IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Valakit érdekel egy TracIR 4Pro vagy egy egy hónapos x52? Esetleg mindkettõ?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Így van. Éppen ezért online 1024x768-ban repülök.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hi Szepy!
Mielõtt azért hasraesnél az itt látott hiper-szuper felbontásoktól,azt azért el kell mondjam róluk, hogy meglehetõsen gyengén lehet látni velük. Hogy mire gondolok? Konkrétan a kontaktok pontjaira. Egy nagyobb méretû monitoron jobban észre kellene venni ezeket, merthogy ugye nagyobb felület is esik ugyanarra az objektumra. Viszont a játék miatt és a nagyobb felbontás miatt sajnos ez nem így van. Mûrepülni azért lehet vele szemet gyönyörködtetõ módon. Tényleg szép. 😊 Remélem a BoB már orvosolja majd ezeket a kontakt- target méret problémákat.
S~!

\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"

Most hogy kicsit visszaolvastam már látom mi a téma. Szóval pár pixelt megnõtt vertikálisan a kép. Áhááá! Hát én baromira nem azt néztem. Én azt kerestem, hogy az élek mennyire simák vagy lépcsõsek. És itt nem sok különbséget vettem észre. Leszögezem, a monitorom nem egy atom és csak 72 Hz-en muzsikál és különben sem értek különösebben a képfelbontásokhoz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szerintem egy 17-esen is látszik, hogy a kép alja és teteje le van vágva. Pl. nem látszanak a futómû-visszajelzõ fények.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Van egy noname 17" monitorom ami 1024x768-at tud, efölött már minden baja van és az én fejem is megfájdul. Lehet itt van a gond.

Sajnálom, de most komolyabb dolgokra kell a pénz nem pedig nagyobb felbontásra. Majd ha ez is meglesz majd szólok. Addig se küldök senkit sehová. Viszlát.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha már komolyan: keress egy jó szemorvost, ordító a különbség <#nyes>

OFF
Na, tegnap végre halottam testközelbõl egy V8-as visongásait a tesztlaborban. Kezdtem aggódni, hogy állandósúlt a libabõr a karomon, de 10 perc múlva végre elmúlt. Bár még most is elõjön, ha csak visszagondolok arra a hangra...<#vigyor> Lehet hogy egyszer úgy is megunom?

ON

Lacusch, nekem valahogy semmi különbség nincs a két felbontás között. De komolyan.

Hát nem is tudom melyiket válasszam <#nyes><#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

109G2, 1024x768

KÉP1

109G2, 1680x1050

KÉP2

Srácok, ezt már kitárgyaltuk, képekkel.
Nem lesz nagyobb a vízszintes látómezõ, a függõleges csökken. (Azt hiszem, 1680x1050 esetében alul-felül 80-80 pixellel.)

bár lehet, hogy tévedek, de most meg nem nézem 😊

itt azt írják, hogy horizontal+ az il2, tehát hozzáad a vízszinteshez
én is erre emlékszem

Vogel
Természetesen. Miért milyen a másfajta? Többet kapok oldalra, de levesz felülrõl. Tégy fel két képet, ha tudsz, hogy érezze az agyam a különbséget, mert nem esik le most, hogy hogyan kéne kinéznie.

Sanyo
Trop=Torp.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Patch 4.10 hírek - Motobomba FFF (torpedó), Ju 88 A-17 és A-4/Trop.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
3072x768 az milyen felbontás? több monitor?
mert nekem csak az általam linkelt beállítással engedi átméretezni, másképp nem mûködik, de úgy látom nálad nem úgy van belõve

GOOBY, pls

Gundark 1 1
Köci, már ebben használom 😊 Tetszetõs 😊
Trucker39
Vannak lehetöségek.
Itt az, amivel magam használom:

width=3072
height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=1

acidrain
Kellenek is a lányos gépek a pirosaknak, ugyanis túl erõs a kék oldal.<#eljen>.
Pár napja muszályból beültem online 1 LA5-be, mert a pirosaknál kevesen voltak, hát azzal még egy 6éves is lelõ bárkit. (persze csak ha az ellen belemegy a fordulóharcba, boom &zoom ra nem jó, letépõdnek a szárnyai 600 körül)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Az agyam eldobom! <#boxer><#violent>.

