91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Boldog születésnapot kívánok, Tom :)
  • Rue East
    Én úgy emlékszem nem lehet.
  • Valka78
    Ok, most már leállítom. Majd legközelebb :)

Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.07.27. 20:45:15
  • Paladin
    Már realisticben sem lehet kikapcsolni az instructort? Eddig süllyedt?
  • Valka78
    Pedig valami szimulátor battles vagy miben nyomultam...
    Tököm se tud kiigazodni ezen :)
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.07.27. 17:45:26
  • Valka78
    Ok. Azért megtennél annyit, hogy leellenőrzöd, az én hostom műxik-e? Most idítottam, a háttérben fut, kíváncsi vagyok megy-e? Tapsihapsi a szerver neve, ha igaz. Csak annyit, hogy be tudsz-e lépni, aztán megírod.
  • Rue East
    Oké, de ha árkádban repülsz, akkor ne csodálkozz, ha a játék árkád. :D
    Arcade és Realistic Battle-ben nem lehet kikapcsolni az instruktort, Simulator módban meg ilyen nincs is. Alapvetően csak pilótafülke nézet van "szimulátorban", kivéve a védő lövészekkel ellátott repülőgépeken, ott egérrel lehet nézelődni és lőni külső nézetből, illetve a legtöbb bombázónak nincs pilótafülkéje. Olyan, mintha benne ülnél a gépben (korlátozott a mozgásod), de nincsen hozzá 3D modell. Ikon az csak a baráti gépeknek van 700 méteren belül, kivéve a Tank Simulator Battle-ben, ott nincsen semmiféle ikon.
  • mustangdc3
    Köszönöm szépen ezt pont tudom tesztelni szerencsére, a port nyitás elviekben nem bonyolult de ráment már 1 napom és nem jutottam előre
    ha egyszer nyitva lesz azután érdemesebb próbálgatni mert addig nincs sok értelme
  • mustangdc3
    most ezt tettem én is remélem hamar reagálnak a levelemre
  • Valka78
    Ebben sajnos nem tudok segíteni, de az ajánlatom továbbra is áll - ha kell egy user a próbákhoz, szívesen segítek mert engem is érdekel.
  • Valka78
    Azért nem mert sokat kellett várni, úgyhogy gondoltam inkább az arcade-ba megyek, ott mindig beenged. De kipróbáltam és tényleg egész más az irányítás, bár nálam arcade-ban is full real controls volt. Megtaláltam az event-et is (nem foglalkoztam vele - azt hittem valami versenyek, vagy ilyesmi :) ) de nem volt olyan repülő amilyen nekem van (egyenlőre). Viszont "szimulátorban" is ikonháború van és persze külső, meg fülke nélküli nézet is lehetséges, ami különösebben nem kedvez a stukás karrieremnek. Hol lehet ilyesmit beállítani? Így jobban megnézve egy csomó opció van mindenfelé és nincs már türelmem végignyálazni az egészet.
  • PhantomAss
    nem akarok hülyeségeket írni mert nem értek hozzá, de emléxem hogy anno nekem az il2-vel volt olyan problémám hogy nem tudtam a lobbyn hostolni játékot mert nem tudott hozzám senki sem csatlakozni. Timeout-tal kidobott mindenkit. Írtam a szolgáltatómnak hogy ilyen problémám van, mókoltak vmit és utána jó lett.
    A részleteket sajnos nem tudom hogy mit állítottak át.
  • mustangdc3
    az a baj hogy itt az én rendszeremen nem megy ki a 21000-ás port, egyszerűen nem nyitja meg se tűzfalon keresztül, se a routeren keresztül lehet hogy egy rendszer újratelepítés megoldaná a gondot, vagy a net szolgáltatónál van a hiba-> bár azt kétlem
    megnéztem több videót hogy kell nyitni, átolvastam a webes leírásokat, megnéztem pár fórumot és még mindig nincs nyitva de más portot sem tudok megnyitni
  • Rue East
    Sejtésem szerint te nem is a "szimulátor" részével próbálkozol. Ott ne is csodálkozz, hogy olyan az irányítás, amilyen. Ha nem állítod át a Controls menüben a Full-real controls-ra, akkor egy instruktor irányítja a gépet, te csak azt mondod meg, hogy merre szeretnél repülni. Simulator Battle-t az úgynevezett Event-en lehet csak repülni.
  • Valka78
    Olyan van benne, hogy tank realistic battle, de az biztos nem az. Mindegy is, sokat nem akarok szarakodni vele. Most is toltam egy 20 percet és röhejes az irányítás (vagy csak nálam iyen - nemtom) olyan, mintha egy botra lenne rárakva a gép és azon egyensúlyozgatna.
  • Valka78
    Pár hónapja én is próbáltam ugyanezzel a verzióval és nem működött. Bár szerintem a többieknek 4.12.3-as volt fent. Aztán a fene tudja milyen kutyulások vannak már, Tomot is folyton kidobálta az AoE szerver. Ha gondolod segítek próbahosztokat csinálni.
  • Rue East
    Ha még lentebb veszed az érzékenységet, akkor javul, alig észrevehető lesz.
    Itt azért látszik, hogy egész stabilra is meg lehet csinálni:
    https://youtu.be/FqszRqrBFJ0

