91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #86048 Hát ez hamar túl lett tárgyalva. -
Solt #86047 -
#86046 off
a red bull air race játékot ismeri valaki? kaptam bétakulcsot, a videó alapján jónak tűnik, de nem találok semmi infót róla. Ha csak egy kis árkád fos akkor nincs kedvem letölteni 10 gigát.
-
Solt #86045 Az újabb sdk-k már nem támogatják, de a régebbiekkel mennie kell dx9 alatt is. Ets2 is dx9 és vannak or videók vele... -
#86044 A dx9 support nem hiszem hogy változott, akkor tényleg nem fog menni a riften.
Csak amiatt gondoltam hogy menni fog mert már nincs olyan játék ami csak az egyikre van optimalizálva, a drm checket kivették a vive-ból hivatalosan is a legutóbbi frissítéssel.
De ha dx korlátozás van akkor az más jellegű gond. -
#86043 OR tudtommal nem támogatja a DX9-es szoftvereket, ezért nem megy rajta a RoF. Még valamikor DK2 kiadása körül nyilatkozták ezt. Ez változott volna?
A RoF Vive-al sem tökéletes, írják is, hogy elindul rajta, de sok a fagyás és egyenlőre a fejlesztés elején állnak. -
#86042 Ezt nem tudtam, köszi az infót! :) Igen, a RoF-nak nagyon örülnék én is! :) -
#86041 Már nincs olyan hogy vive vagy rift, minden megy mindenen hivatalosan a legutóbbi frissítésben kivették a drm checket.
Jó eséllyel megy a riften is
A RoF-ot is megcsinálhatnák mondjuk... -
#86040 A BoS a HTC Vive-ot támogatja!
Hivatalos oldal - update hírek. -
Beni521 #86039 Köszi, hát akkor úgy néz ki maradok a CloD-nál. -
#86038 Innen néhányan repkedünk clod-dal és DCS ww2-es gépekkel online, közös MKHL prefix alatt. Közös TS-t használunk (küldtem privátot), de mostanában eléggé pang a repkedés, én is csak hétvégenként tudok repkedni, ha van kis időm. Kobold rendszeresen repked hétköznap is, a többieket nem tudom.
A BoS a BoM nélkül nem tudom, hogy online mennyire használható, van-e még alap BoS szerver. War Thunder után szerintem sok problémád nem lenne vele, azonban az eredeti gépkönyveket ismerve, clod-hoz és dcs-hez hasonlítva sok olyan FM hibát vagy épp szándékos balanszolást fedezhetsz fel benne, ami hogy-hogy nem az orosz oldalnak kedvez, és teljesen felborítják az erőviszonyokat. Ráadásul pocokméreg drágán adják az alapjátékot is és a Battle of Moscow kiegészítőt is. A hibái mellett a fejlesztői is arrogáns seggfejek, én ezek miatt nem repkedek vele (BoS van meg), a VO101-ből, MKHL-ből többünknek megvan, de senki nem repüli. Nem ismerek olyat, aki BoS/BoM alatt aktívan repkedne. -
Lysandus #86037 Menj fel teamspeakre. Ott tudnak neked segíteni. -
Beni521 #86036 Sziasztok! Újonc virtuális pilóta volnék, kb 1 hónapja repülgetek CloD-al, meg War Thunderrel, mert ott nagyobb a játékosállomány, de a CloD szimpatikusabb lenne. ATAG fórumot olvasgatva meg Youtube-t vadászva igyekszek megtanulni légiharcolni, de jó lenne, ha valaki magyar nyelvet beszélővel tudnék repülni párban vagy akár többen, játszik még valaki?
Más, július 4-ig akciós a BoS Steamen, érdemes rá beruházni? Vannak multiban játékosok? -
Solt #86035 Köszönöm az infókat Uraim! -
Kurfürst #86034 Én nem finomkodnék ennyit mint Tom, a Witcher 2-3 egyszerűen kötelező darab, a W3 egész egyszerűen az évtized RPG-je, kivéve ha valamiért teljesen undorodsz a fantasytől. Iszonyatosan felnőtt a történetvezetés, a karakterek és a párbeszédek is, a világ pedig hihetetlenül kidolgozott. A W2 pedig gyakorlatilag annyira elágazik valahol a story 1/3-ánal hogy szinte 2 külön játék egyben. A Witcher 1 szerintem egy közepesnél jobban sikerült darab, az kihagyható, nagyon sokat nem tesz hozzá a szériához.
A GTA V-öt én megvettem haverok unszolására, hogy multizzunk vele, de most már bánom. Ugyanaz, mint az előző részek, nem adott lényegében semmi újat (pedig lehetne), pár órát bohóckodtam vele és helló. A W3-ban ezzel szemben eddig olyan 190 órám van, a főszálat még nem is vittem végig (bár a vége felé járok), a kiegészítőkbe pedig éppen hogy belekóstoltam... -
#86033 Huhú, az egész sorozat kötelező...
