IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez a pár nap meddig tart!?Jah azt viszont nem tudtam hog admint nem szabad leszedni!Akkor õ miért is repül!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mivan!? hisz mikor a földön voltam röhögött rajtam egyfolytában!!!!Ez mi kérem??!!Azért mert van merszem vissza tamádni egybõl ki kell csapni az embert!?Jah és ezt a rohadt IL10 nem szedtem le mikor felszállt csak mellélõttem!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Azt még hozzáfûzném próbálok belépni a deltára és timeouttal kidob ez mi???Bannoltak mert egyszer hibáztam vagy mi!?

VO101Tom
Válts nicket - ha ez nem jelent gondot...
Lehet hogy egy admint lõttél le korábban, az meg körbeadta a drótot, és pár napig public enemy leszel. Elõfordul az ilyen.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nyomj le egy délutánt a Rigán vörös oldalon, ahol lehet válaszd a spitet, és egybõl nem fogod szeretni :) Az a baj vele, mint az összes többi fordulékony géppel: az ellenfélnek is bele kell mennie a játékba, különben b*szhatod :) Messzire nem lehet pontosan lõni vele (csak a 4c-vel, de az meg a spitek közt is szarul emelkedik), ha sérül a szárnya akkor vezethetetlen (akárcsak a mesza), és nagy állásszögön repülve instabil, billeg, dugózik elõjel nélkül (ha csak rátrimmelsz akkor is). Nekem nemtetszik. La-5F, FN pl sokkal kezelhetõbb szerintem.

Lazán kapcsolódik, este volt egy jó kis menet (Riga), 10 német repült 9db La-5F ellen. Ilyet még nem nagyon láttam ezen a szerveren, senki, azaz egy német sem ment le lelövetni magát. A legalacsonyabb is 3000-rõl csapkodott :) Kiváló volt. <#hawaii> Persze, a vörösök megunták, hogy "ez így lószar, nem dogfight", dehát nemtom mit várnak, ha egyszer senki nem lesz hülye lemenni 9db La5-közé lelövetni magát (3000 alatt már az egésségügyi határérték felett volt a vörös/km3 arány, mind a 19 gép egy szektorban volt), akkor ennyi? Ha nem megyünk le forgolódni, akkor mi rontjuk el a bulit? <#rolleyes>. Szerintem meg pont most volt mindenki észnél, ezt mindíg így kéne csinálni - na, mindegy, nekem tetszett azért <#buck>

www.pumaszallas.hu

Hát srácok hanem lenne nagy kérés segítséget kérnék tõletek , bár lehet hogy nyavalygásnak tûnik ,de akkor is felment bennem a pumpa!
Na felmegyek Deltára köszönök szépen mindenkinek és erre jön egy adminos vagy mi köt velem (valami olyan hogy vulchingos csaló vagy mi és kicsap a szeróról!)Na kérem ez mi? Egyszer csináltam ilyet hogy megtámadtam azt a kölyköt aki folyton szívatott (pedig már felszállt rendesen mikor löttem!)
Ilyenkor mit tehetnék!?Persze a nyelvi probléma fent áll! vagy tán az a bajuk hogy magyar vagyok és magyar felségjelzésû géppel megyek!?Hát nem tudom azt a szerot szerttem mert volt benne Dóra , és nem volt nehéz olyan betanulós szeró!
Tudtok nekem segíteni?

Látom eléggé utálod ezt a madarat!
Bár Dóra 9 lehet neki kellemetlen meglepíket okozni!!

Hogy mi a baj a spittel? csak az kérem hogy olyan mint egy ufó, szuperfordulékony szupererõs fegyverzetû, a valóságban azt olvastam a spit és 109 egymás méltó ellenfelei voltak, itt a spit félperc alatt körülrepül, és egybõl leszed, iszonyat ordul, rátrimmelhetsz, kinyithatsz féklapot akármi, de elõbb utob mögédmegy. nálam legalábbis. vagy meglepibõl vagy rázuhanással kaphatod csak el.
egy csiter szeméét rohadt gép nééha olyannak tünik 1109-bõl mitha az a fordulással csak gyorsulna. Szemét csaló megmanipulált szuper veres ûrhajó.
Szerintem, de ez csak az én véleményem.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Laca az milyen játék még soha nem is láttam és nem is hallottam róla!
Jó kis gamének tûnik ?Milyen gép kell neki és honnét lehetne leszedni!?