Igen van ilyen, Tank Simulator Battles néven fut.
    Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 19:47:59
  • mustangdc3
    igen ugyanugy a 4.12.2 + hsfx7.0.3 de próbáltam a portot megnyitni és mégsem jó.
    állítottam statikus ip-t és megnéztem több videón is hogy kell a routeremen portot fowardolni mégse nyílik meg
  • Valka78
    Elvileg van olyan beállítás is, ahol humán harckocsik meg humán repcsik vannak egy pályán. ...?
  • Valka78
    Igen, ez alapján próbáltam belőni, de amint a srác videóján is látszik még ez után is billeg össze-vissza és hiába mondja, hogy ez már nem a játék hibája, mert nálam is ugyanilyen xar. Egyszerűen nem bírom egyenesen vinni a gépet. Igaz, még csak a kétfedelesekkel bíbelődök (+stuka), azok viszont horror dolgokat művelnek. Néha mintha az irányítás finomhangolásait is figyelmen kívül hagyná egy-egy pillanatra.
  • Rue East
    Itt van egy segítség amúgy:
    https://youtu.be/PWhIfHemW5Y
    Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 17:39:34
  • VO101Tom
    Ez a legelső kép az új térképről:

Már láttam placeholderként egyszerűen rápakolt talaj textúrával is, a végleges qrvajó lesz :)
  • VO101Tom
    Nincs egyben telepítő, bár volt rá igény, ehhez az kellene, hogy Colander árulja el a játék feltöréséhez szükséges kódokat, eljárásokat (egy új patch gyakorlatilag ua. mint a feltörés), és ő erre -szerencsére- nem hajlandó. Clodnál egyetlen mod csomag létezik, ami történetesen öt fájlban tölthető le, de azért öt számot emelkedő sorrendbe tenni és úgy felinstallálni, szerintem nem megoldhatatlan azoknak, akik egy repülőgéppel is elboldogulnak :) De hívhatjuk ezt alkalmassági tesztnek is :)

Infó van pár, facebook oldalon sokat meg is oszt Mysticpuma, a legjelentősebb, hogy Colander -nagyjából 2 év, és 4 vagy 5 nekifutás után- úgy tűnik, hogy pár hete végzett a map készítő szoftver első részével, most már nem crashel, és normális domborzatot, folyókat is tud kezelni (rengeteget szívott vele, el sem képzelitek, mennyit). Most kezdődik a textúrázás, épületekkel, landscape elemekkel való feltöltés, ami már több ember közt oszlik meg, és nem is technikai, inkább seggelős meló, le kell ülni, és pakolgatni a térképre a cuccokat. Reméljük ez gyorsan fog haladni. Közben a Wellington és a Beaufighter cockpit is nagyon szépen halad (képek ezekről is vannak fb-n). És a 109 kabinnal nem haladtam mostanában, amíg Colander munkája, ittmaradása kérdéses volt, nem akartam több időt beleölni. De hamarosan folytatódik az is.

Megjelenési dátumot ne is kérdezz. Senki nem tudja. De a project él, halad, és amint kész, kiadjuk. Map tool befejezése után már legalább látni az alagút végét.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.26. 17:28:09
  • sakkay
    Tom van infó a CLOD-ról? Az egyben telepítő mikor lesz-csak ha kijön az új map?
  • Valka78
    Ugyanaz a játék verziószáma mindenkinél?
  • Valka78
    Már semmi. Asszem kihoztam belőle amit lehet...
  • mustangdc3
    rendben köszönöm akkor tovább keresem a routerben a beállítását
  • VO101Tom
    Pedig az a megoldás, ha hosztolni akarsz, a 21000-es portot meg kell nyitni.
  • mustangdc3
    Hyperlobbyban szeretnék il2 1946 ot hostolni de a többiek nem tudnak csatlakozni timeout hibával
    van router a rendszerben
    tud valaki segíteni?
    próbáltam a 21000 portot megnyitni de eddig nem jártam sikerrel
  • Rue East
    Mi a probléma?
  • Valka78
    Mivel páran már pedzegették, hogy mennyit fejlődött a wartündér, gondoltam adok neki még egy esélyt.
    Sajnos ezt a játékot nem botkormányhoz tervezték, de ha valakinek van tippje, hogyan lehet ezeket a ki...tt hintalovakat irányítani, ne kíméljen!
  • lala42
    Tom!
    Szia!
    Légyszi küldd már el priviben a TS ip.-ket és a jelszavakat. 2009 óta most újratelepítettem a gépet és elfelejtettem kimenteni.
    Hiába na. A kor. :-)
    Köszi.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.07.25. 21:50:02
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Az. Sajnos.
  • PhantomAss
    Ez a Crimson Skies -re emlékeztet engem, de jó is lenne ha készítenének belőle egy felújított változatot, jobb grafikával és fizikával.
    Nem is értem miért nem csinálnak történet alapú repszimet :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 09:36:27
  • croatianus
    A kategóriában ez akkor mán bizonyára izgalmalmasabb. (És még magyar is.)
  • PhantomAss
    Nah, a videó alapján nem volt rossz, leszedtem, de ez nagyon ócska
    10 perc játék le is töröltem iziben
  • VO101Tom
    Köszi a tippet, én leszedem (nekem 2GB-ot tölt), megnézem, hogy milyen. Mondjuk az Aerofly is tűrhetően nézett ki, de olyan árkád fosch lett, hogy letölteni is kár volt. De a remény hal meg utoljára :)
  • croatianus
    Aztán nem biztos, hogy lehetetlen...

Mindenesetre FSX-ben nem jutott eszembe ilyeneket csinálni a Cess... izé "Sparrow BT9"-el.
  • macleody
    Most miért vagy ilyen negatív? :) Én azért kipróbálnám.