IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Baker
mint ahogy ígértem* bocsánat kicsit fáradt vagyok

Új logó by: berczely (Y)

az x-52 saiteknek megmondana valaki mennyi is az ara? Itt nallunk tobb mint 200 euro....joval. lehet hogy rendelek vagy tudja fene mar meguntam a sok logitech vagy genius szarokat , ha 20.000 vagy max 25.000 ft akkor rakapok. Koszonom a vallaszokat
Her Laca
Ez kérlek fogalmazási és értelmezési probléma ,nem pediglen helyesírási . <#ejnye1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Bocs, mindenkinek, ez a helyesírási hiba nekem fájt.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
"""18:30-kor indítom a szobát, aztán 18:00-kor indulunk """

Én erre értettem,ti értelmeztétek?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Kollega! Ezt én már évtizedek óta gyakorlom,csak nem lehet sûrûn😊 mert állítólag ártalmas a sejtekre😄 De a tudomány erre is talál megoldást majd, ezt hiszem ,és akkor mindennapossá teszem😊

Az fluxuskondenzátor.
De elbújhattok mert én már rég feltaláltam a teleportálást.
Elárulom a módszert mert rendes vagyok:
Amikor olyan részeg vagy ,hogy nem tudod hogyan fogsz hazajutni...
Ekkor kell még bedobni 3 fél jófajta pálinkát és máris otthon ébredsz!<#idiota>

A Béna.

Matthew Baker
Üdv. emberek megjöttünk a nyaralásból és mint ahogy itt hever az asztalomon egy eredeti IL-2 1946 a Debreceni média markt-ból

Új logó by: berczely (Y)

nem tér-idõ kondenzátorra gondolsz? mert az vissza a jövõbe-ben volt 😊
acidrain
Vagy az a Vissza a jövõben-be volt? <#circling>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Úgy látom van Star-Trek rajongó a köreinkben 😊

mijki
Kemény lesz 😛

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ok😊 Ha nálad nyerünk fél órát a tér idõ contíniumban én benne vagyok. Eljátszogatok ,oszt mire végzek ismét húsz leszek😊)

mijki
18:30-kor indítom a szobát, aztán 18:00-kor indulunk ok?

mijki
BoB-os 😊

mijki
Csináltam egy Coop mapot, majd délután valamikor lobbyn végig visszük?

V Domino
"Onnan lehet észrevenni,hogy futóval felfele landoltál,hogy teljes gázzal se jutsz el a hangárig."<#idiota>

R.I.P. White Europe

Her Laca
Gyere fel a lobbyra keress meg csinálok egy pályát megmutatom és el is magyarázom miközben csinálod.
Kb 20 perc múlva tökéletesen le fogsz szállni.

Igen, tudtommal mindent használok. Azért fordultam hozzátok, mert kifogytam az ötletekbõl. De lehet egyszerûen még gyakorolnom kell.
szekelyland
Ívelõt (flaps) használsz?
figyeld félszemmel a sebességed, ha siklás közben igen leesik, pl 150 alá, adj rá egy kis gázt

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Úgy mondják, az a jó leszállás, amikor a pilóta a saját lábán megy tovább.
ha a gépet még használni is lehet utána, akkor a leszállás tökéletes volt.

Két alkalommal sikerült a fókát letennem csûrõ és magassági nélkül, oldalkormányból-ívelõbõl és a gázból állítva

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nagyon sokszor megnéztem Sanyo videóját és az a legszembetûnöbb különbség az õ és az én landolásom között - a végeredményt kivéve persze - hogy az én gépem sokkal labilisabban viselkedik alacsony sebességnél és alig tudom egyenesen tartani. Az õve meg szinte meg sem moccan, le sem tér a pályáról. Pedig figyelek a sebességre, mindenre... A repüléselmélet 7. képe mellett írják a kilebegtetést. Na én ott szoktam elbukni, fölágaskodok, majd visszaejtem a gépet és törik a futó.
acidrain
Erre most bukkantam rá: Me 262, Bf109 G4 repülése 2010 Berlin.

acidrain
Múltkor sikerült hazavinnem a Messzert csûrõ nélkül, és még le is tudtam szállni (természetesen a reptérre).

acidrain
Pumaszállás repüléselméleti részt olvasgasd, részletesen le van írva, amire szükség van. <#wink><#nezze>

acidrain
"Mindíg hasra sikerül leszállnom,tehát valamit nem jól csinálok."