Mindegyik megvan eredetiben
Nem fogod megbánni ha megvesze
A GTA5 nekem amúgy nem tetszett, szerintem gagyi. Ugyan az a 10 évvel ezelőtti agyatlan játékmenet, felturbózott grafikával.
Persze ettől még sokaknak tetszik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.26. 21:55:22 -
Solt #86032 Még agyalok ez a és a GTA V között... köszi az infót! :) -
#86031 Én játszottam vele, szerintem nagyon jó a saját műfajában. Hogy kötelező-e? Csak ha szereted az ilyen középkori környezetben játszódó kardozós-mászkálós kalandjátékot. Sokat kell beszélgetni, meg gyűjtögetni is, de alapvetően a küldetések tényleg nagyon változatosak, még a mellékküldetéseknek is saját kis történetük van, a nemrég kiadott DLC meg minőségben, hosszban kvázi egy teljes új játékot adnak hozzá. Ezeknek még nem kezdtem neki. de tervben van. -
Solt #86030 Üdv Urak,
A The Witcher 3: Wild Hunt-l játszik valaki? Mintha Tom mondta volna, hogy kötelező darab! Jól emlékszem? :) -
Valka78 #86028 Alakzatban csak akkor fognak repülni, ha egy században, párban stb. vannak. Minden waypointnál beállítottad a sebességet és a magasságot? Bombázóknál (főleg) figyelembe kell venni, hogy mekkora sebességen és magasságon tudnak tartósan haladni.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.06.12. 12:50:20 -
bettly #86027 tisztelt foromozok ,hogy a fenebe lehet [il-2] FMB-en megoldani azt hogy ;take off' utan 8 vagy 12 gep egymas mellett repuljon ,mindent megprobaltam ,mashol is leneztem,olvastam,az angollal bajban vagyok,....nem jovok ra. 8 gepnel egymas melle teszem a 2 waypointot, 4 gep elol , 4 hatul, nem jo hasznalom a SET beallitast minden wayp.-nal marmint kiseres, v.mennyire jo ,de 4 fent kb 1000m ,,4 lent kb 5oo m a foldtol, Nam jovok ra. Mar egy hete kinlodok -
Solt #86026 -
#86025 Hétvégén a Puma Air Rallyn sikerült B. Stenge Csabától venni egy példányt az új, átdolgozott Elfelejtett Hősökből. Első átlapozásra is látszik, hogy eszméletlen mennyiségű munka és Csaba 23 éve tartó kutatása van mögötte. 400 oldal, rengeteg -számomra- új képpel és persze információkkal. Aki a második világháborús magyar repülés iránt kicsit is érdeklődik, annak kihagyhatatlan.
Sok könyvesboltban is kapni, Libriben pl. Nem olcsó, de tényleg megéri:
https://www.libri.hu/konyv/b_stenge_csaba.elfelejtett-hosok-2.html -
bettly #86024 Igen ,mukodott ,rendben van minden, a DBW 1916 valami ujitott valtozatat szerettem volna feltenni, a tort jatekkal sikerut, de jobb ha az eredetin fut,ezert kellett a segitseg mert ez ahogyan te is mondtad meg legeloszor 4.12.2-es, Nem tudtam hogy legyen 4.10.1.
Meg egyszer koszonom a segitseget,egy darabig el leszek ww1-es gepekkel.
Koszonom,es kivanok egy szep napot -
#86023 Csak kíváncsiságból érdeklődnék. Működött a link? Sikerült feltenni? -
Kurfürst #86022 Az szerintem két külön kérdés, hogy magához a DB 605A-hoz volt-e önindító (volt) illetve hogy a 109-es beépítve is használták-e (én még ilyet nem láttam). Az önindító első ránézésre egyszerűen fizikailag nem fért el, a 109-esen a motor mögöttt a (nehéz)géppuskák lőszerhevederei voltak, ez pedig pont belelógott volna.
A szintén 605-ös 110-es, 210C-nél ilyen helyprobléma nem volt, ott simán lehetett, hogy használták. -
bettly #86021 Koszonom Tom, megprobalom -
#86020 SAS fórumon is volt ez téma, elvileg a Steames 4.12.2 kompatibilis DBW letölthető innen:
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,42297.msg475901.html#msg475901
Részleteket viszont nem tudok, én még nem tettem fel ezt. -
bettly #86019 Koszonom,nagy segitseg,meg valami volna ,az IL-2 jatek Steames 4,12.2 egeszen jo,hogy tudnam vasszaallitani 4.10.1-re [DBW] etessem meg e patch-el -
#86018 A cső valóban piros, de az teljesen mindegy, azt nem az elektromos csatlakozóba dugta, az tuti.
