IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A két vagy többhajtómûvseket csak szeparált hajtómûindítással lehet. Magyarul, a beállításoknál, van olyan, hohy engine 1, engine2, és így tovább. ezekhez rendelsz egy-egy billentyût, és kész. Külön tudod kezelni az egyes motorokat. De ne felejtsd el azt is, hogy van ott olyan is, hogy select all engines. Erre is tegyél egy billentyût.
Tehát, elõször kiválasztod az egyes motort (azzal a billenytûvel amit hozzá rendeltél), majd akettes motort (azzal a billenytûvel amit hozzá rendeltél). Mikor mindkettõ már stabilan jár, akko megnyomod a select all enginset (azzal a billenytûvel amit hozzá rendeltél). És kész.
A felszállásnál, meg az a gond, hogy a toggle chocks-hoz is kell egy billentyût rendelni.
De ezek szerint lesz még meglepetés, mert pl az I1-osnak manuálisan kell behúzni a futómûvét, és a bombázókhoz is a level stabilizátot is jobb ha használod. Hirtelen ennyi.
Hát srácok lenne egy irtó fontos kérdésem!!Végre feltudtam menni a Jets 409 szerverre de van egy kis bibi sajnos!!Kiválasztom a ME262HGII (1946-os évjáratú és fecske fomályú a hátsó farok szárnya)megnyomom az I-t ami úgyebár beinditja a motort de semmi!!!😞 nem readál semmire vagyis a hajtómû!Na mondom szép választok egy másik gépet az a HE162 lett(1945 évjáratú)Na megnyomom az I-t hát beindul a motor mondom hurrá adok rá gázt nem történik semmi a gép meg se moccan mondom ez mi ozt meguntam mert vagy még 3-szor probálkoztam de semmi!Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
<#wave><#worship>

www.pcpilot.hu

Szeressem az ilyen pillanatokat! Örülünk, hogy örülsz! 😉

www.smart-bus.hu

szekelyland
Félre van téve a 4 liter extrafinom házi szilvórium meg egy fél liter extra minõségû ugyancsak házi körte...
Vagy ti jösztök errefelé vagy valahogy jut az arrafelé velem együtt...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Jó leszállást!<#integet2>

D9

szekelyland
Hát õ is meglepõdött amikor kicsomagoltam a cuccot és feltettem az asztalra, sõt még egy próbarepülést is csinált vele. Úgy lehet bele fog törõdni ebbe, sõt még biztatott is <#vigyor>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

galimatika
...és az a szem amivel nézik, bizony ferde.

Közben eszembe jutott, hogy csábítóvá tegyem a fórumtalélkozón való részvételt, ösze tudnám szervezni a masszõrosztályal való bulival.
Õk 21-23 éves leányzók.
mondjuk így már nem fórumtalálkozó lenne hanem valami nagyon más<#nyes><#eplus2><#love11><#law><#eplus2>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Hát ennek én is nagyon örülök hogy örülsz, mert nagyon drukkoltam, hogy épségben megérkezzen.

Apropó! Az asszonykád mit szól hozzá? Remélem nem úgy tekinti a dolgot, hogy nemzetközi összefogással merénylet a nyugodt házaséletnek. Nem akarok negatív lenni, de a nõk mindíg más szemmel nézik a férfiak világát... <#wink>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

galimatika
Az örömöd a mienk is<#nyes>
Az alkalom pedig eljön nemsoká, amikor személyesen is talizhatunk.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

szekelyland
MEGÉRKEZETT!!!!
Most kissé könnybe lábadt szemekkel csomagolom ki a pakkot még nem hiszek a szemenek de már kezdek belejönni. Hát nagyon köszönöm mindenkinek, remélem amint kicsit talpraállunk kiruccanunk egy hétvégére az anyaországba, akkor remélem élni tudok majd a lehetõséggel hogy személyesen is megköszönjem ezt Nektek!!!

