IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem tudom mivel a nemtudomkinek a törvénye alapján (jó h ebbõl lesz emelt szintû érettségizem 3 hét múlva de mindegy) az egy chipen lévõ tranzisztorok száma másfél évente megduplázódik ez meg magával húzza a hardverek teljesítménynek közel duplázódását. Inkább az lehet az oka a játékok szerényebb gépigény-növekedésének, hogy a játékgyárak is belátták, hogy fölösleges a lehetõ legmodernebb gépekre optimalizálni a teljesítményt mivel a világon nincs túl sok olyan ember aki milliókat tudna költeni egy gépre, mert kb. annyit lehet ahhoz h a "csúcs" kategóriába belépjen valaki, így kevésbé növelik a teljesítményt inkább csak a közepes hardverek minél jobbani kihasználtságára utaznak.
kicsit OFF volt bocs érte
"Ebben az esetben nyomják meg a piros gombot, és nyugodjanak békében"

www.smart-bus.hu

PhantomAss
én igazából nem hiszem, hogy fullos erõmû kellene a bob-nak
sztem egy jó közepes gépen med-high-on futni fog
én úgy vettem észre, hogy manapság már annyira nem fejlõdnek a hardverek mint néhány éve, szal a mostani csúcs vidkari pl jó lesz 2-3 év múlva is mindenre.
pl a 2 évvel ezelõtt vásárolt gépemre kb 40e ft-ot költöttem és mindan vígan fut rajta
de ez csak az én véleményem, nem kötelezõ egyetérteni

GOOBY, pls

Nem lesz gond. 4-500000 + egy mobil áramfejlesztõ, h ne vágja le a villanyórát.<#hehe>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

galimatika
Igen. Pro4. Mint mondtam hibátlan állapotban.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Szerintem mikor megjelenik a BOB 1-2 honap es megveszi az ember , azutan jo par honap egy fel ev kereses mig megtalalja azt a gepet amelyen fusson is
apropo kerdeznek valamit :azokat a missziokat amiket aFULL MISSION BUILDER-ben csinalok en a jatekban a MISSIONS-ban mentem le es nem a single miss. vagy quick mkissionban, mondjuk jatek ujra instal. ezek lementodnek-e,vagy elmentek a pics.ba ?
"Valami izével belebeszélt az izénkbe"

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Szerintem a BOB még messze nem végleges a system requirements szintjén. Látott már valaki belõle "kerek" in-game feltvételt:
- hanggal
- normális antialisinggal
- fegyverhasználattal
- AI-val

Asszem a legfejlettem ingame felvétel a spit volt ami csinált egy hurkot.

En is innen tettem fel az up 2.01-et es elneztem hogy 3 reszben van mind a harom szukseges ,csak az elsot vettem fel kezdtem instalalni hat termeszetesen kerte a cab2,meg cab3 -at, kileptem es elkezdtem ezt a kettot is vetelezni, mig ez folyt visszanentem a jatekhoz hat basszki oroszul irt mindent akarmit csinaltam nem szabadultam meg ettol a gyonyoru szep nyelvtol .Ujra inst. az up2.01 majd cab2 cab3 es most megy minden annyi hogy ketszer jelenik meg a JSGME ikom meg megjelent ket ujabb ikon valami ultrapack switcher meg ultrap.update de ez nem zavar, lehet hogy en is elszurtam valamit.....en igy jartam evel a szornyu nyelvel
Monnyuk ha Olegtõl jön ilyen elõzetes, akkor azt felszorozva 1,2-vel már azt mondom közel járunk 😊

De lehet azért nem árulja el, mert még nem tudja milyen lesz a csúcsgép 2012-ben, amin majd elfut <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

VO101Tom
Bárhol bármilyen infó lenne, te elhinnéd azt? 😊

www.pumaszallas.hu

Van valami infó a BoB várható gépigényérõl? Vagy oldal ahol lehet szemezgetni a Required és a Minimum igények között?

V Domino
Nagyon köszönöm a segítséget.<#eljen>

CC cleaner-el próbálkoztam,de a fasorba sincs az általad ajánlott mögött,települ felfele szépen a cucc.Már csak fel kell peccselni+modok <#duhos2><#violent>

R.I.P. White Europe

Sziasztok. Valaki hozzá tudna segíteni egy jó kis su-26 skinhez?
Nem rendelkezem PS al. És a google se talált semmi értelmeset.
Még 1 void is elég lenne. Elõlre is köszi.
Her Laca
Elgondolkoztam rajta. lehet a BOB hoz jó lenne. Ez TR4 es?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok

Galiba, engem érdekelne az a TrackIR.

próbáld a registry bejegyzéseit kirörölni uninstall után, ( regcleaner ) aztán telepítsd újra.

nem tudom uninstallnál hagy-e fent könyvtárat, ha igen, azt is töröld.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

V Domino
Sziasztok

Pár napja fel akartam tenni az UP2.01-et,de valamit el@rhattam,mert orosz nyelvû lett a játék.Hiába csináltam bármit,ezért uninstall,a mods mappákat kitöröltem.
Újratelepítésnél kiválasztom a nyelvet,feljön a telepítõ képernyõ,rányomva az install-ra nem csinál semmit,nem pörgeti a lemezt.
A meghajtó jó,vettem kemény 990-ért egy origi lemezt,hátha,de ugyanaz,vagyis semmi.
Valakinek volt már ilyen problémája?Mi lehet a gebasz?

