IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Lehet hogy egy admint lõttél le korábban, az meg körbeadta a drótot, és pár napig public enemy leszel. Elõfordul az ilyen.
www.pumaszallas.hu
Lazán kapcsolódik, este volt egy jó kis menet (Riga), 10 német repült 9db La-5F ellen. Ilyet még nem nagyon láttam ezen a szerveren, senki, azaz egy német sem ment le lelövetni magát. A legalacsonyabb is 3000-rõl csapkodott :) Kiváló volt. <#hawaii>#hawaii> Persze, a vörösök megunták, hogy "ez így lószar, nem dogfight", dehát nemtom mit várnak, ha egyszer senki nem lesz hülye lemenni 9db La5-közé lelövetni magát (3000 alatt már az egésségügyi határérték felett volt a vörös/km3 arány, mind a 19 gép egy szektorban volt), akkor ennyi? Ha nem megyünk le forgolódni, akkor mi rontjuk el a bulit? <#rolleyes>#rolleyes>. Szerintem meg pont most volt mindenki észnél, ezt mindíg így kéne csinálni - na, mindegy, nekem tetszett azért <#buck>#buck>
www.pumaszallas.hu
Na felmegyek Deltára köszönök szépen mindenkinek és erre jön egy adminos vagy mi köt velem (valami olyan hogy vulchingos csaló vagy mi és kicsap a szeróról!)Na kérem ez mi? Egyszer csináltam ilyet hogy megtámadtam azt a kölyköt aki folyton szívatott (pedig már felszállt rendesen mikor löttem!)
Ilyenkor mit tehetnék!?Persze a nyelvi probléma fent áll! vagy tán az a bajuk hogy magyar vagyok és magyar felségjelzésû géppel megyek!?Hát nem tudom azt a szerot szerttem mert volt benne Dóra , és nem volt nehéz olyan betanulós szeró!
Tudtok nekem segíteni?
Bár Dóra 9 lehet neki kellemetlen meglepíket okozni!!
egy csiter szeméét rohadt gép nééha olyannak tünik 1109-bõl mitha az a fordulással csak gyorsulna. Szemét csaló megmanipulált szuper veres ûrhajó.
Szerintem, de ez csak az én véleményem.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Jó kis gamének tûnik ?Milyen gép kell neki és honnét lehetne leszedni!?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na most nekem ilyen gépre fáj a fogam:) a hasa alatt az az irtózat elég hatékonynak látszik.:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintem a spitfire egy labilis ,törékeny gép, de ez csak az én tapasztalatom(igaz csak2 mentem vele de lehet hogy majd megvátozik a véleményem!)
Azért nálam rendesen fel szokott menni a pumpa, mikor már a 3. refly-t nyomom vulcholás miatt. Ritkítsanak bánja a franc, de legalább engedjenek felszállni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
bár max csalinak vagyok jó mert ragadnak rám mint a legyek<#pardon1>#pardon1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
azok megérdemlik<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
De géppuskázni tán ha egyszer géppuskáztam szenyóládákat:)
ösz vissz. Tegnap rigán is bombáztam, a spitek vulchingeltek felettünk én meg egy fókával egy 500-assal meglátogattam a teppterüket.
Mivel a valóságban is ez egy hatékony harcmodor volt az ellenség ritkitására, szerintem elfogadható dolog, fõleg ha õk kezedik, ne már csak nekik lehessen.
és egyébként is, egy a földön veszteglõ gépet elkapnom, nekem izgalmas átrepülni a légvédelmen, oszt menekülni a vadászok elõl, akit meg elkapok, nyom egy reflyt, és semit se veszitett szinte, még idõt se.
Én sose támadtam senkire közvetlen felszállás után, hagytam mindig egy kis lehetõséget, ha egyebet nem, annyi magasságot gyûjtsön hogy épségbe tudjon kiugrani....
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A magyar motoros repülés századik évfordulója alkalmából beszélgetnek a Goldtimer alapítvány alapítójával Hajdú "Fedõ" Károllyal.
Közelrõl1
Közelrõl2
Az elején és a végén van némi hírek,idõjárás:)
Isten áldja a pogányokat!
Tudtátok, hogy volt valós alapja a sztorinak?
USS Macon
Öt repülõgépet vihetett.
USS Macon2
Konstrukciós hiba miatt egy viharban elpusztult 1935-ben, így az elképzelés is vele halt...
A statja kb. olyan, mint a tied. Csak ma 9x lõtték le.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem tudom mit csinál de nem lehet eltalálni. Pici laggokat alkalmaz pedig a pingje az 30.
Csapom magasból ,tiszta cél semmi,oldalról semmi, hátulról ,semmi.
Kifordulok egyet ló ,magassági. Na mondom béna vagyok.
Pár perc múlva 6 an kergetjük,és rohadjak meg senki sem találta el. Ráadásul nem is kezdõ arcok voltak. Nagyon gyanús!! Ahogy lõ az ember elkezd csúszkálni elõre ,hátra.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A BMW hajtómû használata pl csak belefért abba a hazafias lelkivilágukba:D
Ó szegénykéim.
sszehivták egy megbeszélésre az orosz ménököket, hogy szerintük legyen-e orosz licenszben gyártva a 262-es, hisz egy kész gép, vannak zsákmányolt pédányok, mi legyen? Sztáin és ottvolt, a végén kikérte Jakolev baártunk véleményét, aki ekkortájt dolgozott már a jak-15-ön. Jakoolev elvtárs ezt mondja: Semiképp se gyártanám a 262-est, ugyanis elriasztaná a pilótákat a sugárhajtású gépektõl, nehezen repülhetõ, balesetveszélyes, roszul emelkedõ, bonyolult, gép, ami a levegõben rendkivûl instabil és rosszul repül, sok baleset lenne vele, egy kiforratlan gyenge konstrukció. Kb ezt mondta, nem biztos hogy pont ugynebben a sorrendben deezek voltak benne.
Igy esett hogy a jakot kezdték gyártani,ami sokkal lasabb törékyenebb gép volt, és a farokfutós megoldásával is gondok voltak, egy elõnye volt, könyû volt irányitani.
Emlékszik erre valaki?:))
Volt egy másik film az A10 es rõl.Harcálláspontok asszem ez a címe.
Mondja a ficak,hogy kikérték Rudel véleményét a fejlesztéskor. Hoppácska!
Ezt nem is tudtam.
Én mindenesetre szkeptikus vagyok az oroszokkal szemben ,osztom egy régi ismerõsöm (pilóta volt a VH ban) nézetét,ami emígyen szól.
Az oroszok a szamováron kívül semmit sem találtak ki maguktól,de még ez sem biztos,mert talán azt is a kínaiaktól vették át.
Mondjuk a sugárhajtómûre visszatérve:)) az csak mond valamit,hogy az elsõ mûködõ lökös orosz gép egy 262 es JÓ nagy veres csillaggal MIG felirattal:)) Van is képem róla egy könyvben.
www.pumaszallas.hu
(csak egy ilyen KÉPET találtam)
plazma
GOOBY, pls
Elkezdtek vulcholni a repterünk felett, felszálltam fókával egy 500-assal, egyik spitet telibe i kaptam a kifuton. a légvédelem eltalált és egy másik spit kergetett de túléltem, leszálni már nem tudtam mivel vége lett a mapnak.
Azonban továbbra is ugyérzem, a rigán én nem tudok Fókával harcolni, fókával csak egyet tudok, meglepetésbõl alulról hátulról huzni a ravaszt mint a hülye, becserkészni és lõni, de ezt is csak jó nagy szerón nagy mappon, rigán egyszerûen nem müködik:(