Egyelõre csak konfigolom, de este fent leszek!!! No megálljatok, vörösök!!!

nálam szeptember óta van fent a 64bites win7 és azóta semmilyen szintû problémám nem volt. míg az xp-t általában fél évente újra kellett húznom.
amúgy én jetes szimeken nõttem fel. Nincs is velük semmi baj, de én mindig is olyan játékra vágytam mint az il2. Miért? Mert ez az idõszak mindig is jobban izgatta a fantáziámat mint a mai modern gépek és mert egy gyönyörû dugattyús motor hangjátol a mai napig libabõrõs leszek, míg a sugárhajtómû hangja csak bántja a fülem. Annak idején haver mindíg járatta a Top Gun-t. Õt a lökös gépek izgatták azt olvasta el, én meg azokon csak átsiklottam és csak a II vh-s cikkeket kerestem. Ott ismertem meg Tobak Tibibá írásait amik meghatározóak voltak.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
nem olyan egyszerû módosítani a fájlokat, mert védve vannak, egy speciális program kell hozzá
gyakorlatilag régebben vki "feltörte" a fájlok védelmét, és ez tette lehetõvé, hogy ezek az új modok (ultrapack pl) megszülessenek
de ez nem "legális", tehát a játék fejlesztõi által nem engedélyezett dolog, mert ha vki ért hozzá, akkor könnyen a saját kedve szerint módosíthatja a gépek repülési tulajdonságait = ufó lesz a gépbõl
egyébként a szerverre való csatlakozáskor látható "timeout1,2 a játék file-okat ellenõrzi, pont ezért, hogy nincsenek-e módosítva

GOOBY, pls

hát nem is <#eplus2>

Köszi a választ!
Hát a jetes szerohoz még mindig nincs szerencsém , ennyire nem szeretik az emberek a jetgépeket!?érdekes!És ezt az "UFO"-s modosítást a játék könyvtárán belül hol lehet végrehajtani , biztos vicces lehet, ez a modosítás a singler küldetésekre is kihat!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Szia !

Tegnap csak sercegett a hang, újraraktam a hangkártya drivert, aztán már hang sem volt. Majd leszedni sem tudtam, mivel valamit hiányol. Úgyhogy valahogy fent sincs, és mégis fent van. A "programok telepítése törlée" látja, a program filesben is fent van, mégis ezt csinálja. Újraindításnál, a "D" meghajtót mostmár mindíg elemzi, és a videókártyával is gondjai vannak mostanra (nvcpl.dll hiányzik). Úgyhogy windows újrarak lesz pénteken. Lehet már aktuális, mert 4 éve nem nyúltam hozzá.
TG Gida
Audigy-nek nem kéne zajosnak lennie.Az enyém akkor zajongott,amikor véletlenül félig kihúztam a dugót belõle.

Isten áldja a pogányokat!

VO101Tom
XP nekem azért nem volt elég, mert hiába van több RAM a gépemben, a 32 bites oprendszerek csak 3.2GB-ot látnak. Az XP 64 bites verziójához hiányoztak nekem fontos driverek, a Vista szar volt (OpenGL hiányosságok), maradt a Win7 64 bit.
Ha laggolsz, akkor a másik téged ugrálva, csúszkálva lát a levegõben. Ez csalásra ad lehetõséget, így támadást is kivédhetnél vele. A szerverek ezt tiltják, és ha szakadozik a hosttal a kapcsolatod, egybõl kirak. Ha lövésnél szaggat az legtöbbször azért van, mert jobban fel van tolva a grafika, mint amit elbír a géped. Az "effects" vagy a víz pl ilyen, sok terhelést levehetsz a processzorról, ha ezeket lejebb veszed.
Nemtom, hogy most megy-e a Jets, de szoktam látni. Ott állt. minden jet repülhetõ.
UFOnak azt értem, hogy irreális paraméterekkel repülne, vagy nyilvánvalóan csalna az ellenfél. A MOD-ban elvileg ezt sokkal könnyebben lehetne, mivel ez már egy feltört játék innentõl. A gépek paraméterei szerkeszthetõk, akinek van egy kis programozói ismerete, könynen belenyúlhat. De én még nem találkoztam ilyen feltûnõ és egyértelmû csalással, és már az Ultrapack legutolsó verziójában is van alap szintû csalás-védelem (csatlakozáskor ellenõrzi a mod filejait, ha eltérést talál, timeout hibával kilép).

www.pumaszallas.hu

Áh értem köszönöm a választ!( de akkor egy vadiúj gépre win7 érdemes tenni!?)
A hostnál nem érten azt hogy miért dob ki!!!(de megfigyeltem mindig akkor mikor én lõvök le valakit!)😊Jah és hozzáfûzöm ilyenkor laggol akad,stb egyépként mikor simán repülök semmi baj nincs!xD
Na de azt a Jets 409 szerot nem találom!😞(a miget meg az jenkis jeteket nem szeretem!)
Jah és az UFO-nek nevezett gép mit takar!??(melyik gép az vagy miért hívják annak!?)

