IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Klikk
www.pumaszallas.hu
A Storm of War-hhoz nem egy izom gép kell véletlenûl ahogy a képeket nézem!Bár a Wings of Preyhez sem kutya kell!!
Amúgy ez alatt mit értesz?:"ez az IL2 SoundPack, vagy valami hasonlo mod"??
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Így már megy.
A Riga-ra kell valamilyen mod? Probáltam belépni, de Timeout-ot jelez, s nincs beállítva semmilyen mod.
szerintem hasznald az Il 2 1946-ot, hiaba kopott mar egy kicsit a grafika,
osszel jon a Storm of War (Battle of Britain) ami szep is, szimulator is, oszt annyi.
Szerény véleményem szerint az utóbbi elõnye a szebb grafikai motor meg a sebzésrendszer,de a hátránya hogy egy elég erõs gép kell neki!😞
De a ti véleményetekre is kíváncsi lennék hogy érdemes e megvenni a boltban!?Mert ugyebár az ember add a tapasztaltak szavára!😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Honna ilyen más a hang mitn az Il- 2 bern?? Én is szeretnék ilyet! Mit kell tenni?? 😊
D9
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Fóka igazi ellenfele a tempest meg a késõbbi spitek. Az utóbbiakat leszámítva nagyra becsülöm a tempestel, p-38/47/51-el repülõket és a kobrásokat is.
A ruszki gépek tényleg eléggé fúrcsák ezt nem vitatom. A yak-1 szar, de beton lõheted napestig a 20-sal szerencse kell hogy leessen. A kobra is füsttel megy meg néha lánggal. Látam már olyat, hogy kigyuladt aztán eloltódott aztán ment mint aminek kutya baja. Ha azt mondják, hogy a G2 kék ufó akkor a la5fn micsoda kérem tisztelettel??????
Sorolhatnánk napestig, de felesleges. Azt mondod az il2 repülõ quake3. Ott a RoF. Nekem nincs meg, de amiket eddig láttam belõle légicsatákat, hát nem is tudom. Idegbajt kapnék mire leszednék vele egy gépet. Amilyen felvételeket eddig láttam, hát az jó ha a 0,5%-os találati arányt eléri.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nem akarok vitatkozni, mert nincs értelme
sztem 90%-ban a pilóta számít és nem a gép, de fenntartom az állításomat hogy a ruszki gépek fel vannak tuningolva(mig3u, la5f pl)illetve a németek az alap játékban kicsit rosszabbak (kivétel a g2 mert az a kék ufo)
kb 6 éve nyomom online jobbára fókával és mustanggal, láttam már sokmindent
de nem nyavajgok, mert egyrészt ez a játék mára egy légi quake3 lett, másrészt mint mondtam én ezek ellenére is szeretem
<#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
Nem tudom, hogy milyen magasságban történt a dolog, de azt mondta, hogy 50-60km/h különbségnek kellene lennie az õ javára, ráadásul magassági fölénye volt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Gondoltam arra is, hogy egy gépen beüzemelni az IL2-t egy joy-al és az öregek azon mutathatnának néhány trükköt az újoncoknak.
Három fõnek lenne szállás nállam.
Olyan egésznapos rendezvény lenne, ami persze északábanyúló italozással lenne megkoronázva.
A másik repülök lavor7-sel és elkezdek lõni egy P39 aircobrát!Na szépen fûstõl meg minden mondom végre valakit levakarok az égrõl na teszek egy fordulót lõvöm ég a gépen és a következõ lövésnél lefagy a gép és kibasznak a szeroról mert valami host elveszt!Na kérem ez mi!??Különben mi az a host!?😄
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mikor megyek bármilyen géppel AI ellen azokkal a beállításokkal mint Skies of fire-ön vannak simán megy nem laggol mikor lövök ,DE mikor a szeron megyek lõnék egybõl elkezd laggolni vagy esetleg le is fagy!😞 Ilyenkor mi a teendõ? Pedig repûlés közben nem laggol csak lõvés közben!(a gépben pedig van bõven nemoria , és a netem is elég gyors!)
Én személy szerint, (most ezzel nem akarok senkit se kiemelni vagy elnyomni) a veteránok közül nagyon szívesen találkoznék már Lacuschal meg Herr Lacával (nekik sokkal tartozom Herr Lacának a kiképzésemért Lacuschnak a könyvekért). Ja meg a határon túlra rekedt barátaink Ata meg Bettly. De hozzájuk nem ragaszkodom, a távolság miatt.
