IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez teljesen igaz 😊

www.pumaszallas.hu

húh, aa gustavot leszedtem, utána beült mögém egy hurri, de sikerült legyorsulnom

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Zpogi
Engem a mai elsõ VBoB-on ilyen vörösre lõttek,még ilyet nem láttam,hogy ennyire besötétüljön 😊

DummyBoy
A Red Baron - Vörös Báró címû filmben volt egy jó rész ide vonatkozólag: (Bár film, nem tartom kizártnak, hogy ez a része igaz 😊 fõleg mivel a saját szabályainak megszegésébe halt bele ...)

Nem mesélem el a kerettörténetet, mert nem emlékszem rá tökéletesen, hülyeséget meg nem akarok mondani, érdemes megnézni a filmet:

De a lényeg: A vörös báró azt mondja a császárnak: "Van 73 légi gyõzelmem. Tudja hogy értem ezt el? Ha nem nyerhettem meg egy légipárbajt, akkor megfordultam és elhúztam a csíkot!"

Ennyi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mijki
végül is, nekem is jólesik amikor épen teszem le a gépet. Domino, igazad van 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

V Domino
Én már elmondtam párszor,hogy elsõdleges a TÚLÉLÉS,csak aztán a kill.Sokkal jobban érzem magam,ha nem lövök semmit,de leszállok,mintsem lõjek valakit aztán én is fûbe harapjak.Legalább repültem egy jót.

R.I.P. White Europe

rendben de tényleg befogom a pofám és csöndben maradok

mijki
80 perc és BoB

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ez nem így van . A ts azért jó hogy beszéljünk ,csak néha jobb ha visszafogja magát az ember. Én nem fogok itt könyörögni, utoljára mondom,hogy gyere ,mert te is ide tartozol ez nem ügyesség kérdése.
Kit érdekel ,hogy ügyes vagy e vagy nem . Ez nem errõl szól szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

tehát ha lehet, jövök ugyanugy repülni csak a vonalat nem foglalom

elvileg arra van a ts hogy valamiféle csapatmunka jöjjön össze, de tényleg igy van rájöttem, nincs semmi hasznom és a közöség szempontjából csak tényleg a csatornát foglaom, ha szólok, rontom a teljesitményt, megosztom a figyelmet. Mert amit cinálok az semmi, lõni semmit se lövök, ergó az ellenséget nem ritkitom, ha valaki bajban van, próbálkozok de ugyse tudok segiteni, semmit se ér ha odacsapok ugyis mellé megy, elenben bajba jó sokszor kerülök, igy az értékes vadászattól aki segit, elveszem a lehetõséget, mert ugyis meghalok mire odaér, olyan bénán héáritok mindent. Arról nem beszélve hogy még felszállásnál is gubancot okozok.
Majd ha bizonyitottam hogy vagyok valaki meg képes vagyok én is aktivan részt venni a harcban és ritkitani tudom az ellent, akkor jövök ts-re is, addig is csak simán repülök veletek, meg ha egy egy ember van csak, akkor azzal beszélek.
remélhetõleg az idõ megold minden problémát és elég jó leszek

Her Laca
Nanana. Gyere csak nyugodtan ,max rád szolok ha kezdesz elviselhetetlen lenni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

nem sértõdtem meg és az késõbb megvolt, egyébként meg igaza van, a nagyobb közös ts-ezésre majd akkor megyek ha elég jóó leszek, sok hasznom nincs, idegesitõ vagyok, de majd eljön az idõm, addig is gyakorlok egymagam.

Her Laca
Drebil csinált egy sg fórumos szobát. Ott lehet alszobákat stb csinálni.

Zpogi
Szerintem ezen ne sértõdj meg Mester,nem ez volt a célja Acidnak,hanem hogy ne csicseregjetek annyit feleslegesen a war-on,mert teljesen lefoglaljátok a csatornát. Csak a lényeget,mondjátok pl. ha enemyt látsz, ha bajba vagy,meg ha elvesztettétek egymást,stb.

