IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát, elõször kiválasztod az egyes motort (azzal a billenytûvel amit hozzá rendeltél), majd akettes motort (azzal a billenytûvel amit hozzá rendeltél). Mikor mindkettõ már stabilan jár, akko megnyomod a select all enginset (azzal a billenytûvel amit hozzá rendeltél). És kész.
A felszállásnál, meg az a gond, hogy a toggle chocks-hoz is kell egy billentyût rendelni.
De ezek szerint lesz még meglepetés, mert pl az I1-osnak manuálisan kell behúzni a futómûvét, és a bombázókhoz is a level stabilizátot is jobb ha használod. Hirtelen ennyi.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.smart-bus.hu
Vagy ti jösztök errefelé vagy valahogy jut az arrafelé velem együtt...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
D9
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Közben eszembe jutott, hogy csábítóvá tegyem a fórumtalélkozón való részvételt, ösze tudnám szervezni a masszõrosztályal való bulival.
Õk 21-23 éves leányzók.
mondjuk így már nem fórumtalálkozó lenne hanem valami nagyon más<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#love11>#love11><#law>#law><#eplus2>#eplus2>
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Apropó! Az asszonykád mit szól hozzá? Remélem nem úgy tekinti a dolgot, hogy nemzetközi összefogással merénylet a nyugodt házaséletnek. Nem akarok negatív lenni, de a nõk mindíg más szemmel nézik a férfiak világát... <#wink>#wink>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az alkalom pedig eljön nemsoká, amikor személyesen is talizhatunk.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Most kissé könnybe lábadt szemekkel csomagolom ki a pakkot még nem hiszek a szemenek de már kezdek belejönni. Hát nagyon köszönöm mindenkinek, remélem amint kicsit talpraállunk kiruccanunk egy hétvégére az anyaországba, akkor remélem élni tudok majd a lehetõséggel hogy személyesen is megköszönjem ezt Nektek!!!
Egyelõre csak konfigolom, de este fent leszek!!! No megálljatok, vörösök!!!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
gyakorlatilag régebben vki "feltörte" a fájlok védelmét, és ez tette lehetõvé, hogy ezek az új modok (ultrapack pl) megszülessenek
de ez nem "legális", tehát a játék fejlesztõi által nem engedélyezett dolog, mert ha vki ért hozzá, akkor könnyen a saját kedve szerint módosíthatja a gépek repülési tulajdonságait = ufó lesz a gépbõl
egyébként a szerverre való csatlakozáskor látható "timeout1,2 a játék file-okat ellenõrzi, pont ezért, hogy nincsenek-e módosítva
GOOBY, pls
Hát a jetes szerohoz még mindig nincs szerencsém , ennyire nem szeretik az emberek a jetgépeket!?érdekes!És ezt az "UFO"-s modosítást a játék könyvtárán belül hol lehet végrehajtani , biztos vicces lehet, ez a modosítás a singler küldetésekre is kihat!?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Tegnap csak sercegett a hang, újraraktam a hangkártya drivert, aztán már hang sem volt. Majd leszedni sem tudtam, mivel valamit hiányol. Úgyhogy valahogy fent sincs, és mégis fent van. A "programok telepítése törlée" látja, a program filesben is fent van, mégis ezt csinálja. Újraindításnál, a "D" meghajtót mostmár mindíg elemzi, és a videókártyával is gondjai vannak mostanra (nvcpl.dll hiányzik). Úgyhogy windows újrarak lesz pénteken. Lehet már aktuális, mert 4 éve nem nyúltam hozzá.
Isten áldja a pogányokat!
Ha laggolsz, akkor a másik téged ugrálva, csúszkálva lát a levegõben. Ez csalásra ad lehetõséget, így támadást is kivédhetnél vele. A szerverek ezt tiltják, és ha szakadozik a hosttal a kapcsolatod, egybõl kirak. Ha lövésnél szaggat az legtöbbször azért van, mert jobban fel van tolva a grafika, mint amit elbír a géped. Az "effects" vagy a víz pl ilyen, sok terhelést levehetsz a processzorról, ha ezeket lejebb veszed.
Nemtom, hogy most megy-e a Jets, de szoktam látni. Ott állt. minden jet repülhetõ.
UFOnak azt értem, hogy irreális paraméterekkel repülne, vagy nyilvánvalóan csalna az ellenfél. A MOD-ban elvileg ezt sokkal könnyebben lehetne, mivel ez már egy feltört játék innentõl. A gépek paraméterei szerkeszthetõk, akinek van egy kis programozói ismerete, könynen belenyúlhat. De én még nem találkoztam ilyen feltûnõ és egyértelmû csalással, és már az Ultrapack legutolsó verziójában is van alap szintû csalás-védelem (csatlakozáskor ellenõrzi a mod filejait, ha eltérést talál, timeout hibával kilép).
www.pumaszallas.hu
A hostnál nem érten azt hogy miért dob ki!!!(de megfigyeltem mindig akkor mikor én lõvök le valakit!)😊Jah és hozzáfûzöm ilyenkor laggol akad,stb egyépként mikor simán repülök semmi baj nincs!xD
Na de azt a Jets 409 szerot nem találom!😞(a miget meg az jenkis jeteket nem szeretem!)
