IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mielõtt azért hasraesnél az itt látott hiper-szuper felbontásoktól,azt azért el kell mondjam róluk, hogy meglehetõsen gyengén lehet látni velük. Hogy mire gondolok? Konkrétan a kontaktok pontjaira. Egy nagyobb méretû monitoron jobban észre kellene venni ezeket, merthogy ugye nagyobb felület is esik ugyanarra az objektumra. Viszont a játék miatt és a nagyobb felbontás miatt sajnos ez nem így van. Mûrepülni azért lehet vele szemet gyönyörködtetõ módon. Tényleg szép. 😊 Remélem a BoB már orvosolja majd ezeket a kontakt- target méret problémákat.
S~!
\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sajnálom, de most komolyabb dolgokra kell a pénz nem pedig nagyobb felbontásra. Majd ha ez is meglesz majd szólok. Addig se küldök senkit sehová. Viszlát.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na, tegnap végre halottam testközelbõl egy V8-as visongásait a tesztlaborban. Kezdtem aggódni, hogy állandósúlt a libabõr a karomon, de 10 perc múlva végre elmúlt. Bár még most is elõjön, ha csak visszagondolok arra a hangra...<#vigyor>#vigyor> Lehet hogy egyszer úgy is megunom?
ON
Lacusch, nekem valahogy semmi különbség nincs a két felbontás között. De komolyan.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem lesz nagyobb a vízszintes látómezõ, a függõleges csökken. (Azt hiszem, 1680x1050 esetében alul-felül 80-80 pixellel.)
én is erre emlékszem
www.pcpilot.hu
mert nekem csak az általam linkelt beállítással engedi átméretezni, másképp nem mûködik, de úgy látom nálad nem úgy van belõve
GOOBY, pls
Itt az, amivel magam használom:
width=3072
height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=1
Pár napja muszályból beültem online 1 LA5-be, mert a pirosaknál kevesen voltak, hát azzal még egy 6éves is lelõ bárkit. (persze csak ha az ellen belemegy a fordulóharcba, boom &zoom ra nem jó, letépõdnek a szárnyai 600 körül)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ultrapack 2.01
ehun van -e:
width=1920
height=1200
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
a lényeg hogy az enableresize és a saveaspect=0 legyen
GOOBY, pls
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
www.pumaszallas.hu
Nem vagyok FMB guru, de ezt most próbáltam ki (mod nélküli 4.09m, de szerintem modokkal is mehet). Ezt másold egy .mis fájlba és rakd valamelyik mission könyvtárba:
MAP Balaton/load.ini
TIME 12.0
CloudType 0
CloudHeight 1000.0
player hu102VOhu00
army 2
playerNum 0
hu102VOhu00
RAF_No071SQN00
Planes 2
Skill 2
Class air.BF_109G10
Fuel 100
weapons default
TAKEOFF 117571.88 80746.78 0 0 &0
Planes 4
OnlyAI 1
Skill 2
Class air.P_47D27
Fuel 100
weapons 2x5006x45
NORMFLY 137114.78 91400.75 1500.00 300.00 &0
NORMFLY 126274.37 85396.83 1000.00 400.00 &0
NORMFLY 120309.60 82213.25 1500.00 300.00 hu102VOhu00 0 &0
2 3000 117772 81490 0
(a bombákat valamiért ledobják, mondtam nem értek az FMB-hez 😊 )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
www.pumaszallas.hu
patchekkel most hogy áll? 1946, 4.08->09? vagy elég csak a 4.09?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egy mailt dobj légyszi a gabor.lovasi
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Pe-2 próbált bántani"
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Azóta röhögök! Nagyon tetszik!!!
Persze csak ha van kedved hozzá. Úgy se jártál még nállam.