VO101Tom
Kerékbak legyen bekapcsolva. Utána -ahogy írtad- kiválaszthatod, hogy mit töltsön fel, javítson ki, stb. Jobb oldalt kiírja ha készen van, de akár 40-60 másodpercig is dolgozhat. A Benzin tankolást az üza szint jelzõn látod is, hogy hol tart, ha kiveszed a Choks-ot, akkor megszakítja. Így lehet az üza mennyiséggel játszani. Nem minden térképen mûködik, csak ahol be van állítva (látod is, hogy kék, de nem lehet rajta gépet választani). Valami különleges objectet kell lerakni a reptérre, Drebilék épp valamelyik nap kisérletezgettek vele.

www.pumaszallas.hu

mijki
jöttök BoB-ra?

ok, nem megyek ts-re

Her Laca

Zpogi
Régebben mûködött mindenhol,de mostanában csak adott reptéren és ott sem mindegy,hogy hol állsz meg. Nekem mostanában nem sikerült feltöltenem a gépet,viszont,ha megvan akkor már csak be kell rakni az ékeket és mehet a feltöltés ill. javítás.

Laca:Melyiket is? <#nemtudom><#nevetes1>

Her Laca

Ezt a képet sem láttam még

Vogel
UPben a rádió kezelésénél (tab) van olyan opció hogy földrõl feltankolás, felfegyverzés stb. Használta valaki? Mûködik ez? Me-109el próbáltam Crimea mapon lévõ repteren.

Én is szarul lövök.
Két módszer van a kiküszöbölésére:
-Rengeteget gyakorolsz.
-NAGYON közelrõl lõsz. Én pl. vadászgépre általában nem lövök 100-150m-nél messzebbõl.
Mondjuk ehhez meg jól kell tudni követni az ellenséges gépet (meg tudni kell, hogy mikor kell leválni róla), valamint BnZ-nál nagy esély van az ütközésre.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Hát akkor jelentkezz a 77 esekhez ,kapsz mindenféle kiképzést meg hasonlókat.
A célzás meg majd némi gyakorlat után menni fog.

fecska
Már kerestem, de nem ez a fõ célom, szeretnék én is harcolni csak célozni nem tudok!

szekelyland
Szerintem Bob-al fogsz jáccani öregkorra. (már ha addig kiadják..)
Ma este én is jövök BOB olni

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

DummyBoy
Na arra kiváncsi leszek 😊

Her Laca

Her Laca
Keressétek meg 77 Drebilt.
Õk szerveznek ilyen mûrepülõ valamit. Csak kevesen fogékonyak erre a mûfajra ,de ha kedvetek van szerintem örülni fognak nektek.

fecska
Köszi!
Sok gyakorlás ami a mi esetünkben annyi volt, hogy:
Szia! Ki lesz a vezetõ? oké akkor 90es gázon kövess!😄

Acidrain: Neked is köszi! Majd kipróbáljuk csak elõször oda kéne eljutni hogy mûködésre bírjam az UltraPackot...
(ez egy enyhe célzás volt)😊😊

acidrain
Hinnye...most nézem, tényleg izmos kissé.😊
Elnézést a helyesírási hibáért.
Ég a pofám, nem sûrûn fordul elõ, hogy ekkora hibát vétsek.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
A BOBon most könnyebb dolgunk van, ha ott van 30-40 saját (elvileg az angliai csata legnagyobb német támadását aug. 15-én vezették a sziget ellen), amikre tapadnak a vadászaik, akkor csak a nyomjelzõket kell keresni, és megcsapni aki nem néz hátra. Ha kiegyenlítettebb, netán szövi fölény van a gépekben, akkor jobb, ha géppárban repültök.

Nehezebb, hogy egy sajátra folyton figyelned kell, és ha eltûntök egymás szeme elõl, akkor sem az ellenféllel foglalkoztok, hanem azzal, hogy megtaláljátok egymást. Ezért kellenek az egyedi skinek, hogy ikon nélkül is gyorsan megismerd. Gyakorolni kell, hogy fedezd amíg õ támad és fordítva. Egyik lecsap, másik fedezi. Ha az elindult fölfelé, nézed, hogy kapaszkodnak-e utána. Ha igen, szólsz neki, és megcsapod aki követi. Majd fent összeszeditek egymást, és akkor te indulsz rácsapni. Felváltva. A pumaszálláson errõl is van egy kis iromány, a harcászat/géppár repülés. Nem mai darab, de a mai napig érvényes. Az a legjobb, ha ezt így sikerülne a gyakorlatban is repülni.

