IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
<#nevetes2><#nevetes1><#smile><#action>

igen erre emlékszem 😊
VO101Tom
Csak lazán kapcsolódik, az online warokban ment vérre ez a csíterezés, fõleg amikor a Bellum féle online warok elterjedtek, hogy mi a planeset, mennyi gép fogy, hogy vesztheted el a mapot, satöbbik. Akkor készült ez a kis szösszenet, az il-2ben legtöbbet hangoztatott kifogásokon élcelõdtünk kicsit 😊

www.pumaszallas.hu

mármint ilyen arányban öl 😊 nem megy ma a fogamzás 😊
bocsánat, milyen arányban 😊
V Domino
Bakker,akkor Hartmann ipari tanuló meletted<#nyes>.
354 gyõzelem vs 16 lelövés,valami 22-es szorzóval dolgozott.Nagyon durva...

R.I.P. White Europe

Azért ezt érdemes megnézni: gyorsan kiszámoltam, hogy mennyit "öl" egy repülõ, ha elviszik egy körre (tehát ölés/bevetés).

1.SpitfireMkVc4xH 68,84%
2.Fw-190A-6 55,24%
3.La-5 54,33%
4.Fw-190A-4 52,6%
5.Bf-109E-4 52,38%
6.Bf-109G-2 50,81%
7.La-5F 48,53%
8.Bf-109F-4 44,75%
9.SpitfireMkIXc 44,38%
10.Bf-109G-6_Late 29,25%

Számomra elég kiegyenlítettnek tûnik, igaz egyedül az 5ös spitnek van majdnem 70%-os aránya, ami azért valljuk b, nem egy rossz adat 😄 de a többi gép relatív együtt van 10%-on belül szóródnak kivéve a G6-ost. Ebbõl én azt szûrtem le hogy elég sok múlik a pilótán. Tehát szerintem legközelebb ez jusson eszébe mindenkinek, mielõtt nekiállna nyavajogni hogy így a csíter muszka, meg úgy a csíter fritz. (hozzátenném senkire sem utaltam 😊 )
Én csak 110. vagyok, szóval aki az elsõ 100-ban bennvan az kockaaaaa <#mf1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Én lepõdtem meg a legjobban😊)) Nem szoktam statot nézni,de hazudnék ha azt mondanám hogy nem tölt el kellemes érzéssel😄 Pedig itt aztán belemegyek minden marhaságba ,nem sokat elmélkedek a taktikán.
Veled együtt 😊))) ha jól emlékszem😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Engem is egy csomószor figyelmeztetett,hogy 300 felett van a pingem,pedig ha megnéztem a statnál ott csak 75 volt<#fejvakaras>.

Egyébként grat az elsõ helyhez Laca<#taps>

Én csak a 25. helyezett vagyok...

PhantomAss
tegnap nálam az összes szerver piros volt, sztem vmi gond van az új lobbyval
40/20-as netem van...

GOOBY, pls

Her Laca
Beenged avval nincs gond de egyszer csak 500 as lesz a pingem oszt sanyi.
A netem jó. De nem csak engem másokat is kidob ahogy néztem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Ha lenne joy-om akkor a második hely is a 102.VO-é lenne<#eplus2><#ravasz1>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

VO101Tom
Lépj be más néven. A nick miatt raknak ki, vagy szimplán szar a szerver? (sajátot nem lõttél, törtél mostanság? nem csak penality pontok miatt nem enged be?)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ennek nincs semmi angelus felülete😞 Ott még csak csak de ezt a bükkfa nyelvet . Na leírom magyarul oszt a webfordítóval lefordíttatom oroszra😊) Lehet megszakadnak a röhögéstõl.Most már csak ki kell bogarásznom mi mit jelent ,de lehet megkérem Alest,hogy írjon helyettem.
Õ perfekt orosz asszem.

Her Laca
Köszi.
Bakker 1000 gépet lõttem.<#guluszem1>
Itten találtam.

Her Laca
Lehet már leírtam,de ha már itt tartunk neked is elmesélem.
Kb pont úgy mint te telve önbizalommal felhatoltam az UBI szerverére ahol
RNZOLI nak volt egy futó szervere full reálban. Láttam hogy magyar ,nosza mondom megyek lelövök mindenkit és majd csodálnak.😊Helyette én csodálkoztam.😞
Ott volt egy Lengyel srác katarchuk (mostani ismertebb nevén 302 Kamilló)
aki bármikor ,bárhonnan,bármilyen testhelyzetben lelõtt ,még ha mögötte voltam is. Nem kicsit fusztrálva lettem😊 Trackeket vettem fel ,megszállottan gyakoroltam és pár hónap után lelõttem. Hát mit mondjak az egy szép emlékem maradt. Aztán egyre többször sikerült. Hallottam ott ,hogy van Lobby na gondoltam azt is kipróbálom,és mivel a pumák honlapját már kívülrõl fújtam így nem voltak ismeretlenek az ott repülõk nevei. Elég az hozzá,hogy a lobbyn láttam két VO101 es kezdõbetûs nevet egy szerveren. Csak ketten voltak ,gyakoroltak vagy mi. Én irtózatos önbizalommal telve behatoltam ,köszöntem ,majd kérdeztem,hogy nem baj e ha kicsit meglövöldözöm õket.
Akkorra már úgy éreztem,hogy nincs nálam jobb szobapilóta a földön😄
Mondták ,hogy csak nyugodtan. Na akkorra datálható a második törés az Il2 es pályafutásomban😊 Lõni se tudtam,max control E.
Át kellett értékelnem igen sok mindent😊

