IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Tőlem RICHARD GALLAGHER: A halálra ítélt szakasz című könyvét vették 7.-es koromban. Apámat is behívatta a tanárnéni,hogy miket olvasok. Mi köze hozzá?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na most nézem, hogy én rosszat linkeltem... az interjúhoz is a videó ment! 😞 Itt a friss interjú velük: LINK

www.smart-bus.hu

A Viking trilógiát kellene kötelező olvasmánnyá tenni gimnáziumban.
Hihetetlen amit a felelősségről és az emberi természetről mesél a történet.
Én mondjuk személy szerint Fekete István könyvein kívűl minden kötelező olvasmányt lecserélnék, az a sok vontatott szar semmi másra sem jó, csak hogy megutáltassa az olvasást minden gyerekkel<#nezze>
Mondjuk én is megkérdeztem az irodalom tanárom 6.ban mikor elvette tőllem a Boigáncs című Fekete István regényt amit a pad alatt olvastam,hogy hát neki tulajdonképpen örülnie kellene,hogy olvasok hiszen ez az irodalomoktatás lényege nem?
Ő azt mondta, hogy olvassam inkább a Légy jó mindhalálig című depressziv förmedvényt... Mire én közöltem ,hogy az szar, és adja vissza a könyvemet. Minden év végén 3 táska könyvet adtak vissza a tanáraim amiket év közben elvettek.
Mondjuk aztán volt egy fizika tanárom később aki az elvett könyvemet óra végén visszaadta, hogy ez olyan jó, hogy nem veszi el de ha befejeztem adjam kölcsön 😄

A Béna.

Papa01
Köszönöm! :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

repvez
Én nem ismerem ezeket a regényeket vagy történeteket ( nem vagyok egy könyvmoly) igy csak reménykedek, hogy nem jár úgy mint ahogy általlában a magyar filmek.
MErt hiába van világhirű operatörünk és olyan visuál effekt csapatunk és egyéni látványtervezőink a világba, még is mikor hazai filmet forgatnak az nagyon gyengére sikerül. PErsze nem az ő hibájukból, de ha gyenge a forgatókönyv a szövegek és a szinészi játék akkor akármilyen jó operatőr is valaki nem lesz olyan minőség mint a kinti verzió.

Igy lehet itt is az lesz, hogy bár a könyv maga tökéletes szórakozást nyujt, a játék adaptácoiiója meg köszönő viszonyba se lesz vele, mivel gondolom nem egy az egybe lesz megcsinálva a könyv történése.
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Már remegek érte... 😊)

Papa01
Zsoldos nekem is ott van a nagy kedvencek között, szerintem sokkal jobban írt mint Nemere..
Zsoldostól nekem a Viking visszatér, Távoli tűz, Az utolsó kísértés sorozat a kedvencem. Nemerétől pedig Az utolsó bolygó című regény, bár hozzá teszem, hogy Daniel Defoe Robinson Crusoe-ja szintén ott van a nagy kedvencek között... 😄

LeonSilver
Húúú, annak idején a könyvtárban elég macerás volt Nemere könyvhöz jutni 😊 Meg Zsoldos könyvhöz is.
De jók voltak bakker. Zsoldostól A feladat-ot minden évben legalább egyszer megnézem.

VO101Tom
Nemere Istvántól a Kupolaváros valamikor a 80-as években volt nagyon sikeres. Regény és képregény is készült belőle.

Ennek a teaser videonak kb annyi a lényege, hogy "itt vagyunk, készül". Sem grafikára sem a játékmenetre nem lehet ebből következtetni még, de amit láttál animációt, az a Digic Pictures-nél készült, a szinkront ismert szinkronszinészek adják (egyik srác volt Harry Potter szinkronhangja, a csaj a Twilightben szinkronizálta a főszereplőt), a környezet meg majd sokkal jobban fog kinézni, ha a modellek, propok rendesen le lesz gyártva.

Ha szereted a sci-fi -t, akkor tetszeni fog.

www.pumaszallas.hu

Ha magyarázni kell, hogy mi benne a pláne, akkor nem te vagy a célközönség! 😊

www.smart-bus.hu

Jó lesz ez... Alig tíz évet késett... Mi benne a pláne, mert úgy különösebben nem nyűgözött le.
VO101Tom
Ja ja, jó kis game lesz 😉

www.pumaszallas.hu

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Egy kis off:

Interjú a készítőkkel: LINK

Nemere könyve alapján, magyar sci-fi írók bonyolítják a szálat, magyar szinkron színészek, magyar készítők! 😊

Aki bírja a stílust, annak ajánlom a figyelmébe! 😉

www.smart-bus.hu

Bos. Illetve Az Új il-2 valamelyikével érkezhet, valamikor.

mi ez a tankos dolog?? Nekem ez kell !! 😊
Üdv Urak!