Her Laca
Most hogy nézem a mocira (ami lehetõleg 38 hengeres legyen) kell tenni egy kabint no meg némi szárnyat megspékelve nem csekély tûzerõvel,oszt kész a spitvertõ:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Na most nekem ilyen gépre fáj a fogam:) a hasa alatt az az irtózat elég hatékonynak látszik.:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jah értem!

Her Laca
Semmi baj nincs vele. Jó kis vas az,csak nem szeretjük ,ahogy a veres kollegág a G2 õt.:)

Mi a baj a spitfirevel? Hogy mindenki így utálja én személy szerint utálom de azért mert én legalábbis nem tudok repülni vele!ahogy felszállsz egybõl elbillen és paff (német gépeknél nálam ritkán fordul ilyen elõ(csakis a fóka A2-tõl A6-os széria)Spitivel mindig!)Vagy ha sikerül felszállni szarul emelkedik és irdatlan lassú!(pedig lásd filmben:Az Angliai csata 2 perc alatt fent voltak jó pár méteren!:D)De azt hozzáfûzöm más úgy megy vele mint én a Dóra 9-sel:D
Szerintem a spitfire egy labilis ,törékeny gép, de ez csak az én tapasztalatom(igaz csak2 mentem vele de lehet hogy majd megvátozik a véleményem!)

Jó igazatok van de lenne egy kérdésem! Miért dob ki a riga timeouttal mikor minden rendben van , érdekes más szerokhoz tudok csatlakozni!

azért a vulching és a bombázás szerintem két külön dolog :) pláne, hogy bombával némely szerveren szét tudod túrni a futót, úgy hogy ne lehessen rajta felszállni :)
acidrain
felnézek

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
"akit meg elkapok, nyom egy reflyt, és semit se veszitett szinte, még idõt se. "

Azért nálam rendesen fel szokott menni a pumpa, mikor már a 3. refly-t nyomom vulcholás miatt. Ritkítsanak bánja a franc, de legalább engedjenek felszállni.

gyere fel Tom ts-ére, leszek majd én is;)
bár max csalinak vagyok jó mert ragadnak rám mint a legyek<#pardon1>

acidrain
Na megvettem a megfelelõ mennyiségû söritalt, úgyhogy este 9 körül megyek a rigára némi komló társaságában (vadászni). Legalább lesz kire lõjenek a vörösök <#mf1>

Én személy szerint gyakran csinálok olyat olyan szerókon ahol ez engedélyezett, hogy felrakok pár bombát, oszt elkapom a felszáló gépeket, fõleg ha van shitfire.
azok megérdemlik<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
De géppuskázni tán ha egyszer géppuskáztam szenyóládákat:)
ösz vissz. Tegnap rigán is bombáztam, a spitek vulchingeltek felettünk én meg egy fókával egy 500-assal meglátogattam a teppterüket.
Mivel a valóságban is ez egy hatékony harcmodor volt az ellenség ritkitására, szerintem elfogadható dolog, fõleg ha õk kezedik, ne már csak nekik lehessen.
és egyébként is, egy a földön veszteglõ gépet elkapnom, nekem izgalmas átrepülni a légvédelmen, oszt menekülni a vadászok elõl, akit meg elkapok, nyom egy reflyt, és semit se veszitett szinte, még idõt se.

szekelyland
Vannak gépek, amikkel nem minõsül vulchnak a földi támadás, pl a tipikusan földi támadásra készült gépek: IL2, Pe-2, Bf-110, Henkel, Junkers, B-25 stb, ha vadászgéppel mész és nem bomba hanem géppuska segítségével lõsz le vkit a reptéren vagy közvetlen felszállás után az nem fair dolog. Fõleg D9-el nem etikus. (Most persze vki a nyakamba szökik, hogy akkor hogy is van, nekik szabad??? - lásd Riga, amikor 3-4 rata meg csajka nonstop a repteret zümmmögi körbe mint légy a lószart - nem etikus, de él vele akinek ez a dicsõség, mindenki döntse el)
Én sose támadtam senkire közvetlen felszállás után, hagytam mindig egy kis lehetõséget, ha egyebet nem, annyi magasságot gyûjtsön hogy épségbe tudjon kiugrani....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Én IL10 gondolok beinditom a motort elindulok és puff a nyakamba kerül a rakéta meg a bomba!!!esetleg még a hátsó lövész is megajándékoz egykis ólom tablettával!xD:D

Vogel
Az nem minõsül vulchnak. Ha mondjuk heinkellel esel neki felszállás közben, nem valószínû, hogy kidobnak:)

És ilyenkor a bombázás is engedett!?

Be volt húzva neki!!!:D

szekelyland
vannak szerverek, ahol vulchingnak vehetõ az is a felszállt, de még nem húzta be a futókat.