VO101Tom
Rigának ez a lapját ismerem:
http://91.188.54.183/index.php?navigation=en/pilots/all/index.html

Ott van fórum is, remélem vágod az oroszt rendesen 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ami valamennyire pontos képet adhat, az online szerverek statisztikái. A Rigán pl 5700 regisztrált játékos van, az Airforce Waron-n kb 2000. De ezek évekre visszamenõleg nézik. Amiket rendszeresen törölnek, de azért sokan fent vannak, Skies of Valor pl, ott 1000-1200. Szerintem a világon kb 2000 aktív il-2 játékos ezek alapján nem tûnik túlzásnak, legalábbis nagyságrendi tévedés nincs benne. Ez pár éve még biztos magasabb volt, most ennyi. Oleg egyszer fórumon írta, hogy az eladások alapján offline kb 10x többen játszák az ilcvót, ezért pöcsöltek a peccsekben annyit az offline cuccokkal is.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tudja valaki ,hogy van e a Rigának honlapja ahol magyarázatot találhatunk arra miért dob ki állandóan?

Her Laca
gyökér Riga. Percenként kidob kezdek ideges lenni.

PhantomAss
ez bizony így van...ezért kell lehetõleg mindíg jobbakkal repülni
én ugyanígy jártam amikor elkezdtem online repülni

GOOBY, pls

szekelyland
offline szerintem az emberkék többsége netes, fórumos tapasztalatcsere hiányában, csakis AI-k ellen harcolva nem tud egy bizonyos szint felé jutni repüléstechnikában és taktikai repülésben, úgy hogy én az online pilótákat számoltam csak.
sose felejtem ell anno 5 éve, amikor elõször léptem online, nagy magabiztosan, sokszáz lelõtt Ai-val hátam mögött, és mennyire összeomlott, amikor a legyõzhetetlennek tartott G6-os messzeremet röhögve körberpülte egy La-7 es humán, miközben a kezembe már recsegett a bot annyira húztam és néztem hogy emellett biza az ai ász csak gyenge zöld hetes....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

PhantomAss
bár most látom te is 😄

GOOBY, pls

PhantomAss
én világszerte értettem, nem csak mo-ra

GOOBY, pls

Oké köszi a tippeket!!!😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Vogel
Pedig valós szerintem is. Lobbyn a fénykorban 1000 fõ volt. Emlékszem meghalt a lobby és Jirinél sírtunk, hogy tágítsa a limitet. 2004-5 táján volt max 1100 online. Akkoriban volt egy másik rendszer (talán most is van) ahol a keleti haverjaink, az oroszok edzettek (ubi.com) pár száz fõ. Amikor kezdtem az egészet, huh all-seeing-eye ott is max 200fõ. És ennyi. Bele lehetne számolni mondjuk az offline pilótákat, kb kétszeres szorzóval kijönne egy hasonló eredmény.

Phantomass
Hát azért magyar nyelvterületen nem tünik ez olyan rossz közelítõ értéknek. Bár az UBI bisztos többet tudna errõl. Az az biztosan többen vették meg az IL 2-öt miután már 1-2 eFt-ért osztják, de újabb 10 eFt vagy többet megközelitöleg ennyien adnának érte.

Székelyland
Az ilyen "szélsõséges" hozzászolásokat hogyan produkálod, akarom kérdezni hogyan lehetne elkerülni? 😉

szekelyland
bocsi rosszul fogalmaztammeg, spéci azokra gondoltam, akik az Il2 -t "realisztikus" nehézségi szinten, könnyítés nélkül élvezik

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

PhantomAss
azért azzal vitatkoznék, hogy egy komoly repszimnek 2-3000 rajongója van
sztem jóval több kell hogy legyen

GOOBY, pls

baaaaz 😄😄
galimatika
jaja. Westend-ben 1990-HUF

szekelyland
Hát azzal nem tudom játszik-e még valaki online.... Nem drágá, vedd meg a 46-ost, amilyen csóró vagyok, azért meg tudtam engedni magamnak, ennyi tiszteletdíj kijár a gyártóknak, annak ellenére hogy néha szidjuk õket....

Her Laca
Most erre mit mondhatunk? Szerezd be a 46 ot. Van vagy 1-2 ezer huf.

lightjack
de nekem nem az IL-2 Sturmovik 1946 van meg hanem csak simán az IL-2 Sturmovik... meg se tudja találni így az exe-filet hiszen nincs mit megtaláljon!

Her Laca

Her Laca
A chat be kér egy emailt meg a jelszót.