R.I.P. White Europe

Ne giggy neki Laca. Galiba az sg.hu tulajdonosa <#nyes>

galimatika
A legrosszabb hozzászolásaimért kaptam. Egybõl négyet😊)))
amúgy Vip tag lettem. Pusztán kiváncsiságból, mert még sose voltam sehol.
Lacám, TrackIR? Bár tudom te nem vagy nagy híve.

Her Laca
Már azt hittem valami rang vagy mifene. Vezéralezredes vagy ilyesmi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Õ egyenlõbb az egyenlõk között 😊

Amúgy kõ-õaõír-ollóban bemondtam volna a 2Tûz" megfejtést.. az mindent visz by Joey Triviani 😄

Her Laca
Mi ez a sok csillag a neved mellett?

Her Laca
Már megbeszéltem Gló val😊 Ugyan felajánlotta a kõ papir ollót de "nagylelkûen" lemondtam a javára. 😊

galimatika
Gloval már az átadást is lebeszéltük 😞(( Tényleg sajnálom.
Ami meg a szakszit illeti, vitorlázok. Nincsen pénzem mocisra.
Amúgy szinte sehol nem tartok, mármint hivatalosan. Meteorológiai alapismeretek, stb stb + van kemény 16 reppent órám. Amíg még fiatal vagyok<#zavart1> megpróbálom letenni. A lóvé most igazábol az orvosira kell.

Her Laca
No no😊 Miért is? stipi stopi😄

Az már az enyimé'
<#hawaii>

Zpogi
Azon gondolkodtam én is,de legalább 2 milla és akkor az még nem hivatásos.
A hivatásoshoz meg asszem 1000 lerepült óra kell.
De ha tudsz valami akciósat akkor szóljál 😊.

Te hol tartasz benne?

Her Laca
Galiba. A Joyt megveszem. Majd hívlak,és megbeszéljük ok?.)

galimatika
És karcolásmentes hibátlan állapotú mindkettõ.

galimatika
Segítség képpen.
Track IR 4Pro 30.000
X52 20.000
Tudom tudom, de ezek az árak azért még faraghatóak ha muszály, de számomra ez lenne a legoptimálisabb

galimatika
Nem is annyira kell, mint inkább budaörsön folytatnám a szakszolgálatit.
Elég volt most egy idõre. Nyáron inkább a valódi botot szorongatnám, ha meg a rossz idõvel esetleg a szél a BoB-ot is idefújja akkor majd folyt köv.

Zpogi
Megint le kell tenned a haubét?<#szomoru1>

Árajánlatokat a megadott címre várok 😉

TG Gida
Tir mennyiért?

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Valakit érdekel egy TracIR 4Pro vagy egy egy hónapos x52? Esetleg mindkettõ?

Így van. Éppen ezért online 1024x768-ban repülök.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hi Szepy!
Mielõtt azért hasraesnél az itt látott hiper-szuper felbontásoktól,azt azért el kell mondjam róluk, hogy meglehetõsen gyengén lehet látni velük. Hogy mire gondolok? Konkrétan a kontaktok pontjaira. Egy nagyobb méretû monitoron jobban észre kellene venni ezeket, merthogy ugye nagyobb felület is esik ugyanarra az objektumra. Viszont a játék miatt és a nagyobb felbontás miatt sajnos ez nem így van. Mûrepülni azért lehet vele szemet gyönyörködtetõ módon. Tényleg szép. 😊 Remélem a BoB már orvosolja majd ezeket a kontakt- target méret problémákat.
S~!

\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"

Most hogy kicsit visszaolvastam már látom mi a téma. Szóval pár pixelt megnõtt vertikálisan a kép. Áhááá! Hát én baromira nem azt néztem. Én azt kerestem, hogy az élek mennyire simák vagy lépcsõsek. És itt nem sok különbséget vettem észre. Leszögezem, a monitorom nem egy atom és csak 72 Hz-en muzsikál és különben sem értek különösebben a képfelbontásokhoz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szerintem egy 17-esen is látszik, hogy a kép alja és teteje le van vágva. Pl. nem látszanak a futómû-visszajelzõ fények.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Van egy noname 17" monitorom ami 1024x768-at tud, efölött már minden baja van és az én fejem is megfájdul. Lehet itt van a gond.

Sajnálom, de most komolyabb dolgokra kell a pénz nem pedig nagyobb felbontásra. Majd ha ez is meglesz majd szólok. Addig se küldök senkit sehová. Viszlát.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha már komolyan: keress egy jó szemorvost, ordító a különbség <#nyes>

OFF
Na, tegnap végre halottam testközelbõl egy V8-as visongásait a tesztlaborban. Kezdtem aggódni, hogy állandósúlt a libabõr a karomon, de 10 perc múlva végre elmúlt. Bár még most is elõjön, ha csak visszagondolok arra a hangra...<#vigyor> Lehet hogy egyszer úgy is megunom?

ON

Lacusch, nekem valahogy semmi különbség nincs a két felbontás között. De komolyan.

Hát nem is tudom melyiket válasszam <#nyes><#nyes>

109G2, 1024x768

KÉP1

109G2, 1680x1050

KÉP2

Srácok, ezt már kitárgyaltuk, képekkel.
Nem lesz nagyobb a vízszintes látómezõ, a függõleges csökken. (Azt hiszem, 1680x1050 esetében alul-felül 80-80 pixellel.)

bár lehet, hogy tévedek, de most meg nem nézem 😊

itt azt írják, hogy horizontal+ az il2, tehát hozzáad a vízszinteshez
én is erre emlékszem