IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze olvastam többet is, csak most ezek jutottak hirtelen eszembe de nyugodtan egészítse ki a listát aki akarja.
Ja és persze utcai árusoktól belehet szerezni Kurt Rieder, magyar hangja Földi Pál "gyöngyszemeit" is ha az ember nagyon unatkozik és valami olvasni valót akar ócsón<#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elõször is ami az abszolúlt etalon és kötelezõ az Tobak Tibi bácsi összes mûve mint: Pumák földön égen, Pumák és boszorkányok,
Punka György: A Messer
Norbert Hanig: A Luftwaffe szolgálatában
Heinz Knocke: A hazámért repültem
T. H. Rolszki: Fehér sas kék mezõben
és még sok más, de én csak ezeket olvastam és még sok könyvet szeretnék még becserkészni. Példáúl egyszer láttam az egyik könyvtárban egy könyvet ami szintén sok elbeszélésen alapúl (én ezeket szeretem), mégpedig az angliai csata mindkét oldalon repülõ katonák emlékein. sajnos akkor nem volt pénzem és amikor visszamentem, hogy Karácsonyra meglepjem magam, valaki már megelõzött én meg majdnem elbõgtem magam
<#szomoru1>#szomoru1> Azt hiszem Fegyvertársak vagy mi volt a címe.
Apropó a Dongók honlapján felvolt sorolva pár köny némi ajánlóval, de amikor legutóbb néztem, már nem találtam<#confused>#confused>
Ja és ezúton köszönöm Lacusch-nak a támogatást, még mindíg sok könyvvel lógok neki <#integet2>#integet2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(Én AAA fórumról garázdálkodtam saját magamnak 1 mod packot,az alap Unified installer+Ami nekem szimpi pl Fi-159,Me-210 kabinok,füst ilyenek)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Eszem be sem volt a lelkedbe gázolni.
Nem is akarlak biztatni oktalan vásárlásokra😊 azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz,no meg helyesen a szabadidõddel is. De had lehessen nekünk is azt csinálnunk a pénzecskénkkel,és a szabadidõnkkel amit akarunk ,komolyabb lelkifröccsök nélkül😄
Ami pediglen az árakat illeti biza itt a fórumon már alant belinkelték hogy 16 ért van . Mért nem olvasol elõtte ,mert így félreérted,oszt én is félreértem aztán meg majd jól megharagszunk egymásra.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szepi!!!!!!!!! 16 huf egy X52!!!!! 8-10 egy evó!!!! Mirõl beszélsz?"
Örülök, ha egyeseknek tízezrek nem tételek. Én már megint magamból indultam ki. Úgy látszik, lélekben még mindig az a csóró egyetemista vagyok aki 6x, ha nem 66x meggondolja, hogy mire mennyit ad ki. Bocsánatért esedezem.
Az egész repüléssel is úgy vagyok mint a rossz dohányos. Már számtalanszor megfogadtam, hogy abbahagyom és letörlöm az egészet és valami sokkal értelmesebb dolgokkal fogom tölteni a szabadidõmet, mert hajlamos vagyok túlzásba vinni és szinte mániákusan játszani. Szóval pl olvasások ha rossz az idõ. De hát épp ez az! A témával kapcsolatos könyveket olvasok, ami mindíg azt váltja ki, hogy nem bírom ki ha nem dugom be joy és játszom le, vagy próbálom ki az olvasottakat. Általában az segít visszazökkeni a valóságba, ha berág az 512 mega és én úgy felbaszom magam, hogy vagy 2 hétig biztos nem kapcsolom be a gépet. Na ezért nem fogok én gépet bõvíteni és ezzel be is fejeztem.
Bocs, a lelkizésért nem akartam itt senkit sem demoralizálni, mindenki játszon azzal és annyit amennyi neki jólesik csak ez most kijött belõlem.
ui.:
Ja, félreértés ne essék, nem akarok itt prédikálni de 70K-ból milyen vidkarit lehet kapni? Csakmert legutóbb annyit adtam ki cipõkre...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Végül is legalább annyi haszna volt a dolognak,hogy megoldottam a videó kártya ügyet. Most valahogy nem akartam 50 pénzt kiadni egy másikra.
Apropó.
Gida EZT LINKELTE ami javítás a BOB on futó modhoz.
Feltelepítettem,de aztán nem akart elindulni.
Valaki próbálta már?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Majd meglátom,de ígéretes a dolog.
Mindig mondom ,hogy a magyar buhera csodákra képes.
Sztem próbáld meg a passzív hûtõ + aktív meleg-elszívó kombót, hátha visszatér belé az élet <#heureka>#heureka><#hehe>#hehe>
Ha ez a helyzet stabilizálódik,talán kihúzom még egy darabig.
PhantomAss kollega javaslata ésszerûen hangzik,de ha rossz lesz nem küszködök tovább.
Gló köszi de nekem is van a padláson egy 6600GT ,de nem vagyok hajlandó kompromisszumokra😊 Vagy a legjobban megy a sim vagy sehogy.
<#ravasz1>#ravasz1>
A proci hõmérsékletét is ellenõrizd! Miután a vidkártyát és procit is újrapasztáztam meggyógyult. Azóta is használom programozáshoz.
<#violent>#violent><#worship>#worship>
õsszel jönnek a dx11-esek, én is majd akkor váltok egy ati-ra
tudom hogy úgysem használja ki semmi, de az architektúra teljesen új, és erõsebb kártyák lesznek jó áron
én is gondolkodtam hogy lecserélem a 88gt-met egy 4870-re, de mindenki lebeszélt
persze ha tönkrement nem tudsz mit csinálni
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De valószinû a 90 es lesz.
Köszi!
Laca: Nem kell az il2-nek méregdrága videókari. De ha kijön a BoB akkor szükség lesz a 4890-re, nem fogod megbánni azt a 15E pluszt.
Azt azért ne mond,hogy nem klasszisokkal jobb ,nagyobb élvezet egy hotas rendszerrel repülni. Pláne ,hogy elérhetõ árban is meg lehet kapni.
Én elhiszem,hogy neked nincs rá szükséged ,te tudod , de biztosan állíthatom,hogyha kipróbálnád és rákapnál az ízére neked sem kéne más.
Az más kérdés ,hogy ettõl mint már kibeszéltük nem lesz ügyesebb ,jobb senki,de azért mégiscsak más. Meg joyt nem egy játék miatt veszünk,hiszen azért lassan de biztosan jönnek az új szimek,BOB,meg ez a elsõ VH-s dolog is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bár láttam már gagyi genius meg trust meg mittomén joyt polcon, aminek valami csuszka szerû volt a gázkarja ami akadt ragdt minden baja volt. Na az idétlen.
találtam valamit kérdés használható e ez a kütyü/www.vatera.hu/union_reality_jatekvezerlo_151305412.html
Isten áldja a pogányokat!