De lehet, hogy nektek még nem ezt kellene próbálgatni. Legalább egy küldi erejéig próbáld ki, hogy semmi mást nem csinálsz, csak tapadsz egy saját, tapasztalt pilóta hat órájára (2-300m elég, nem kell 50m-rõl kötelékezni). Amíg a géppár-fedezet repülésre át nem tértünk, mi is így repültünk. Így látod, hogy a másik hogyan repül, hogyan támad, mit csinál. Lõni csak akkor lõsz, ha rácsaptok valakire, és az eléd kerül. Egyéni akciót nem indítasz, nem repkedsz másfelé, és ha elveszted azonnal szólsz. Persze ez gyakorlatilag egy gép minusz, de ha úgysem lõsz semmit, akkor nincs veszteség 😊 És az nagyon jó vezetési/követési gyakorlat is egyben.

Ezt a géppár-fedezet dolgot meg lehet dogszervereken is gyakorolni, vagy privát szerón.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
D😊)
Gidám óvó tekintetét nem kerülhetik el a magyar helyesírás ellen elkövetett bûncselekmények,merényletek😄

TG Gida
Nebazz...?!Papagály???<#wow3>Azért ez kicsit erõs.

Isten áldja a pogányokat!

acidrain
...a War-on

acidrain
...a papagályokat kellene még letakarni...sok a felesleges szöveg...

PhantomAss
én kipróbáltam, de nem vettem észre különösebb változást a fm, dm-ben, igazából nem tudom miben lehet más

GOOBY, pls

mijki
Lassan elérem a 10. VBoB-om, de még nem lõttem gépet, és ez azért egy kicsit rosszul esik. Lehet hogy bátrabbnak kéne lennem, mert mindig végig stresszelem a BoB-ot hogy elég lesz-e az üzemanyag, nem lõnek-e le, sarkamban van-e valaki, túl élem-e egyáltalán...

DummyBoy
Urak, ha már sok újonc kérdezget, nekem is lenne egy ...

Il2 + UP fent van, repülgetek - repülgetek (Megegyszer kösz a segítségért ...)

De ... Most Sanyo videójánál is látom, hogy HSFX mod be van kapcsolva ... Érdemes ezt bekapcsolni?

Különbözõ fórumokon találtam pár utalást, miszerint a HSFX leginkább a FM-re, és ilyenekre gyúr, de nem tudom, elsõ körben nem foglalkoztam vele ...

Mit gondoltok?

lehet kicsit merészebbnek kéne lennem és többet kéne kockáztatnom

én is túléltem, elsõben csak 110-eshez jutottunk, szétküldtem az aikat, és elég hamar haza is indultam, nem mertem kockáztatni a halált, azért 110-essel spit ellen.....a másodikban én is csapkodtam, 2-szer 3-szor is rácsaptam, de mellé ment az elsõ, a másodikat kinyirták mire odaértem,a harmadik meg élesen kifordult, ugyhogy nem lõttem semmit se. de még élek

Zpogi
Tényleg nagyon jól sikeredett 😊
A két küldetés alatt 7 veszteség mellett 19 gépet lõttünk ebbõl nálunk 4 pilóta halt meg,náluk viszont 9.<#taps>

acidrain
Lemaradt:

acidrain
Ügyesek vagytok!

UP-ban van ilyen füst MOD:

http://i34.tinypic.com/15psrxl.jpg[/IMG

acidrain
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz. <#eljen><#worship>

V Domino
A mai küldik a VBoB-n nagyon jók voltak.Mindenki túlélte,majdnem mindenki lõtt is gépet,ráadásul az elsõ mapot csontra megnyertük.

Úgy látszik,kezd összeszokni a kis csapat,grat mindenkinek.<#eljen>

R.I.P. White Europe

Tanulságos volt, köszi.
acidrain
Sanyo csinált egy nagyon jó videót a leszállásokról---->KLIKK

Azon már túlvagyok 😊