VO101Tom
Behúzták a futót mondjuk...?
😉

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
- Csak nagyon kevés pályán engedik össze a sugárhajtású gépeket a légcasvarosokkal, mert akkora a fölényük. És ott is mennyiségi limit van, egyszerre 2-4 lehet levegõben kb. Mondjuk ott is csak a 262-est lehet repülni, 163-assal online még nem repültem - kivéve a Jets 409 szervert, ott csak sugárhajtásúak vannak, illetve az UK-Ded3 szerón szokott lenni Korea map (Ultrapack gépei közt ugye Mig és Sabre is van már).
- A host = Akihez csatlakozol a játék során. Ahol nincs név, csak annyi a player listben, hogy "server", azt a játékot nem egy lobbyn repkedõ pilóta indította, hanem il-2 szerver progival "üzemeltetik". Az éjjel nappal futó szerverek ilyenek.
- Nekem Win7 van, 64 bites, még a régi játékokkal sem volt gondom. A hardware-tól több függ, milyen régi cuccok vannak benne, azokhoz van-e rendes, frissített driver. Nem bántam meg, hogy XP-rõl váltottam.

www.pumaszallas.hu

No repkedtem egy kicsit. Volt elõttem 1/3 vszd_focke meg szintén 1/3vszd_nadir
felmentünk 7300 méterre- repkedtünk össze vissza a semmibe senki nem jött 😊
Ja 300 nál jobban nm igen ment a masina a folyamatos emelkedés miatt- õk meg repkedtek össze vissza mint a mérgezett egerek! 😊 Hogy a rákba ment ilyen gyorsan a gépük??😊
Lenne egy két kérdésem szal ha hülyén hangzik elõre is bocsánatot kérek!
-1.Szervereken miért nem lehet repülni a Me262-est és annak variációit vagy a Me163 kometet!Pedig ezek a gépek szeritem elég jók nehéz útólérni õket csak nagyon kényes a motorjuk!
-2. Mi az a host!? enfgem mindig akkor dob ki a szerverrõl mikor leszedném az ellenfelet ez kicsit idegesít .
-3.Igaz nem idevág a téme de melyik op rendszer a jobb a win7 vagy a winxp!?(bár nekem winxp van és elég stabil rendszer!,a win 7-rõl meg sok rosszat hallottam már(egyes játékok már nehezen futnak rajta!)

Ja hopp most elindult
😊
Nem tudtam hogy a chat részbe kell beírni a mailt meg a jelszót
Azt hittem hogy ott csak duma kell😊))
No most tölti az újat mindjárt próbálom!

Thanks!!
VO101Tom
Elõtte keresi. A jelszó és az e-mail akkor kell neki, mikor a lobby elindult, és a chat ablakba dobja fel a belépési üzeneteket.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nekem is W7/64 van, teljesen jó.
Ha lobby csatlakozáskor nem kéri az il2fb.exe helyét, akkor ahol beírod a neved és a jelszót, amikor klikkelnél a connect-re, nyomd a Shift+Ctrl -t is. Akkor feldobja megint az exe kérõ ablakot.
Csatlakozáskor az IL-2 Sturmovik 1946 elõtt legyen a pötty (mert ugye az van meg, nem az alap il-2?)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
dehogy nem. A legújabb lobbyt kell letölteni. Mit csináltál? Chat ablakban lent nem kéri az emailt? meg a jelszót? Most nem emlékszem ,hogy elõtte vagy utána keresi e az exe filet

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Hello. Itt van összeszedve, hogy aktuálisan mivel megy az ilcvó. klikk
Az Ultrapack MOD tartalmazza -többek között- az új hangokat, gépeket.
Ez nem hivatalos kieg, gyakorlatilag egy törés a játékhoz, ezért a benne lévõ gépek teljesítményadatai az alapjátékhoz képest eltérhetnek (bár megjegyzem, én még nem találkoztam UFO-kkal). Offline természetesen bármikor, online viszont a host beállításától függ, hogy repülhetsz-e moddal. Feltesz egy jsgme.exe-t, abban állíthatod be, hogy épp alapjátékkal, vagy tetszõlegesen kiválaszott komponensekkel indítod-e a játékot.

www.pumaszallas.hu

Próbálom én is a Hyperlobbyt ahogy írtátok, de csak odáig jutok, hogy connect kapcsolódás sucesfull, de semmilyen exe file lehetõséget nem ad ki -és minden üres.
Win7 64 bit nem szereti a Hypert?
Sziasztok!