Te hallod, ezek nem szaroznak!!! Már el is vitték a csomagot.
Azt mondja a srác, hogy holnap holnapután oda is ér 😊)))
Végre úton van hozzád😊
Örülök😊
Küldetés teljesítve!!!
A következõ projekt amit szeretnék leszervezni addig amíg nem repülök, egy Találkozó!
Helyszínnek én továbbra is a kertünket tartanám a legalkalmasabbnak és legolcsóbbnak.
Idõpontnak pedig........
Ehhez már ti is kellenétek!
Én azt mondom, hogy a gépkiosztás igen is kiegyensúlyozott. Én már eljutottan arra a szintre, hogy ne sírjon a szám. Ha lelõnek az az én hibám, vagy a ellenfél volt jó helyen jó idõben. Ja, és la7 meg 9-es shitek ellen eszem ágában nincs Messerbe ülni.
D9
DE az én tapasztalatom az, hogy legtöbbször kiderül, hogy hasonló esetekben figyelmetlen volt a német. Trekkbõl ezek legalább kiderülnének:
- Mekkora volt a magassági és sebességi fölény?
- A ruszki látta-e õt, rácsapás közben elgyorsított-e, csökkentve a német elõnyét ezzel?
- Egyátalán õrá csapott-e a német, vagy bejött valaki magasan, akit õ már nem látott?
- A ruszkit mióta figyelte? Nem-e az is magasról tolta le, jóval az utazó sebessége fölött volt, de õ csak azt látta alacsonyabban van?
- Miután nem lõtte le, a rácsapás után mit csinált? Emelkedett vissza, vagy eltolta szintben?
- A ruszki belemászott a seggébe, vagy távolról szerencsésen betalált? (Lavórnak nagyon sniper puskája van, és amíg a Fóka a 20kmh-s fölényével kirepül a gpu hatótávolságából, addíg kicsipkézik a hátsóját - és ugye a fóka egy találat után már nem repül olyan jól)
Elég ha ezek közül egyet nézett el, már megszívhatta. (A Riga statokat elnézve a ruszki gyerekrõl nem gondolnám, hogy cheatel. Erkkirõl annál inkább - mondom, a statja alapján 😊
www.pumaszallas.hu
Velem is megtörtént ,(nem is kevés alkalommal) hogy a figyelmetlenségem miatt eldobtam a sebességem és utolértek.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Felhasználó fejjel az ember csak azt látja, hol lehetne jobb... azt nem érzi át, hogy idáig is milyen rögös út vezet. És valahol a szívünk mélyén az is érthetõ, hogy maguk felé húz a kezük... 😊
#27175: Na ezen most felvonyítottam! 😄
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nem csítel de 4-5 pohár bor után akkor lagja van.....<#idiota>#idiota>
Én megtenném, de csak egy hónap múlva megyek arra. (Gyergyó)
2, Páran lemaradtunk az utalásról lassúságunk, egyebek okán. Ha pótoljuk, meglesz a posta is.
Si vis pacem, para bellum.
ha szétnézünk még ma sincs ehhez fogható játék a piacon, és valljuk be, amikor megjelent tényleg új szintre emelte a szimulátor fogalmát
egy dolog van amiért lehet rinyálni, hogy nem haladnak a korral, és nem fejlesztették a játékot úgy ahogy kellett volna
mert ugye ami nagy szám volt 10 évvel ezelõtt, az mára elavult
de azért szerintem neki sem lehet könnyû amikor ennyien rágják a fülét és mindenki a maga igazát hangoztatja
félreértés ne essék, én nem fogom a pártját, szerintem is rosszabbak a német gépek, és igazából nekik kellett volna megcsinálniuk a saját ultra packjukat, nem pedig moddereknek a játékot feltörve
csak azt mondom, hogy rengeteg munkájuk van a játékban, és azért még mindíg rosszul esik ha egy órára leáll a lobby és nem tudunk repülni...
GOOBY, pls
A csomag célbajuttatásának a díja 8250 HUF.
Ennyit sajnos nem tudok el susmusolni a céges postában. Azt hittem, hogy 2-3 ezer forintból elmegy a dolog, de ekkora összegre nem számítottam.
Most kissé tanácstalan vagyok.
Ötleteket várnék, hogy a csomagtartómból hogyan jusson el ez a cucc Atához.
www.pcpilot.hu