IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kb 5 perccel ezelõtt készült a kép a kertbõl, írtják a szúnyogokat.
<#eljen>#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A jenkiknek meg:<#action>#action>
D9

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Most élesztettek újra😊
egyébként, az lenne a kérdésem tletek, hogyha panelban él az ember, akkor ott ugye tökéletes biztonságban van és oda sose csaphat be ugye?
Nem is tudtam, hogy hegylakó vagyok.😊
Nézem a General Stats-ot a VBoB oldalán, és mit látok?: I/JG_acidrain Status: alive.
Nem közvetlenül õ kapta, csak épp leszedte a kávéfõzõ alját és olyan 40 cm.-rõl áthúzott rá, gumitalpú pacsker volt rajta szerencsére.
Mondjuk õ inkább az elmaradt kávé miatt bosszankodott,de legalább megint tanultam pár új káromkodást az öregtõl😄
A Béna.
Én anno azt hallottam,hogy ha valakit áramütés ér nem szabad neki inni adni akármennyire könyörög is,mert belehalhat!
Srácok:Le a kalappal elõttetek a segítségnyújtásban való kitartásotokért<#worship>#worship>,ha eddig nem írtátok már le vagy tízszer ugyanazt,akkor egyszer sem! Pedig,csak néhány oldalt kellene visszaolvasniuk az újonnan érkezetteknek,tényleg respect.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
TV, ilyesmi nem érdekes, ha becsap a villám mehet a levesbe. Biztosító majd kifizeti.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elmüs embert meghallgat, KP-t odahív KP leordítja a fejét (különbözõ fenyegetések elhangzása az õ magasságából)végsõ esetben perrel való fenyegetés(de ez már nem szokott kelleni) és láss csodát. Vagy némi csúszó összeg átadása,de ezt én nem preferálom.
Fürtös : Mihamarabbi jobbulást kívánok az apukádnak!
Na de most jön a lényeg! Magyarázzátok meg hogy ha a Spitfirebe (25lb-s,'44) bele csak egypár 20-as meg 30-as akkor az csak leesik nem!? Tegnap hostolok egyet Nutty
Na haver és én egy csapatban voltunk rámegyünk SAS-ra lövök mennek a lövedékek és látom szakadnak a darabok na de nem esik le!Nézek nagyot olyan mint a szita de úgy megy mintha nem lenne semmibaj! ez fura volt hogy ez mi? rámegyünk megint lövünk most már ökölnyi nagyságú lyukak vannak benne és csak annyit értünk le hogy füstölt!na ez szép mondom ! ott hagyjuk erre meg jön utánuk 500-zal megsoroz persze hogy kerreg a motorom szólok Nuttynak hogy megyek leszállok fedezz! látom lövi rendesen mit állat de csak kis darabok hullanak le róla nagy nehezen leszállok ozt megyek 262-vel de a kölök is leszáll a Spitivel !<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
Na jön P40 na ez könnyû lesz megsorozom 30-sal repkednek a darabok na akkor rakéta robban a seggében és semmi forgolódik kanyarodik meg minden hát megunom felmegyek és rázuhanok látom eltaláltam rendesen a motort pilótafülkét meg a géptestet ,méteres lyukak de semmi! ozt túl gyorsan mentem (Kb 800-900 között ) megszédültem és nem tudtam felhúzni és bammm be a földbe és szagolom az ibolyát !Ozt mennem kellett hívtak a haverok házibuliba!
Na de felteszem a kérdést ÉN VAGYOK EKKORA BALFASZ hogy nem tudok leszedni senkit <#wilting>#wilting> vagy pedig a gyerek egy újfajta önjavító kísérleti angol géppel ment vagy simán csalt!??<#banplz>#banplz>
És ilyenkor azon gondolkozok hogy abbahagyom a repkedést mert elég abból hogy nem lehet becsületesen repkedni és maradok a stratégiai játékoknál! <#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Fürtös: az édesapádnak jobbulást kívánok!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
2010.08.16-i adás
Mielõtt még azt mondanátok, hogy offtopic, kezdjetek erõsen figyleni majd a bogotai, columbiai és egyiptomi arany "repülõ modelleket" amik több mint 1000 évesek, de a világtól rejtve vannak és... na de nem is mondom tovább inkább nézzétek meg és vonja le mindenki a saját következtéseit.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Tegnap 1 skúlót sem eresztettem el, de leszálláskor sikerült beleakadnom a reptérnél felhúzott zászlóba. Ez bezzeg bennevan a reportban.
