, én meg pont veszélyes manõverben voltam földközelben😊
Mondjuk 512Mb-val tényleg eszedbe ne jusson feltenni, inkább vegyél húsz forintért még egy 512-es modult valahol😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Amúgy hihetetlen meghitt és családias meneteket szoktam menni, ahol max. ha 20 ember van fent sokat mondok. Nincs az a tumultus és még a paksi erõmû teljesítményével vetekedõ 512 megám sem kezd darálni ha valakit a revi elé csalok <#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mk 108: 840 méter
Bf 109 G14 kék: 1000 méter
Bf 109 G2 narancs: 840 méter
Bf 109 G2 kék: 1250 méter
FW 190 A8 1250 méter
késõbb folytatom
Egyébként ezt hiba nélkül le lehetne tesztelni:
1. Küldetésszerkesztõ egy robbanó lövedékekkel felszerelt gépet kb. 3000 méternél indítjuk.
2. A földre rakunk egy magasról is jól látható objektumot, mellé egy statikus kamerát.
3. A repülõvel függõlegesen rázuhanunk az objektumra, és olyan 2000 méternél tüzet nyitunk.
4. Amint elengedtük a gombot, rátenyerelni a P-re, majd Ctrl+F2. Innen már csak keresni kell a becsapódást.
Holnap "reggel" kipróbálom, és leírom a tapasztalataim.
Lehúztam az AAA-packot, szépmegminden, még azt a nagy töltési idõt is megéri. Ma reggel olyan szépet játszottunk egy Mustanggal (vs G-10, sose értettem minek húzzák a botot a messzerre), aztán hazafelé eltévedtem ahogy illik, épp elfogyott a lé, mire belõttem hol vagyok<#idiota>#idiota>
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Öööö ugye nem a HVS-es Tigerrõl beszélsz???? <#idiota>#idiota> Mert ha mégis, akkor... inkább nem szóltam
<#mf1>#mf1>
Én amúgy a Saitek joy-omnak a mûanyag porvédõjét szilikonspray-el fújtam le. Na nem azért mert akadozott, hanem mer a szobatársam nem bírt aludni ha repültem, mert nyekergett veszettül. Azóta siklik rendesen 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az olajozás, zsírozás arra jó, hogy könnyebben járjon a bot. Erre nagyon változatos megoldások születtek az itt fórumozók körében, mindenkinek megvan a saját receptje, gépolajtól a marhafaggyúig minden 😉
meg jelent az IL-2 1946 hoz az 1.7 es mod.
van benne Re-2000 csak annyi a hiba hogy a P-36 os géprõl másolták szóval a 2 gép ugyan az!esetleg nem tudja valaki honnan lehet letölteni az eredeti Re-2000 est???
Vezeték nélkülit én sem ajánlom, mert tutira dog közben fog lemerülni az elem..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..