DonZorro
Igen. Ez tényleg szar ügy. Így elb...ni egy játékot csak azért hogy a piros oldalt még jobban erõsítsék... <#rinya>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

galimatika
Én nem is tudom, hogy ez most átok, vagy áldás, mindenesetre már nagyon unom<#falbav>

Zpogi
Már megint egy újabb mod<#violent><#guluszem1>
Ultrapack 2.01

PhantomAss
hogyne lehetne, én pl 1920x1200-ban nyomom
ehun van -e:

width=1920
height=1200
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

a lényeg hogy az enableresize és a saveaspect=0 legyen

GOOBY, pls

Az sajnos csak ál-widescreen, a vízszintes látómezõ megmaradt, a függõleges csökkent.

Vogel
Nekem sikerült simán az ini átírásával widescreent kapnom arányrombolás nélkül.

Gundark 1 1
Köszönöm! Megpróbálom mind a két módszert.
galimatika
Talán az IL2 Stab nevû progival lehet a szokványostól eltérõ felbontást beállítani.

VO101Tom
ini-ben asszem még mást is át kell írni, nem csak a felbontást. Ezeket próbálgasd:

width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

www.pumaszallas.hu

Gundark 1 1
Urak, lehet hogy volt már szó róla, de akkor még nem volt 24 es wide monitorom 😊 Lehet valahogy 1920x1080ban játszani? Feltettem a up 2.0-át. Ha kézzel átírom az iniben, akkor nem indul 😊
Kosz mindent,most tenyleg a waypointnal a SET -el meghuztam a bombazok vonalat odaig amit akarok hogy bombazzanak es csoda nem bombaznak hanem egyenesen bele repulnek tip:kamikaze, er utol a vigyorgas
Azt hiszem az maradt ki, hogy konkrétan megmondd, mit támadjanak. A támadó köteléket kijelölöd, és a waypoint fülön a Target résznél a Set gombot megnyomod, a zöld vonallal kiejlölöd hogy mit támadjanak (pl statikus repülõket rakhatsz ki elõtte, vagy a saját gépedet is célpontnak jelölheted).

Nem vagyok FMB guru, de ezt most próbáltam ki (mod nélküli 4.09m, de szerintem modokkal is mehet). Ezt másold egy .mis fájlba és rakd valamelyik mission könyvtárba:

MAP Balaton/load.ini
TIME 12.0
CloudType 0
CloudHeight 1000.0
player hu102VOhu00
army 2
playerNum 0

hu102VOhu00
RAF_No071SQN00

Planes 2
Skill 2
Class air.BF_109G10
Fuel 100
weapons default

TAKEOFF 117571.88 80746.78 0 0 &0

Planes 4
OnlyAI 1
Skill 2
Class air.P_47D27
Fuel 100
weapons 2x5006x45

NORMFLY 137114.78 91400.75 1500.00 300.00 &0
NORMFLY 126274.37 85396.83 1000.00 400.00 &0
NORMFLY 120309.60 82213.25 1500.00 300.00 hu102VOhu00 0 &0

2 3000 117772 81490 0

(a bombákat valamiért ledobják, mondtam nem értek az FMB-hez 😊 )

faq-ba valahogy mele kéne írni ezt a linket szerintem 😊
köszönöm!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

annyit beszéltetek róla elkezdtem újra feltelepíteni <#buck>

patchekkel most hogy áll? 1946, 4.08->09? vagy elég csak a 4.09?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Willenbrock
Vagyis offline-ban játszottam régen

