IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az analóg TV adás nem DVD minõség, az egyértelmû. De LCD-n még rosszabb...
Bár igazából a képméret és az analóg adás felbontása miatt nem is lesz jobb.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Pogi. Akkor települjünk át másik hadszíntérre😊 Régen játszottunk ott is de aztán elfelejtõdött.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
egyébként a d9-es fóka egyedül is nagyon jó, ha jó pilóta repüli, ezt volt szerencsém többször tapasztalni egy szlovén hölgytõl és egy osztrák úrtól 😄
GOOBY, pls
nem vagyok túl jó szobapilóta, de a hibám inkább abban van hogy hetente 1-2 alkalommal van idõm akkor is a késõ esti órákban és nincs türelmem sokszor magasra felmenni és/vagy kivárni a megfelelõ alkalmat.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
itt egy kicsit bõvebben:
http://www.lcdvagyplazma.hu/lcd-plazma/index.php?show=lcd_pro_es_kontra
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
GOOBY, pls
azt vettem észre, hogy kizárólag függõleges fordulózást erõltetve, végig az átesés határán ugyan,de a zéró hozzám se tudott nyúlni, sõt a végén lelõttem , pedig õ támadott kedvezõ helyzetbõl
egy másik alkalommal ugyanezen a szerveren egy g6-tal mentem egy la5 ellen, és hasonló taktikával az a vízbe csapódott, hamar elvesztette az energiáját
egyébként úgy vettem észre hogy általában a spitek is instabilak kis sebbességû függõleges manõverekben
persze igazából a pilótán múlik a dolog, egy veterán online pilótát azért nehéz megszivatni
(és egy nagyon fontos szabály szerintem: a repülés agymunka, elõre kell gondolkodni, mindíg tudni kell hogy mit fogsz lépni az ellenfél manõvereire, a joyt hihetetlen apró mozdulatokkal kell kezelni, érezni kell a gépet)
esetleg próbáld ki ezt a taktikát, hátha bejön
GOOBY, pls
LCD vagy Plazna? Ez itten a kérdés . Vennem kell egy ujj televíziót és fogalmam sincs most mik az álláspontok😊
Atával meg Szepyvel átmentünk inkább a CZ_AH dedicated-re,40-41-es gépkiosztásal,na ott pl tök jól éreztem magamat,volt bõven vörös kolléga. Általában hármas kötelékben repültünk,csapkodtuk is õket rendesen.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
tegnapelõtt meg azelõtt nem oltak ilyen csapatmunkába és jobban is ment. De gyerekek! Ne panaszkodjunk már arra hogy sokan vannak, mikor mi is sokszor 4-en 5-en fennvagyunk! Ts és nagyjából egy helyen küzdjüünk, aki pedig nem tud beszélni az csak halgassa, és ha halja hogy vki bjban van, egybõl odatud menni. A vadul tüzelõ ideges koncentráló oldalra nem nézõ ellent könyû leszedni.
Ha ilyen. Tegnap 3-an voltunk ts-en, Ata, Roli, én, de mivel mind más gépekkel nyomtuk sokat nem tudtunk segiteni.
Meg én is kicsit huzodtam a lehetõségtõl, most nagy a pofám, de nem tudok jól csapatban játszani, egyszerûen nem érzem😞 gyakorolni kéne.
ugyhogy javaslom hogy aki csak azt teheti, némában halgassa a ts-t és dolgozzunk össze😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szevasz winfos, engem többé nem látsz!!!!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egyébként ennek a legjobb a K/D aránya (1.38).
D9
D9
A Rigán mindig ezt szopom be. Nagyon ritkán lõnek le egy az egyben...
A másik problémám a TS hiánya, sajnos nem tudok mit tenni ellene (nem mûszaki eredetû a probléma)
I-185: tényleg nem túl nagy durranás, ha megfelelõ géppel megy ellene az ember. Régebben Hayatéval tucatszámra lövöldöztem le õket valamelyik UKD-n vagy CzAH-n.
A Rigán azért van inkább sikere, mert kicsi a térkép, és õk meg mindig pont jókor jönnek a kavarodás közepébe (legalábbis ellenem)
Ha elveszti az energiáját, akkor tényleg elég béna kacsa lesz belõle.
Leteszteltem offline, 13200 m-re mentem fel vele, sztem a pilóta a jó szellõs szovjet kabinban valóságban itt már cseppfolyós nitrogén-metán keveréket fingott, lehet azt vezették vissza GM1 módjára...
www.pumaszallas.hu
A hálózati kapcsolatoknál a hamachi hálózatának a priorítását kellett lejebb vennem.<#gonosz1>#gonosz1> Ettõl függetlenül köszönöm a segítséget.
Azért írtam,hogy segítsek. Hidd el ,hogy ha forduló harcra kényszeríted meg tudod fogni. Én nagyon használom a flapset ,nyitom csukom ,belépem a gépet .Azt vettem észre ,hogy nagy a forduló sugara ,kis sebességnél ,meg instabil. Próbáld ki amiket mondtam.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Mod meg most nincs rajta. Most megpróbálom egyesével kiiktatni az új ATI programokat, talán az zavar be.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ofline mûködik?
Azt nem tudom elképzelni,hogy videó kártya miatt ne tudj csatlakozni,BÁR!!! ha ATI akkor én nem csodálkozom semmin😊
Mielõtt ezen valaki felhúzza magát VICCNEK SZÁNTAM😊)
La5/La7-essel bárki tud repülni.. Még az irányítható lézerágyú meg a levegõ-levegõ / levegõ - föld rakéta hiányzik róla, és Oleg világában az F86-ost is lezúzná 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
és pl miért melóztak a lerche, vagy az I-250 készitésével, miközben pl a Meteorból ami 44-be készült s nem egy példányban, egyszerûen megfeletkeztek...
Nézd meg, hogy a il-2 mappában a conf.ini -ben a
Ugyanezt megnézheted a lobbynál is, Users/név/AppData/Roaming/Hyperlobby alatt van a hyperlobby.ini, az
joinDelay=5
clientRate=8000
;Determine the client source port. Useful when is more that one user behind the NAT router.
;Must be diferent for each user behind the same NAT router
localPort=21000
;This detecting right IP address for systems with more that one network adapters
;Default is 1 (on)
DetectLocalIP = 1
;Set to 1 when both server and client are behind a router, using
;private network address and both are behind one public ip address
loopback=0
;When is loopoback set to 1, here must be specified private ip address
; of the server behind a router
loopbackip=
gamepath=c:\GAMES\IL-2
Ha ezek stimmelnek, akkor passz. Routerem van nekem is, ha engedélyezve van, és a tûzfal, ilyesmik sem tiltják le, akkor nemtom. MOD esetleg? Azt tettél föl valamit?
www.pumaszallas.hu