IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.pumaszallas.hu
354 gyõzelem vs 16 lelövés,valami 22-es szorzóval dolgozott.Nagyon durva...
R.I.P. White Europe
1.SpitfireMkVc4xH 68,84%
2.Fw-190A-6 55,24%
3.La-5 54,33%
4.Fw-190A-4 52,6%
5.Bf-109E-4 52,38%
6.Bf-109G-2 50,81%
7.La-5F 48,53%
8.Bf-109F-4 44,75%
9.SpitfireMkIXc 44,38%
10.Bf-109G-6_Late 29,25%
Számomra elég kiegyenlítettnek tûnik, igaz egyedül az 5ös spitnek van majdnem 70%-os aránya, ami azért valljuk b, nem egy rossz adat 😄 de a többi gép relatív együtt van 10%-on belül szóródnak kivéve a G6-ost. Ebbõl én azt szûrtem le hogy elég sok múlik a pilótán. Tehát szerintem legközelebb ez jusson eszébe mindenkinek, mielõtt nekiállna nyavajogni hogy így a csíter muszka, meg úgy a csíter fritz. (hozzátenném senkire sem utaltam 😊 )
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Veled együtt 😊))) ha jól emlékszem😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként grat az elsõ helyhez Laca<#taps>#taps>
Én csak a 25. helyezett vagyok...
40/20-as netem van...
GOOBY, pls
A netem jó. De nem csak engem másokat is kidob ahogy néztem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
www.pumaszallas.hu
Õ perfekt orosz asszem.
Kb pont úgy mint te telve önbizalommal felhatoltam az UBI szerverére ahol
RNZOLI nak volt egy futó szervere full reálban. Láttam hogy magyar ,nosza mondom megyek lelövök mindenkit és majd csodálnak.😊Helyette én csodálkoztam.😞
Ott volt egy Lengyel srác katarchuk (mostani ismertebb nevén 302 Kamilló)
aki bármikor ,bárhonnan,bármilyen testhelyzetben lelõtt ,még ha mögötte voltam is. Nem kicsit fusztrálva lettem😊 Trackeket vettem fel ,megszállottan gyakoroltam és pár hónap után lelõttem. Hát mit mondjak az egy szép emlékem maradt. Aztán egyre többször sikerült. Hallottam ott ,hogy van Lobby na gondoltam azt is kipróbálom,és mivel a pumák honlapját már kívülrõl fújtam így nem voltak ismeretlenek az ott repülõk nevei. Elég az hozzá,hogy a lobbyn láttam két VO101 es kezdõbetûs nevet egy szerveren. Csak ketten voltak ,gyakoroltak vagy mi. Én irtózatos önbizalommal telve behatoltam ,köszöntem ,majd kérdeztem,hogy nem baj e ha kicsit meglövöldözöm õket.
Akkorra már úgy éreztem,hogy nincs nálam jobb szobapilóta a földön😄
Mondták ,hogy csak nyugodtan. Na akkorra datálható a második törés az Il2 es pályafutásomban😊 Lõni se tudtam,max control E.
Át kellett értékelnem igen sok mindent😊
http://91.188.54.183/index.php?navigation=en/pilots/all/index.html
Ott van fórum is, remélem vágod az oroszt rendesen 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
én ugyanígy jártam amikor elkezdtem online repülni
GOOBY, pls
sose felejtem ell anno 5 éve, amikor elõször léptem online, nagy magabiztosan, sokszáz lelõtt Ai-val hátam mögött, és mennyire összeomlott, amikor a legyõzhetetlennek tartott G6-os messzeremet röhögve körberpülte egy La-7 es humán, miközben a kezembe már recsegett a bot annyira húztam és néztem hogy emellett biza az ai ász csak gyenge zöld hetes....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Hát azért magyar nyelvterületen nem tünik ez olyan rossz közelítõ értéknek. Bár az UBI bisztos többet tudna errõl. Az az biztosan többen vették meg az IL 2-öt miután már 1-2 eFt-ért osztják, de újabb 10 eFt vagy többet megközelitöleg ennyien adnának érte.
Székelyland
Az ilyen "szélsõséges" hozzászolásokat hogyan produkálod, akarom kérdezni hogyan lehetne elkerülni? 😉
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
sztem jóval több kell hogy legyen
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
A PC játékpiac 90%-a a 12-20 éves szegmenst célozza. Egy komplex repmodell megértéséhez kell némi fizika, meg egy kis megszállottság (ez itt megvan, de nagyon :d) ami ebben a korosztályban azért ritka. Egy komoly szimulátor inkább a hozzáértõ hobbystákat érinti, nem az akcióra és látványra éhes tízenéves kamaszokat. Mivel ezek vannak többségben, (és többnek van PC je min konzolja...) ezeknek kell csinálni vmi jó gamet, mert abban van a pénz. Mert ugye egy komoly repszim 2-3000 rajongója (amibõl 1000 megveszi, a többi letölti ) nem nagyon fogja feldobni a céget, pláne most, válságban. Ezért is van hogy csak az olyan cégek rukkolnak elõ komoly szimekkel, akiknek más szoftverük is van, nemcsak ebbõl élnek.
Bezzeg nagy volt az arcuk, amikor én tettem szóvá, hogy 1 vs 4-ben nem túl fair a küzdelem.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
a veres kollega valami Tolmach nehezményezi,hogy sokszor lelövöm.
Már teljesen kiakadt ,mi az hogy emillel nem fordulózok vele ,mi az ,hogy elfûtök és utána szembõl lekapom ,és egyáltalán 1vs 1 ben nem vagyok ellenfél ,de hogy képzelem ,hogy lelövöm a szárnyát lesbõl rácsapva.
Már oldalakat irkált ez ügyben én meg erõsen vigyorgok.
Szerintem az idegtõl ez se fog jól aludni ma. Gonosz lennék?<#eplus2>#eplus2>
a grafika szép, de én már olyan régi játékos vagyok, hogy a grafika sosem érdekelt igazán (persze egy bizonyos szintet azért üssön meg)
amúgy érdekes, hogy vannak olyan gépek a játékban, amelyeknél az összes változat kabinja más, ahogy a valóságban is, de pl a me109 sorozat ugyanazt a kabint kapta, ez azért szomorú
a sérülésmodell nevetséges, a repmodell kb mint az il2-ben, de annál azért könnyebb, igazából egy arcade játék
szerintem
GOOBY, pls