A kisebbik ék hegyéhez van bedugva, nem a felső végéhez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
klikk a nagyításhoz:
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.05.24. 10:57:54 -
lala42 #86017 Az bizony a 24 V.-os inditócsatija a gépnek. Igaz,hogy a kurblis megoldás több esetben jobb, háborus, ill. harci körülmények között, de mivel jelenleg "béke" honol e sárgolyón, így apakocsit is lehet használni. Nincs időhöz kötve. A 2. videón látszik, de az elsőn is,hogy piros a drót. Egyszerübb így inditani jelen körülmények között.
A két lik közül, a hátsóba dugja. ( mert lehet azt szereti?)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.05.24. 09:32:25 -
#86016 Nem hiszem. A legelső videón, amikor a belépőél feliratot mutatják, ott látni a jól a háttérben a gép oldalán a két csatlakozó fedelet. A nagy, kék-fehér gyűrűvel, az az oxigén (kabinban is az oxigén kezelőszervek, műszerek kékek), ami mellette van kis piros, az a 24V csatlakozó. Hacsak nem végeztek valami nagyon komoly átalakítást odabent, akkor csak az oxigén tartályokat töltötték fel. Lehet, hogy a próbakör jóval hosszabb volt, mint amit a videón látni, magasabbra is ment, és akkor már kellhet a pilótának is az oxigén. -
Lysandus #86015 Nem külső áramforrásról indítják? Azt csatlakoztatja le a fickó először, amikor beindul a motor.
Egyébként a japánok használták még a szervízkocsit, amin nem akksi volt, hanem indítómotor, azzal pörgették fel a motorokat. Ezt az angoloktól vették át. Ha jól veszem ki, itt a teherautóra szerelt indítót a jármű motorja hajtja meg, egy láncáttételen keresztül, a légcsavarhoz egy karmantyún keresztül csatlakozik, úgy pörgeti fel a motort.
Itt egy jó kis videó róla
Itt pedig a Ki-43-s Hayabusa légcsavarkúpja a karmantyúval, úgy néz ki, mintha motorgépágyú lenne, de ilyen közelről látszik, hogy nem az:
Hayabusa légcsavarkúp
Van itt egy jó kis fotóalbum a Hucks Starterről, lelkes emberek ilyet is újítottak fel:
Hucks Starter
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2016.05.23. 11:39:44 -
#86014 Illetve annyit pontosítanék, hogy 605-höz van olyan indító, ami elektromos és kurbli a backup, és van olyan is, ami csak kurblis. Gondolom úgy voltak vele, hogy repülés közben csak plusz súly, kurblizni amúgy is biztosabb, akkor a teljes elektromos rész fölösleges (5kg a különbség). Ezt tábori körülmények közt is cserélhették akár (ahol a motort ki tudják emelni), egyszerűen a motor hátuljára volt csavarozva az indító. -
#86013 DCS fórumán is volt ez téma, 109-es a G-től kezdve (gyak. a DB 605 A-tól kezdve) fel volt szerelve Bosch "lendítőerőindítóval". Magyar DB605 kézikönyv nevezi így. :) Képen a nyíllal jelölt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kurbli az sokkal jobb háborús körülmények között, mert akárhányszor oda lehet küldeni Jürgent, hogy tekerjen rajta, míg az elektromos indító rengetek akkut zabál, 1-2 sikertelen indítással le lehet meríteni az akksit, és akkor már úgyis kurblizni kellene. Ez minden gépnél így van, ezért van, ahol külsős elektromos táplálással és szervizkocsikkal biztosítják, hogy aminek be kell indulnia, az be is induljon, a Daimler-Benznél a kurbli mellett szavaztak. De az csak backup.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.05.23. 09:14:36 -
#86012 Nagyon állat!
Raktak bele önindítót ha jól látom?
Úgy tudom az eredeti gépekben nem volt, kurblival indították.
Vagy rosszul tudom? -
Valka78 #86011 IL2 '46 FMB tutorial
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.05.22. 11:59:36 -
#86010 Egyel több repképes mesza van a világban, az amerikai Military Aviation Museum (MAM) restaurált egy Hispano HA1112 Buchon-t, de Daimler-Benz DB 605 hajtóművet tettek bele, így G-4 -es konfigurációval látható majd repnapokon (az egyik videó leírásában a G-5 az tévedés).
-
lala42 #86009 Köszi. -
#86008 Azt írják, hogy ez a fájl az ingame overlay-hoz kapcsolódik, amit egyébként is érdemes kikapcsolni (játék alatt origines feladatokat tudsz kitaszkolás nélkül csinálni, Steamben is van ilyen, ha szarakodik, ott is ki kell kapcsolni.
kikapcsolása:
Origin menü, alkalmazásbeállítások, Origin játékpanel fül, és ott NE legyen bepipálva, hogy "Origin játékpanel bekapcsolása".