Willenbrock
Én már régen játszottam online-ban de a kísérõknek lehet parancsokat adni ha te vagy az 1-es géppel,tehát a parancsnokival.Azt hiszem a tab a rádió menü.Amikor beállítod a Ground attackot látnod kell a bomba ikont a térképen is,ha ott van akkor pedig jól van beállítva,viszont lehet hogy túl magasra van az útvonalpont állítva nekik ott azt,nem tudom mi az ideális magasság.Az ellenséges oldal gépeivel akarsz bombáztatni amúgy?Mert saját oldalon álló gépek nem bombáznak saját bázist úgy emlékszem.

most ez jott ram, tavaly meg kapartam le magam hogy nem tudtam online-re bemenni,ez most megvan...de most egy par napja kinozom a FMB-t,hat nem hulye az ember, vagyis en?
Sziasztok.Remelem segitseget kapok ismet a FULL MISSION BUILDERHEZ.Tehat van egy HOME BASE-m, itt Fellszallasra allok meg 3 geppel. Messzebbre tettem 4 db zuhano bombazot,igy alitottam be oket: sebesseg:350, magassag:2500m, bombat tettem nekik , es a waypointot: G attackra allitottam,tehat azt akarom elerni hogy bombazzak a repteremet mi meg vedjuk.Ennyit allitottam,inditom a jatekot es a 4 bombazo csak kering nem dob egy fia bombat sem,egy par napja ezt meg kerdeztem es minden vallasz az volt hogy a waypointot g attackra tegyem, dehat ugy van,es ja a tobbi harom tarsam osszevissza repul ezt nem ertem ,en kell e oda vigyem oket a celponthoz?<4 bombazo>, vagy lehet valami modon nekik parancsot adni.Lehet hogy meg vannak mas beallitasok is de ennyit ertettem eddig,azert is irtam le mindezt igy kibontakozva hogy jobban ertsetek milyen beallitasokat tettem, tudom hogy bombazhatnak de ez nallam meg nem jott be .Ha valaki jartas a FMB-be en kerem aldozzon egy kis idot es irjon egy kisse bovebben persze ha muszaj,mert itt tobb trukk van szerintem csak tobbet kell allitani mint amennyit en csinaltam.A google-ban nem nagyon kaptam semmit foleg magyarul.Koszonom a segitsegeket.
acidrain
Köszönöm, mûködik! <#eljen>

acidrain
Tegnap Uk DED3, BoB pálya, 1 sráccal jócskán benn voltunk a vörös oldal felett. Megláttunk 2 Spitet kb 1500-al alattunk. E4 es Messzerrel beültem a Spit mögé, észre sem vett, de olyan közel mentem, hogy a nagykaliber, szépen elhúzott mellette jobbról, balról. Persze aztán kifogyott, a kicsi meg csak kopogott rajta mint a mogyoró. Végül csak lepottyant 😊

Zpogi
Amikor megnyitod a chat ablakot az egérrel menj a legaljához és mint egy windows ablakot húzd szét amennyire szeretnéd.

acidrain
Ha valaki tudja, hogy hogyan kell beállítani azt, hogy online a bal felsõ sarokban ne csak 1 sor jelenjen meg, akkor légyszi ossza meg velem. Köszi.

Oszt mennyiazannyi?

Egy mailt dobj légyszi a gabor.lovasi gmail pont com címre.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

galimatika
Azt én sem. A héten délutános, a jövõ héten délelõttös vagyok. meg hát ugye a klubba is lenézhetnénk egyszer sokadmagunkal<#pias><#finom>

Zpogi
Rendben összehozhatjuk valamikor,bár még nem tudom,hogy mikor.

galimatika
Tom! Ez a legnagyobb duma...
"Pe-2 próbált bántani"
<#worship><#worship><#worship>
Azóta röhögök! Nagyon tetszik!!!

galimatika
A hang az BESZARÁS JÓ!!! Ha jól értem ez a messer hang benne van abban a sound mod- ban ugye? Mert ha igen, akkor valamikor átjönnél és segítenél technikai analfabéta ismerõsödnek<#wow3>
Persze csak ha van kedved hozzá. Úgy se jártál még nállam.