Tegnap kérdeztem Sanyi youtube- os vidijére reagálva, hogy neki honna vna olyan jó hangja a messzernek??
Mit kell ehhez felrakni??
ÉS miért találok szintén itt olyan vidit, ahol pl. ME 210- el mennek??

Szia Gida !

Aida32-velmegnéztem, és Creative SB0240 Audigy 2 Platinum Sound Card
Azt tudom, hogy soundblaster audigy2😊
Lehet valami "áthallás"? Esetleg a vinchester, De csak az il2-nél jelentkezik, és csak játék közben.
TG Gida
A Spit vs 109 mod serverre sikerült valakinek bejutni?Engem folyton kidob.

TG Gida
Milyen hangkártyád van?

Her Laca
Na utána érdeklõdtem mi a fene van a rigával.
Szakértõ kollegák (már akik fent repkedtek) aszongyák,hogy instabil a cucc mindenkit kicsap meghatározhatatlan idõnként. Ez az idõ ahogy nézem egyre rövidebb. Mondták,hogy szólnak az üzemeltetõnek,hogy valamit herbákoljon össze mert így élvezhetetlen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ok már azt hittem én vagyok hülye. Más server statja ebbõl a szempontból jobb, mert beírom a nevem és oda ugrik ahanyadik vagyok. Én a nevem szerint kerestem (ctrl+f) és úgy lépegetve megtaláltam magam. De akkor a tiéd is gyalog módszer 😊

Te nyertél... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Itten vagy ni.
59 kill az alapján megkerestelek

most vagy én vagyok láma vagy nem tudom mi, de ha beírom a nevem a keresõbe, akkor látom az egyéni statomat, de nekem nem az kell, hanem hogy hanyadik vagyok. Mire szûrjek rá?

PhantomAss
370. vagyok 😄
baaaaah

GOOBY, pls

Sziasztok !

Azzal problémával fordulnék hozzátok, hogy mikor játszok az il2-vel, akkor a hang kicsit serceg. De csak az il2-nél, illetve az il2 menüjében sem serceg. Mit kéne beállítani, vagy valamilyen hangszabályzót beállítani, hogy ne sercegjen? Valaki egyáltalán találkozott már ezzel a problémával?
Elõször mikor a füles rajtam volt, akkor tûnt fel, de annyira nem zavart. azóta már egyre jobban csak azt a "zajt" hallom át. persze nem hango, csak marhára idegesít. Olyan, mint amikor egy jó öreg bakalitlemezt hllgatok. (csak nem Edith Piaf😊 )
Én meg közvetlenül utánad a 415-ik...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
De kollegák. Itten nem a helyezés a lényeg,legalábbis számomra nem jelent semmit. Sokkal jobb srácok vannak ott ,épp a minap mondtam Muhahának (le is lõttem egyszer kétszer,de csak a gépkiosztás miatt)<#eplus2> ,hogy mivel már a 45.ik évembe lépek decemberbe így sem a szemem sem a reflexeim nem az igaziak már. Ez van ,el kell fogadni a fiatalabbaknak kötelezõ is ügyesebbnek lenniük.
A lényeg az 1000 gép. Én azon lepõdtem meg .Az még szotyiból is sok😊)

VO101Tom
Talán mert a valóságban a kiskaliber nem volt olyan szar, mint a játékban 😊

www.pumaszallas.hu

acidrain
178-ik vagyok, akkor még simán beleférek a tojásfej kategóriába <#vigyor3>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

szekelyland
kemény 1,7% os találati aránnyal... <#szomoru1>

szekelyland
Jaja. De én is keményen nyomulok ám, ott vagyok a 414-ik helyen....

De remélem hamarosan feljön az én napom is.....

acidrain
Tegnap este is csinált ilyet a Riga. Elõször a komplett vörös oldalt rakta ki a szerver, kicsivel késõbb az egész brigádot, kéket, vöröset egyaránt.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

tudom, hogy milyen az a spit😊az a meglepõ, hogy 15%-al megelõzi a másodikat, a második meg 11%-al a 9-iket.
Azért a Spit5c4 az nem olyan meglepõ, a 4 Hispano akaszt rendesen. Egyszer mentem vele dogolni, mikor sok magyar volt fent egyszerre egy privát szerón. Na azzal egy kis odafigyeléssel simán lehet 7:1 arányban kill/death streaket nyomni. Gyakorlatilag amit eltalálsz az leesik. Lézerkard..

Nem tudom miért nem ezt a konstrukciót erõltették az angolok a fejlesztéseknél. Bár a 4 hispano rendesen rázhatta a sárkányt.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..