Jah és az UFO-nek nevezett gép mit takar!??(melyik gép az vagy miért hívják annak!?)
- A host = Akihez csatlakozol a játék során. Ahol nincs név, csak annyi a player listben, hogy "server", azt a játékot nem egy lobbyn repkedõ pilóta indította, hanem il-2 szerver progival "üzemeltetik". Az éjjel nappal futó szerverek ilyenek.
- Nekem Win7 van, 64 bites, még a régi játékokkal sem volt gondom. A hardware-tól több függ, milyen régi cuccok vannak benne, azokhoz van-e rendes, frissített driver. Nem bántam meg, hogy XP-rõl váltottam.
www.pumaszallas.hu
felmentünk 7300 méterre- repkedtünk össze vissza a semmibe senki nem jött 😊
Ja 300 nál jobban nm igen ment a masina a folyamatos emelkedés miatt- õk meg repkedtek össze vissza mint a mérgezett egerek! 😊 Hogy a rákba ment ilyen gyorsan a gépük??😊
-1.Szervereken miért nem lehet repülni a Me262-est és annak variációit vagy a Me163 kometet!Pedig ezek a gépek szeritem elég jók nehéz útólérni õket csak nagyon kényes a motorjuk!
-2. Mi az a host!? enfgem mindig akkor dob ki a szerverrõl mikor leszedném az ellenfelet ez kicsit idegesít .
-3.Igaz nem idevág a téme de melyik op rendszer a jobb a win7 vagy a winxp!?(bár nekem winxp van és elég stabil rendszer!,a win 7-rõl meg sok rosszat hallottam már(egyes játékok már nehezen futnak rajta!)
😊
Nem tudtam hogy a chat részbe kell beírni a mailt meg a jelszót
Azt hittem hogy ott csak duma kell😊))
No most tölti az újat mindjárt próbálom!
Thanks!!
www.pumaszallas.hu
Ha lobby csatlakozáskor nem kéri az il2fb.exe helyét, akkor ahol beírod a neved és a jelszót, amikor klikkelnél a connect-re, nyomd a Shift+Ctrl -t is. Akkor feldobja megint az exe kérõ ablakot.
Csatlakozáskor az IL-2 Sturmovik 1946 elõtt legyen a pötty (mert ugye az van meg, nem az alap il-2?)
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az Ultrapack MOD tartalmazza -többek között- az új hangokat, gépeket.
Ez nem hivatalos kieg, gyakorlatilag egy törés a játékhoz, ezért a benne lévõ gépek teljesítményadatai az alapjátékhoz képest eltérhetnek (bár megjegyzem, én még nem találkoztam UFO-kkal). Offline természetesen bármikor, online viszont a host beállításától függ, hogy repülhetsz-e moddal. Feltesz egy jsgme.exe-t, abban állíthatod be, hogy épp alapjátékkal, vagy tetszõlegesen kiválaszott komponensekkel indítod-e a játékot.
www.pumaszallas.hu
Win7 64 bit nem szereti a Hypert?
Tegnap kérdeztem Sanyi youtube- os vidijére reagálva, hogy neki honna vna olyan jó hangja a messzernek??
Mit kell ehhez felrakni??
ÉS miért találok szintén itt olyan vidit, ahol pl. ME 210- el mennek??
Szia Gida !
Aida32-velmegnéztem, és Creative SB0240 Audigy 2 Platinum Sound Card
Azt tudom, hogy soundblaster audigy2😊
Lehet valami "áthallás"? Esetleg a vinchester, De csak az il2-nél jelentkezik, és csak játék közben.
Isten áldja a pogányokat!
Szakértõ kollegák (már akik fent repkedtek) aszongyák,hogy instabil a cucc mindenkit kicsap meghatározhatatlan idõnként. Ez az idõ ahogy nézem egyre rövidebb. Mondták,hogy szólnak az üzemeltetõnek,hogy valamit herbákoljon össze mert így élvezhetetlen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
59 kill az alapján megkerestelek
Azzal problémával fordulnék hozzátok, hogy mikor játszok az il2-vel, akkor a hang kicsit serceg. De csak az il2-nél, illetve az il2 menüjében sem serceg. Mit kéne beállítani, vagy valamilyen hangszabályzót beállítani, hogy ne sercegjen? Valaki egyáltalán találkozott már ezzel a problémával?
Elõször mikor a füles rajtam volt, akkor tûnt fel, de annyira nem zavart. azóta már egyre jobban csak azt a "zajt" hallom át. persze nem hango, csak marhára idegesít. Olyan, mint amikor egy jó öreg bakalitlemezt hllgatok. (csak nem Edith Piaf😊 )
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A lényeg az 1000 gép. Én azon lepõdtem meg .Az még szotyiból is sok😊)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De remélem hamarosan feljön az én napom is.....
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nem tudom miért nem ezt a konstrukciót erõltették az angolok a fejlesztéseknél. Bár a 4 hispano rendesen rázhatta a sárkányt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..