IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
59 kill az alapján megkerestelek
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Azzal problémával fordulnék hozzátok, hogy mikor játszok az il2-vel, akkor a hang kicsit serceg. De csak az il2-nél, illetve az il2 menüjében sem serceg. Mit kéne beállítani, vagy valamilyen hangszabályzót beállítani, hogy ne sercegjen? Valaki egyáltalán találkozott már ezzel a problémával?
Elõször mikor a füles rajtam volt, akkor tûnt fel, de annyira nem zavart. azóta már egyre jobban csak azt a "zajt" hallom át. persze nem hango, csak marhára idegesít. Olyan, mint amikor egy jó öreg bakalitlemezt hllgatok. (csak nem Edith Piaf😊 )
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A lényeg az 1000 gép. Én azon lepõdtem meg .Az még szotyiból is sok😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De remélem hamarosan feljön az én napom is.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nem tudom miért nem ezt a konstrukciót erõltették az angolok a fejlesztéseknél. Bár a 4 hispano rendesen rázhatta a sárkányt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

www.pumaszallas.hu
354 gyõzelem vs 16 lelövés,valami 22-es szorzóval dolgozott.Nagyon durva...
R.I.P. White Europe
1.SpitfireMkVc4xH 68,84%
2.Fw-190A-6 55,24%
3.La-5 54,33%
4.Fw-190A-4 52,6%
5.Bf-109E-4 52,38%
6.Bf-109G-2 50,81%
7.La-5F 48,53%
8.Bf-109F-4 44,75%
9.SpitfireMkIXc 44,38%
10.Bf-109G-6_Late 29,25%
Számomra elég kiegyenlítettnek tûnik, igaz egyedül az 5ös spitnek van majdnem 70%-os aránya, ami azért valljuk b, nem egy rossz adat 😄 de a többi gép relatív együtt van 10%-on belül szóródnak kivéve a G6-ost. Ebbõl én azt szûrtem le hogy elég sok múlik a pilótán. Tehát szerintem legközelebb ez jusson eszébe mindenkinek, mielõtt nekiállna nyavajogni hogy így a csíter muszka, meg úgy a csíter fritz. (hozzátenném senkire sem utaltam 😊 )
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Veled együtt 😊))) ha jól emlékszem😄
Egyébként grat az elsõ helyhez Laca<#taps>#taps>
Én csak a 25. helyezett vagyok...
40/20-as netem van...
GOOBY, pls
A netem jó. De nem csak engem másokat is kidob ahogy néztem.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
www.pumaszallas.hu
Õ perfekt orosz asszem.
Kb pont úgy mint te telve önbizalommal felhatoltam az UBI szerverére ahol
RNZOLI nak volt egy futó szervere full reálban. Láttam hogy magyar ,nosza mondom megyek lelövök mindenkit és majd csodálnak.😊Helyette én csodálkoztam.😞
Ott volt egy Lengyel srác katarchuk (mostani ismertebb nevén 302 Kamilló)
aki bármikor ,bárhonnan,bármilyen testhelyzetben lelõtt ,még ha mögötte voltam is. Nem kicsit fusztrálva lettem😊 Trackeket vettem fel ,megszállottan gyakoroltam és pár hónap után lelõttem. Hát mit mondjak az egy szép emlékem maradt. Aztán egyre többször sikerült. Hallottam ott ,hogy van Lobby na gondoltam azt is kipróbálom,és mivel a pumák honlapját már kívülrõl fújtam így nem voltak ismeretlenek az ott repülõk nevei. Elég az hozzá,hogy a lobbyn láttam két VO101 es kezdõbetûs nevet egy szerveren. Csak ketten voltak ,gyakoroltak vagy mi. Én irtózatos önbizalommal telve behatoltam ,köszöntem ,majd kérdeztem,hogy nem baj e ha kicsit meglövöldözöm õket.
Akkorra már úgy éreztem,hogy nincs nálam jobb szobapilóta a földön😄
Mondták ,hogy csak nyugodtan. Na akkorra datálható a második törés az Il2 es pályafutásomban😊 Lõni se tudtam,max control E.
Át kellett értékelnem igen sok mindent😊
http://91.188.54.183/index.php?navigation=en/pilots/all/index.html
Ott van fórum is, remélem vágod az oroszt rendesen 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
én ugyanígy jártam amikor elkezdtem online repülni
GOOBY, pls
sose felejtem ell anno 5 éve, amikor elõször léptem online, nagy magabiztosan, sokszáz lelõtt Ai-val hátam mögött, és mennyire összeomlott, amikor a legyõzhetetlennek tartott G6-os messzeremet röhögve körberpülte egy La-7 es humán, miközben a kezembe már recsegett a bot annyira húztam és néztem hogy emellett biza az ai ász csak gyenge zöld hetes....
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Hát azért magyar nyelvterületen nem tünik ez olyan rossz közelítõ értéknek. Bár az UBI bisztos többet tudna errõl. Az az biztosan többen vették meg az IL 2-öt miután már 1-2 eFt-ért osztják, de újabb 10 eFt vagy többet megközelitöleg ennyien adnának érte.
Székelyland
Az ilyen "szélsõséges" hozzászolásokat hogyan produkálod, akarom kérdezni hogyan lehetne elkerülni? 😉
sztem jóval több kell hogy legyen
GOOBY, pls