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hát srácok ez õrület összeszarom magam!!!<#violent>Na szóval megyek Delta Barvon és ott van egy tag kanari (francia a tag) folyton leszórt bombákkal majd mire felszálltam mögém jött és lelõtt(a tag IL10-sel volt én meg Dóra 9-sel!)na mondom ez nem fer és gondolom magamban hogy majd visszavágok ! A reptere fõlé megyek látom hogy száll fel és egybõl lecsaptam rá (persze megvártam hogy a levegõben legyen!)És a szerver egybõl elkezdett baszakodni velem hogy Vulghingozok vagy mi és erre egybõl kivágott a játékból!!Ez kérem mi!? Egyiknek mindent lehet a másiknak meg semmit!?<#boxer>

TG Gida
Aki ma délután nem hallgatta a Kossuth rádiót,annak ajánlom a következõ linkeket.
A magyar motoros repülés századik évfordulója alkalmából beszélgetnek a Goldtimer alapítvány alapítójával Hajdú "Fedõ" Károllyal.

Közelrõl1

Közelrõl2

Az elején és a végén van némi hírek,idõjárás:)

Isten áldja a pogányokat!

Arcade game volt, de hatalmas hangulatú!

Tudtátok, hogy volt valós alapja a sztorinak?

USS Macon

Öt repülõgépet vihetett.

USS Macon2

Konstrukciós hiba miatt egy viharban elpusztult 1935-ben, így az elképzelés is vele halt...
Vagy kibaxott szerencsés, vagy próbálgatott valamit.
A statja kb. olyan, mint a tied. Csak ma 9x lõtték le.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Volt japán 262es is. Ua alapkonstrukció, de saját maguk által gyártott hajtómû, amit német tervek alapján csináltak. Állítólag volt már vagy 50 ilyen gépük földalatti bunkerekben. Nem vetették be õket.

Her Laca
Van a Rigán egy vaipper nevû arc.
Nem tudom mit csinál de nem lehet eltalálni. Pici laggokat alkalmaz pedig a pingje az 30.
Csapom magasból ,tiszta cél semmi,oldalról semmi, hátulról ,semmi.
Kifordulok egyet ló ,magassági. Na mondom béna vagyok.
Pár perc múlva 6 an kergetjük,és rohadjak meg senki sem találta el. Ráadásul nem is kezdõ arcok voltak. Nagyon gyanús!! Ahogy lõ az ember elkezd csúszkálni elõre ,hátra.

Jakovlev jól feküdt Jóska bá'-nál (akárcsak Mikojan a bátyja miatt), Szuhoj et. viszont a mérnökgárdája egy részével együtt megjárt egy-két kényszermunka tábort, emiatt a véleménye (és a gépei) nem volt túlságosan mérvadó(ak).

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Önbecsülés?????????????????????? Oroszoknak? Most lefordultam a székrõl.
A BMW hajtómû használata pl csak belefért abba a hazafias lelkivilágukba:D
Ó szegénykéim.

Her Laca
Ezt nézzétek meg:)

mekkora királyság lenne ezzel multiznunk:) Mi régen haverokkal nyomtuk.

Pogi, Laca, ezrrõl alottam én is:)
sszehivták egy megbeszélésre az orosz ménököket, hogy szerintük legyen-e orosz licenszben gyártva a 262-es, hisz egy kész gép, vannak zsákmányolt pédányok, mi legyen? Sztáin és ottvolt, a végén kikérte Jakolev baártunk véleményét, aki ekkortájt dolgozott már a jak-15-ön. Jakoolev elvtárs ezt mondja: Semiképp se gyártanám a 262-est, ugyanis elriasztaná a pilótákat a sugárhajtású gépektõl, nehezen repülhetõ, balesetveszélyes, roszul emelkedõ, bonyolult, gép, ami a levegõben rendkivûl instabil és rosszul repül, sok baleset lenne vele, egy kiforratlan gyenge konstrukció. Kb ezt mondta, nem biztos hogy pont ugynebben a sorrendben deezek voltak benne.
Igy esett hogy a jakot kezdték gyártani,ami sokkal lasabb törékyenebb gép volt, és a farokfutós megoldásával is gondok voltak, egy elõnye volt, könyû volt irányitani.

Zpogi
Igen elõször úgy volt,hogy elkezdik koppintani a 262-est,csak az Orosz önbecsülés nem engedte,ezért kiadták az ukázt,hogy tervezzenek a BMW hajtómû köré egy sárkány szerkezetet. Ebbõl lett a Yak-15és a Mig-9.
Az oroszok maguktól inkább a vegyes megoldás irányába indultak el,mint az I-250-es.

