IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit OFF volt bocs érte
www.smart-bus.hu
sztem egy jó közepes gépen med-high-on futni fog
én úgy vettem észre, hogy manapság már annyira nem fejlõdnek a hardverek mint néhány éve, szal a mostani csúcs vidkari pl jó lesz 2-3 év múlva is mindenre.
pl a 2 évvel ezelõtt vásárolt gépemre kb 40e ft-ot költöttem és mindan vígan fut rajta
de ez csak az én véleményem, nem kötelezõ egyetérteni
GOOBY, pls
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
- hanggal
- normális antialisinggal
- fegyverhasználattal
- AI-val
Asszem a legfejlettem ingame felvétel a spit volt ami csinált egy hurkot.
De lehet azért nem árulja el, mert még nem tudja milyen lesz a csúcsgép 2012-ben, amin majd elfut <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
CC cleaner-el próbálkoztam,de a fasorba sincs az általad ajánlott mögött,települ felfele szépen a cucc.Már csak fel kell peccselni+modok <#duhos2>#duhos2><#violent>#violent>
R.I.P. White Europe
Nem rendelkezem PS al. És a google se talált semmi értelmeset.
Még 1 void is elég lenne. Elõlre is köszi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Galiba, engem érdekelne az a TrackIR.
nem tudom uninstallnál hagy-e fent könyvtárat, ha igen, azt is töröld.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pár napja fel akartam tenni az UP2.01-et,de valamit el@rhattam,mert orosz nyelvû lett a játék.Hiába csináltam bármit,ezért uninstall,a mods mappákat kitöröltem.
Újratelepítésnél kiválasztom a nyelvet,feljön a telepítõ képernyõ,rányomva az install-ra nem csinál semmit,nem pörgeti a lemezt.
A meghajtó jó,vettem kemény 990-ért egy origi lemezt,hátha,de ugyanaz,vagyis semmi.
Valakinek volt már ilyen problémája?Mi lehet a gebasz?
R.I.P. White Europe
amúgy Vip tag lettem. Pusztán kiváncsiságból, mert még sose voltam sehol.
Lacám, TrackIR? Bár tudom te nem vagy nagy híve.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy kõ-õaõír-ollóban bemondtam volna a 2Tûz" megfejtést.. az mindent visz by Joey Triviani 😄
Ami meg a szakszit illeti, vitorlázok. Nincsen pénzem mocisra.
Amúgy szinte sehol nem tartok, mármint hivatalosan. Meteorológiai alapismeretek, stb stb + van kemény 16 reppent órám. Amíg még fiatal vagyok<#zavart1>#zavart1> megpróbálom letenni. A lóvé most igazábol az orvosira kell.
<#hawaii>#hawaii>
A hivatásoshoz meg asszem 1000 lerepült óra kell.
De ha tudsz valami akciósat akkor szóljál 😊.
Te hol tartasz benne?
Track IR 4Pro 30.000
X52 20.000
Tudom tudom, de ezek az árak azért még faraghatóak ha muszály, de számomra ez lenne a legoptimálisabb
Elég volt most egy idõre. Nyáron inkább a valódi botot szorongatnám, ha meg a rossz idõvel esetleg a szél a BoB-ot is idefújja akkor majd folyt köv.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mielõtt azért hasraesnél az itt látott hiper-szuper felbontásoktól,azt azért el kell mondjam róluk, hogy meglehetõsen gyengén lehet látni velük. Hogy mire gondolok? Konkrétan a kontaktok pontjaira. Egy nagyobb méretû monitoron jobban észre kellene venni ezeket, merthogy ugye nagyobb felület is esik ugyanarra az objektumra. Viszont a játék miatt és a nagyobb felbontás miatt sajnos ez nem így van. Mûrepülni azért lehet vele szemet gyönyörködtetõ módon. Tényleg szép. 😊 Remélem a BoB már orvosolja majd ezeket a kontakt- target méret problémákat.
S~!
\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sajnálom, de most komolyabb dolgokra kell a pénz nem pedig nagyobb felbontásra. Majd ha ez is meglesz majd szólok. Addig se küldök senkit sehová. Viszlát.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na, tegnap végre halottam testközelbõl egy V8-as visongásait a tesztlaborban. Kezdtem aggódni, hogy állandósúlt a libabõr a karomon, de 10 perc múlva végre elmúlt. Bár még most is elõjön, ha csak visszagondolok arra a hangra...<#vigyor>#vigyor> Lehet hogy egyszer úgy is megunom?
ON
Lacusch, nekem valahogy semmi különbség nincs a két felbontás között. De komolyan.
Nem lesz nagyobb a vízszintes látómezõ, a függõleges csökken. (Azt hiszem, 1680x1050 esetében alul-felül 80-80 pixellel.)