IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha esetleg egyedül vagyok evvel a véleményemmel, akkor sorry, valamit én értettem félre korábban.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.10.25. 20:59:49
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ez így ebben a formában nem igaz. Nem volt.. 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ilyen ez a popszakma.
Amúgy bios frissítés után én is rakhattam újra a rendszert , egy napom ráment.
GOOBY, pls
Isten áldja a pogányokat!
Si vis pacem, para bellum
Azt próbáld meg, hogy a BIOS-ban a PCI beállításoknál tedd GEN2-re, ne hagyd auto-n.
Az a baj, hogy az összes gyártónak van valami nyűgje... én például nagyon szerettem az Asus cuccokat, erre bementem egy helyre (nem írhatom le hova), és a visszavitt termékek 90%-a Asus alaplap és VGA volt... 😞
www.smart-bus.hu
A supportjuk egy vicc, először ajánlották a BIOS frissitést, majd miután a BIOST sikerült totálisan szétbarmolni közölték, hogy ja az MSI BIOS frissítő progiját ne használjuk, mert az nem működik.
Igaz ,hogy az a hivatalos meg az van a supportnál a letőltéseknél, de attól még nem jó.
Szóval a BIOS elszállt 😄
Még szerencse,hogy ez a lap dual BIOSsal megy, így vissza tudtam írni alapra.
Felraktam a legfrissebb BIOS-t de ugy sem indul, legutoljára az augusztusi beta Biost javasolta a support, de közölték, hogy nem tudják honnan lehet megszerezni mert nincs letöltő link hozzá 😄
A net tele van ilyen és hasonló problémákkal egy páran belefutottunk...
Egy biztos én MSI től többet semmit nem veszek.
A Béna.
Ezt is idevehetjük. Az alap, hogy ha valamit megbeszélsz valakivel és közbejön valami, akkor szólsz, hogy mi van.
Ka-50
Mi az, hogy nem tudod bebikázni? 😊
www.smart-bus.hu
Megjött tegnap az enyém de az istenért sem bírom bebikázni...
A Béna.
www.smart-bus.hu
Nagyon szomorú vagyok most. Te akkor már a harmadik vagy... amiről tudunk.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.10.24. 19:39:38
Tudod, hogy ha ez ember megkedvel valakit, akkor nehezen fogadja el, érti, hogy még sincs rendben valami az illetővel.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Számomra még mindig tök hihetetlen és nagyon szomorú vagyok basszus. Mert én ugyan még személyesen nem ismertem, de qrvára megbíztam benne. Remélem előkerül egészségesen, kicsengeti dumbónak a zsetont és tisztázza ezt az egészet. Jó volna.
www.pumaszallas.hu
SnowFox DCS fórumban a rendőrséget javasolta, ami már nekem is eszembe jutott, de csak mint legvégső megoldás. Azért is írtam ide le a sztorit, hogy talán ezt elolvasva békésebb úton is elrendezheti még a dolgot.
Nem akarok ítélkezni, nem ismerem személyesen, nem tudom mi lehet a háttérben.
Csak valahogy...én úgy vagyok vele hogy az adott szavam és a becsületem többet ér bárminél.
Remélem tisztázza magát.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.10.24. 12:41:37
GOOBY, pls
Utána több privátot is írtam neki (még sms-t is), de nem válaszolt. Még utána feltűnt a fórumon, hogy majd mindenkit jól lelő, ha újra fog repülni, de akkor sem sikerült kapcsolatba lépni vele.
(Monjuk én pont jobban jártam, mert sokkal jobb áron tudtam eladni a cuccomat, mint amit neki ígértem.)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
NEM abban kételkedem, amit dumbo leírt, szó sincs róla. De .. például tudjuk, tudhatjuk, hogy mióta így eltűnt Laca éle-e, hal-e?
Vagy nem tudom... annyira hihetetlen. És nem azért, mert ennyit keresett meg annyit keresett. Egyszerűen az ember nem így ismerte meg Lacát.
Vannak, akik személyesen is ismerik tudtommal. Ha vetített volna az nulla perc alatt kiderült volna.
Én abban bízom, hogy minden rendben van vele és abban is, hogy kicsengeti amivel tartozik és kész.
Ka-50
Én nem hallottam felőle semmit, mióta nem repked, azóta TS-re sem jár, nincs infóm arról mi van vele.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.23. 13:19:54
www.pumaszallas.hu
2014 tavaszán úgy tűnt nekem, hogy Laca visszatér a repüléshez. Írt is pár ilyen értelmű postot, amikben még videokártya beszerzésére készült, de pill pénzzavarban volt.
Gondoltam régi jó cimboráért megtesz az ember egy- két dolgot. Felajánlottam neki egy ASUS GTX 680 DCuII Top kártyát. Azt mondtam neki, hogy használja és ha beválik, majd később kifizeti, ha nem tetszik akkor meg visszaküldi és csak a postaktg.-et kell állnia. Ezt elég korrekt ajánlatnak gondoltam és Laca el is fogadta, így a karit elküldtem neki.
Használta is a nyáron, reppentünk is párat, majd augusztusban rákérdeztem, hogy akkor mi legyen, mert több vevőm is lett volna rá (PHaprón meg volt hirdetve 60000 Ft-ért). Laca azt mondta, kell neki a kártya, nagyon jól működik és a 60000 Ft vételár is megfelel neki, amit hamarosan át is utal a számlámra.
No itt van a bibi. Azóta sem láttam tőle egy vasat sem. Több mint egy éve telefonálgatok, írok neki privát üzeneteket, amelyek során mindig készségesen biztosít az felől, hogy holnap már utalja is a pénzt. Közben ugye rakosgatta fel sg fórumra a képeket a csodálatos pipa, majd azután borotva gyűjteményéről. Aztán németországban dolgozott, és elmondása szerint 7-800000 Ft-ot keresett havonta, tehát a pénz nem lehetett akadály.
Azt is felajánlottam neki, hogy havonta 10-20e Ft-onként részletekben is kifizetheti, de ha végképp nem telik rá <#rolleyes>#rolleyes> akkor szépen csomagolja be és küldje vissza a kártyát hiszen repülni már amúgy sem szokott.
Ez tartott 2015 augusztus végéig. Azóta a telefonja nem fogadja a hívásomat, hiába próbálkozom lassan két hónapja elérni: semmi.
Nem akartam ezt -és a nyilvánvaló balekságomat- közhírré tenni, mert eddig azt gondoltam, előbb utóbb majd csak megoldódik a dolog, de ezek után sajnos egyértelművé vált számomra Laca rosszhiszeműsége az ügyben.
Ha még esetleg olvassa a fórumot és megkeres, tudatni fogom a nyilvánossággal.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tavasszal nyílik a kiállítás?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Rég néztem be (nagyon régen). A RepTár-on jómagam is dolgozom. Repgépeket újítunk/restaurálunk (MH LéJü). Most vásznazunk vitorlásokat. Kb a pusztulatból kell helyreállítani őket. R-16, R-22, R-26 totál újravásznazás, fa gépeknél borda rekonstrukció, mert konkrétan porrá rohadtak. Iszonyú meló, de nagyon érdekes. A régi MiG-ek fém és pleximunkái is igazi kihívás. Festések eredeti RAL kódok alapján történnek +időjárásálló lakk. Már szorultam be 30 percre MiG-21-be, amikor a dekket akartuk levenni, és nekem kellett kiemelni kiállva az ülésből, de a zár berohadt, így kb kifűrészeltek 😄 Sajnos sok kompromisszumos megoldás is születik, tudjátok, pénz és idő, de igyekszünk a legjobbat kihozni.
Vogel