IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a 00_WarbirdsOfPrey komponenst nem találod, akkor biztos, hogy nincs felétve a 2.0n. Ekkor is inkább azt javaslom, töltsd le egyben ezt a több mint három GB fileokat, és ezt tedd fel, ne az alap UP-t peccselgesd.
A Spit vs 109-hez csak az UP2.0n-ben lévõ warbirdsofprey komponenst szabad engedélyezni, ez a szerver 'hivatalos' MOD-ja. Amit a jsgme kilistáz, azok a komponensek közt jópár átfedés vagy ütközés is van, ez a WoP komponens is tartalmazza ugyanúgy a 6DOF-ot, az új hangokat, a javított nyomjelzõt, stb mintha külön kapcsolnád be, viszont a szerver üzemeltetõi ezt nem opcionálisan eldöntendõ kérdésként, hanem kötelezõen beállítandó setupként - egyenlõre nem túl elterjedt módon - egy külön név alatt betették a jsmge.exe listába. Ezért lehet, hogy ezzel beenged más szerver is (UK DED 3 pl igen), de az olyan szervereken már a komponensek beállításai eltérõek lehetnek a csatlakozó gépeken.
www.pumaszallas.hu
Plusz még annyit,hogy lehet én vagyok balfék de én nem találtam a jsgm ben warbirds of prey modot.
Esetleg van valami mod lista ,hogy mi kell a serverhez?
Köszi elõre is!
A Béna.
<#hehe>#hehe>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Végre volt idõm összerakni az il2 öt.
Up2 -ig fent van minden.
Mi kell még?
Mert a Spit vs 109 magyaráz valami mds modot...
Köszönöm elõre is!
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
By:77.PX_Drebil <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Kislány ha az égre nézel pont feletted repülök
Szétlõtték a kölnivizem musztángba bújt ördögök.
Szárny tövembõl sok-sok lukon a benzinem lepereg
Ha nem érem el támaszpontom sok szép lányka kesereg.
Ne búsuljon egy se mondom, nem lesz itten nagy hiba.
Szép szál magyar pilótával megy mindegyik buliba!
az más kérdés, hogy szerintem nem kell ennyire véresen komolyan venni, de tény, hogy néha nehezebb ezeket olvasni 😊
Hogy az ember figyelmetlen, fáradt és mellé géppel 1x 2x és nem veszi észre, hagyján.
De ez már nekem is sok(k). A stílus maga az ember, ezért arra kérek mindenkit aki érintve érzi magát, hogy köpje már ki a fogalmazásgátlót és törekedjen végre a szabatos és magyaros mondatformáláshoz.
Köszöntem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nagyon kérlek ne vedd személyeskedésnek,és elõre bocsátom minden szimpátiám a tiéd de!
Ha nem megy magadtól ,akkor kapcsold be azt a rühes helyesírás ellenõrzõt a böngészõdbe,vagy írd meg a mondandódat World be és ha leellenõrízted akkor másold be ide.
Mire elolvasom a hozzászólásaidat ,felemésztõdik az agykapacításom nagy része. Lévén az amúgy is korlátozott így ha megfogadnád a tanácsom sokat segítenél .
Tisztelettel.
hogy tudok atomot ledobni a B-29el?beállítom hogy legyen a gépen,de nem lesz,ha lezuhanok akkor se robban nagyobbat
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
meg a pe-2-esek szivattak meg vagy 3 szor. mindig belementem a tüzükbe. mindenesetre az is világos, hogy h lehet ne egyedül repkedjek, ahogy odaverõdtem a mi csapatunkhoz, máris nem mindig csak engem támadtak😊 aztán harcban üldöztem, elszakadtam, meg is lett az eredménye, alig birtam a levegõben maradni anyit kaptam.
volt még pár érdekes tapasztlat, volt vmelyik np, hogy egy yak tartósan olyan 20-3 méter magasan repült, én meg a-5-ös fókával voltam, és elkezdtem üldözni, 100% plusz befecskendezéssel,és még a radiatorral is játszottam, de mégis hosszú km-ekig utol nem értem, pedig én is ugyanolyan magasan mentem.