Fürtös: édesapádnak jobbulást kívánok!
www.pumaszallas.hu
Amikor a múltkor itt nyíregyen a kölökbe belecsapott akkor a nagybáttyám munkatársának a tesólya kezdte el újraéleszteni és azt mondta ilyet még nem látott orrán száján fülén folyt a vér meg teljesen a belsõ szervei elégtek azt mondta nagyon durva volt!
betörnek a cigányhoz, kimegy a rendõr.
- mit vittek el?
- hát, a számítógépeket, hûtõt, tv-t, dvd lejátszót, ...
- nade cigány, hát ide be sincs vezetve az áram
- az aggregátort, ...
<#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
Fürtös: Kitartást és gyógyulást für deinen Vater.
Amit a természet 4 millárd év alatt kiszûrt a légkörböl mi azt cirka 40 év alatt visszapumpáltuk,de nem kell izgulni ez semmiféle hatással nem lesz az éghajlatokra😄
A Béna.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Minap el is gondolkodtam,miközben állt a bál az éterben,hogy ennyire sûrûn nem nagyon voltak ilyen égzengések régebben.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szomszédom fél éve lecserélte a már kissé elavult összes elektronikai készletét csili vili újra,még azt is ami nem ment tönkre😊
A DVD lejátszójából kivette a biztit (a készülék nálam landolt utána ,mondjuk minek😊 D szóval kifizettetett mindent ami árammal mûködött😄D
Ha feltelepítetted akkor a játék fõkönyvtárában van egy nagy sárga G betûs ikon. na azt elindítod és ott tudsz aktiválni illetve deaktiválni különbözõ modokat.
A sima 4.09 az akkor lessz ha aktiválod a stock 4.09 et.
A BOB hoz a zuti 1.13 at és a Hakenkruzot kell aktiválnod.
Értelem szerûen elõtte az aktivált modokat deaktiválod.
A szerverek infójában mindig leírják mit kérnek és az alapján tudod a JSGME vel beállítani az aktuálisan használni akart modokat.
Ha nem mûködik akkor rosszul telepítettél ,töltsd le újra innen az elsõ hozzászólás végénél található 9 darab rart vagy mit. Van torentes és direkt letöltés is.
Reggel 5 óra, tiszta ég,becsapott és utána 20 perccel ért ide a vihar.
Fater épp kávét fõzött rajta is átment,de hál istennek jól van,alig bírtam rábeszélni,hogy menjen be a kórházba.
biztosítót meg várhatom mert itt (szabolcs megye) most rengeteg viharkár van...
Most is kölcsön mobilnetrõl írok a laptoról.
Szétvert minden vezetéket a lakásban,se net, se telefon,áramot már csináltunk😄
A Béna.
És mi kell még hozzá? meg hogy lehet jelentkezni meg mik a szabályok meg ilyesmi.
Kösz!
Sajnálom öregem 😞((
Én ha csak megneszelem, hogy vihar közeledik, rálépek a fõkapcsolóra és áramtalanítom az egész gépet. Tegnap is ezért nem tudtam jönni bobózni.
Majd jövök.
Esélyem sem volt kihúzni a konnektorból😞
A Béna.
Mijki:A hozzászólás alján ott van,hogy kinek írták az üzenetet.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
7.küldi---> Sikeresen repültem, nem lõttek le, viszont a 7.bevetésemen, mely ez volt, most lõttek rám elõdszõr ami durván érintett. Elkezdtem félni egy kicsit a haláltól...
8.küldi---> Kicsit bátrabban repültem, egy messer-rõl leszedtem egy hurryt/spitfire-t, nem tudom melyik volt, ripityára lõttem, csak úgy robbantak le róla a darabok, 3 helyen folyt a benya, a motorja füstölt, de egy másik brit oldalról elkapott, és ellõttem a magasságim. Motor toló erõ sabályozással elvergõdtem Francio.-ig, majd kiugrottam...
Összegezve: ez a nap izgalmakkal teli volt, és a kaszás közel járt