Her Laca

Emlékszik erre valaki?:))

Her Laca
Apropó!
Volt egy másik film az A10 es rõl.Harcálláspontok asszem ez a címe.
Mondja a ficak,hogy kikérték Rudel véleményét a fejlesztéskor. Hoppácska!
Ezt nem is tudtam.

Her Laca
Én is néztem eme filmecskét. Meg is tudtam belõle,hogy az orosz géniuszok ,a világ elõtt jártak a repülés technikában. Állítólag most is. Amereikaiak elõszeretettel dicsérik az oroszokat,most azt nem tudom,hogy ez burkolt gúny ,vagy valóban így gondolják.Már sugár hajtómûvet is csináltak jóval a németek elõtt,csak ahogy a film is mutatta a megvalósítással volt egy kis bibi:) Próbapadon beindították oszt alkotó elemeire hullott a remek találmány. És igen a rata mint forradalmi találmány:)) Ahogy Ata is mondotta annó , a takony odafagyott Szerjózsáék arcára ostorszerûen. No de Joszif apjuk aztán kitalálta a tutit ,látva ,hogy nem megy a fejlesztés.Mennyiség elvtársak ,mennyiség:D
Én mindenesetre szkeptikus vagyok az oroszokkal szemben ,osztom egy régi ismerõsöm (pilóta volt a VH ban) nézetét,ami emígyen szól.
Az oroszok a szamováron kívül semmit sem találtak ki maguktól,de még ez sem biztos,mert talán azt is a kínaiaktól vették át.
Mondjuk a sugárhajtómûre visszatérve:)) az csak mond valamit,hogy az elsõ mûködõ lökös orosz gép egy 262 es JÓ nagy veres csillaggal MIG felirattal:)) Van is képem róla egy könyvben.

Nohab
No és a repülõ tank, meg a repülõ tengeralattjáró nem hiányzik ? :D Pont ezeket nem láttam.
VO101Tom
Hát, én nem ültem volna benne, az biztos, ha rákapcsol a ramjet :) Bisztos volt egy-két burlesque jelenet, szárny eltûnik elõre, gép ottmarad <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Vogel
Csak I-153ra találok ramjetet : KÉP

Vogel
Hallod, History chanelen most volt valami orosz fejlesztésû szupergépek, és volt olyan rata ami torlósugár hajtómûvel volt szerelve. Nagyon hiányzik nekem a 39-41es korszakból :( hogy lehetett kihagyni!
(csak egy ilyen KÉPET találtam)

plazma cs. lcd beszélgetésbe szállnék be: én nekem egy 32"-os LG lcd-m van aminek a képe nekem nagyon bejön, az analóg tv adásoké is szép ha nem 1 méterrõl nézi az ember hanem legalább 2-rõl :D A plazmát akkor nem szokták javasolni, hogyha nem csak TV-ként hanem monitorként is használni akarja az ember, a beégés miatt, mivel mondjuk a böngészõ kerete, a tálca ritkán változik ha az ember a netezik, keres valamit. ellenben mivel nincsenek igazából külön elhatárolódó pixelek, vagyis kevésbé élesen azért rosszabb minõségû adásnál is szebb képe van. Amire használni akarod az alapján kell dönteni
PhantomAss
akar vki plazmát venni? egy ismerõsömnek van egy eladó, de nem értek hozzá hogy jó-e:
plazma

GOOBY, pls

Gyerekek, eddig m 5 az 5-höz az állás, ami egész jó nálam. nem tudom hányan irjátok az eredményeket, én irom, a tegnapi naptól kezdve, az pocsk volt a mai egy hajszlnyival jobb.
Elkezdtek vulcholni a repterünk felett, felszálltam fókával egy 500-assal, egyik spitet telibe i kaptam a kifuton. a légvédelem eltalált és egy másik spit kergetett de túléltem, leszálni már nem tudtam mivel vége lett a mapnak.
Azonban továbbra is ugyérzem, a rigán én nem tudok Fókával harcolni, fókával csak egyet tudok, meglepetésbõl alulról hátulról huzni a ravaszt mint a hülye, becserkészni és lõni, de ezt is csak jó nagy szerón nagy mappon, rigán egyszerûen nem müködik:(

nekünk panasonic plazma van és eddig semmi gond nem volt vele. igaz ezmég csak HD-ready. csak akkor ég bele a cuccos, ha naagyonsok idõn keresztül van ott az akép, de ugye ez a folyamatos reklámok, kapcsolgatás által ki van küszöbölve :)