Ha valakinek jó áron kell 128GB-s SSD: LINK

Nektek 10K!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.17. 20:31:57

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Szar, de tegyük hozzá, hogy hardcore szemmel nézve az. Én sokat fikázom őket még mindig, mert nekem nem jönnek be a húzásaik, de offline AI ellen simán el lehet repkedni, ott nem jönnek elő annyira azok a hibák, ami online repkedéskor, vagy 1v1-ben komolynak számít. Az AI elég hülye így is úgy is. 😊

www.pumaszallas.hu

Komoly repmodell problémái vannak még mindig. Bővebben a Puma fórumon olvashatsz róla.
repvez
Igy, hogy végre nem csak a havas táj van egész jónak néz ki.Valaki játszik még vele, mi változott azóta, hogy már nincs annyira szó itt a topicba róla?
Szétvágnám!<#alien>

LeonSilver
Szóval fahéj.. 😄 😄

<#alien>

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Mi volt rajta? Rúzs, hányás vagy fahéj? 😄

Óriás törlés volt. A vörös vörös témában de gondoltam te mint igazi úriember...<#alien><#alien><#alien> A lényeg, hogy nem élek velük, de ugyanaznap találkozás a nagyővel, aki vörös. Neki meg az első..aki vörös. De nem mondtam semmit mégiscsak az anyja a volt nőm..vagy mi. biztos az elsőszülött jogán kíméltem.<#nevetes1>

Az gáz ha a fiam kabátján...na ezt le sem írom inkább<#alien><#alien><#alien>

LeonSilver
Lehet, de attól még retardált 😊

TG Gida
Szerintem meg egy valag pénzt megkeres ezzel a tecsőn.

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
Ááááá, épp mondtam a fiamnak amikor mutattam neki ezt, hogy szerintem ez az a korlátolt, aki a fahéjat is próbálja megzabálni

Akkor csak simán az értelmi képességekkel van a gond<#nevetes1>

PhantomAss
dede, ez a nő szándékosan csinálja, több videót is láttam tőle. Van a cinnamon-challenge pl, amikor fahéjat zabálnak. Namost ő egy egész evőkanállal megeszik mert bírja...

GOOBY, pls

Ja ja. Gondolom a kultúrák közötti különbség lehet<#alien> a gond.

repvez
Én sem akarok az lenni, de az értelmi szinvonalat jelzi csak és a fltünési viszketekség.( tisztelet a kivételnek)
Mondjuk nem akarok rasszista lenni, de csak nekem tűnik úgy hogy feltűnően sok színesbőrű égeti magát rongyá' a különböző videókon?!

LeonSilver
Jaja. Maga a videó nagyon jól meg van csinálva 😊 Csak az ember (??) hülye 😄

Viszont aki a zenét alányomja az marha ügyes. A metálnál hangosan nyerítettem..

LeonSilver
De hogy lehet ennyire retardált valaki? Fölzabál valami qrva erős paprikát és elkezd vizet meg kólát inni? Hogy fulladt volna bele...

<#alien>Gondoltam, hogy tetszeni fog!!

LeonSilver
Óóóóó, basszadmeg! Leestem a székről, szóval te fizeted a táppénzem... 😄

Rendbe, megkaptam a Mission4Yoday-en, meg egyszer kosz
nagyon kosz a vallaszodat ,egye fene modot,hol talalhatom a 4.13-at ? itt meg van vaiahol?
TG Gida
Úgy tűnik, hogy a 4.13-mal nem működik a mod.

mustangdc3
Nekem is gond volt vele korábban nálam az volt a gond hogy az auto updater nem működött valamiért.
4.12.2 re tettem fel hsfx 7.0.3 at. miután más forrásból updateltem a hsfxet, azután működött.
4.13 nál nem próbálkoztam még

Si vis pacem, para bellum

TG Gida
Haj! Ha a history mod be van kapcsolva, akkor nekem se indul. Egyébkén 4.13 a verzióm.