-engedd ki a futót. <#vigyor>

Ismét belinkelem Sanyo videóját, hátha ez segít: Leszállás gyakorlás.

Sziasztok, bõszen gyakorlom a leszállást és eddig elég gyenge eredményt produkálok. Most már betonon kb 10-bõl kétszer sikerül, de füvön ennél is gyengébb az eredmény...<#levele> Mindíg hasra sikerül leszállnom,tehát valamit nem jól csinálok.
Nekik azért lényegesen korlátozottabb lehetõségük volt refly-t nyomni...
mijki
Fóka in action

focke wulf

Vogel
Az összes század/évfolyam ott van ilyenkor.

Volt már. Vagy a diszkón vagy a hisztin, már nem emléxem <#fejvakaras>

Meglehetett nézni. Viszont az utóbbin, pont tegnap este volt a Harcálláspontok címû mûsor. Az amerikai bombázó legénység szerepét mutatta be. Ugyan ebben a mûsorban mutatták be a jenki vadászpilóták világát is. Na, azt azóta is vadászom, mert nagyon jó és korrekt volt. És ami a legszebb, hogy nagyon sok vonatkoztatást találtam benne magamra nézve is, csak annyi lényegi külömbséggel, hogy õk akkor ott annó a való világban, míg én itt és most a való szobámban él(t)em át mindet.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Zpogi
Kár.
Ti is mentek a tisztavatásra?

Vogel
Szívesen jönnék, csak nagyon késõn van, ahogy láttam. 2100ig akarok ráérni max. Kikészít a napi 4-6 óra alaki aug20-ra.

Zpogi
Alapból csak 2DOF mûködik még az UP2.01-nél is,ahhoz,hogy mind a hat mûködjön be kell kapcsolni a JSGME mod-váltóban a 6DOF 2.0 shr-t mondjuk.

Bocsi a kérdésért....
Alap "IL-2 1946 -ban lehet-e használni 6DOF-t freetrack progival ?
És ha nem, akkor a modolt verziok alapból tudják ?
Zpogi
Szívesen,örülök,hogy megoldódott. VBOB-ra nem jössz este?

Vogel
Köszönöm! Segített.

Zpogi
Amikor feltelepítetted az UP 2.01-et kirakott az asztalra két ikont,egy mod switcher-t ami az UP és a HSFX között vált,meg egy másikat-azthiszem ez a neve-Ultrapack 2.01 Update&Restore. Ezt elindítod és ott ki kell választani a menübõl,hogy visszaállítsa a 2.0-ra,aztán megint elindítod és akkor meg vissza a 2.01-re.

köszi

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

acidrain
beszarás 😊) <#eljen><#worship><#taps>

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de jóóóóóóóóóóóóóóóóól ment ma az emil meg a vadászat😄 jó sokszormeghaltm, de végre lövök<#worship><#taps>

szekelyland
Mindketten Kovásznaiak, nagy sztárok nálunk <#bee1>

Nohab
Vogel
Mi ez az update restore? progi?

Ti letörtétök a tükrünköt! <#taps><#taps><#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

lesz ma bob?

hm, ez igazan eletszeru.

ilyenbol ugrottam valamikor nagyon reg
Zpogi
Csináld azt hogy elõször visszaállítod 2.0-ra,majd megint 2.01-re az update&restore-val. Nekem,ha valami nem akar mûködni pl. a Spitvs109mod,akkor mindíg ezt csinálom és megjavul,bár kicsit hosszadalmas mûvelet.