no meg volt hogy sziciliánnál tartosan kergetett spit egyenlõ magaságból hosszú ideig, én meg már 530-al tepertem, mégis utolért....
az biztos, hogy nincs tényleg öszefügésben pár dolog a valósággal, a spitek anyival fordulékonyabbak a messernél, amit nem hiszek hogyigy volt tényleg, Marseile sivatagi harcait olvasgatva....
szem, ha nem lennék "oldalfüggõ", és spittel reülnék, több gyõzelem összejöne, letudnék minden fordulot követni vele.
de hát oldalfüggõ vagyok, ugyhogy marad a fóka meg messer😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Programok: Szerintem érdemes lemenni, én biztos leszek:
11:00 – kb.13.00 PUMA Emlék Csillagtúra útvonal repülés ( külön térkép szerint )
Programok (kb 13.00-tól):
VIP vendégek a II. Világháború veterán PUMA pilóták
egész nap MIG-29 Lock On szimulátor (ez gondolom Koncsik Istvánék épített kabinja)
Kecskeméti PUMA Makettklub kiállítása, látványmakettezés
Veszprémi Hagyományörzõ Egyesület kiállítása ( 65 éve – 1945.május 5.-én – kapitulált Magyar Királyi Honvéd Légierõ 101.PUMA Honi Vadászrepülõ Ezred emlékkiálltíás)
Kiskunfélegyházi Modell Klub kiállítása, mûrepülés (JAS-39, L-39, L-159 modellek, helikopter )
sétarepültetés
17:00-tól Veres Zoltán mûrepülõ Európa-bajnok bemutatója
bõvebb info: http://www.pumasqn.hu/
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
csak azt akartam szemléltetni, hogy a beharangozott rombolhatóság igen messze van a valóságostól, és még így is az egyéb grafikai elemek (lásd üres épületek stb)rovására megy
na mindegy, ne offoljuk szét a topikot szegényeknek😊
<#worship>#worship>
GOOBY, pls
FYI <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
galimatika: én is mostanában ilyet szoktam játszani, és ugye mi még azért is elõnyben vagyunk, mert jól tudjuk a német gépek elõnyeit-hátrányait, amit az átlag spit-la pilóták nem annyira
szóval ja, oleg világa 😊
GOOBY, pls
Betty: ha most köröznek, és beállítod ezt a pontot G atackra, akkor egy "remek" kamikaze akciót fogsz látni 4db. B17-essel, mint már lejjebb írtam.
De akkor is lelõjük õket😊)
La 5FN, + 25% benya. = 19 kill.
Gyakorlatilag mindenkit lelõttem. Többször is.
Ez valami hihetetlen szerkezet. Így nem repül semmi a világon. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy hú de nagy penge vagyok, hanem, hogy ezzel az "izével" bárki, bármit, bárhol, bármikor.
SKANDALLUM!!!!<#banplz>#banplz>
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
semmi mást homokzsák, stb immunis a rombolásra
amit a videón láttam Poginál még messze van sztem mire egy átlag játékban megjelenik
GOOBY, pls
az 1946ban hogy tudom elérni azokat a gépeket amelyek a telepítõ alatt futnak?például a hidroplánt vagy azt a nagy bombázógépet
köszi😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
www.pumaszallas.hu
Amit én mondok, (igaz nem fejtettem ki bõvebben) hogy néhány sémát elõre rögzítenek, és majd véletlen generálják a sérülés modellt. Szerintem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez a Havok engine... a mai VGA-k ezeket emberi fps-l hoznák, ha a fejlesztõknek nem 1-2 év alatt kéne összehozniuk a játékokat, és még kedvük is lenne rendes, alapos munkát végezni! 😊
Szóval, akár egy ilyen tankos szinttel is kiegyeznék, mondjuk egy arma2 esetében! 😊
www.smart-bus.hu