IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
video
(valamiért nem megy a video beszúrás)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.10.13. 11:11:31
GOOBY, pls
Top 10 air combat games
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.10.12. 13:21:26

Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.10.12. 10:56:31
Az eltérő méretet arra mondom, hogy a különböző LOD szinteken a modellre különböző méretű textúrát rak az engine (apropo, melyik játékra kellene?). Ezt pl. Clodnál kétféleképp oldották meg: a repülőgépeknek csak egy textúrája van (a skinezhetőség miatt) és az engine majd átméretezi őket a távolabbi objectekre. A tankoknál viszont, aminek nem változtatható a skinje, a tank mappában van egy skin0.dds, skin1.dds, skin2.dds, stb skin6.dds-ig. Ezek egyre kisebb méretűek, 1024x1024-től 32x32-ig. Ezeket egy photoshop egy fájlban csak úgy tudná tárolni, ha minden layer 1024x1024 pixel lenne, ami nyilván nem jó megoldás. Ha változtatni akarunk valamin, akkor itt is meg kell csinálni az összes fájlban a változtatást, ami mondjuk gyakorlatban úgy néz ki, hogy megcsinálod a legnagyobbat majd átméretezed és felülírod a kisebbeket. De a lehetőség megvan rá, hogy ha a kicsin a textúra már túl elmosódott, felismerhetetlen, akkor belenyúlj ha akarsz.
www.pumaszallas.hu
Hmm... Hogy érted, hogy eltérő méretű layerek? Ez úgy néz ki, hogy megjelenik a kép és mellette az 1/4 méretű mása. Az mellett annak az 1/4 méretű mása, majd annak is és így tovább. Ha ráteszek egy új layert az eredeti képre, akkor a kisebbeken nem jelenik meg. És ha a textúrát rárakom a 3D modellre, akkor az új layer csak közelről látszik. Ahogy távolítom az objektumot, az eredeti textúra egyre jobban áttűnik, míg az újból már nem látszik semmi. Ha az első kis képre is rámásolom, akkor távolabbról kezd eltűnni, ha másodikra, akkor még távolabbról és így tovább. De ez így egy agybaj, hogy minden kis képre át kell méretezni és rámásolni amit változtatni akarok.
Azt kipróbáltad, hogy a legnagyobb képet egyszerűen átmásolod, egy újonnan létrehozott fájlba, és azt mented el dds-ként?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.12. 00:23:30
www.pumaszallas.hu
Photoshophoz kellene egy kis segítség. Régen a 6.0 használtam és ott egyszerűen lehetett .dds fájlokat szerkeszteni, de a win 8-hoz a cs6-ot kellett már felraknom. Itt viszont a .dds kép mellett megjelenik egy másik ablak, amiben a kép van csak kicsinyítve. Az mellett megint egy újabb kicsinyítés, stb... nem tudom hogy hívják ezt. A gyakorlatban ezek layerekként működnek, amik a távolság viszonylatában tűnnek át egymáson. Aki ismeri ezt, az tudja miről beszélek.
A kérdésem az lenne; Hogyan lehet ezt kikapcsolni, hogy csak az alap képet értelmezze távolsági hatások nélkül, vagy hogyan lehetne az összes távolságra értelmezni a készre szerkesztett képet?
Ami a G.50-et illeti, a többi kiskaliberhez képest jobb a géppuskája, mert ez nem 7.92-es, hanem 12 mm-es, de a 20 mm-es MG-FF/M-nél nem jobb.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.07. 22:53:54
www.pumaszallas.hu
Én kilőttem a pilótáját annak amelyikre rácsaptam, a másik pedig a parton csapódott a földbe. Az egész végén már csak az volt a vicces hogy elhagytam a szárnyvégemet. Tudjátok a spitek leszerelhető utolsó szárnyszekcióját.... Nem tudom hogyan, de a jobboldalit elhagytam, lehet hogy túl alacsonyan húztam ki felhúzáskor és beleért a vízbe, vagy nem tudom, de elég vicces látvány volt az asszimetrikus szárny, ami szerencsére csak egy kicsit húzott jobbra.
Utána meg G50-nel szálltunk fel, én 1 hurry-t kaptam el, a géppárom 3-at... Robbantó-gyújtó-nyomjelző és páncéltörő-gyújtó-nyomjelző felváltva = 10-20 lövedék / ellenséges gép. Maga a fiat egy műszaki hulladék, de a fegyverzete a legjobb a játékban lévő vadászok közül, ha jön majd a P-40E akkor az fogja majd átvenni ezt a szerepet.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
nem tudta kivenni a zuhanásból(elájult a pilóta?)
?(???)?
A "set" opciót én nem használom célpont kijelölésre. (legalábbis földi célpontnál)
A ground attack-nál nézd meg milyen magasság van beállítva.
Asszem akkor is meghülyül néha, ha nem raksz neki bombát vagy rakétát.
Több nem jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.10.04. 23:21:22
Legalábbis nálam nem mennek a földbe.
Közben ma is elvoltunk:
Repültünk 2 órát, kemény 1 légiharcban volt részünk közben, de az is egy 20 perces 0-2500 láb közötti kergetőzés volt csak. Adtunk és kaptunk is, végül senkinek nem írt jóvá a rendszer semmit és lőszer fogytán inkább leléptünk Hawkinge-be vissza. 😊
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Offline full missiont írok ('46 + HSFX aktuális), amiben -többek közt- Il-2-esek támadnának német hk-kat.
Beállítom a repülési paramétereket, megadom a gépek célpontjait, fegyverzetet is választok, de bombázás helyett belerepülnek a földbe a hk-k mellett.
Régebben valahogy megoldottam, de már nem emlékszem hogyan.
Valakinek rémlik még valami ebből?
Valaki nem tudja hogy online repüléskor hogyan kell kiszedni a Ju-88-ból a bombázó tisztet? Zubózni szeretnék és elég zavaró a jelenléte, totál 0 a kilátás jobbra. Előre is köszönöm a választ.
Si vis pacem, para bellum
12 Km.-re tőlem. Berci szülőfalujában. Akkor volt az űrben, amikor 1. éves voltam a Killiánon Szolnokon.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.09.30. 18:46:32
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Most már Monyinóig kell menni hasonló élményért<#idiota>#idiota>.
De amúgy meg persze:<#taps>#taps>
Köszönöm szépen a tippeket!
Szolnokon pedig hamarosan nyílhat az új múzeum. Pont ma kezdték átvinni a technikákat.
www.smart-bus.hu
Szvsz. Érdemes a Szolnok weblapot is csekkolni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A steames CLOD nem akar elindulni Win10 alatt ...
A vcredist installt csinálná mindig, de utána nincs semmi.
a VC 2008-2012-ig mind fent van.
Ötlet?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Én mingyá az ellenkezőjére gondoltam. (Szerintem érthető beidegződés.)
(mi a fene történhetett?)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.09.28. 17:43:37
GOOBY, pls
Ka-50
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Arcszesz levitte, bár elég sokáig tartott.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64