Sanyo
Az "IL-2 Sturmovik 1946"-ot válaszd ki a listából, ez a legutolsó verzió. A legfrissebb patch és az esetlegesen szükséges modoknak is fent kell lenniük.

www.pcpilot.hu

szekelyland
visszább 1-2 oldallal Herr Laca kolléga leírta a lépéseket, amik megvannak a piros FAQ link alatt is.

lightjack
csáócsáó! én még új vagyok. feltettem az IL-2 Sturmovikot...játszani szeretnék interneten de sajna nem tudok...a játékban lévõ Multiplay menüpontban csak úgy tudok ha közvetlen ismerõseim is játszanának, de sajna nem ismerek senkit aki IL-2 Sturmovikozni szokott...olvastam valami Hyperlobby progiról, amivel meg lehet keresni a aktív szerókat...feltettem, elindítottam. ottvan jobboldalt középen hogy callsign, és alatta password. beírtam mind a 2re vmit azt rámentem hogy connect. bejött utána ilyen hogy game in progress,open mission 1,2,3 ,coop mission 2...ez eddig oké, de egy nyamvadt szerót se találok...én szúrtam el?? vagy már tényleg senki a világon nem játszok IL-2 Sturmovikot online? pls help mert online sokkal élvezhetõbb...kösz elõre is!

szekelyland
Nofene, ez megint kiment a fórumról.... <#idiota>

szekelyland
De hát ez logikus!

A PC játékpiac 90%-a a 12-20 éves szegmenst célozza. Egy komplex repmodell megértéséhez kell némi fizika, meg egy kis megszállottság (ez itt megvan, de nagyon :d) ami ebben a korosztályban azért ritka. Egy komoly szimulátor inkább a hozzáértõ hobbystákat érinti, nem az akcióra és látványra éhes tízenéves kamaszokat. Mivel ezek vannak többségben, (és többnek van PC je min konzolja...) ezeknek kell csinálni vmi jó gamet, mert abban van a pénz. Mert ugye egy komoly repszim 2-3000 rajongója (amibõl 1000 megveszi, a többi letölti ) nem nagyon fogja feldobni a céget, pláne most, válságban. Ezért is van hogy csak az olyan cégek rukkolnak elõ komoly szimekkel, akiknek más szoftverük is van, nemcsak ebbõl élnek.

Nem, csak szimplán g*ci vagy... Képzeld el, hogy utálhatták Hartmannt, Barkhornt, stb...

Bezzeg nagy volt az arcuk, amikor én tettem szóvá, hogy 1 vs 4-ben nem túl fair a küzdelem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
A wop leírható az alábbi egyenlettel: tedd át il-2-t konzolra ami = buta kezelés 2-3 gombbal, portold vissza PC-re (nemtom mi értelme) tégy alá grafikát mert az számít az eladásokban. Megmarad a buta kezelés, az irreális fizika, de csilivili az lesz.

VO101Tom
Hogyhogy lelövöd? Hiszen a szovjetek nyerték meg a háborút? Te nem lõheted le ezek után õt. Ezt mégis hogy képzeled? 😄

www.pumaszallas.hu

Igazságtalan az élet Laca. Nem vagy fair ellenfél, nem hagyod lelövetni magad. Én is orrolnék rád emiatt <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Gyerekek én ezt imádom az Il2 ben. Rigán most egy kicsit vitézkedek
a veres kollega valami Tolmach nehezményezi,hogy sokszor lelövöm.
Már teljesen kiakadt ,mi az hogy emillel nem fordulózok vele ,mi az ,hogy elfûtök és utána szembõl lekapom ,és egyáltalán 1vs 1 ben nem vagyok ellenfél ,de hogy képzelem ,hogy lelövöm a szárnyát lesbõl rácsapva.
Már oldalakat irkált ez ügyben én meg erõsen vigyorgok.
Szerintem az idegtõl ez se fog jól aludni ma. Gonosz lennék?<#eplus2>

PhantomAss
én kipróbáltam a wop teljes változatát, az összes gépet, és szerintem a szimulátorokkal most ismerkedõ mai fiataloknak, akiknek a grafika a fontos, lehet hogy bejön, de nekem nem tetszett
a grafika szép, de én már olyan régi játékos vagyok, hogy a grafika sosem érdekelt igazán (persze egy bizonyos szintet azért üssön meg)
amúgy érdekes, hogy vannak olyan gépek a játékban, amelyeknél az összes változat kabinja más, ahogy a valóságban is, de pl a me109 sorozat ugyanazt a kabint kapta, ez azért szomorú
a sérülésmodell nevetséges, a repmodell kb mint az il2-ben, de annál azért könnyebb, igazából egy arcade játék
szerintem

GOOBY, pls

galimatika
Vonat? Kocsi? Repülõ? Ez utõbbi igen kézenfekvõ😊
Egy olyanban gondolkozz, hogy mondjuk pénteken eljössz és vasárnap este térnél haza.
Szállás, kaja nállam. A nagyszobát használhatod, de óvszert magadnak kell venned😊