IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Nem mesélem el a kerettörténetet, mert nem emlékszem rá tökéletesen, hülyeséget meg nem akarok mondani, érdemes megnézni a filmet:
De a lényeg: A vörös báró azt mondja a császárnak: "Van 73 légi gyõzelmem. Tudja hogy értem ezt el? Ha nem nyerhettem meg egy légipárbajt, akkor megfordultam és elhúztam a csíkot!"
Ennyi ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
R.I.P. White Europe
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kit érdekel ,hogy ügyes vagy e vagy nem . Ez nem errõl szól szerintem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Majd ha bizonyitottam hogy vagyok valaki meg képes vagyok én is aktivan részt venni a harcban és ritkitani tudom az ellent, akkor jövök ts-re is, addig is csak simán repülök veletek, meg ha egy egy ember van csak, akkor azzal beszélek.
remélhetõleg az idõ megold minden problémát és elég jó leszek
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Laca:Melyiket is? <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
Ezt a képet sem láttam még
Két módszer van a kiküszöbölésére:
-Rengeteget gyakorolsz.
-NAGYON közelrõl lõsz. Én pl. vadászgépre általában nem lövök 100-150m-nél messzebbõl.
Mondjuk ehhez meg jól kell tudni követni az ellenséges gépet (meg tudni kell, hogy mikor kell leválni róla), valamint BnZ-nál nagy esély van az ütközésre.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A célzás meg majd némi gyakorlat után menni fog.
Ma este én is jövök BOB olni
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Õk szerveznek ilyen mûrepülõ valamit. Csak kevesen fogékonyak erre a mûfajra ,de ha kedvetek van szerintem örülni fognak nektek.
Sok gyakorlás ami a mi esetünkben annyi volt, hogy:
Szia! Ki lesz a vezetõ? oké akkor 90es gázon kövess!😄
Acidrain: Neked is köszi! Majd kipróbáljuk csak elõször oda kéne eljutni hogy mûködésre bírjam az UltraPackot...
(ez egy enyhe célzás volt)😊😊
Elnézést a helyesírási hibáért.
Ég a pofám, nem sûrûn fordul elõ, hogy ekkora hibát vétsek.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nehezebb, hogy egy sajátra folyton figyelned kell, és ha eltûntök egymás szeme elõl, akkor sem az ellenféllel foglalkoztok, hanem azzal, hogy megtaláljátok egymást. Ezért kellenek az egyedi skinek, hogy ikon nélkül is gyorsan megismerd. Gyakorolni kell, hogy fedezd amíg õ támad és fordítva. Egyik lecsap, másik fedezi. Ha az elindult fölfelé, nézed, hogy kapaszkodnak-e utána. Ha igen, szólsz neki, és megcsapod aki követi. Majd fent összeszeditek egymást, és akkor te indulsz rácsapni. Felváltva. A pumaszálláson errõl is van egy kis iromány, a harcászat/géppár repülés. Nem mai darab, de a mai napig érvényes. Az a legjobb, ha ezt így sikerülne a gyakorlatban is repülni.
De lehet, hogy nektek még nem ezt kellene próbálgatni. Legalább egy küldi erejéig próbáld ki, hogy semmi mást nem csinálsz, csak tapadsz egy saját, tapasztalt pilóta hat órájára (2-300m elég, nem kell 50m-rõl kötelékezni). Amíg a géppár-fedezet repülésre át nem tértünk, mi is így repültünk. Így látod, hogy a másik hogyan repül, hogyan támad, mit csinál. Lõni csak akkor lõsz, ha rácsaptok valakire, és az eléd kerül. Egyéni akciót nem indítasz, nem repkedsz másfelé, és ha elveszted azonnal szólsz. Persze ez gyakorlatilag egy gép minusz, de ha úgysem lõsz semmit, akkor nincs veszteség 😊 És az nagyon jó vezetési/követési gyakorlat is egyben.
Ezt a géppár-fedezet dolgot meg lehet dogszervereken is gyakorolni, vagy privát szerón.
www.pumaszallas.hu
Gidám óvó tekintetét nem kerülhetik el a magyar helyesírás ellen elkövetett bûncselekmények,merényletek😄
GOOBY, pls
Il2 + UP fent van, repülgetek - repülgetek (Megegyszer kösz a segítségért ...)
De ... Most Sanyo videójánál is látom, hogy HSFX mod be van kapcsolva ... Érdemes ezt bekapcsolni?
Különbözõ fórumokon találtam pár utalást, miszerint a HSFX leginkább a FM-re, és ilyenekre gyúr, de nem tudom, elsõ körben nem foglalkoztam vele ...
Mit gondoltok?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A két küldetés alatt 7 veszteség mellett 19 gépet lõttünk ebbõl nálunk 4 pilóta halt meg,náluk viszont 9.<#taps>#taps>
UP-ban van ilyen füst MOD:
Úgy látszik,kezd összeszokni a kis csapat,grat mindenkinek.<#eljen>#eljen>
R.I.P. White Europe